Després de 10 anys de honrada carrera, també per Windows 7 Ha arribat el moment de gaudir de la merescuda «pensió»: a partir de 14 de gener de 2020 de fet, Microsoft ja no proporcionarà suport tècnic per a aquesta versió de la seva sistema operatiu i ja no ho actualitzarà, ni tan sols per raons de seguretat. Això vol dir que tots els usuaris actuals de Windows 7, si volen evitar acabar amb un PC vulnerable a l'malware i als atacs de pirates informàtics, han d'actualitzar a Windows 10.

Com probablement ja sàpiga, Windows 10 és la versió més recent i moderna de Windows, el que porta amb si innombrables avantatges: a més de ser activament actualitzat i recolzat per Microsoft (per tant, al capdamunt, en termes de seguretat de TI), és molt més ràpid que Windows 7 i facilita la feina dels usuaris gràcies a una sèrie de característiques i característiques exclusives. Entre aquests, val la pena esmentar el barra de cerca integrat a la barra de tasques (per accedir ràpidament a programes, arxius, configuracions i recursos en línia), el panell Vista d'activitat (Per saber immediatament a què s'ha treballat recentment, sense haver de recordar on es van guardar els diferents arxius), integració amb onedrive (Per sincronitzar totes les dades amb el núvol) i la possibilitat de enllosar les finestres, Per a una descripció general ràpida de totes les aplicacions obertes.

A més, Windows 10 aprofita el disseny i les característiques de les Pcs més modernes, brindant suport complet per Amb pantalla tàctil en bolígrafs digitals escriure y dibuixar a la pantalla i en el exploració biomètrica, Per desbloquejar la PC escanejant l'empremta digital o la cara en lloc d'ingressar la contrasenya clàssica. En resum, si fos vostè, no esperaria més: feu una minuts de temps lliure, informeu-vos per què escollir Windows 10 i m'ho dius a mi guiar-te a través del «pas» de el sistema operatiu antic a el nou. T'asseguro que tot serà molt més fàcil i ràpid del que imagines.

Per què canviar a Windows 10?

Per què és important canviar a Windows 10 Ja t'ho vaig dir en les línies introductòries d'aquesta guia; però, vull aprofundir en el tema e ajudar a aclarir qualsevol punt que encara pugui ser fosc per a vostè.

Reiterem, en primer lloc, el que el cap de el suport per a Windows 7 : des 14 de gener de 2020, Microsoft ja no brindarà suport tècnic per problemes, actualitzacions de programari, actualitzacions de seguretat o solucions per a Windows 7. Això vol dir que el seu PC continuarà funcionant però, sense actualitzacions de programari i seguretat, ja no serà vulnerable a virus i malware. Per solucionar això, ha d'actualitzar a una versió recent i actualitzada de el sistema operatiu, és a dir, Windows 10.

Ja sé el que està pensant: ha estat amb el vostre Pc actual cada dia durant anys i té por de «saltar» a el nou sistema operatiu, sobretot perquè té por de no saber com fer-la servir i / o perdre les seves dades. Ho vaig endevinar? Bé, llavors sé que les teves pors són infundades!

Canviar a Windows 10 és molt fàcil, també pot portar totes les seves dades i no tindrà la més mínima dificultat per aprendre les noves funcions de sistema operatiu, que són extremadament útils i intuïtives.

Després pensi-ho: quantes vegades s'ha queixat de la lentitud del seu Pc actual? I què hi ha del teu autonomia, ara lluny del que tenia en els primers mesos de vida, i què? A l'canviar a Windows 10, pot gaudir d'un sistema estable i ràpid i tindrà l'oportunitat d'aprofitar totes les comoditats que ofereixen les PC d'última generació: mida compacte i lleuger ; ús de SSD súper ràpids en lloc dels discos mecànics clàssics, que fan que l'inici de sistema operatiu i les aplicacions sigui extremadament ràpid; donar suport a Amb pantalla tàctil y bolígraf digital, Per interactuar amb la pantalla amb els dits i escriure a la pantalla com si fos un tros de paper; exploració biomètrica, Per desbloquejar el seu PC mitjançant empremta digital o escaneig facial, i molt més.

Sincronització amb el núvol ( onedrive ), L'assistent de veu Cortana i les funcions de cerca ràpida incloses en Windows 10 li permeten mantenir les seves dades sempre sincronitzats en tots els seus dispositius i buscar ràpidament aplicacions, documents i informació a la web.

