On trobar els personatges gairebé nus en Deathloop. Per aconseguir aquest trofeu de plata «Vestit de el Dia de la Mort» has d'eliminar a 14 personatges que gairebé estan nus. Aquests estan repartits per tot el mapa de l'illa de Blackreef, no cal eliminar-los tots en un sol dia, es pot fer de manera progressiva i en qualsevol ordre. Per continuar amb la teva llista de trofeus has de conèixer on trobar els personatges gairebé nus en Deathloop t'ajudarà a aconseguir el teu objectiu.

En altres guies pots consultar més informació sobre aquest videojoc Deathloop Trofeu: Dia de l'judici y com completar tots els desafiaments de Charlie en Deathloop.

On trobar els personatges gairebé nus en Deathloop, guia completa

Els «personatges gairebé nus» són enemics especials disponibles a Deathloop. Hi ha un total de 14 i tots han de ser eliminats per obtenir el trofeu «Deathday Suit». Trobarem un per mapa, en diversos moments del dia, i recordem que hi ha quatre mapes en total: El Complex, Updaam, Karl 's Bay, Fristad Rock per als quatre moments, a saber, matí, migdia, tarda i nit. Hi hauria 16 en total, però no trobarem cap en Karl 's Bay a l'migdia i en Fristad Rock a la nit. Per tant estan en El Complex i Updaam a qualsevol hora, i en Karl 's Bay i Fristad Rock a certes hores del dia.matar personatges gairebé nus Deathloop

Matar un i sortir de mapa garanteix que expliquis per aquest trofeu Deathloop. Però ull perquè, tot i que la majoria són ben recognoscibles, alguns tenen el cos pintat de groc i verd perquè es mimetitzen amb la resta d'enemics. Si creus que els vas matar a tots però no vas obtenir la recompensa, verifica si els que tenen la pintura en el seu cos estan realment morts. A més, aquests podran moure si altres enemics els alerten de la teva presència. Per tant, et recomanem que utilitzis l'habilitat Aether Slab que va deixar Egor.

 • El Complex, Demà
  El trobarem enmig de el búnquer.
 • El Complex, Migdia
  Camina pel campament d'Egor.
 • El Complex, Tarda
  Surt del túnel per la porta de la dreta. Continua recte i gira a l'esquerra a la torreta. Puja per les roques i continua recte. El trobaràs a la carretera a prop de la sortida del túnel. Aquest és un dels esta pintat.
 • El Complex, Tarda
  Des del túnel on comença el nivell hem d'agafar la porta de la dreta i immediatament la trobarem a terra. S'estarà morint, així que a l'disparar-se ràpidament sagnarà i desapareixerà.
 • Updaam, Demà
  Surt de l'túnel amb la porta a la dreta i immediatament gira a la dreta a la primera cantonada. Des d'allà, puja les roques per arribar a l'sostre. Segueix per l'extrem dret, veuràs el mig despullat a la cantonada de mapa.
 • Updaam, Migdia
  Ho veurem al balcó als afores de la botiga de dolços.
 • Updaam, Tarda
  Serà fora de la biblioteca, entre la multitud que escolta el concert.
 • Updaam, Tarda
  Està sempre fora de la biblioteca sobre el pati.
 • Karl`s Bay, Demà
  En un carreró fora de Dawn of Reason, però també podria aparèixer dins.
 • Karl`s Bay, Tarda
  Estarà dins de l'Hangar 1 en el pis mig.
 • Karl`s Bay, Tarda
  El trobarem dins de l'Aeon coital Center, a l'esquerra de Dawn of Reason.
 • Fristad Rock, Demà
  A prop de l'estació de seguretat Aeon, al costat de l'Ramblin 'Rock Club.
 • Fristad Rock, Migdia
  El podem trobar al bar a la dreta de Ramblin 'Rock Club.
 • Fristad Rock, Tarda
  Exactament com l'anterior, al bar a la dreta de l'Ramblin 'Rock Club.

Ara ja coneixes on trobar els personatges gairebé nus en Deathloop esperem que et sigui d'ajuda. Si necessites ajuda pots obtenir ajuda en Deathloop: Ubicació de la foto a Fristad Rock.