programes per a Windows 10. Heu comprat recentment un PC amb Windows 10 instal·lat? Li agrada la tecnologia de la informació i noves tecnologies i, per tant, desitja alguns suggeriments sobre els millors programari per descarregar i aprofitar a l'màxim el seu nou ordinador? Llavors diria que, per sort per a tu, et vas topar amb el tutorial correcte, en un moment que no podria haver estat millor.

De fet, amb el meu guia d'avui, realment volia mostrar-los els que són els programes per a Windows 10 més interessants de l'panorama. En les següents línies, per tant, trobarà un programari útil per a la productivitat, per a la seguretat de Windows, per a l'optimització de sistema, i fins i tot per dibuixar i retocar fotos.

En la majoria dels casos, aquests són recursos disponibles sense cost, però també hi ha diverses solucions de pagament que pot provar per un període limitat i que pot considerar comprar si creu que poden ser útils.

Els millors programes per Windows 10

Com vaig dir, hi ha diversos programes per aprofitar a l'màxim l'últim sistema operatiu de Microsoft. Llavors, si desitja esbrinar quins programes són essencials per a Windows 10, seguiu llegint. Pot trobar-los en una llista a continuació, dividits en categories. Feliç descàrrega!

Eines per Internet per Windows 10

Comencem amb programes per a Windows 10 pertanyent a la categoria Internet, O aquells útils per navegar per la xarxa, per administrar el correu electrònic i la missatgeria instantània. Pot trobar-los en la següent llista. Troba els que creguis que són millors per a tu i Descarrega'l immediatament.

 • google Chrome - Realment no necessites presentació? Aquest és el navegador web de Google, un dels més utilitzats en el món. És gratis, s'integra perfectament amb els principals serveis de «gran G» (com s'entén fàcilment), és molt ràpid en la càrrega de pàgines web i en la navegació en línia en general i es pot personalitzar a voluntat, gràcies a el suport de molts extensions disponibles a Chrome Web Store, la botiga oficial de Chrome. També inclou un sistema d'actualitzacions automàtiques que li permet obtenir sempre els millors llançaments més recents.

 

 • Mozilla Firefox - és el navegador posat a disposició per la casa de programari de Mozilla. És un navegador històric, considerat per la majoria com el competidor directe de Chrome. És de naturalesa de codi obert, és bastant ràpid en la càrrega de pàgines web i també pot ser personalitzat pels usuaris gràcies als nombrosos complements disponibles, que es poden obtenir de la botiga oficial dedicada. La privacitat és el seu vaixell insígnia, ja que sempre s'ha destacat per protegir els usuaris al no recopilar dades de navegació. És gratis i, a l'crear un compte especial, pot sincronitzar marcadors, marcadors i l'historial.

 

 • Microsoft Outlook - pel que fa a la gestió de l'correu electrònic, així com als compromisos i contactes comercials, tot en un sol lloc, Microsoft Outlook és sens dubte el millor client de l'mercat. Està desenvolupat directament per Microsoft, admet moltes funcions útils per catalogar i filtrar correus electrònics, li permet utilitzar els serveis de correspondència electrònica més populars i també té una interfície d'usuari agradable. Però no és gratis, ja que es distribueix juntament amb el paquet d'Office. Per tant, fins ara, es pot obtenir subscrivint a una subscripció a Office 365 (Amb preus a partir de 7 euros / mes), disponible en una versió de prova gratuïta durant 30 dies, o comprant una llicència tradicional d'Office Home & Studen suite of Office 2019 (A un cost de 149 euros). Alternativament, pot pagar l'aplicació individualment en Microsoft Store, a un cost de 135 euros.

 

 • Thunderbird - Aquest és el client de correu electrònic desenvolupat per Mozilla, la mateixa casa de programari que Firefox. La seva principal fortalesa és l'alt grau de personalització, gràcies als complements adequats. Per exemple, amb les extensions, pot afegir un calendari complet a el programa, importar correus electrònics d'un altre programari de correu electrònic i molt més. Per la resta, és compatible amb tots els serveis de correu electrònic més populars i és totalment gratuït.

