Amb els anys, l'alineació de Protectors s'ha tornat cada vegada més vast, més i més complicat, i per a nosaltres els usuaris no és fàcil fer malabarismes entre els seus meandres. Penseu, actualment hi ha tres «famílies» d'iPads al mercat i cadascuna d'elles inclou a el menys dos models de tauletes diferents, sense esmentar el fet que cada versió d'iPad es distribueix en diversos talls de «memòria», diversos colors i variacions. Wi-Fi i Wi-Fi + Cel·lular.

En resum, com hauràs entès bé, has de llegir bé per descobrir què iPad comprar I avui sóc aquí per aquesta mateixa raó! Si està d'acord, m'agradaria ajudar-lo per descobrir quins són els principals models de tauletes Apple actualment al mercat i analitzar, junts, totes les seves característiques tècniques i funcionals principals per comprendre quin és el més adequat per a vostè.

Li asseguro que no ha de ser un expert en tecnologia per comprendre les diferències entre un model d'iPad i un altre: tot el que heu de fer és prestar atenció a les característiques dels dispositius, que avaluarem junts i, potser encara més important - Ha de ser clar sobre les seves necessitats. Pregunteu per què vol comprar un iPad, per quines activitats pensa usar-lo, i ja estarà al mig de la feina!

Com triar un iPad

per descobrir què iPad comprar, Ha d'aprendre a reconèixer els diferents tipus de rajoles que Apple ha llançat a l'mercat i, el que és més important, ha d'avaluar acuradament les característiques tècniques i funcionals dels diferents models d'iPad disponibles. Segueix llegint i t'explicaré com fer-ho.

Models d'iPad

Comencem amb una descripció general ràpida de les «famílies» d'iPad actualment al mercat, és a dir, dels diversos tipus d'iPad que Apple ha posat al mercat i que al seu torn inclouen diversos tipus de dispositius (amb diversos talls de memòria , diversos colors i diferents tipus de connexió de xarxes).

 • Protectors - Aquest és el model d'iPad de nivell d'entrada, disponible a 10.2 "(model 2019) i una variant de 9.7" (model 2018). És compatible amb el Llapis d'Apple, El llapis d'Apple, que li permet escriure y dibuixar amb extrema precisió en la pantalla del dispositiu, i l'Smart Keyboard (aquest últim només a partir d'el model 2019). El seu preu és bastant assequible, especialment per a aquells que són els estàndards d'Apple.
 • iPad Pro - Aquesta és la màxima evolució del concepte d'iPad. Difereix de la línia Air i de l'iPad bàsic per a algunes funcions de visualització (per exemple, tecnologia Promotion) i accessoris, com la coberta de l' teclat Apple (per connectar a través del port Smart Connector que no està present en altres models d'iPad)). Hi ha dues variants principals disponibles: una de 12.9 «(que representa un reemplaçament real per al MacBook) i una de 11» amb vores ultrafins i una pantalla que cobreix gairebé del tot la superfície frontal de el dispositiu, sense un botó d'inici. També hi ha dos models més antics de el dispositiu de botó d'Inici: un 12.9 «amb marcs clàssics i un 10.5» amb vores més prims, que al seu torn va ser precedit per un model de 9.7 «(encara disponible comercialment però Apple ja no el ven directament).
 • Mini iPad - Com s'entén fàcilment pel seu nom, l'iPad Mini són les tauletes més petites produïdes per Apple. Tenen una diagonal de 7.9 «i una pantalla amb resolució Retina. L'últim model de la família es va llançar al març de 2019 i inclou suport per a Apple Pencil, així com una pantalla compatible amb l'estàndard P3. Fins i tot si ja no està disponible a Apple, també pot trobar l'iPad Mini 4 al mercat.
 • iPad Air - després d'un període d'absència, la família iPad Air ha tornat a reposar la gamma de tauletes Apple al març de 2019, amb un model que implementa maquinari sofisticat dins d'un cos amb un gruix reduït. L'últim model és compatible amb Apple Pencil i integra un connector intel·ligent per a la connexió amb accessoris externs (com el teclat intel·ligent), posicionant-se com una banda de preus entre l'iPad mini i l'iPad tradicional de 9.7 polzades. També en aquest cas trobem algunes de les qualitats típiques dels models Pro, com la pantalla P3 i la tecnologia Truetone integrada, però el preu és més baix.

