Ha de provar un programa compatible només amb algunes versions anteriors de Windows i no voldrà perdre el temps configurant un sistema d'arrencada dual? Vols provar Linux, però sense «embrutar» la teva instal·lació actual de Windows? Uses XNUMX Mac, Necessites emprar alguns programes disponibles només per a Windows però per comprar un PC no parlis d'això? Bé, llavors per què no recorres als déus? programes per emular sistemes operatius ? Em sembla la millor solució en aquestes circumstàncies.

Si li interessa, continueu llegint aquest tutorial completament centrat en el tema. A continuació, de fet, trobarà aquells que, en la meva humil opinió, constitueixen el millor programari en la categoria i gràcies als quals, de fet, pot emular l'ús de Windows, Linux i qualsevol altre sistema operatiu sense haver de canviar les Pcs i, sobretot, en Increïblement simple i ràpid. Hi ha tant gratuïts com de pagament. Siéntase lliure de triar el recurs que consideri més adequat per a vostè i utilitzeu-lo seguint les instruccions a continuació.

Llavors? Puc saber què segueixes fent amb ells? Preneu-vos un temps lliure per a vostè, col·loqui còmodament i immediatament comenci a enfocar-se en la següent informació. Estic segur que a la fi podrà dir que està content i satisfet amb el que va aprendre: ¿apostem?

VirtualBox (Windows / macOS / Linux)

VirtualBox és un dels millors programes per emular sistemes operatius sense cost: és una solució de codi obert compatible amb Windows, macOS i Linux que li permet crear i administrar màquines virtuals en què executar totes les edicions de Windows, macOS (encara que amb certa dificultat) i les principals distribucions de Linux. Està completament en italià i és molt fàcil d'utilitzar fins i tot per a principiants en el sector. És pràcticament ideal per provar aplicacions i sistemes operatius sense afectar el sistema real.

Per usar-lo, primer vagi al seu lloc web oficial i feu clic al botó Descarregar VirtualBox xx col·locat en el centre de la pàgina mostrada. A la nova pàgina que s'obre, seleccioneu l'enllaç. windows hosts (Si utilitzeu el Windows) o que OS X hosts (Si feu servir macOS), per començar a descarregar el programari.

Quan finalitzi la descàrrega, si feu servir Windows, obriu el arxiu.exe procedeix i, en la finestra que apareix a l'escriptori, feu clic als botons Següent (Tres vegades), després dalt lo y instal·lar. Després completi la configuració fent clic als botons lo, instal·lar (Per instal·lar el controlador Oracle necessari per al correcte funcionament de el programa) i final.

Si, d'altra banda, està utilitzant macOS, obriu el paquet .dmg obtingut i, en la finestra que es mostra a l'escriptori, feu doble clic al icona de VirtuaBox. A la finestra addicional que s'obre, premeu el botó seguit i en això instal·lar, Escriviu la contrasenya del seu compte d'usuari en macOS i feu clic al botó prop. Després, s'iniciï el programa fent clic a la icona que s'ha afegit als Plataforma de llançament.

Si apareix un advertiment sobre l'extensió de sistema bloquejada a l'instal·lar VirtualBox en Mac, obriu Preferències de sistema fent clic a la icona relatiu (el que té el engranatge ) Col·locat al Barra de moll, Pressiona la icona de Seguretat i Pivacidad i en el botó permetre que hi ha a la part inferior de la finestra. Un cop fet això, iniciï el procediment d'instal·lació de VirtualBox novament.

En aquest punt, independentment del seu sistema operatiu, feu clic al botó nou a la cantonada superior esquerra, introduïu el nom que voleu assignar a la màquina virtual en el camp apropiat i, utilitzant els menús desplegables a continuació, especifiqueu el tipus i la versió de sistema operatiu que s'instal·larà. Després feu clic al botó seguit.

Després indiqui la quantitat de RAM per assignar a la màquina virtual i feu clic de nou al botó seguit, Ajust la configuració de l' disc dur virtual i feu clic al botó CREAR. Després segueixi l'assistent proposat per indicar el tipus d'arxiu de l' disc dur que s'utilitzarà, el sistema d'emmagatzematge que s'utilitzarà per a aquest últim, la ubicació de l'arxiu i la seva grandària, sempre fent clic al botó seguit i, a la fi, en això CREAR.

Un cop hagueu creat el «contenidor» per a la seva màquina virtual, comenci fent doble clic al seu nom a la llista adjunta a l'esquerra de la finestra principal de VirtualBox, seleccioneu el fitxer ISO o el DVD de sistema operatiu i feu clic a botó començament.

S'iniciarà el procediment d'instal·lació de sistema operatiu de referència i una vegada que es completi el procediment, finalment pot començar a usar-lo. Per introduir una pausa o aturar la màquina virtual, simplement feu clic dret en nom seu a la finestra principal de VirtualBox i triï l'opció rellevant al menú que s'obre, mentre que per reiniciar ha de fer doble clic.

