Programes per a sincronitzar àudio i vídeo. ¿Ha descarregat vídeos de Internet on es retarda l'àudio i el vídeo i li agradaria saber si hi ha alguna solució de programari a través de la qual pugui resoldre el problema? Bé, clar que si !.

En el tutorial d'avui, de fet, et mostraré els millors programes per a sincronitzar àudio i vídeo. En resum: es tracta de solucions compatibles amb Windows i macOS, gràcies a les quals pot «arreglar» tots els vídeos en què l'àudio sembla «desfasat».

Llavors, Què tal deixar de banda la xerrada i començar immediatament? Et ve de gust? Sí? Genial! Així que col·loqui còmodament davant la seva Pc de confiança. Preneu-vos uns minuts de temps lliure per a vostè i concentreu-vos en llegir tot el següent. Allà anem.

Programes per a sincronitzar àudio i vídeo. Exemples.

Vegem què programes per a sincronitzar àudio i vídeo qual pots utilitzar. Els següents són els que, en la meva humil opinió, representen els millors en aquesta categoria.

Avidemux (Windows / macOS / Linux)

Avidemux és un dels programes de edició de vídeo més complets de l'panorama de codi obert. A través del seu convenient interfície d'usuari, li permet editar pel·lícules en tots els formats principals de forma gratuïta: AVI, MP4, MPG, WMV, etc.

És molt lleuger i inclou una sèrie de filtres molt avançats que li permeten actuar també en la velocitat de fotogrames i la sincronització d'àudio amb vídeo. Està disponible per a Windows, macOS i Linux i no requereix coneixements especials per ser utilitzat de manera rendible.

per a Windows

Per descarregar-lo a la seva Pc, aneu a la pàgina web de el programa i feu clic a l'enllaç FossHub relacionat amb la versió de Windows que utilitzeu (64 bits de o 32 bits) .La trobarà sota de l' logotip de l' sistema operatiu. Si, d'altra banda, està utilitzant MacOS, Feu clic a l'enllaç sota de Logotip d'Apple.

Quan es completa la descàrrega, obre el arxiu .exe obtingut i feu clic al botó present en la finestra que apareix a l'escriptori. Després fes clic als botons Següent y Estic d'acord, Premeu el botó Següent tres vegades més seguides i en els botons instal·lar y acabat, Per a completar el procés d'instal·lació i iniciar el programari.

per MacOS

Si, d'altra banda, està utilitzant MacOS, obre el paquet .dmg obtingut i arrossegar el icona de programa a la carpeta aplicacions per macOS. Després, feu clic dret sobre ell, seleccioneu l'element obert des del menú que apareix i feu clic al botó obert en la finestra que es mostra a la pantalla. Per obrir Avidemux, però, va eludir les limitacions imposades per Apple en les aplicacions de desenvolupadors no certificats (una operació que s'ha de fer només des del primer inici).

Ara que, sense importar el sistema operatiu utilitzat, veureu la finestra de el programa a la pantalla. Obriu el vídeo al qual li interessa anar, fent clic al menú expedient col·locat a la part superior esquerra i triant l'article obert d'aquest últim. Potser els termes siguin altres, depenent de la traducció i de l'idioma. Però solen ser semblants.

Després, marqui la casella al costat de l'element retardar o més tard a la part esquerra de la finestra de el programa. Utilitza les fletxes ubicat al camp de text adjacent per ajustar la sincronia de l'àudio amb el vídeo com es desitgi. A l'augmentar el valor positiu, l'àudio es retardarà en comparació amb el vídeo, mentre que a l'establir un valor negatiu, s'anticiparà l'àudio en comparació amb la pel·lícula.

Per veure l'efecte, comenci a reproduir la pel·lícula fent clic al botó play, col·locat a la part inferior. Si està satisfet amb el resultat final, guardi la pel·lícula editada seleccionant el format de sortida que prefereixi al menú desplegable sota de l'element Contenidor de sortida. Després fent clic al botó amb el disquet situat a la part superior i indicant una posició del seu interès a la PC.

VLC (Windows / macOS / Linux)

Un altre dels programes per sincronitzar àudio i vídeo que li suggereixo que consideri és VLC, Que és compatible amb Windows, macOS i Linux. En cas que mai hagi sentit parlar d'ell, és un dels millors reproductors multimèdia gratuïts i de codi obert que basa gran part del seu èxit en l'àmplia gamma d'arxius multimèdia compatibles (sense necessitat de còdecs externs).

També inclou nombroses funcions avançades, que li permeten personalitzar la reproducció de vídeos en cada detall. Entre aquests també hi ha el que li permet sincronitzar l'àudio i el vídeo dels vídeos reproduïts en temps real, anticipant o posposant les pistes d'àudio en comparació amb la pel·lícula.

Per descarregar VLC al seu Pc, visiteu el lloc web oficial de el programa i feu clic al botó descarregar VLC.

VLC per Windows

Després d'això, si estàs fent servir Windows, obre el arxiu .exe obtingut i feu clic al botó en la finestra que apareix a l'escriptori. Després premeu el botó Següent tres vegades consecutives i després en la qual està escrita prop.