 

 • telegram -Una de les aplicacions de missatgeria instantània més populars per a telèfons mòbils i tauletes, el que ha convertit el xifrat de xat en el seu cavall de batalla gairebé immediatament. Funciona independentment de l'aplicació mòbil, però, admet totes les seves funcions, per tant, li permet xatejar, enviar arxius, participar en grups, seguir canals, etc. És gratis.

 

 • WhatsApp Web- és el client informàtic de l'aplicació de missatgeria instantània més utilitzada de l'món. I totalment gratis, li permet xatejar amb contactes individuals i amb grups d'usuaris, admet l'enviament de clips d'àudio, arxius i diversos documents i té una interfície d'usuari agradable. No obstant això, cal tenir en compte que per funcionar és essencial que el telèfon mòbil en el qual està instal·lada l'aplicació WhatsApp estigui connectat a Internet.

 

 • Skype - és un reconegut client de VoIP propietat de Microsoft, gràcies a el qual pot xatejar amb els contactes agregats a la llista, fer trucades de veu i vídeo i fer trucades a números reals, després de comprar el crèdit apropiat. És molt senzill, i, excloent les possibles despeses en què incorre per crèdit, és totalment gratuït.

 

 • Facebook Messenger - Messenger, el servei de missatgeria de Facebook a través del qual pot posar-se en contacte amb altres usuaris de la xarxa social i amb usuaris que trien iniciar sessió per número de telèfon, també està disponible com una aplicació per a Windows 10. Reprèn la interfície i funcions de la versió web i de les aplicacions per a dispositius mòbils i és gratis.

Eines per augmentar la productivitat en Windows 10

Passem ara als programes de Windows 10 útils per productivitat. És a dir, aquells que pot utilitzar per escriure documents de text, fulls de càlcul, presentacions i, en general, per treballar i estudiar. Els trobes a continuació.

 • Microsoft Office - és el conjunt de productivitat posat a disposició per l'empresa Redmond. Inclou tot el necessari per crear diversos tipus de documents de text, fulls de càlcul i presentacions, gràcies a Word, Excel i PowerPoint. La suite també inclou el client de correu electrònic d'Outlook, de què et vaig parlar en el pas anterior. Com saps, aquesta no és una solució gratuïta. Per utilitzar el paquet, s'ha de fer a la subscripció a l'Office 365 (amb preus que comencen en 7 euros / mes), que també es pot provar de forma gratuïta durant 30 dies i també inclou 1 TB d'emmagatzematge en onedrive i els programes Access i Publisher. Alternativament, pot realitzar la compra única de la versió Home & Studen d'Office 2019 (a un cost de 149 euros) o de les aplicacions individuals a la Botiga Microsoft.

 

 • LibreOffice - és la millor alternativa gratuïta i de codi obert a Microsoft Office. Inclou un conjunt de programes pràcticament similars als oferts per Microsoft i és perfectament compatible amb els arxius generats per Word, Excel, etc. Està en italià i s'actualitza constantment.

 

 • NAPS2 - és un dels millors programes per escanejar Windows 10. És gratuït, però possiblement també es pot usar amb fins comercials i, de fet, permet digitalitzar documents i fotografies. És bastant lleuger, fàcil d'usar i també està disponible en una variant sense instal·lació. Els arxius de sortida es poden guardar en diversos formats i, per no perdre res, també és compatible amb la tecnologia OCR (acrònim de reconeixement òptic de caràcters), que li permet reconèixer els caràcters escrits en els documents escanejats, retornant arxius PDF amb text seleccionable i / o editable.

 

 • AutoHotkey - potent programari gratuït que li permet automatitzar l'execució de moltes operacions (per exemple, iniciar programes o escriure textos) Utilitzant scripts per crear amb un llenguatge de programació especial. Pot ser que no sembli molt intuïtiu, però una vegada que comprèn el seu funcionament, usar-ho es converteix en bufar i fer ampolles.