VMware Workstation Player (Windows/Linux)

VMware Player és la versió gratuïta i per a Windows i Linux OS d'un dels programes més famosos per emular sistemes operatius comercials (trobarà tot el explicat en el següent pas) i, com a tal, li permet crear màquines virtuals en què executar diverses versions de Windows i Linux.

És molt fàcil d'utilitzar i inclou procediments automatitzats per instal·lar sistemes operatius en màquines virtuals. Inclou moltes funcions avançades, tot i que menys que la versió paga completa. Recordeu que només funciona en sistemes operatius de 64 bits de.

Per descarregar-al seu PC, connectat a la pàgina web de el programa i feu clic al botó descarrega'l ara situat a la part superior dreta. A la nova pàgina que s'obre, pressiona el botó descarregar col·locat a la banda de la redacció VMware Workstation 15.0.2 Player per a sistemes operatius Windows de 64 bits.

La descàrrega està completa, obriu el arxiu .exe obtingut i, en la finestra que apareix a l'escriptori, feu clic al botó Següent. Després marqui la casella al costat de l'entrada Accepto els termes de l'Acord de llicència i feu clic novament en Següent quatre vegades seguides Finalment, pressiona els botons instal·lar y finsh. Després, s'iniciï el programa fent doble clic a l'enllaç apropiat que s'acaba d'afegir a l'escriptori.

En aparèixer la finestra de VMware Workstation Player a la pantalla, premeu els botons continuar y acabat. A la finestra addicional que apareix a l'escriptori, feu clic a l'enllaç Crear una nova màquina virtual i present a la dreta, trieu si voleu descarregar el sistema operatiu que s'utilitzarà en la màquina virtual des d'un DVD ( disc instal·lador ) O mitjançant un arxiu ISO ( Arxiu d'imatge de disc de l'instal·lador ) I pressiona el botó Següent.

Indiqueu, ara, si prefereix emular Windows, Linux o un altre sistema operatiu, especifiqui la versió de sistema operatiu de referència i premeu el botó de nou Següent. Assigneu, per tant, un nom a la màquina virtual, indiqui la ubicació on voleu guardar el seu arxiu en Windows, l'espai que ha d'ocupar el disc relatiu i el tipus, sempre fent clic al botó Següent i, finalment, pressiona el botó acabat.

Posteriorment, la instal·lació de sistema operatiu començarà a la màquina virtual recentment creada i a la fi pot començar a usar-la immediatament. Va ser fàcil, no?

Després pot deixar d'usar-lo fent clic dret en nom seu a la part esquerra de la finestra principal de WMware Workstation Player. Per reiniciar-lo, feu doble clic.

VMware Fusion (macOS)

Si, d'altra banda, està utilitzant una Mac, la solució domèstica VMware pots apel·lar a fusió : És un programa comercial ben conegut i apreciat (amb preus des 88.95 euros) que, però, es pot provar de forma gratuïta durant 30 dies.

Li permet executar Windows i diversos altres sistemes operatius sense haver de reiniciar macOS i és bastant simple d'utilitzar. És pràcticament la versió macOS de l'esmentat anteriorment. VMware Workstation Player i el reprèn en la seva totalitat La majoria de les característiques, però ofereixen un rendiment una mica més alt.

Per usar-lo en el teu Mac, connecta't a la pàgina web de el programa, pressiona a l'enllaç descarrega'l ara dalt a l'esquerra i en l'article Baixa'l ara que trobes sota de la redacció Prova Fusion xx.

Quan es completi la descàrrega, obriu el paquet .dmg obtingut i feu doble clic al Icona de VMware Fusion present en la finestra que apareix a l'escriptori. A la finestra addicional que s'obre, feu clic a obert, Posi la contrasenya d'administració de la seva Mac, premeu el botó seus en l' teclat i espereu que continuï el procediment d'instal·lació.

Quan vegi l'advertència sobre l'extensió de sistema bloquejada, feu clic al botó Obrir les preferències de seguretat i, una vegada que Preferències de sistema, Feu clic a la icona de cadenat col·locat a la part inferior esquerra. Introdueïx la contrasenya d'administrador de Mac, premeu el botó seus en el teclat i premeu el botó permetre baix a la dreta.

Un cop fet això, torneu a la finestra de configuració de VMware Fusion, feu clic al botó Estic d'acord, Seleccioneu l'opció Vull provar VMware Fusion XX durant 30 dies. i pressiona el botó seguit.