La presència de la Botiga de Microsoft, per descarregar aplicacions al seu PC amb un clic (com ho fa en telèfons mòbils i tauletes); el d'un sistema complet de seguretat d'extrem a extrem amb antivirus, Tallafocs, protecció de Internet i molt més, i les moltes funcions relacionades amb la productivitat, per exemple Vista d'activitat que li permet esbrinar quins documents i programes s'han obert en els últims 30 dies i reprendre ràpidament el treball en ells.

En resum, hi ha moltes raons per tria Windows 10 i, en els pròxims capítols, t'explicaré com fer-ho. Bona continuació!

Versions i requisits de Windows 10

Abans d'entrar en detalls en aquesta guia i explicar com canviar a Windows 10, sembla correcte dir-li quines versions de Windows 10 estan disponibles comercialment i els requisits de maquinari necessaris per a executar el sistema operatiu.

Comencem dient que hi ha tres edicions de Windows 10: Inici de Windows 10, Ideal per a ús personal i familiar i Windows 10 Pro (També es va rebutjar en la versió Workstation), que ofereix totes les característiques de Windows 10 Home més algunes característiques dedicades a l'esfera professional, com BitLocker, Escriptori remot i Complement de domini. Més informació aquí.

Totes les edicions de sistema operatiu comparteixen el mateix requisits mínims, Que informe a continuació.

  • processador: des d'1 GHz o superior.
  • RAM: 1 GB per a Windows 10 de 32 bits o 2 GB per a Windows 10 de 64 bits.
  • Espai en disc: 16 GB per a Windows 10 de 32 bits o 20 GB per a Windows 10 de 64 bits.
  • Targeta gràfica: DirectX 9 o posterior amb el controlador WDDM 1.0.
  • pantalla: al menys 800 x 600 píxels.

Pot comprar la seva còpia de Windows 10 directament des del lloc web de Microsoft o en totes les principals botigues d'electrònica, tant físiques com en línia.

Si et preguntaves no pots actualitzar gratis de Windows 7 a Windows 10 : En el llançament de Windows 10, hi havia una oferta d'actualització gratuïta però va expirar el 29 de juliol del 2016.

Com canviar a Windows 10

Sense les premisses abans esmentades, diria que podem arremangar-nos i veure Com canviar a Windows 10. Per tant, el guiaré en el procés de fer una còpia de seguretat de les dades en el seu PC actual i després li diré com triar el seu. nova Pc amb Windows 10 o Com actualitzar a Windows 10 el que tens ara

En la majoria dels casos, es recomana la compra d'una nova PC, ja que les PC produïdes originalment amb Windows 7 fan servir tecnologies de fa 10 anys i, per tant, ara són insegures i funcionen, però òbviament s'han de realitzar avaluacions cas per cas. Per a més detalls, segueix llegint.

operacions preliminars

Ja sigui que vagi a comprar una nova PC amb Windows 10 o que actualitzi el seu PC actual a la nova versió de sistema operatiu, primer ha de fer una còpia de seguretat de dades tens a Windows 7.

Bàsicament té dues formes de fer això: realitzar un còpia de seguretat de tota dada al núvol (Després a Internet) o fer un clàssic còpia de seguretat fora de línia, En un disc dur extern.

Personalment, ja que Windows 10 integra «estàndard» onedrive, El servei de emmagatzematge en el núvol per a la llar de Microsoft (que ofereix 5 GB d'espai lliure), li recomano que confiï en aquest últim: a el fer-ho, tan aviat com iniciï la sessió al compte de Microsoft a Windows 10, trobarà a tots en el nou sistema els arxius que tenies a Windows 7.

Còmode, oi? Llavors posa't a treballar immediatament! Podeu instal·lar onedrive immediatament en el seu PC actual i carregar totes les dades del seu interès en el núvol: l'operació és molt simple.

Per començar, connecteu-vos a la pàgina web de onedrive i feu clic al botó descarregar, Per a descarregar el fitxer d'instal·lació de onedrive. La descàrrega està completa, obriu el arxiu .exe obtingut i esperi uns moments, després completi el formulari d'inici de sessió ingressant les dades del seu compte de Microsoft.

