programes per a obrir arxius RAR. Amb aquesta guia, li explicaré quins programes utilitzar per a obrir arxius RAR tant per MacOS, Windows com per Linux ; tant gratis com de pagament (però sovint és possible provar el seu funcionament a un cost zero durant un període limitat de temps).

Millors programes per obrir arxius RAR

WinRAR (Windows, macOS i Linux)

El primer dels programes per obrir arxius RAR que vull «presentar» és WinRAR, Un dels programari per administrar arxius comprimits que basa les seves funcions principalment en el format RAR.

No només permet llegir, sinó també crear arxius RAR (inclosos aquells amb contrasenyes, autoextraïbles i un volum) i admet una àmplia gamma d'arxius comprimits, no permet que s'escapin fins i tot els arxius d'imatge de CD i DVD.

El programa és de pagament però està disponible en una versió de prova gratuïta que després de 45 dies ja no li permet usar les funcions més avançades i mostra un missatge d'advertència a cada inici. WinRAR està disponible per als sistemes operatius Windows i també per macOS i Linux (des de la línia de comandes).

WinZip (Windows i macOS)

Un altre programari digne de menció en aquesta guia totalment dedicat a programes per obrir arxius RAR és WinZip. A l'contrari del que el seu nom implica, és un programari que li permet crear i obrir arxius RAR d'una manera molt simple i ràpida a l'proporcionar l'usuari una àmplia gamma de funcions avançades.

També és compatible amb altres formats d'arxiu comprimit, inclosos Codi postal, 7Z, TAR, etc. i compartir arxius localment ia la xarxa. El programari es pot utilitzar tant en Windows com en macOS. Es paga però està disponible en una versió de prova gratuïta que li permet provar totes les seves funcions durant un període de 30 dies.

7-Zip (Windows)

Un altre dels programes per obrir arxius RAR a què vull suggerir-li que presti atenció és 7-Zip. És un programari molt famós molt famós, considerat per molts, usuaris i experts en el sector, una de les millors alternatives gratuïtes a WinRAR. Té una interfície d'usuari reduïda a l'os, però això no és del que hem de parlar.

De fet, estem en presència d'un programari molt poderós capaç de crear arxius en formats ZIP, 7Z, XZ, BZIP2, GZIP, TAR i WIM molt ràpidament i per obrir molts altres tipus d'arxius (inclosos arxius d'imatge de CD i DVD) .

Està completament en espanyol, és només per a Windows i també està disponible en una versió optimitzada per a sistemes de 64 bits de.

IZArc (Windows)

IZArc en el sector dels programes se sap que obre arxius RAR per l'àmplia gamma d'arxius comprimits que pot obrir.

Aquí està la llista completa a la qual també s'han d'agregar diversos formats d'arxiu d'imatge de CD / DVD: 7Z, A, ACE, ARC, ARJ, B64, BH, BIN, BZ2, BZA, C2D, CAB, CDI, CPIO, DEB, ENC, GCA, GZ, GZA, HA, IMG, ISO, JAR, LHA, LIB, LZH, MDF, MBF, MIM, NRG, PAK, PDI, PK3, RAR, RPM, TAR, TAZ, TBZ, TGZ, TZ, UUE, WAR, XXè, YZ1, Z, ZIP, ZOO.

Li permet crear fàcilment fitxers en format ZIP i admet arxius xifrats amb tecnologia AES de 256 bits. Està disponible només per a sistemes operatius Windows i és un recurs gratuït.

ZipGenius (Windows)

ZipGenius és un projecte italià que s'ha fixat l'objectiu d'oferir als usuaris una solució gratuïta però completa per administrar tots els formats principals d'arxius comprimits. A través de la seva interfície d'usuari ben cuidada amb bells icones grans, li permet llegir arxius RAR, ZIP i molts altres formats d'arxiu i crear arxius ZIP i 7Z.

Està disponible en dues versions, Standard i Suite, que es distingeix de la primera per la presència de màscares addicionals a l'interior, un client FTP i altres eines útils. Només es pot usar en Windows.

TUGZip (Windows)

Un altre dels programes per obrir arxius RAR a què vull convidar-los a prestar atenció és TUGZip. És un programari simple i gratuït que ofereix un suport molt ampli per a tots els principals formats d'arxiu comprimit, tant per lectura com per escriptura.

Li permet obrir fitxers en formats ZIP, 7Z, A, ACE, ARC, ARJ, BH, BZ2, CAB, CPIO, DEB, GCA, GZ, IMP, JAR, LHA (LZH), LIB, RAR, RPM, SQX. TAR, TGZ, TBZ, TAZ, YZ1 i ZOO i per crear arxius ZIP, BH, BZ2, CAB, JAR, LHA (LZH), SQX, TAR, TGZ i YZ1 amb funcions avançades relacionades amb el xifrat i els arxius autoextraïbles. Està disponible únicament i exclusivament per a sistemes operatius Windows.

HaoZip (Windows)

HaoZip és un programari gratuït produït a la Xina que encara no coneixem molt bé (al menys no tantes altres solucions similars incloses en aquesta selecció) però que es destaca immediatament per la seva facilitat d'ús i per l'àmplia gamma d'arxius admesos.

Li permet obrir arxius RAR però també 7Z, ZIP i altres 40 formats d'arxiu diferents i crear arxius 7Z, ZIP i TAR. La seva interfície és intercanviable gràcies a les màscares i la seva velocitat d'extracció / compressió dels arxius és realment molt alta. Només està disponible per a Windows.

ALZip (Windows)

ALZip és un altre programari per obrir arxius RAR que vull que et prenguis seriosament. De fet, és un programa per a Windows per a la gestió d'arxius comprimits capaços de descomprimir més de quaranta formats d'arxiu i crear arxius en formats ZIP, EGG, ALZ, TAR, TBZ, TGZ, LZH, JAR.

La seva interfície d'usuari és molt senzill, a (tot i que encara no està traduïda a l'italià) i la velocitat de descompressió és molt alta. El programari és gratuït, però per poder usar-lo lliurement, ha de registrar-lo amb el codi a la pàgina de descàrrega de la pàgina web oficial.

The Unarchiver (macOS)

Usa una Mac? Llavors segur que et alegrarà conèixer The Unarchiver. Aquesta és una aplicació gratuïta específica per macOS que li permet extrapolar qualsevol arxiu d'arxius RAR comprimits amb un simple doble clic sobre ells (a l'igual que la Utilitat de compressió integrada en macOS amb arxius ZIP).

A més de el format RAR, és compatible amb ZIP, RAR, 7Z, TAR, GZIP i altres tipus d'arxius comprimits, inclosos els protegits per contrasenyes i els dividits en diverses parts.

Una vegada que es completa la instal·lació, El Unarchiver s'hauria de configurar automàticament com l'aplicació predeterminada per obrir arxius RAR, per tant, és suficient fer doble clic a qualsevol arxiu per extreure el seu contingut en la carpeta actual.

StuffIt Expander (macOS)

StuffIt Expander és una excel·lent alternativa a The Unarchiver que es pot incloure per complet en aquest tutorial totalment dedicat als programes per obrir arxius RAR. És compatible amb tots els principals formats d'arxiu comprimit: RAR, ZIP, 7Z, TAR i molts altres.

Té una interfície d'usuari extremadament senzill, i és molt ràpida en el procés de descompressió de dades. Per extreure els arxius comprimits amb StuffIt Expander, simplement arrossegueu els arxius a la icona de el quadre que apareix a la pantalla. El programari és només per macOS i és gratuït.