Ara, poseu la marca de verificació al costat de l'entrada Prova VMware Fusion XX, Feu clic una vegada més en el botó seguit, Ingressi la contrasenya del seu compte d'usuari en Mac, premeu el botó seus en el teclat i triï si vol enviar estadístiques d'usuari relacionades amb l'ús de programari o no, deixant o traient el xec de la casella corresponent. Finalment, feu clic al botó. final.

En aquest punt, hauria d'aparèixer una advertència a l'respecte osascript requereix verificar System Events.app. Si és així, pressiona el botó bo dues vegades i feu clic al botó Obrir les preferències de sistema. A la finestra de Preferències de sistema que s'obrirà, feu clic a la icona de cadenat a la part inferior esquerra, escriviu la contrasenya d'administrador de Mac i premeu el botó seus en el teclat Després, s'ubiqui la icona de VMware Fusion i marqui la casella que trobi en ell.

Ara pots crear el teu màquina virtual. Per fer això, primer premeu el botó Instal·lar des de disc o imatge i després en el botó seguit baix a la dreta. Després seleccioneu el disquet o el fitxer ISO de sistema operatiu que voleu instal·lar i premeu novament seguit, Ajust la configuració de la màquina virtual segons les necessitats i feu clic de nou al botó seguit i, finalment, pressiona el botó final.

Si, d'altra banda, desitja instal·lar una còpia de macOS, premi l'element Instal macOS des de la partició de recuperació col·locat a la pantalla principal de el programa, després de la qual cosa s'adhereixen a l'assistent que s'ofereix a la pantalla. Posteriorment, s'iniciarà la màquina virtual creada i el procediment d'instal·lació de sistema operatiu. Quan acabi, pot usar-lo sense problemes.

Quan ho desitgi, pot pausar o aturar la màquina virtual fent clic dret a la icona de l'aplicació Barra de moll, Seleccionant l'article Biblioteca de màquines virtuals des del menú que s'obre, seleccionant la màquina virtual de referència en la finestra que es mostra a la pantalla i usant els botons a la part superior. El mateix val per reiniciar-lo.

Parallels Desktop (macOS)

Parallels Desktop és un programa de virtualització per a Mac que li permet emular Windows, Linux i altres sistemes operatius en macOS (inclòs el propi macOS) utilitzant màquines virtuals extremadament simples per usar i configurar.

També inclou una manera operatiu especial que li permet invocar i executar aplicacions de Windows directament des de la barra d'acoblament de Mac sense veure la resta de sistema virtualitzat. El programari es paga (és possible comprar la llicència individual a l'preu de 99,99 euros de per vida, o la subscripció que a l'preu de 79,99 euros / any per obtenir sempre la versió més actualitzada del programari) però està disponible en Una versió de prova gratuïta que li permet provar totes les seves funcions durant un període de 14 dies.

Em preguntes com poder servir-te? T'ho diré immediatament. En primer lloc, connectat a la pàgina web de el programa, després feu clic al botó Descarregueu la versió de prova gratuïta i en això descarrega'l ara, En la nova pàgina que s'obre.

Quan es completi la descàrrega, obriu el paquet .dmg acaba d'obtenir i feu doble clic al Icona de Parallels Desktop en la finestra que apareix a l'escriptori, per iniciar la configuració. Llavors feu clic al botó acceptar, Ingressi la contrasenya del seu compte d'usuari i espereu que Parallels s'instal·li al seu Pc.

Ara, si voleu descarregar i instal·lar Windows 10 en Mac, premeu el botó instal·lar Windows a la finestra que s'obre i espera que s'iniciïn i completin els procediments de descàrrega i configuració.

Si ja té una còpia de Windows 10 o desitja instal·lar un sistema operatiu diferent, premeu el botó Salta i triï si vol continuar amb la instal·lació de sistema operatiu des d'un DVD, des d'un arxiu d'imatge o des d'una unitat USB. Després feu clic al botó Següent situat sota a la dreta.

Després feu clic al botó troba automàticament per permetre que Parallels Desktop localitzi automàticament la font correcta i premeu Següent. Si cal, introduïu la clau de llicència d'sistema en el camp apropiat (o desmarqueu la casella corresponent per ingressar-quan es completi la instal·lació) i feu clic de nou al botó Següent.

Especifiqueu si necessita fer servir la màquina virtual per a les operacions productiu o per jo Jocs, Feu clic una vegada més en el botó Següent, Escriviu el nom que voleu assignar i especificat el ruta a macOS. Finalment, indiqueu si voleu crear un enllaç a l'escriptori de Mac i premeu el botó CREAR.

Si prefereix no utilitzar les configuracions predeterminades proporcionades per la màquina virtual recentment configurada, també pot personalitzar els seus paràmetres com ho consideri més apropiat. Per fer això, seleccioneu l'opció apropiada i intervingui en els menús i opcions en la finestra addicional que apareix a l'escriptori.

