programes per a Windows XP. T'expliquem quins són els programes imprescindibles en PC amb Windows XP.

Millors programes per a Windows XP

FreeRAM XP Pro

Afortunadament, la situació ha canviat en Windows 7 i Vista, però Windows XP en té un Gestió de RAM que té diverses deficiències.

Això fa que alguns programes tancats deixin algunes dades en la memòria que innecessàriament ocupen espai a la RAM. FreeRAM XP Pro és un programa gratuït que evita això mitjançant l'optimització i neteja de la RAM de la Pc quan l'usuari ho desitja o quan s'arriba a un determinat llindar d'ocupació de memòria.

Entre els programes per a Windows XP és gairebé imprescindible, especialment per a aquells amb un PC bastant antiquada.

IObit Smart Defrag

També pel que fa a desfragmentació de l' disc dur, Windows XP no brilla per la seva eficiència.

En comparació amb les funcions incloses en Windows 7 i Vista, la utilitat de desfragmentació de disc inclosa en XP no realitza treballs de manteniment automàticament i, fins i tot quan s'opera manualment, no pot optimitzar el rendiment de sistema a l'màxim.

IObit Smart Defrag soluciona aquest problema oferint una solució gratuïta extremadament eficient i efectiva per desfragmentar el seu disc dur. Es troba en l'àrea de notificació i optimitza automàticament el sistema en temps d'inactivitat.

XP segur

XP segur és un petit programa gratuït i sense instal·lació que li permet optimitzar Windows i faci que el sistema sigui més segur ajustant els paràmetres relacionats amb la funcionalitat, els serveis, els reproductors multimèdia i qualsevol cosa que pugui representar una molèstia o fins i tot una amenaça per a l'usuari.

El programa s'assembla a una pantalla que enumera totes les funcions que es poden desactivar per optimitzar Windows XP, L'usuari pot triar manualment quins marcar o confiar en la configuració recomanada pel programari fent clic al botó Configuració recomanada situat a la part inferior dreta. Per ser utilitzat amb precaució.

Windows Live Essentials

Aquest és el famós conjunt de programes gratuïts creat per Microsoft per a satisfer les necessitats dels usuaris en el camp de multimèdia i Internet.

Inclou un visor i editor de fotografies ( Col·lecció de fotos ), Un programa de missatgeria instantània ( Windows Live Missatger ), Un programa per escriure en blocs ( Escriptor en viu ), Un client de correu electrònic ( Correu en directe ) I més.

En comparació amb la versió per a Windows 7 i Vista, desafortunadament falta l'excel·lent programari per a editar Vídeos Windows Live Movie Maker que no es va fer compatible amb el vell Windows XP. Tot el programari està en espanyol i no ha de configurar-ho tot.

WinXP Manager

Com el seu nom ho suggereix amb força facilitat, WinXP Manager és un programa tot en un que li permet administrar tots els aspectes de l' sistema operatiu Microsoft. Proporciona informació detallada sobre el sistema en ús i sobre el maquinari de què està feta la PC, optimitza la Pc a l'actuar sobre el disc dur, la RAM i el registre, augmenta la seguretat de sistema a l'desactivar les característiques de risc per a la privacitat i molt més.

El programari es paga però està disponible en una versió de prova gratuïta el que li permet provar la seva funcionalitat durant un període de 15 dies. Lamentablement només està en anglès.

XP-AntiSpy

Un d'aquests programes per a Windows XP que mai ha de faltar en un PC. De fet, és una petita utilitat (també disponible en una versió sense instal·lació) que li permet fer que Windows XP sigui més ràpid i segur deshabilitant algunes de les funcions de sistema operatiu.

Actua en el registre, serveis, reproductor multimèdia, Internet Explorer i molts altres departaments de el sistema. Està completament en espanyol i per utilitzar-lo simplement col·loqui la marca de verificació al costat de les opcions desitjades. És important acceptar la sol·licitud realitzada pel programa a l'inici per crear un punt de recuperació.

Fins aquí l'entrada sobre els millors programes per a Windows XP.