No ets un principiant en el món de les Pcs, això s'ha de dir, però, si estàs aquí ara i estàs llegint aquestes línies, òbviament és perquè recentment has hagut de lidiar amb arxius en format Codi postal i sense saber com ia quins recursos recórrer per poder obrir-los. Estic equivocat No exactament. Donada la situació, em complau informar-li que ha vingut a el lloc correcte en el moment correcte, per contra ... en la guia correcta! Amb el tutorial d'avui, de fet, et mostraré els que en la meva humil opinió representen els millors programes per a obrir arxius ZIP Actualment present a la plaça.

Aquests són programes dissenyats específicament per permetre l'obertura (i en la majoria dels casos també la creació) d'arxius comprimits en format ZIP (i no només). Aquestes són eines extremadament simples per utilitzar fins i tot per aquells que no es consideren exactament un gran expert en les arts de la computació. Hi ha molts programes per obrir arxius ZIP, alguns gratis més per una tarifa ; molts són per Finestres, Molts més per MacOS i també per Linux o fins i tot per als tres sistemes. Com pot veure per si mateix, l'elecció no falta en absolut.

Llavors, digues-me, estàs preparat per descobrir quins són els millors programes per obrir arxius ZIP? Vostè? Fantàstic. Per tant, li suggereixo que prengui uns minuts de temps lliure, se senti còmode davant de la seva Pc de confiança i es concentri en llegir aquest article. Veuràs, a la fi pots dir més que satisfet, estic segur.

WinRAR (Windows / macOS / Linux)

WinRAR és un dels programes de gestió d'arxius comprimits més populars disponibles per a Windows, macOS i Linux. És lleuger, ràpid i admet una gran varietat de formats d'arxiu: RAR, ZIP, 7Z, ISO i molts més. El programa s'integra perfectament en el menú de context de sistema, el que li permet crear ràpidament arxius ZIP i RAR, inclosos arxius i carpetes.

El programari és de pagament, però està disponible en una versió de prova gratuïta que li permet provar totes les seves funcions durant un període de quaranta dies. A l'expirar, continua funcionant però amb algunes limitacions (per exemple, la impossibilitat de crear arxius protegits amb contrasenya).

Per descarregar WinRAR al seu Pc immediatament, feu clic aquí.

WinZip (Windows / macOS)

En una selecció de programes per obrir arxius ZIP no podia faltar WinZip. Tot i que ja no està al cim de el sector de programari per administrar arxius comprimits, WinZip ofereix una manera ràpida i fàcil de crear i obrir arxius ZIP a l'proporcionar l'usuari una àmplia gamma de funcions avançades.

També és compatible amb altres formats d'arxiu comprimit, com RAR, 7Z, TAR, etc. i compartir arxius localment ia la xarxa. El programari es pot utilitzar tant en Windows com en macOS. Es paga però està disponible en una versió de prova gratuïta que li permet provar totes les seves funcions durant un període de 30 dies.

Per descarregar WinZip al seu Pc immediatament, feu clic aquí.

7-Zip (Windows)

Amb una interfície d'usuari extremadament essencial però fàcil d'usar, 7-Zip Molts ho consideren la millor alternativa gratuïta a WinRAR i WinZip entre els programes per obrir arxius ZIP. De fet, és una solució completa per a la gestió d'arxius que li permet obrir tots els formats principals d'arxius comprimits (ZIP, RAR, 7Z, etc.) i crear arxius en format 7Z o ZIP.

Està completament en italià i està disponible exclusivament per a sistemes Windows. També hi ha una versió optimitzada per a sistemes de 64 bits de.

Per descarregar 7-Zip al seu Pc immediatament, feu clic aquí.

ZipGenius (Windows)

Com seu nom ho suggereix fàcilment, Zip Genius és un programa complet per sistemes operatius Windows per administrar, obrir i crear arxius en format ZIP. És un programari fet a Itàlia i és completament gratuït (també en la seva versió suite amb funcions avançades).

El programa admet tots els principals formats d'arxiu comprimit: ZIP, RAR, 7Z, CAB, RPM, arxius de imatge ISO i molts més. La seva interfície d'usuari és tan senzill, a que només pren uns minuts instal·lar-s'hi.

Per descarregar ZipGenius al seu Pc immediatament, feu clic aquí.

HaoZip (Windows)

HaoZip és un excel·lent programa gratuït per a Windows utilitzat per a la gestió d'arxius comprimits creats per una empresa de programari xinesa. Es distingeix per una interfície d'usuari molt precisa, similar a la d'WinRAR, personalitzable a través de diversos tipus de màscares i per l'àmplia gamma de formats d'arxiu comprimit admesos: més de 50, inclosos ZIP, RAR, 7Z i molts altres.