Una vegada que s'ha iniciat i completat el procediment d'instal·lació de sistema operatiu, pot començar a usar-lo immediatament. Després pot pausar o aturar la màquina virtual fent clic dret a la icona de Parallels Desktop al Barra de moll, Seleccionant l'article Centre de control des del menú que s'obre, fent clic al botó amb el engranatge al costat de el nom de sistema operatiu en la nova finestra que es mostra i, finalment, seleccionant l'operació que desitja realitzar.

Per iniciar la màquina virtual, d'altra banda, premeu la vista prèvia relativa adjunta a l'esmentada Centre de control o feu doble clic a l'enllaç que s'ha afegit a l'escriptori.

Paragon Virtualization Manager (Windows)

Paragon Virtualization Manager Professional és un programa de virtualització altament avançat només per a Microsoft OS, que li permet migrar XNUMX:XNUMX sistema Windows a un entorn virtual (P2V), un entorn virtual a un sistema real (V2P), un entorn virtual a un altre entorn virtual (V2V) i un sistema Windows d'una Pc a una altra (P2P).

Malgrat el seu alt potencial, és molt senzill, i li permet administrar màquines virtuals d'una manera bastant còmoda. El programari es paga (costa $ 59.95) però està disponible en una versió de prova gratuïta que li permet provar totes les seves funcions durant un període de 30 dies.

Per descarregar-lo a la seva Pc, connectat al seu lloc web oficial i pressiona el botó descarregar. A la nova pàgina que es mostra, feu clic al botó descarregar que trobi en la versió de Windows que utilitzeu (64 bits o 32 bits) i espereu que es completi la descàrrega de programari.

Quan es completi la descàrrega, obriu el arxiu .exe només el tinc i feu clic a lo. A la finestra que en aquest moment s'obre a l'escriptori, pressiona el botó bo i en això Següent. Després seleccioneu l'article Accepto els termes de l'Acord de llicència i feu clic de nou al botó Següent tres vegades en això instal·lar i, finalment, en el botó acabat. Després, s'iniciï el programa fent doble clic en l'accés directe relatiu que s'acaba d'afegir a l'escriptori i feu clic a lo.

A la finestra que ara veu a la pantalla, trieu l'operació que desitja realitzar fent clic als botons relatius, tenint en compte el que es va dir a l'inici de capítol, després segueixi l'assistent relatiu que se li proposa.

Wineskin (macOS)

celler Wineskin és un programa gratuït basat en VI que li permet executar aplicacions de Windows en Mac sense instal·lar màquines virtuals, sinó crear aplicacions individuals que es puguin iniciar des macOS. A primera vista, no és molt fàcil d'usar, però una mica de pràctica és suficient per familiaritzar-se amb les seves funcions. Admet una multitud d'aplicacions i jocs per a Windows i inclou nombrosos scripts preparats per utilitzar per instal·lar programari i components de sistema populars, com .Net Framework.

Per descarregar-lo, vés a la pàgina web de el programa i pressiona a l'enllaç Wineskin Winery 1.7 (feu clic a mi per descarregar). Quan es completi la descàrrega, traieu el Arxiu Codi postal obtingut, arrossegueu la icona de el programa a la carpeta aplicacions de macOS, feu clic dret sobre ell i el pressioni obert dues vegades seguides, per iniciar el programari, però, evitant les limitacions que Apple imposa a les aplicacions de desenvolupadors no certificats (una operació que s'ha de fer només des del primer inici).

Una vegada que aparegui la finestra principal del programari a l'escriptori, feu clic al botó (+) situat a l'esquerra i pressiona els botons Descarregar i instal·lar y bo a les finestres que s'obren, per instal·lar un motor Wineskin.

En aquest punt, premeu el botó Crear nou contenidor en blanc a la finestra principal del programari, introduïu el nom de el programa o joc de Windows que voleu usar en macOS en el camp dedicat i feu clic al botó bo. Feu clic ara en els botons. instal·lar en les finestres que s'obren, per instal·lar components addicionals necessaris per al funcionament de l'aplicació. Finalment pressiona el botó bo.

Ara, ha d'anar a la carpeta macOS on es va crear l'aplicació (per omissió, la ruta de referència és Usuaris / nom d'usuari / Aplicacions / odre ) I transferir-lo a la carpeta aplicacions per macOS. Després feu doble clic, seleccioneu instal·lar programari a la finestra que s'obre, seleccioneu el arxiu .exe programari o joc per a Windows fent clic al botó Trieu Setup Executable, Seguiu el procediment de configuració relatiu que se li proposa i feu clic al botó bo.

Després de completar tots els passos anteriors, finalment pot obrir el programa o joc de Windows fent clic a la icona agregat a la carpeta aplicacions et al Plataforma de llançament en lloc de l'aplicació Wineskin que s'havia generat prèviament.