pantalla

Els iPads, com acabem de veure junts, poden muntar pantalles des 7.9 «, 9.7 «, 10.5 «, 11 « o 12.9 «. Quina triar depèn exclusivament de les seves necessitats. Els iPad Mini són adequats per a aquells que necessiten la màxima portabilitat, permeten gaudir fàcilment de vídeos, llibres electrònics i contingut web, però no són particularment còmodes per treballar amb ells; Els iPads de 11 ", 10.5" i 9.7 "són els que ofereixen la millor relació entre grandària i maneig (tenint en compte que el 11", gràcies als seus marcs ultradelgados, ofereix una pantalla més gran en dimensions similars a un iPad de 9.7 «), mentre que els iPads de 12.9» perden gran part del seu portabilitat en favor d'una àrea de treball més gran i una major comoditat a l'usar vídeos a casa.

Després hem avaluar gruix dels marcs i la presència de Botó d'inici físic: l'iPad Pro llançat en 2018 té un disseny d'estil iPhone X (sense osca superior) que elimina el botó d'inici físic a favor de la identificació de la cara (per desbloquejar amb la cara) i marcs extremadament prims. Això li permet tenir dispositius amb pantalles més grans sense perdre capacitat d'administració, però òbviament els gustos són gustos i n'hi ha que prefereixen l'iPad clàssic amb un botó d'inici físic.

Un altre paràmetre a tenir en compte a l'avaluar la qualitat d'una pantalla d'iPad és el seu suport per Tecnologia True Tone. La tecnologia True Tone ajusta automàticament el to de la pantalla d'l'iPad perquè s'adapti a les ombres de l'entorn. Sembla un detall, però en l'ús diari de la tauleta pot marcar la diferència. Actualment està disponible només en iPad Pro.

L'iPad Pro també pot comptar amb una altra tecnologia de pantalla molt interessant, la qual es diu Promotion que ajusta automàticament la freqüència d'actualització de la pantalla (és a dir, la freqüència amb la qual s'actualitzen els continguts que es mostren a la pantalla) en funció dels continguts que es mostraran. Això li permet tenir la màxima fluïdesa en les aplicacions més dinàmiques (la freqüència d'actualització pot arribar fins 120Hz) i mantenir sota el consum d'energia en l'aplicació, el que no proporciona molt «moviment». A més, l'iPad Pro d'última generació i el nou iPad Air de 2019 poden reproduir una paleta de colors més àmplia gràcies a el suport estàndard P3 , Mentre que només l'iPad Pro garanteix un ampli rang dinàmic gràcies a el suport HDR.

Finalment, romanent en el tema de les pantalles, m'agradaria emfatitzar que el model bàsic d'iPad, és a dir, el IPad d'9.7 « llançat per Apple en el primer trimestre de 2017 (i després renovat el 2018), té un pantalla no laminada. En els dispositius equipats amb pantalles no laminades, hi ha un petit espai d'aire entre el vidre i la pantalla que fa que l'experiència tàctil sigui una mica menys agradable i augmenta la visualització dels reflexos. Penseu també aquest detall.

memòria

Com segurament sabrà, els iPads no ofereixen l'oportunitat de expandir memòria interna amb microSD (com succeeix en algunes tauletes amb Android i Windows). Només hi ha claus USB / Lightning que permeten transferir arxius a iPads, en l'iPad Pro 2018 hi ha un port USB-C que, quan cal, permet la connexió de claus USB, microSD, etc. però no podem parlar d'una veritable expansió de la memòria.