VLC per Mac OS

Si, d'altra banda, està utilitzant MacOS, obre el paquet .dmg obtingut, arrossegueu el icona VLC a la carpeta aplicacions de macOS. Feu clic dret sobre ell, trieu l' obert des del menú contextual. Després premeu el botó obert en la finestra que es mostra a la pantalla, per iniciar el programa. No obstant això, eludint les limitacions imposades per Apple a les aplicacions de desenvolupadors no certificats (una operació que s'ha de fer només des del primer inici).

Ara que, sense importar el sistema operatiu utilitzat, està veient la finestra principal de VLC, arrossegament el vídeo sobre el qual desitja intervenir i posi-ho en pausa prement el botó apropiat ubicat a la part inferior. En aquest punt, feu clic al menú. Instruments (En Windows) oa expedient (En macOS). Seleccioneu l'element preferències. I a la finestra que s'obre, seleccioneu la redacció tots (A Windows) o el botó Mostra tot (En macOS) a la part inferior esquerra, per veure totes les configuracions de el programa.

Després seleccioneu l'article àudio des del menú de l'esquerra, busqui la redacció Compensació de desincronització d'àudio . Feu clic als botons amb fletxes col·locat al camp adjacent, per fer els ajustos apropiats. Per augmentar el valor positiu, l'àudio es retardarà en comparació amb el vídeo. Mentre que a l'establir un valor negatiu s'anticiparà l'àudio en comparació amb la pel·lícula. per guardar els canvis, feu clic al botó Desar.

Comandaments en el teclat en VLC

A més del que acabo d'indicar, pot sincronitzar àudio i vídeo pressionant les tecles apropiades en el teclat de la Pc, sense haver de tocar la configuració de el programa. Per ser precisos, pressionar la tecla J pot retardar l'àudio en comparació amb el vídeo, mentre pressiona el botó K Pots anticipar. Cada pressió sobre les tecles provoca una variació de 50 ms.

Després comenci a reproduir el vídeo prement el botó Joc situat a la part inferior de l'reproductor, per assegurar-se que l'àudio i el vídeo estiguin sincronitzats. Recordeu que els canvis realitzats amb VLC s'aplicaran a la pel·lícula només mentre es reprodueixi amb el programa. De fet, l'arxiu original no es modificarà.

VirtualDub (Windows)

VirtualDub és un programa gratuït d'edició de vídeo per a Windows que li permet tallar, editar i aplicar molts altres canvis als arxius de vídeo AVI i MPG.

Inclou una àmplia gamma de filtres per a aplicar efectes especials a pel·lícules i funcions avançades, com ajornament i avanç de pistes d'àudio, per sincronitzar-les amb el vídeo. No requereix instal · lacions per a funcionar i també pot funcionar en mode de transmissió directa, és a dir, sense recodificar l'arxiu de sortida.

Per descarregar-lo a la seva Pc, visiteu el lloc web de el programa i feu clic a l'enllaç Descarregueu la versió de llançament Vx.xx.x (x86 / 32 bits) (VirtualDub-x.xx.x.cremallera) Situat a la part superior de la pàgina (si està utilitzant un sistema una 32 bits ). O  Descarregueu la versió de llançament Vx.xx.x (x64 / 64 bits) (VirtualDub-x.xx.x-AMD64.zip) situat al centre (si utilitzeu un 64 bits ).

Quan finalitzi la descàrrega, traieu el contingut de l'arxiu que acaba de descarregar en qualsevol ubicació de la Pc i iniciï el programa VirtualDub.exe (Si utilitzeu el Windows de 32 bits) o Veedub64.exe (Si fa servir Windows de 64 bits). A la finestra que s'obre, feu clic al botó Inicieu VirtualDub per iniciar VirtualDub i accedir a la seva pantalla principal.

En aquest punt, obriu la pel·lícula en la qual desitja actuar, fent clic al menú expedient col·locat a la part superior esquerra. Després, feu clic en l'element Obrir arxiu de vídeo.  Feu clic al menú àudio que sempre està a la part superior i selecciona la redacció entrellaçat d'aquest últim.

A la finestra que veu aparèixer a la pantalla, Correcció de biaix d'àudio, Escriviu el que sembla ser la diferència en mil·lisegons entre l'àudio i el vídeo. Si té l'àudio es queda enrere de les imatges, haurà d'ingressar un valor negatiu (per tant, precedit pel signe menys). Mentre que si són perquè les imatges quedin endarrerides respecte a l'àudio, haurà d'ingressar un valor positiu (pel que no ha d'anar precedit de cap signe).

Quan els canvis estiguin complets, feu clic al botó acceptar. Després premeu el botó play, col·locat a la part inferior Previsualitzar la pel·lícula editada. Si està satisfet amb el resultat final, feu clic al menú expedient, Seleccioneu l'article Guardar com AVI i indiqui la ubicació en el seu PC on voleu desar la pel·lícula.

