Programes per canviar IP. Acaba d'assabentar-se d'un lloc web interessant, però a l'intentar visitar-lo, apareix un missatge a la pantalla que indica que no pot accedir-hi perquè no resideix al país a què està destinat. Bé, no veig el problema: pot usar programes per canviar IP.

La adreça IP representa una mena de «placa de matrícula» que li permet identificar de forma única tots els dispositius connectats a una xarxa. pot ser externa  (És a dir, que identifica de forma exclusiva una connexió) o interna (És a dir, el que el mòdem assigna als dispositius), també estàtica  (Que mai canvia) o dinàmica (Que es canvia amb cada connexió).

Per tant, l'ús de programes per canviar la IP pot ser útil per canviar la direcció externa, estàtica o dinàmica, per «camuflar» la identitat en línia d'un i enganyar els llocs de Internet, Fent-los creure que són usuaris diferents o que hi viuen. altres països que l'actual des del qual s'inicia la connexió.

D'aquesta manera, pot evitar qualsevol restricció i / o queixa que alguns serveis i llocs web apliquin a el contingut ofert a el públic.

Guia de programes per canviar IP

Navegador TOR (Windows / macOS / Linux)

Navegador Tor és un paquet, és a dir, un paquet de programari, que inclou una versió modificada de el navegador Mozilla Firefox equipat amb el sistema de camuflatge d'identitat en línia TOR que «rebota» la connexió a través de diversos nodes repartits per tot el món.

Per tant, aquest sistema fa pràcticament impossible el reconeixement d'usuaris a Internet.

No requereix instal · lacions per a funcionar. Després de descarregar i descomprimir en el seu PC, simplement inícielo a través de la seva icona i feu clic al botó connectar.

La versió modificada del Firefox s'iniciarà automàticament per començar a navegar de forma anònima. Fins i tot per tancar la sessió de navegació protegida amb només un clic.

Hide.me (Windows / macOS)

Un altre dels programes de canvi d'IP que vull suggerir-li que provi és Hide.me. Està disponible per a Windows i Mac (Així com per Android y iOS en forma d'una aplicació especial).

Si està interessat en aquest programa, li suggereixo que provi la versió gratis (Que té algunes limitacions), per després avaluar si comprar la versió de pagat això està més a prop de les teves necessitats.

També ofereix un panell per configurar les configuracions més avançades plenes de configuracions, incloent-hi la possibilitat d'escollir el protocol VPN que s'explotarà i la configuració dels servidors DNS.

TunnelBear (Windows / macOS)

Equipat amb una interfície extremadament simple, TunnelBear és un dels programes de canvi d'IP més fàcils d'usar disponibles tant per a Windows com per macOS. Simplement descarregueu el programari i instal·leu-lo. Un cop iniciat, només posi la palanca a ON i seleccioneu el país des del qual connectar-se des del mapa.

És un programari, per tant, d'ús simple, que li permet camuflar la seva direcció en línia amb una IP nord-americana, britànica i d'un altre tipus, amb un simple clic.

Està disponible en diverses versions gratis amb un límit de tràfic mensual a 500 MB. També està disponible com una extensió per Chrome i Opera i com una aplicació per Android i iOS.

CyberGhost (Windows / macOS)

CyberGhost és un altre servei VPN que es pot usar en forma de programari disponible per a Windows i macOS i Linux. També està disponible per a telèfons mòbils i tauletes amb Android i iOS a través d'una aplicació especial.

Aquest servei és simple i convenient d'utilitzar. De fet, no cal admetre configuracions complicades per poder usar-les: de fet, simplement iniciï el programari i premeu un botó per començar a navegar per la xarxa amb una altra IP.

El servei és gratis i també té una versió de pagat. En tots els casos, l'ample de banda il limitat i el trànsit il limitat estan garantits. El servei també és compatible amb el xifrat AES 256-BIT i un sistema antiempremta digital.

Hotspot Shield (Windows / macOS)

Un altre programa sobre el qual vull parlar sobre la categoria de programari que canvia la IP és Hotspot Shield que segueix sent una de les solucions més vàlides i fiables per protegir la seva connexió a Internet, ocultant l'adreça IP de la PC amb una adreça d'EE. UU.

Aquest programari li permet evitar restriccions geogràfiques, però en la seva versió gratis no li permet navegar a velocitats molt altes i l'adreça IP «alternativa» assignada només pot ser EE. UU.

Desafortunadament, cal dir que, d'altra banda, presenta anuncis que de vegades són invasius durant la navegació, però ofereix un comptador pràctic que indica clarament la quantitat de dades intercanviats.

ProXPN (Windows / macOS)

En un article dedicat a quins són els millors programes per canviar IP, també és correcte parlar de proXPN. De fet, aquesta és  gratis i no necessita fer cap configuració complicada, el que permet a tots els usuaris que tenen un dispositiu amb un sistema operatiu Windows o macOS navegar per la xarxa amb total seguretat, utilitzant una IP disfressada d'una altra nacionalitat.

També està disponible com una aplicació que es pot descarregar a dispositius mòbils amb el sistema operatiu iOS o Android.

La versió bàsica de l'servei proporciona l'ús de només adreces IP d'EE. UU. (A diferència de la pagada on pot triar el país de la IP) i la limitació de la velocitat de navegació a 100 kbps.

Per començar a usar-lo, només registra't gratis en el lloc web de el programa i feu clic a connectar.

SafeIP (Windows)

Safeip és un petit programari que, un cop instal·lat, us permet escollir com canviar l'adreça IP, fins i tot li permet seleccionar un país de la seva elecció entre els disponibles a la llista.

Li permet obtenir una adreça IP diferent de l'assignada automàticament d'una manera molt ràpida.

Només està disponible per a Windows i és gratis, Però eventualment pot subscriure a un pla de pagat a través del qual pot accedir a funcions addicionals, com en el cas de l'opció que li permet activar la protecció de Wi-Fi.

Hidester (en línia)

Un altre servei bastant recomanable per canviar la IP és el que ofereix Hidester. En aquest cas, és un servei de proxy web que li permet canviar l'adreça IP amb la d'un país estranger, actuant directament des de qualsevol navegador i des de tots els principals sistemes operatius.

En la seva versió bàsica, és gratis i us permet escollir entre un servidor d'Estats Units o un servidor europeu.

També té una versió de pagament que, amb preus que comencen des € 4.20 per mes, li permet obtenir una VPN durant 12 mesos, descarregant el client apropiat per a Windows, macOS o Linux i poder usar-lo també a Android i iOS.

Clarament, atès que és un servei proxy accessible des de la web, la navegació pot ser més lenta del normal. Si voleu fer-lo servir, entreu al seu lloc web, triï el servidor a què voleu connectar, a través del menú desplegable apropiat, escriviu la URL per visitar en el camp de text al centre de la pantalla i feu clic al botó Navega de manera anònima.

Lloc proxy (en línia)

Els programes per canviar IP ¿No li agraden en particular perquè no vol o no pot instal·lar un nou programari en el seu PC? No hi ha problema. També tinc una solució per a això: lloc intermediari.

En aquest cas específic, no es tracta d'un programari informàtic «comú» sinó d'una eina en línia, utilitzable per qualsevol navegador que, per tant, no necessita admetre cap tipus de configuració.

Aquesta eina web, en la seva versió gratis, Li permet reemplaçar temporalment la seva IP amb un dels molts servidors europeus o nord-americans.

A l'subscriure a un pla premium, pot accedir a opcions avançades que li permeten accedir als llocs web desitjats a través d'un servidor VPN dedicat. Els preus, però, no es troben entre els més alts de la categoria.