 

 • Adobe Acrobat Reader DC - és un dels programes PDF de Windows 10 més populars. De fet, permet veure i editar els arxius que pertanyen a la tipologia anterior d'una manera simple i ràpida. Bàsicament és completament gratuït i li permet veure PDF, Inserir signatures digitals, afegir anotacions i exportar arxius en altres formats. Eventualment, però, també està disponible en una versió paga (a un cost de € 18.29 / mes), que es pot provar de forma gratuïta durant 7 dies, incloses algunes funcions avançades, com l'edició dels textos.

 

 • Evernote - Sens dubte, és una de les millors solucions disponibles al quadrat per prendre notes i notes d'acord amb la PC (i no només). Li permet crear notes amb textos, imatges i documents adjunts, organitzar-los en quaderns i dividir-los segons etiquetes i llocs. A més, tot el contingut es sincronitza automàticament. És gratis, però per utilitzar el servei en més de dos dispositius i bloquejar funcions addicionals, un dels plans de pagament ha d'estar subscrit (a el cost bàsic de 6,99 euros / mes).

Programes de seguretat de Windows 10

Tenint en compte la gran quantitat d'amenaces cibernètiques que existeixen, poder comptar amb programes per Windows 10 útils per seguretat de el sistema és pràcticament essencial. A continuació, per tant, trobarà el que crec que és el millor acompliment en la categoria.

 • Windows Defender - és el antivirus domèstic de Microsoft i s'inclou directament en el sistema operatiu. És un producte extremadament vàlid que, en les classificacions d'antivirus més recents, ha demostrat que no té res a envejar a les solucions de la competència, tant a un cost zero com per una tarifa. Les hi arregla per protegir la PC de tot el malware més comú a l'actuar en temps real i sense fer que el sistema operatiu sigui massa pesat.

 

 • Bitdefender Free - Benvolgut antivirus per a PC amb Windows que no afecta els recursos de sistema i que demostra ser altament efectiu. Està disponible en una versió gratuïta, que no té absolutament res a envejar a les solucions comercials molt més nobles, que resulta ser molt fàcil d'usar i que pot comptar amb un excel·lent motor d'escaneig capaç de protegir el sistema en temps real.

 

 • avast Free - variant gratuïta d'un antivirus de renom que té un mòdul d'exploració en temps real capaç de bloquejar ràpidament virus, ransomware, rootkits i altre malware. També integra eines dedicades a la protecció de xarxes Wi-Fi, contrasenyes en ús en la Pc i navegació web. Tingueu en compte que no és particularment cobdiciós en termes de rendiment.

 

 • AVG gratuït - antivirus gratuït que pot comptar amb un sistema eficient d'anàlisi i detecció en temps real capaç de bloquejar virus, spyware, ransomware, malware i moltes altres categories de ciberamenaces «d'arrel». També integra un sistema d'escaneig per correu electrònic, descàrregues i enllaços insegurs i un mòdul addicional per analitzar el rendiment de PC.

 

 • Malwarebytes - És un dels millors antimalware per Windows 10 (i més enllà). És capaç d'eradicar spyware, adware, Barres d'eines promocionals i altre programari maliciós que pot ser difícil de trobar. No xoca amb l'antivirus, ja que no actua analitzant el sistema operatiu en temps real, i és gratuït. Recordeu que també està disponible una versió de pagament (amb costos que comencen des € 39.99 / any), que, però, ofereix monitoratge continu de el sistema.

 

 • Malwarebytes AdwCleaner - és un petit antimalware dissenyat específicament per eliminar PUP, barres d'eines i tot aquest programari molest que pot infestar la PC. Tingueu en compte que no requereix instal·lació per funcionar i és part dels programes per a Windows 10 de forma gratuïta, sense cap cost.

Programes per optimitzar Windows 10

Si, d'altra banda, estàs buscant programes per Windows 10 que puguin permetre Optimitzar El rendiment de sistema operatiu, sens dubte, trobareu els que he proporcionat per informar a continuació. Pot usar-los per alliberar espai en disc, eliminar arxius «escombraries» i realitzar altres operacions útils per al manteniment de el sistema operatiu.

