Què antivirus descarregar gratis. Protegir la seva Pc de virus i el malware és essencial, però ha de saber que per tenir un antivirus efectiu no té sempre de recórrer a solucions cares o de pagament. En aquest moment hi ha diversos programes gratuïts que aconsegueixen mantenir el sistema segur tant com aplicacions comercials bastant cares.

Si vols alguns exemples i vols esbrinar el nom d'alguns antivirus gratis segueix llegint. Realment hi ha alguna cosa per a tots els gustos i necessitats, així que, segurament trobi alguna cosa que li interessi.

Índex

Guia Completa: Què antivirus descarregar gratis

AVG Free

Si busques un antivirus gratis que combina simplicitat d'ús, efectivitat i rendiment, un dels primers productes que ha de considerar és AVG Free, Que protegeix la Pc durant el treball local diari, la navegació en línia i les comunicacions per correu electrònic. S'actualitza molt sovint i està completament en espanyol.

Per descarregar AVG Free a la seva Pc, connecteu-vos a la pàgina web de el programa i feu clic al botó primer Descàrrega gratuïta i després en descarregar col·locat sota de la redacció AVG AntiVirus GRATIS.

A la pàgina que s'obre, feu clic al botó Descàrrega gratuïta, Després en Edició gratuïta de antivirus AVG i el paquet d'instal·lació es descarregarà al seu PC. Quan finalitzi la descàrrega, feu doble clic per obrir l'arxiu que acaba de descarregar (p. Ex. avg_free_stb_all_2014_4259.exe ) I, a la finestra que s'obre, feu clic primer a i després en Següent y Estic d'acord.

Llavors posi la marca de verificació a la banda de l'entrada protecció bàsica (Per triar la versió gratuïta de l'antivirus) i feu clic al botó Següent dues vegades seguides.

En aquest punt, elimini la marca de verificació de l'entrada per Barra d'eines de la nació AVG per evitar la instal·lació d'una barra d'eines addicional per al navegador i feu clic primer a Següent i amb finalitzar per completar la configuració i iniciar AVG.

Avast

Un altre antivirus gratis que recomano que consideres és Avast, que proporciona una protecció generalitzada contra totes les principals formes de ciberamenaza. Escanegeu navegació en línia, correu electrònic, aplicacions i documents que s'obren al seu PC. La seva interfície d'usuari és extremadament intuïtiva i està completament traduïda a l 'espanyol.

per descarregar avast Free en el seu Pc, connectat al seu lloc web oficial i primer feu clic al botó Anar a descarregar i després descarregar (Situat sota de la redacció avast! antivirus Gratis ). En el quadre que apareix, selecciona l'element No gràcies, vull protecció gratis per confirmar la seva disposició a descarregar la versió gratuïta de l'antivirus i fer clic al botó Descàrrega gratuïta per començar la descàrrega.

La descàrrega està completament oberta, fent doble clic, l'arxiu que acaba de descarregar (p. avast_free_antivirus_setup.exe ) I, a la finestra que s'obre, feu clic primer a i després en instal·lació estàndard.

Així que elimini la marca de l'entrada per Barra d'eines de google (Per evitar instal·lar una barra d'eines addicional per al navegador) i feu clic a Següent i després en fet per finalitzar la configuració i iniciar Avast.

ClamWin

Si busques un antivirus gratis que pot donar una «segona opinió» en comparació amb altres solucions de seguretat més completes ja instal·lades a l'ordinador, pot avaluar l'ús de ClamWin.

És un antivirus gratuït basat en el projecte de codi obert ClamAV, Que no supervisa el sistema en temps real, però pot ser útil per realitzar una anàlisi addicional de la Pc i trobar qualsevol amenaça no descoberta per altres antivirus.

Per descarregar-al seu PC, connecteu-vos a la pàgina web de programari i feu clic primer a l'element descarregar ubicat a la barra lateral esquerra i després al botó Baixa'l ara.

Quan la descàrrega estigui completament oberta, feu doble clic al fitxer que acaba de descarregar (p. ClamWin-0,98-setup.exe ) I, a la finestra que s'obre, feu clic primer a i després en Següent.

Accepteu les condicions d'ús de el programa, col·locant la marca de verificació al costat de l'element Estic d'acord amb l'acord i feu clic a Següent sis vegades seguides i en instal·lar y acabat per finalitzar el procés d'instal·lació i iniciar ClamWin.

Després d'actualitzar les signatures antivirus, pot escanejar el seu sistema amb ClamWin seleccionant la unitat que es controlarà des de la finestra principal de el programa (p. Ex. C: ) I feu clic al botó d'anàlisi o scanner.

També ha de saber que hi ha l'aplicació gratuïta Clam Sentinel que afegeix suport per escaneig en temps real a ClamWin. En aquest cas, però, desaconsellaria el seu ús simultàniament amb altres antivirus.