Si ets fan de la famosa saga d'Ubisoft i vols saber quines tres capítols de Assassin 's Creieu estan disponibles a google Stadia, Aquest és el teu lloc.

aquests dies Google Stadia  sembla haver despertat l'interès dels jugadors, també i sobretot gràcies a les bones actuacions de cyberpunk 2077 . Ara,  Ubisoft  ha anunciat que tres capítols de la saga  Credo de l'assassí  estan disponibles a la plataforma de jocs en el núvol.

Quins tres capítols de Assassin 's Creieu estan disponibles a Google Stadia

Assassí Creieu Origins, Assassin 's Creieu Syndicate i Assassin' s Creieu Unity es  poden jugar a partir d'avui 16 de desembre de 2020, en Stadia. Aquests tres capítols complementen els títols de la franquícia que ja estan disponibles des de fa algun temps, és a dir, Assassí Creieu Valhalla y Assassí Odissea de Creed .

Per als no iniciats, Origins és una aventura ambientada en l'Antic Egipte, un dels períodes històrics més misteriosos de la història, ja que Syndicate té lloc en 1868 a Londres durant la Revolució Industrial, un període que va marcar el començament d'una era increïble d'invencions.

Finalment, però no menys important, Unity es desenvolupa en 1789, més precisament durant la Revolució Francesa, un període que va transformar la ciutat de París d'una ciutat esplèndida a un lloc de caos i por.

Cada joc ara es pot comprar individualment o mitjançant  Ubisoft +  (És a dir, el servei de subscripció de la casa francesa, disponible des d'avui en versió beta en Stadia en els EE. UU.).

Recordem que a partir d'ahir,  Assassins Creed Valhalla  ha rebut una nova i important actualització, o el  pegat 1.1.0  . A l'portar el joc a la  versió 1.1.0  , La descàrrega està disponible per a les diferents plataformes: entre les novetats incloses, també el  Festival de Yule  , Esdeveniment que permetrà a l'protagonista Eivør participar en activitats de temàtica hivernal amb la seva gent.

Assassins Creed Valhalla estarà disponible per a compra a partir de l'10 de novembre de 2020. El joc també va arribar a les consoles de pròxima generació, és a dir, PS5 i Xbox Series X | S.