Un cop s'hagi iniciat sessió, triï el ubicació en el qual allotjar la carpeta onedrive, aneu aviat i seleccioneu carpetes per sincronitzar amb el núvol, per exemple documents y fotos, Col·locant la marca de verificació al costat dels seus icones. Finalment veu de nou aviat i consulteu la informació proveïda a la pantalla, per descobrir com aprofitar a el màxim onedrive. Mentrestant, el programari ja carregarà els arxius en el seu espai en el núvol (pot consultar l'estat de sincronització en qualsevol moment, trucant a onedrive des de l'àrea de notificació de Windows).

Si algun passatge no li resulta clar i / o obtenir informació detallada sobre el funcionament de onedrive, el convido a consultar el tutorial que he dedicat a el servei i aquesta pàgina de el lloc de Microsoft, que explica com utilitzar onedrive per al pas de dades en Windows 10.

Si, d'altra banda, desitja informació sobre com sincronitzar els favorits del seu navegador, consulti la guia que he dedicat a l'assumpte.

Compra una nova PC

Si tria canviar a un nova PC amb Windows 10, Només ha d'analitzar els diferents models al mercat, triar el que millor s'adapti a les seves necessitats i procedir amb la compra. Afortunadament, hi ha Pcs per a tots els pressupostos i nombroses botigues, tant físiques com en línia, per comprar-les.

Per exemple, Unieuro en el seu lloc web oficial (també disponible com a aplicació per Android i iOS / iPadOS), ofereix una gran selecció de portàtils amb Windows 10 i PC d'escriptori amb Windows 10 que es poden filtrar d'acord amb diversos criteris: preu, marca, Capacitat HDD / SDD, RAM, fer targeta gràfica, processador, sense fils etcètera Simplement seleccioneu les opcions del seu interès a la barra lateral esquerra i, en uns moments, es proporciona la llista de productes corresponents a el conjunt de preferències.

Per continuar amb la compra, només seleccioneu un producte, feu clic al botó Afegeix a la cistella, Després de la qual cosa ha d'indicar les seves preferències per garantia (Si està disponible), premeu el botó Anar a la caixa i completi la comanda iniciant la sessió al compte (o creant una nova). Per al pagament, s'accepten targetes de crèdit i dèbit dels circuits. VISA y targeta MasterCard, Els comptes PayPal y Apple Pay.

Per obtenir ajuda per triar la seva nova PC, el convido a consultar les meves guies sobre com triar una Pc portàtil i com triar un PC d'escriptori. I si necessita assessorament específic sobre els models a considerar, pot consultar les meves guies de compra dedicades a portàtils i PC d'escriptori.

Actualitza el teu PC

Si el seu PC és capaç d'executar Windows 10, pot canviar de Windows 7 a Windows 10 executant un actualització o un instal·lació neta de el sistema operatiu.

Com s'entén fàcilment, el procediment d'actualització li permet instal·lar Windows 10 a Windows 7 mantenint les dades en el seu lloc; la instal·lació neta, d'altra banda, implica l'esborrat complet de les dades en el disc i la instal·lació de sistema operatiu des de zero.

En tots dos casos, per continuar, pot confiar Eina de creació de mitjans Microsoft: un programari gratuït que li permet descarregar la imatge ISO de Windows 10 des d'Internet i instal·lar-se directament en el seu PC o copiar-la en una memòria USB o DVD.

Per obtenir l'eina en qüestió, connecteu-vos a la pàgina web de Microsoft i feu clic al botó Descarregar l'eina. La descàrrega està completa, obriu el arxiu .exe tinc, espera uns moments i destral les condicions d'ús de programari; llavors tria si actualitza el teu PC o si crear suport per a instal·lar Windows 10 ir aviat i seguiu les instruccions a la pantalla.

Per obtenir instruccions més detallades sobre com actualitzar Windows 7 a Windows 10, consulteu la guia que he dedicat a aquest tema.

Per a més informació

Per a més informació sobre Windows 10, i més específicament sobre la transició de Windows 7 a Windows 10, li recomano que consulteu els llocs web de Microsoft i Unieuro, on pot trobar totes les respostes a les seves preguntes.

Una altra pàgina que li recomano visitar és l'anomenada Suggeriments de Microsoft, que alberga, de fet, una sèrie de suggeriments que el gegant de Redmond ofereix pel que fa a diversos productes, inclosos Windows 10. Per veure els suggeriments d'un producte específic, tot el que ha de fer és localitzar-lo i fer clic a l'element xx consells present sota el seu nom: trobarà moltes idees útils per a començar el seu treball amb Windows 10, Office 365 i altres solucions de la marca Microsoft.

Article creat en col·laboració amb Unieuro.