Programes per ocultar IP. Si no pot veure contingut a causa de les restriccions regionals imposades, la decisió rau completament en la seva adreça IP que identifica la seva connexió a Internet i proporciona informació sobre aquesta última als llocs web que visita.

Per resoldre el seu problema, utilitzeu un dels programes per ocultar IP que troba a continuació. El programari que s'enumera a continuació pot permetre reemplaçar temporalment la seva IP amb una altra direcció (generalment a l'estranger) per poder navegar de forma anònima per la xarxa i eludir les restriccions i prohibicions relacionades amb l'ús de contingut específic.

Guia de programes per ocultar IP

Hotspot Shield (Windows / Mac)

Hotspot Shield és un dels programes d'ocultació d'IP més famosos i usats de el món. Gràcies a ell, és possible camuflar la seva adreça IP fent-la anònima i accedir a llocs d'Internet que normalment no són visibles a causa de la censura i les restriccions regionals.

Lamentablement, la versió gratis del programari mostra molts anuncis durant la navegació i la velocitat de visualització dels continguts no sempre és òptima, ja que l'adreça IP assignada només pot estar en els Estats Units.

No obstant això, és molt fàcil d'usar, no requereix cap configuració i, a diferència d'altres recursos similars, no ha de crear cap compte.

Un cop descarregat, instal·lat i iniciat, per utilitzar el programa simplement premeu el botó d'encesa al centre de la pantalla i s'habilita automàticament la modificació d'IP i ja està.

Per deixar d'usar-lo, només premeu el botó Atura.

Avira Phantom VPN (Windows / Mac)

Avira, La coneguda empresa de programari que produeix solucions antivirus per Pcs, també ha creat un programa gràcies a el qual és possible ocultar la seva adreça IP. Es tracta d' Avira Phatom VPN, un programari que es pot descarregar gratis i que està disponible tant per Windows com per Mac.

Aquesta eina és molt senzill, i ofereix tots els avantatges d'usar una VPN: la seguretat de les seves dades, la no traçabilitat en la web i, per tant, l'anonimat i també li permet superar les limitacions geogràfiques imposades per alguns llocs d'Internet.

A més, el trànsit està encriptat, li permet connectar-se a la web des de servidors VPN en els EE. UU., Canadà i altres països i també pot ignorar qualsevol tallafocs.

Avira Phantom VPN està disponible en una versió gratis i en una de pagament. En la versió bàsica que es pot usar de forma gratuïta, li permet consumir fins a un màxim de 500 MB de dades en anonimat per mes.

la versió per (XNUMX:XNUMX pagat ) Ofereix algunes característiques addicionals, com la finalització instantània de la connexió si la VPN falla, i suport tècnic.

Avira Phantom VPN, a més de ser utilitzable en PC i Mac, també està disponible en una versió per Android, Dispositius mòbils iOS i també s'ofereix una versió que es pot fer servir directament des d'un navegador.

TunnelBear (Windows / Mac)

TunnelBear és un dels millors serveis VPN gratis que ofereix una adreça IP nord-americana, del Regne Unit i diverses altres que poden seleccionar-se a voluntat, per a navegació anònima, sense configuracions complicades.

Una de les característiques més interessants d'aquest programari està donada pel fet que té una interfície d'usuari clara i extremadament precisa. No obstant això, cal tenir en compte que té límits de trànsit ja que, en la versió bàsica a cost zero, s'ofereixen fins a 500 MB de tràfic mensual.

Si vols començar a usar-lo, tot el que has de fer és descarregar-completament gratis en el lloc web oficial i pot començar a navegar d'incògnit en un obrir i tancar d'ulls.

Aquells que necessitin utilitzar més dades poden subscriure a el pla pagat, el cost comença a $ 9.99 per mes. Tingueu en compte també que el programari xifra la connexió, el que garanteix un bon grau de seguretat.

TunnelBear també està disponible per al seu ús a través d'una extensió per Chrome i Opera i també com una aplicació per Android i iOS.

proXPN (Windows / Mac)

proXPN és un programari que, sense una configuració complicada de realitzar, permet a tots els usuaris navegar per la xarxa amb total seguretat utilitzant una adreça IP disfressada d'una adreça IP nord-americana.

Aquest programari és compatible amb Windows i Mac, té una interfície d'usuari bastant clara i, tot i que també integra opcions avançades, no requereix coneixements tècnics especials per ser utilitzat.

No obstant això, cal tenir en compte que la versió bàsica (i gratis ) De el servei només utilitza adreces IP dels EUA i limita la velocitat de navegació a 100 kbps. Per contra, la versió paga li permet triar el país d'IP i no té limitacions de velocitat.

Vols saber com començar a usar-lo? És simple: només registra't gratis en el lloc web de el programa i després feu clic a connectar per començar a navegar.

CyberGhost (Windows / Mac)

En un article dedicat a quins són els millors programes per ocultar IP, és pràcticament impossible no parlar de CyberGhost.

És un dels serveis VPN més coneguts disponibles en forma de programari per a Windows i Mac i també es pot utilitzar com una aplicació per Android i iOS, descarregable des PlayStore o des App Store.

El seu ús és extremadament simple fins i tot per aquells que no estan molt familiaritzats amb eines d'aquest tipus. De fet, no és necessari realitzar cap tipus de configuració per utilitzar-lo. Inicia el programa, pressiona el botó d'inici i pot començar a navegar amb aquesta VPN.

La descàrrega de CyberGhost i el seu ús en la versió bàsica és gratis però si vols també hi ha plans premium destinats a aquells que necessiten més velocitat i una selecció més àmplia d'adreces IP.

De totes maneres, tots dos a la versió gratis que en això de pagament. No obstant això, l'ample de banda il limitat i el tràfic de dades estan garantits.

Hide.me (en línia)

Voleu ocultar la seva IP però no té la més mínima intenció de descarregar programes al seu PC però encara està buscant un recurs que ocasionalment li permeti navegar per la xarxa de forma anònima?

Hide.me és un programa en línia, o més aviat un servei web, que es pot utilitzar d'una manera gratis, Des de qualsevol navegador i sense haver de descarregar i instal·lar absolutament res en el seu PC.

Permet seleccionar el país d'origen de la IP «falsa» dels Països Baixos, Alemanya i els EE. UU. (Mitjançant menú desplegable Ubicació de l'intermediari ) I li permet decidir si vol o no galetes, Pàgines xifrades, etc. (A través del menú desplegable més opcions ).

La velocitat de navegació no es troba entre les més excel·lents, però certament per a operacions petites i que no requereixen un esforç particular, pot ser més que bona. Aquest servei és utilitzable gratis però si vols pots pagar un passi mensual per a major velocitat de navegació.

Altres solucions per ocultar la IP

¿Els programes per ocultar IP que vaig proposar en les línies anteriors no li han intrigat particularment?

Abans de tirar finalment la tovallola, et suggereixo que també facis una ullada a navegador Tor ; és un navegador web especial que li permet accedir a la xarxa Tor, Que oculta la identitat de l'usuari a l' «rebotar» la connexió en diversos encaminadors repartits per tot el món.

La velocitat, lamentablement, no és la millor i no és possible utilitzar el programari P2P per descarregar arxius d'Internet, però, pel que fa a la privacitat, els beneficis són certament molts, de fet molts.