 • Neteja de disc - és la utilitat inclosa en Windows 10 (i en altres versions de sistema operatiu), gràcies a la qual, com el seu mateix nom ho indica, és possible eliminar arxius temporals i ja no hi ha dades útils que estiguin presents en el disc dur.

 

 • optimitzar unitats - Aquesta és l'eina inclosa en Windows 10 (i en altres versions de sistema operatiu) per realitzar la desfragmentació, una operació de rutina fonamental per mantenir la forma d'un PC. Desfragmentar el contingut d'un disc dur, de fet, li permet «reunir» i reordenar la informació que Windows guarda de manera fragmentada en parts del disc distants entre si, per accelerar els temps amb els quals el sistema pot recuperar els arxius i programes.

 

 • Error a l'verificar - És una altra eina integrada en Windows 10 que verifica i repara els sistemes d'arxius i clústers danyats en el disc dur.

 

 • Gestió de l'activitat - és una altra eina preinstal·lada en Windows 10 que li permet veure i administrar els processos en execució i els que es realitzen a l'inici, per conèixer el rendiment actual de sistema, etc. T'ho vaig dir en detall en els meus guies sobre com finalitzar un procés i com veure els processos en segon pla.

 

 • CCleaner - Solució tot en un que li permet eliminar arxius temporals del seu PC, esborrar el seu cau d'Internet, eliminar el seu historial de descàrregues, etc. Bàsicament és gratis, però també hi ha una variant paga (amb un cost base de 19.95 euros) que inclou característiques addicionals, com el monitoratge automàtic d'arxius innecessaris.

 

 • WinDirStat - Aplicació gratuïta i de codi obert que li permet veure tots els arxius en el disc, organitzar-los en ordre de pes i mostrar un quadre especial a través del qual pot identificar més fàcilment les dades emmagatzemades al disc dur, d'acord amb el seu tipus i de la quantitat.

Programes per dibuixar i retocar fotos a Windows 10

Està buscant programes de Windows 10 per utilitzar dibuixar i retocar fotos ? Aquí trobareu aquells que crec que són els més «populars» i eficaços d'aquesta categoria. Immediatament posa'ls a prova, veuràs que et donaran satisfacció.

 • imatges - és el visor de fotografies predeterminat de Windows 10 que, però, també inclou diverses eines útils per dur a terme operacions d'edició de fotos simples però efectives, com ajustar la brillantor i el contrast de les imatges, retallar fotos, aplicar filtres, etc.

 

 • Pinta 3D - És el successor de el vell Paint que Microsoft ha posat a disposició per a l'última versió del seu sistema operatiu. Li permet crear dissenys «clàssics» i tridimensionals. Mobifriends és és molt simple d'usar i inclou moltes eines útils. Es troba preinstal·lat en totes les PC equipades amb Windows 10 actualitzades després d'abril de 2017.

 

 • Photoshop - El programa d'edició de fotos per excel·lència. És adequat tant per a usuaris experts, gràcies a la funció d'edició avançada disponible, com per a principiants, que poden aprofitar la seva interfície simple i immediata per donar els seus primers passos en el món de l'edició de fotos. Li permet realitzar pràcticament qualsevol tipus d'edició en fotos, així com crear noves imatges. Per usar-lo, s'ha de fer a la subscripció especial (a un cost de 24.39 euros / mes) o pot combinar-se amb altres paquets de Creative Cloud (amb preus que comencen des 12.19 euros / mes). No obstant això, pots provar gratis durant 30 dies.

 

 • GIMP - Un programa d'edició de fotos gratuït i de codi obert enormement popular que molts consideren una de les millors alternatives gratuïtes de Photoshop. Li permet millorar l'aparença de les fotos digitals, aplicar efectes especials a les imatges, distorsionarlas, canviar la seva mida, rotar i fer moltes altres operacions.

 

 • IrfanView - programari gratuït que li permet veure imatges i que també inclou moltes funcions útils per a realitzar operacions d'edició de fotos simples i ràpides, així com per convertir, canviar la mida i canviar el nom arxius en sèrie.