A la llum del que s'acaba de dir, li aconsello que triï un iPad de «mida» no inferior a 32 GB, també perquè entre aplicacions, actualitzacions de sistema, fotos i vídeos és molt fàcil consumir emmagatzematge (sense comptar el fet de que des del valor nominal de la memòria necessita restar l'espai ja ocupat pel sistema operatiu).

Suport 3G / 4G

Els iPad poden ser només wifi o Wi-Fi + cel·lular, És a dir, amb suport per a xarxes 3G i 4G. Els models Wi-Fi + Cellular costen més que només Wi-Fi, però són indispensables si voleu navegar per Internet en moviment, fins i tot en àrees on les xarxes Wi-Fi no estan disponibles. Has avaluar aquest personatge només en funció de les teves necessitats.

àudio

Si voleu aprofitar a el màxim del punt de vista de l'àudio, miri l'iPad Pro que, a diferència dels altres, quatre altaveus (En lloc de dos) i, per tant, capaç de reproduir un so més cristal·lí a un volum més alt.

Suport d'Apple Pencil

Llapis de poma és un llapis actiu, o millor, un llapis que li permet escriure i dibuixar en l'iPad Pro. En l'ús estàndard de l'iPad, no juga un paper fonamental, però si treballa en el camp dels gràfics o necessita afegir signatures o anotacions en els documents, poden ser un accessori imprescindible.

Hi ha dues versions disponibles: una de segona generació, Destinat per l'iPad Pro 2018, i un per primera generació, Compatible només amb els models bàsics d'iPad llançats a partir de 2018, amb els iPads de la gamma Pro llançats en 2017/2016 i amb iPad Air i Mini de 2019. Per iPad, iPad Mini i iPad Air abans de 2019, hi ha altres bolígrafs disponibles produïts per tercers, però ni tan sols s'acosten a la qualitat i precisió d'Apple Pencil, que té una latència de només 20 ms.

Entre els aspectes negatius d'aquest accessori, s'ha de destacar que Apple Pencil té un preu baix (135 euros per al model de segona generació i 109 euros per al model de primera generació) i ha de recarregar-se.

 

Apple Pencil (primera generació)

Veure oferta en Amazon

 

Apple Pencil (Segona Generació)

Veure oferta en Amazon

 

Suport de coberta amb teclat Apple

Un accessori que es pot usar amb iPad Pro, iPad Air (2019) i iPad bàsic (2019) és el teclat intel·ligent per Apple: una coberta amb teclat que es connecta a l'Smart Connector magnètic present en l'última rajola de la poma mossegada. És bastant còmode, però no és un producte imprescindible com l'Apple Pencil.

De fet, hi ha molts teclats alternatius, amb o sense cobertes, que funcionen a través de Bluetooth i, per tant, són compatibles amb tots els models d'iPad (així com amb qualsevol un altre dispositiu compatible amb Bluetooth).

Com es va endevinar fàcilment, l'Apple Smart Keyboard està disponible en diferents «mides», Per iPad Pro de 12.9 «, 11», 10.5 «, 10.2» i 9.7 «. El preu de la coberta oscil·la entre 179 i 189 euros. Per als models de 11 "i 12.9" d'iPad Pro produïts en 2018, hi ha disponibles cobertes de teclat dedicades, el Smart Keyboard Foli, Amb preus a partir de 199 euros. iPad Air (2019) pot fer servir el mateix teclat intel·ligent compatible amb iPad Pro de 10.5 «. Per iPad basat en 10.2 «requereix un Foli de teclat intel·ligent dedicat.

 

Apple Smart Keyboard (per iPad 10.2 «, iPad Air 10.5» i iPad Pro 10.5 «...

Veure oferta en Amazon

 

ports

També val la pena considerar la quantitat de ports a les tauletes Apple. Els últims models d'iPad Pro (els llançats en 2018) compten amb un Port USB-C que li permet connectar el dispositiu a monitors externs, càmeres, lectors de targetes SD i altres accessoris molt útils. Es van rendir, però, a la presa d'auriculars : Cal utilitzar un adaptador d'USB-C a jack per usar els auriculars amb cable.