YAAI (Windows)

Yaai és un altre programa que vull convidar-los a considerar. És gratis, només per sistemes operatius Windows, no requereix instal·lació. Funciona només amb arxius AVI i es pot usar per sincronitzar àudio i vídeo ajustant el nombre de FPS (fotograma per segon) de la pel·lícula.

La seva interfície no és extremadament precisa. Però, potser, precisament per aquesta raó, és molt intuïtiva i fàcil d'usar fins i tot per aquells que no són experts en programes d'edició de vídeo (l'únic obstacle podria estar representat pel fet que només està en anglès ).

Per descarregar-lo, visiteu el lloc web de el programa. i feu clic a l'enllaç YAAI_x.xxxxx.zip. Quan es completi la descàrrega, traieu el arxiu ZIP obtingut en qualsevol posició de la PC i iniciar el arxiu .exe contingut dins d'ell.

A la finestra que ara apareix a l'escriptori, seleccioneu l'arxiu de vídeo a què li interessa anar i feu clic al botó obert. Després veu a la targeta sincronitzar àudio, S'ubica la secció Vídeo / Àudio delay que es troba a la part inferior. Si l'àudio està darrere de el vídeo, feu clic al botó 1 o en això 0.01 sincronitzar (en termes de milisegons).

No obstant això, si el vídeo està darrere de l'àudio, feu clic al botó -1 o en això -0.01. Alternativament, pot aconseguir el resultat desitjat movent el barra d'ajust especial.

Per aplicar els canvis, feu clic al botó aplicar. Posteriorment, la pel·lícula es reproduirà automàticament en el reproductor de vídeo integrat de el programa, perquè pugui veure immediatament el resultat final obtingut. Si heu fet tots els canvis correctament, per guardar tanqui la finestra de el programa i feu clic al botó en resposta a la pantalla de notificació que se li mostrarà immediatament després, per sobreescriure la pel·lícula original.

SyncView (Windows)

SyncView és una eina per a la producció de vídeo MPEG que li permet alinear vídeos AVI amb pistes d'àudio en format WAV. És només per a Windows i és gratis.

És molt útil quan necessita sincronitzar l'àudio de vídeos destinats a la producció de VCD, SVCD i altres discos que ja no es poden editar d'una manera extremadament precisa i precisa. No és tan intuïtiu com altres eines com aquesta, però fa la seva feina i ho fa bé.

Per descarregar-lo, vagi a la pàgina web de el programa. i feu clic a l'enllaç Descarregar SyncView x.xx.xx. Quan es completi la descàrrega, obriu el arxiu .exe obtingut i feu clic al botó , En la finestra que apareix a l'escriptori.

Després seleccioneu l'idioma que desitgi entre els idiomes disponibles. Feu clic als botons acceptar i sí, després en el botó Següent dues vegades seguides, per finalitzar la configuració. En aquest punt, obriu el programa seleccionant el enllaç especial que s'ha afegit als Menú d'inici Windows

Ara que veu la finestra del programari a la pantalla, premeu el botó acceptar dues vegades seguides. Feu clic als camps vídeo y àudio (Situat a la part superior) i seleccioneu la pel·lícula i l'àudio que voleu utilitzar.

Després feu clic als botons amb fletxes que es troben a la dreta i esquerra de l'entrada Sincronització d'àudio (ms) a la dreta per intervenir en la sincronització d'àudio i vídeo. Alternativament, utilitzeu el barra de desplaçament a continuació.

Per veure els canvis i reproduir la pel·lícula finalment sincronitzada, feu clic al botó play, situat a la part inferior dreta de la finestra de el programa.

Aplicacions mòbils per sincronitzar àudio i vídeo

¿I què hi ha de la banda mòbil? Desafortunadament, no hi ha programes per sincronitzar àudio i vídeo en android e iOS. No obstant això, hi ha diversos reproductors que ofereixen opcions ad hoc per a la reproducció de vídeo a l'endarrerir o anticipar les pistes d'àudio.

  • VLC (Android / iOS) - és la versió per a Android i iOS d'el famós reproductor multimèdia de codi obert que et vaig explicar en el pas a l'inici de la guia. També en la seva variant mòbil, integra funcions a través de les quals és possible sincronitzar àudio i vídeo durant la reproducció. Sí, descarregueu i utilitzeu-lo gratis.
  • GoodPlayer (Android / iOS): aplicació que li permet reproduir qualsevol tipus de pel·lícula i que ofereix nombroses opcions avançades per veure i administrar vídeos. Per Android, està disponible de forma gratuïta amb funcions limitades, però possiblement pot usar-se en una variant Pro (costa 3,60 euros). En iOS, però, l'aplicació ha de comprar-se directament (costa 3,49 euros).
  • MX reproductor (Android): és un reproductor d'àudio i vídeo de renom per dispositius Android.Permite reproduir pràcticament qualsevol tipus d'arxiu multimèdia i ofereix opcions avançades per administrar-los, inclosa la possibilitat de sincronitzar àudio i vídeo de manera avançada. És gratis, però eventualment està disponible en una variant Pro (6,20 euros) que no té banners publicitaris.

Fins aquí l'entrada sobre programes per a sincronitzar àudio i vídeo. Espero que li hagi estat útil.