 

 • XnConvert - programari de cost zero que li permet editar fotografies en lots, tallar i rotar, aplicar marques d'aigua, canviar colors i realitzar altres operacions d'edició.

 

Programes d'edició de vídeo per Windows 10

¿Ha de realitzar operacions edició de vídeo però no saps a quins programes de Windows 10 recórrer per fer això? Bé, llavors és possible que vulgueu considerar els següents. Poden ser utilitzats tant per experts en aquest camp com per principiants.

 • Avidemux - programari gratuït que admet tots els principals formats d'arxius de vídeo i li permet editar-los, tallar-los i editar-los amb facilitat. Recordeu que li permet operar tant en mode de transmissió directa (sense recompressió) com en manera de processament complet (amb gravació de vídeo). Té una interfície una mica espartana, però està completament traduïda a l'italià i és molt fàcil d'utilitzar.

 

 • kdenlive - programa gratuït i de codi obert que se centra en l'edició de vídeo en lloc d'aplicar efectes i filtres. No obstant això, inclou diverses funcions útils per a l'edició i és compatible amb tots els principals formats d'arxius multimèdia.

 

 • Adobe Premier Pro - programari professional per crear i editar vídeos posats a disposició per Adobe, que combina funcions avançades i facilitat d'ús de la millor manera possible. Per usar-lo, s'ha de fer a la subscripció especial (a un cost de 24.39 euros / mes) o pot combinar-se amb el paquet Creative Cloud (a un cost de 60.99 euros / mes), però en tots els casos pot provar gratis per 30 dies.

 

 • Wondershare Filmora - programa molt senzill, a amb una interfície gràfica agradable que proporciona als usuaris una àmplia gamma de funcions per a realitzar les operacions d'edició de vídeo més dispars. De fet, permet tallar i editar vídeos, aplicar efectes, afegir música de fons, veus en off, textos, elements gràfics, etc. És compatible amb tots els formats d'arxius multimèdia més populars i és gratuït, però aplica una marca d'aigua als vídeos i proporciona altres limitacions que poden eliminar-se a l'canviar a la versió paga (a un cost de 44,99 euros / any o 69,99 , XNUMX euros d'una sola vegada).

 

 • Lightworks - Programa d'edició de vídeo ideal per a aquells que busquen una eina per crear i editar pel·lícules de nivell professional però sense haver de gastar res. No és molt lleuger i ni tan sols és molt fàcil d'usar, això s'ha de dir, però assegura l'ús complet de l'potencial de la Pc.

 

 • VideoPad - un altre programari d'edició de vídeo que li suggereixo que prengui seriosament. Està dissenyat per a ser utilitzat fàcilment fins i tot pels menys experimentats i li permet editar, tallar i unir vídeos usant una línia de temps convenient. També podeu afegir molts efectes de transició personalitzats i música de fons. Es paga (costa $ 3.88 / mes o des de $ 29.99 per única vegada), però pot provar gratis durant 30 dies.

Programes de música per Windows 10

Si està buscant programes perquè Windows 10 reprodueixi i administri música, A més de realitzar qualsevol operació d'edició d'àudio, els que trobi a la llista a continuació estan segurs que atrauran la seva atenció. A què esperes per provar-los?

 • Audàcia - És un dels programes gratuïts més famosos i apreciats per editar arxius d'àudio. És de codi obert a la natura, admet els formats d'arxiu d'àudio més populars i li permet intervenir-hi de diverses maneres: tallant-los, aplicant efectes especials, barrejant-, etc.

 

 • Adobe Audition - És un dels programes d'edició d'àudio més potents i famosos que existeixen. Li permet treballar en un nombre il·limitat de pistes simultàniament, ofereix un ampli conjunt d'eines per al processament de música i inclou molts filtres capaços de satisfer les necessitats de qualsevol persona. Es paga: per usar-lo, s'ha de subscriure a l'producte únic (a un cost de 24.39 euros / mes) o pot subscriure a el pla complet de Creative Cloud (a un cost de 60.99 euros / mes). En tots els casos, pot provar gratis durant 30 dies.