Tots els altres models d'iPad que estan en el mercat estan equipats amb un connector per a auriculars i compten amb una porta clàssica llampec, Que és menys versàtil que USB-C però ara pot comptar amb molts accessoris compatibles amb ell.

Sistema operatiu

Les tauletes d'Apple estan equipades amb iOS, Que el 2019 va passar a anomenar-se iPadOS (Per a la introducció d'algunes característiques específiques, que falten en l'iPhone): és un sistema operatiu molt segur i fàcil d'usar, fins i tot si està prou «bloquejat» en comparació amb Windows o Android, el que proporciona a l'usuari un vast gamma de aplicacions i jocs perfectament optimitzats per al format de tauleta.

A el no tenir problemes de fragmentació o distribució (com els que afecten el dispositiu Android), Tots els iPads s'actualitzen puntualment a la versió més recent d'iOS / iPadOS fins que Apple elimini oficialment el suport, el que no obstant això succeeix diversos anys després. seva comercialització inicial

No obstant això, no tot és senzill: instal·lar les últimes versions de iOS / iPadOS en dispositius més antics sovint redueix la velocitat d'aquests últims i / o la seva autonomia. A més, cal dir que algunes característiques de les versions més recents de el sistema operatiu d'Apple poden no estar disponibles en iPads anteriors.

Què iPad triar

En aquest punt, diria, deixem de banda la xerrada i intentem esbrinar quin model d'iPad s'adapta millor a les seves necessitats.

IPad d'10.2 "(model bàsic, 2019)

L ' IPad d'10.2 " és l'iPad de nivell d'entrada que Apple va llançar en 2019. Té un disseny clàssic, amb marcs bastant obvis i un botó d'inici físic (amb Touch ID), però pren prestat suport per l'Apple Pencil de primera generació de l'iPad Pro a el teclat intel·ligent (que faltava en el model anterior).

Està equipat amb una pantalla LCD IPS de 10.2 "i una resolució de 1620 x 2160 píxels. La pantalla és excel·lent, però té diverses deficiències en comparació amb la de l'iPad Pro: no té laminació completa, està més subjecta a reflexos i no és compatible amb les tecnologies Truetone, Promotion i P3 típiques de les pantalles iPad Pro. Això vol dir que té una reproducció de color més baixa no s'adapta a el to de llum circumdant i els continguts (incloses les operacions d'escriptura i dibuix amb Apple Pencil) són menys fluids perquè s'executen a una velocitat de fotogrames més baixa que la de l'iPad Pro.

A sota de el cos es troba un conjunt de xips Apple A10 Fusion Quad-Core de 2,34 GHz, 2 GB de RAM i 32/128 GB d'emmagatzematge (no ampliable), mentre que la bateria és de 32,4 Wh amb 10 hores d'autonomia declarada. El seu compartiment fotogràfic està compost per una càmera posterior de 8MP amb obertura f / 2.4, 31 mm capaç de gravar vídeo a 1080p / 30fps o 720p / 120fps amb HDR i àudio estèreo. La càmera frontal és de 1.2MP amb una obertura de f / 2.2, 31 mm (estàndard) i és capaç de gravar vídeo a 720p/30fps.

El dispositiu mesura 250,6 x 174,1 x 7,5 mm per un pes de 483 g (493 g en la versió cel·lular) i està animat pel sistema operatiu iPadOS.

 • Per què comprar aquest iPad? té una excel·lent relació qualitat-preu; ofereix un rendiment d'alt nivell; admet Apple Pencil i Smart Keyboard.
 • Per què no comprar aquest iPad? la pantalla no està laminada i té més reflexos que la de l'iPad Pro, tampoc inclou suport per a les tecnologies Truetone, Promotion i HDR i admet una gamma més baixa de colors (no és P3); el sector fotogràfic deixa alguna cosa a desitjar en comparació amb el de l'iPad Pro; només té dos altaveus d'àudio.