El programa encara no s'ha traduït a l'italià, però és molt fàcil d'utilitzar. Assegura el màxim nivell de compressió per als fitxers generats i una alta velocitat de descompressió per als arxius oberts. En resum, és una solució molt recomanable.

Per descarregar HaoZip al seu Pc immediatament, feu clic aquí.

AlZip (Windows)

ALZip És un altre dels programes per obrir arxius ZIP que vull que et prenguis seriosament. De fet, és un programari per a Windows per a la gestió d'arxius comprimits capaços de descomprimir més de quaranta formats d'arxiu i crear arxius en formats ZIP, EGG, ALZ, TAR, TBZ, TGZ, LZH, JAR.

La seva interfície d'usuari és molt essencial i fàcil d'usar (tot i que encara no està traduïda a l'italià) i la velocitat de descompressió és molt alta. El programari és gratuït, però per poder usar-lo lliurement, ha de registrar-lo amb el codi a la pàgina de descàrrega de la pàgina web oficial.

Per descarregar AlZip al seu Pc immediatament, feu clic aquí.

iZip Archiver (macOS)

És propietari d'una Mac i està buscant programari per obrir arxius comprimits que és prerrogativa de les PC domèstiques d'Apple? Llavors mireu immediatament iZip Archiver i veuràs que no et penediràs. De fet, és una aplicació gratuïta per macOS que li permet obrir fitxers ZIP i també altres formats d'arxiu comprimit sense haver de extreure'ls.

L'aplicació té una interfície d'usuari clara, ben mantinguda i altament comprensible. També hi ha una funció disponible per als usuaris que permet el xifrat d'arxius per mantenir els usuaris de tercers no desitjats lluny dels seus arxius.

Per descarregar iZip Archiver al seu Pc immediatament, feu clic aquí.

El desarxivador (macOS)

Un altre dels programes per obrir arxius ZIP que el convido a considerar si fa servir un Mac és el desarchivador. És una excel·lent aplicació gratuïta específica per macOS que li permet extreure arxius de tots els principals formats d'arxiu comprimit (7z, però també zip, rar i molts altres) amb un simple doble clic a la icona.

També és compatible amb arxius de diversos volums i arxius protegits amb contrasenya. A més, el seu funcionament és d'una simplicitat desarmadora i, a més, està en italià. En resum, prova-ho i veuràs que no et penediràs.

Per descarregar The Unarchiver al seu Pc immediatament, feu clic aquí.

I en telèfons mòbils i tauletes?

Tard o d'hora, és possible que necessiti extreure un arxiu ZIP també en un telèfon mòbil o tauleta. Bé, sàpiga que fins i tot en aquest cas hi ha programes, o més aviat aplicacions que li permeten fer-ho d'una manera molt simple i, sobretot, gratuïta.

en Android

Si tens un dispositiu basat en Android, Pot confiar en el gestor de fitxers molt popular Administrador d'arxius ÉS, Que inclou una eina per veure i extreure els principals formats d'arxiu comprimit. Per ser més precisos, l'aplicació no només li permet descomprimir arxius ZIP (així com arxius RAR) Sinó també comprimir i crear arxius xifrats.

Òbviament, a l'ésser un gestor de fitxers, a més de les funcions abans esmentades ia més d'oferir la possibilitat d'administrar arxius en sentit estricte, també li permet intervenir en les aplicacions (instal lació, desinstal, creació de còpies de seguretat, creació d'enllaços i categories) i dur a terme l'anàlisi de la targeta SD possiblement en ús en el dispositiu. És gratis, però també està disponible en una versió Pro, per una tarifa (3.19 euros), amb funcions addicionals.

Per descarregar la versió gratuïta d'ES File Manager ara en el seu telèfon mòbil o tauleta Android, toc aquí directament des del dispositiu. Per descarregar la versió paga, ha de pressionar aquí ..

en iOS

Si en canvi tens XNUMX iPhone o un Protectors Em complau informar-li que per a obrir arxius ZIP no necessita descarregar cap aplicació especial al dispositiu. A partir d'iOS 11, Apple ha triat fer que l'aplicació estigui disponible «com a estàndard» expedient, Una mena de gestor de fitxers per a dispositius Apple mossegats que li permet treballar en tots els elements guardats en iCloud Drive i altres serveis de emmagatzematge en el núvol, Així com, en alguns casos, també localment i que, entre altres coses, permet fins i tot per obrir arxius comprimits amb un sol toc. ! convenient

Si en el seu lloc hi ha instal·lada una versió de iOS anterior a la 11 al dispositiu, pot contactar a l'aplicació de tercers documents, que li permet veure i administrar qualsevol tipus d'arxiu i document en iOS i que entre les seves funcions també inclou la possibilitat de extreure arxius ZIP i la d'altres arxius comprimits. L'aplicació és gratuïta i molt fàcil d'utilitzar.

Per descarregar Documents al seu iPhone o iPad immediatament, toc aquí directament des del dispositiu.