Per què el meu mòbil diu memòria plena si no tinc res? Pot resultar tediós el missatge de memòria plena al telèfon, això impedeix moltes vegades, la descàrrega d'arxius i altres elements.

Moltes vegades no sabem per què es marca aquest missatge, sobretot si no hem descarregat un nombre considerable d'aplicacions.

Si et dirigeixes a la informació de l'emmagatzematge, podràs informar-te sobre l'estat de la memòria. A més, sempre pots optar per esborrar imatges i arxius que no estiguis usant, amb el propòsit d'aconseguir una mica més d'espai, i eliminar aquest molest missatge de "memòria plena".

Ara bé, vegem alguns motius de per què el mòbil diu memòria plena tot i no tenir res:

Descàrrega automàtica de música, imatges i vídeos en apps de missatgeria

Si tens activada l'opció de descàrrega automàtica per als elements multimèdia, en les aplicacions de missatgeria instantània com WhatsApp, això farà que la memòria del teu telèfon es saturi de contingut.

El més recomanable és que desactivis aquesta opció. A més, si la teva memòria d'emmagatzematge per defecte, és la memòria interna; és possible que arribi al seu límit. Ja que alguns dispositius tenen molt poc espai.

Allibera espai esborrant la memòria cau

D'altra banda, sempre pots optar per esborrar la memòria cau de les aplicacions que tinguis instal·lades. Per això, només has d'entrar a la configuració de tu mòbil i prémer en l'opció de "Aplicacions". Tot seguit, veuràs les apps que tinguis instal·lades.

A l'prémer en cadascuna d'elles, podràs veure la informació d'emmagatzematge. Per tant, podràs prémer en l'opció "Elimina memòria cau". Si ho fas amb cadascuna d'elles, veuràs que es recupera espai al telèfon. Això farà que vagi més ràpid, fins i tot les aplicacions estaran més lleugeres.

Tens una memòria extraïble?

Podem trobar-nos amb dispositius que tenen molt poc espai d'emmagatzematge intern. Generalment són telèfon d'una gamma anterior als que solem veure actualment. Si és el teu cas, és molt probable que es hagi consumit la memòria interna de el telèfon, A causa que no tens una memòria extraïble a la teva disposició.

Les targetes SD, solen ser molt útils en aquest sentit, ja que poden convertir-se en la segona memòria del mòbil, albergant les aplicacions i els arxius; deixant la memòria interna només per als processos que faci el sistema operatiu.

Actualitzacions de sistema operatiu

Pot existir la possibilitat que, el teu telèfon hagi actualitzat el sistema operatiu. Aquestes actualitzacions solen ser realment pesades, i per tant, després de la seva instal·lació, llanci el missatge de "Memòria plena", encara que no tinguis res.

Si aquest és el cas, intenta provar amb seleccionar la versió anterior del teu sistema operatiu, Això passa moltes vegades amb el sistema Android.

Si algun d'aquests punts és el teu cas, intenta a posar a prova les solucions que hem desglossat, tenint en compte el model i la versió de sistema en el teu telèfon, Per a millors resultats.