Comprar iPad d'10.2 «(2019)

iPad des 9.7 «(model bàsic, 2018)

Es tracta d' model bàsic d'iPad que Apple va llançar el 2018. Els seus principals fortaleses són el preu (bastant baix), el rendiment (està equipat amb un xip A10 Fusion) i el suport Apple Pencil, el llapis d'Apple que li permet dibuixar i prendre notes a la pantalla de la tauleta.

La seva aparença és típica de l'iPad, des de la línia Air des d'ara (si excloem el Pro de 10.5 «, que té marcs lleugerament més petits) amb una pantalla tipus Retina de 9.7» (2048 x 1536 píxels) a 264 ppi de densitat. La pantalla té la mateixa criticitat que l'iPad de 10.2 ", pel que no està laminada i no té la gamma de colors ni l'alta freqüència d'actualització de l'iPad Pro.

El rendiment és excel·lent, gràcies a l'procés integrat A10 Fusion (més potent que el processador inclòs en el model anterior d'iPad però encara inferior a l'xip A10X Fusion inclòs en l'iPad Pro) i els 2 GB de RAM. La memòria interna pot ser de 32 o 128 GB, òbviament no ampliable, mentre que la connectivitat només pot ser Wi-Fi o Wi-Fi + Cel·lular. També és notable la presència de Touch ID, però de primera generació, per tant, menys ràpid que l'iPad Pro o els iPhones d'última generació (excepte iPhone SE).

El sector fotogràfic és només discret: preveu la presència d'una càmera posterior de 8MP i una càmera frontal de 1.2MP. En comparació amb l'iPad Pro, manca suport per a enregistrament 4K i estabilització òptica. Restant en una perspectiva multimèdia, també hi ha la manca de sistema d'àudio amb quatre altaveus (només hi ha dos).

La tauleta mesura 240 x 169.5 x 7.5 mm per 469 grams de pes per al model Wi-Fi i 478 grams per al model cel·lular. La bateria té una autonomia màxima de 10 hores, el sistema operatiu que està preinstal·lat és, per descomptat, iOS / iPadOS.

En general, un excel·lent nivell d'entrada que pot satisfer les necessitats tant multimèdia com de treball (gràcies a el suport Apple Pencil) a un preu assequible ... per a aquells que són els estàndards d'Apple.

 • Per què comprar aquest iPad? té una excel·lent relació qualitat-preu; ofereix un rendiment d'alt nivell; suporta Apple Pencil.
 • Per què no comprar aquest iPad? presenta tots els costats negatius de l'iPad d'10.2 "; També és un any més gran que aquest últim i no és compatible amb Smart Keyboard.

Comprar iPad d'9.7 «(2018)

iPad Air (2019)

Anunciat el març de 2019, el nou model de iPad Air inclou les últimes tecnologies de tauleta en un cos extremadament compacte i un preu a mig camí entre els dispositius familiars més barats i els models Pro. Es ven en denominacions de 64 i 256 GB com a espai d'emmagatzematge, i cada model pot sigui només Wi-Fi i cel·lular, per tant, admet la connexió de dades a través de xarxes cel·lulars. Hi ha tres colors disponibles: el clàssic Argento, el sideral Grigio i el daurat. Pel que fa a el gruix, tots els models tenen un perfil de 6,1 mm, mentre que la longitud i l'amplada són d'250,6 mm i 174,1 mm. Les variants cel·lulars són marginalment més pesades: 464 grams en comparació amb 456 grams de models de Wi-Fi.

El nou Apple iPad Air també utilitza un connector Lightning (i no l'USB Tipus-C dels últims models Pro), té un sensor d'empremtes digitals Touch ID integrat al botó d'inici i els marcs tradicionals. No es perdi el connector d'àudio de 3.5 mm per auriculars i micròfon, i també està l'Smart Connector, com en els models Pro, per connectar accessoris compatibles. Un exemple? El teclat intel·ligent, que transforma la tauleta en una mini Pc portàtil sense la necessitat de realitzar l'aparellament (com succeeix en els teclats Bluetooth) o sense haver de carregar-la.

