On trobar les 4 màscares Resident Evil Village. Durant la teva aventura al castell de Dimitrescu, hauràs de resoldre diferents trencaclosques. A l'entrar a l'atri d'aquest castell, veuràs unes estàtues de marbre d'àngels sense les seves respectives màscares. Ethan haurà de col·locar les 4 màscares dels àngels correctament per poder sortir d'aquesta habitació. Tot i que no és difícil aconseguir-les, a continuació t'expliquem on trobar les 4 màscares Resident Evil Village amb tot el que necessites conèixer.

No oblidis consultar altres guies com resoldre trencaclosques caixa de música en Resident Evil Village si vols més consells.

On trobar les 4 màscares Resident Evil Village, guia completa

Entre els molts endevinalles que trobaràs, un dels minijocs més interessants a resoldre en Resident Evil Village és el de les màscares. En realitat no és gens difícil: només cal inserir 4 màscares d'aquí a quatre estàtues, i ja està. Aquí descobriràs on trobar les XNUMX màscares Resident Evil Village.

Les 4 màscares són:

  1. Màscara de tristesa.
  2. Màscara de plaer
  3. Màscara d'alegria.
  4. Màscara d'ira.

Un cop col·locades correctament podràs finalment escapar de l'Castell Dimitrescu.

trobar les 4 màscares Resident Evil Village

  • Màscara de tristesa

La primera que hauràs de recuperar és la màscara de tristesa i només podràs aconseguir-després de enfrontar-te a la primera baralla contra Lady Dimitrescu.

Un cop finalitzada la batalla, pots avançar i acabaràs a l'habitació de la Tristesa, on trobaràs la primera màscara.

  • Màscara de plaer

La Màscara de l'Plaer, el teu segon objectiu, Es pot trobar en a l'habitació d'ell mateix nom, més precisament en el primer pis. Per avançar, hauràs de derrotar una de les filles de Dimitrescu (Fa servir una bomba per trencar la paret), després has de treure el crani de l'animal de la paret, desarmar i col·locar-lo en lloc de la màscara.

  • Màscara d'alegria

També per aconseguir la Màscara de l'Alegria caldrà enfrontar-se a una baralla, aquest cop amb la tercera filla de Lady Dimitrescu, Cassandra. Després d'enfrontar aquest desafiament, et trobaràs directament davant l'habitació de l'alegria on podràs recuperar la màscara.

  • Màscara d'ira

Per finalment per obtenir la Màscara d'Ira, tot el que has de fer arribar a la Torre de l'Ira, després de completar el trencaclosques de les campanes Resident Evil Village, Pujar a l'sostre i descendir per una tirolina i agafar l'última màscara per recol·lectar.

màscares Resident Evil Village

En aquest punt, ja hauràs obtingut totes les màscares només hauràs de aparellar-les amb les estàtues i hauràs resolt l'endevinalla de les màscares d'àngels a la Sala dels Quatre.

Fins aquí el nostre article on trobar les 4 màscares Resident Evil Village per escapar de l'Castell Dimitrescu. Si estàs interessat en aquest joc, consulta les nostres guies com derrotar a Lady Dimitrescu en Resident Evil Village.