 

 • mp3DirectCut - Excel·lent eina a la qual recórrer per a operacions d'edició en arxius MP3, com el seu nom indica. Permet, de fet, tallar, copiar, fusionar i incrementar el volum de pistes de música directament, és a dir, sense necessitat de recodificarlas o reelaborar a l'hora de guardar-les. Està completament en italià, també admet l'edició d'etiquetes d'arxius MP3 i és gratis.

 

 • VLC - és un famós reproductor multimèdia, totalment gratuït i de codi obert, gràcies a el qual és possible reproduir pràcticament tot tipus de formats d'àudio i vídeo, sense haver de recórrer a l'ús de còdecs externs. També inclou funcions convenients per a una edició ràpida.

 

 • Spotify - és el client d'un dels serveis de transmissió de música més utilitzats en el món. Li permet escoltar les cançons disponibles en el servei, però també organitzar la biblioteca de música del seu Pc. Recordeu que Spotify és bàsicament gratuït, a l'igual que la descàrrega de el programa relacionat per a Windows, però per aprofitar algunes característiques avançades, com l'eliminació de publicitat i la descàrrega sense connexió de cançons, s'ha de subscriure a la subscripció paga (en cost de 9,99 euros / mes), que es pot provar de forma gratuïta durant un període limitat.

 

 • iTunes - és el programari gratuït d'Apple per reproduir contingut multimèdia, així com per gaudir d'Apple Music (el servei de transmissió de música de la "Apple mossegada») i per administrar iPhones i iPads que estan connectats a la Pc.

 

Altres programes útils per a Windows 10

Per concloure, vull informar sobre tots aquests més Programes de Windows 10 que per una raó o una altra no entren en cap de les categories que ja he indicat però que encara mereixen ser preses en consideració. Aquí hi.

 • HandBrake - renombrado programari gratuït i de codi obert que li permet realitzar operacions de conversió de vídeo, perquè pugui reproduir-les més fàcilment en qualsevol sistema operatiu i dispositiu, i per «extreure» DVDs.

 

 • Recuva - ¿ha esborrat accidentalment els arxius en el seu PC o en qualsevol mitjà extern i li agradaria saber si hi ha una manera de recuperar-los? Llavors pot intentar confiar en aquest programa gratuït i fàcil d'utilitzar capaç d'actuar en porcions de memòria que encara no s'han sobreescrit.

 

 • Netflix - Per al delit de tots els fanàtics de les sèries de televisió i pel·lícules que formen part del catàleg de Netflix, el famós servei de transmissió de vídeo també es pot utilitzar en forma d'una aplicació específica específica per a Windows 10. El seu funcionament és bo o dolent anàleg a la de la pàgina web i altres aplicacions i la descàrrega és gratuïta. No obstant això, per utilitzar el servei, s'ha de fer a una subscripció paga (amb costos que comencen des € 7.99 / mes).

 

 • 7-Cremallera - Mai has sentit parlar d'això? Estrany, és molt famós! No obstant això, solucionémoslo immediatament: és un programari gratuït i de codi obert que li permet descomprimir tots els formats d'arxiu comprimit més populars (ZIP, 7z, DMG, RAR, etc.). També admet arxius protegits amb contrasenya i de diversos volums i també li permet crear nous arxius comprimits.

 

 • UTorrent - Si necessita descarregar arxius Torrent, la millor suggeriment que puc oferir-és indubtablement confiar en aquest programa, que és pràcticament el client per excel·lència per descarregar arxius d'aquest tipus. Bàsicament és gratis, però eventualment està disponible en una versió paga (a un cost de 19.95 euros / any) que elimina la publicitat i inclou altres característiques addicionals.

 

 • ImgBurn - Excel·lent eina per gravar CD i DVD de forma senzilla i gratuïta. També és famós per la seva capacitat de clonar els discos que se li donen «en el menjar» i generar arxius ISO.