Passem ara a les característiques tècniques: iPad Air 2019 utilitza una pantalla multitàctil amb retroiluminació LED de 10.5 "amb una resolució màxima admesa de 2224 × 1668 píxels. Això vol dir que la densitat de píxels és de 264ppi, mentre que, pel que fa a la qualitat de la imatge, som compatibles amb l'estàndard P3, per tant, una àmplia gamma de colors i una alta saturació de color. La tauleta també és compatible amb la tecnologia True Tone, de manera que la pantalla pot equilibrar automàticament els colors en funció del color de la llum ambiental. Està proveït d'un revestiment oleofóbico i pot arribar a una lluentor de 500 nits.

Entre les principals innovacions d'aquest model, en comparació dels seus predecessors, tenim el suport de l'Apple Pencil, a més de la presència de l'poderós processador Apple A12 Bionic amb arquitectura de 64 bits i Neural cerca integrat, per a realitzar càlculs de intel·ligència artificial directament a local. Les càmeres són dos: la part posterior és de 8 megapíxels amb lent f / 2.4 i admet la gravació de vídeo en Full HD a 120 fps (en càmera lenta), mentre que la frontal és una FaceTime HD de 7 megapíxels amb obertura f / 2.2.

Aquest model té dos altaveus estèreo, dos micròfons, suport per a Wi-Fi ac i Bluetooth 5.0, i ofereix una autonomia de 10 hores en navegació Wi-Fi gràcies a la bateria de 30.2 Wh (en els models lular la navegació en una xarxa de dades mòbils és possible durant un màxim de 9 hores amb una sola càrrega).

 • Per què comprar aquest iPad? Gràcies a el suport d'Apple Pencil i la presència de l'Smart Connector es pot definir com un iPad Pro en miniatura, dissenyat per una banda per a l'entreteniment i de l'altra per al treball i la productivitat. La relació qualitat-preu és bona, la pantalla ofereix una excel·lent qualitat d'imatge gràcies a l'P3 i el rendiment és molt alt.
 • Per què no comprar aquest iPad? En aquesta variant només hi ha dos altaveus d'àudio en comparació amb els quatre models Pro i els marcs no estan tan reduïts. també falta Identificació facial i el processador no funciona com l'integrat en els models més potents de l'mercat. A més, en comparació amb aquest últim, la pantalla és només a 60 Hz i la càmera del darrere és molt menys brillant.

Comprar iPad Air (2019)

iPad Pro 11 "(2018)

L ' iPad Pro 11 «(model 2018) és el primer iPad que no té una relació d'aspecte 4: 3 i presenta el nou disseny de pantalla completa similar a el de l' iPhone X (Però, sense una osca més alta). Té marcs ultrafins, un sistema de navegació basat en gestos i veu la desaparició de el botó d'inici físic a favor de Face ID, el sistema de desbloqueig facial introduït per primera vegada per Apple en l'iPhone X, que funciona independentment de la posició on es sosté la tauleta, vertical o horitzontalment.

Està equipat amb una pantalla LCD IPS anomenada Liquid Retina, que mesura 11 ", té una resolució de 2388 × 1668 píxels, una densitat de 264 ppi, 600 nits de brillantor i admet tecnologies Promotion (per tenir animacions més fluides a la pantalla, amb ajust automàtic fins 120Hz), True Tone (amb adaptació automàtica de la temperatura de color basada en la llum ambiental) i P3 (per tenir una àmplia gamma de reproducció de color).

A sota de el cos alberga el potent xip Apple A12X Bionic que, gràcies a l'Neural cerca, realitza cinc mil milions d'operacions per segon i és la base d'un sistema avançat d'aprenentatge automàtic. Això permet tenir les millors prestacions en aplicacions i jocs i ajuda a la realització de trets sempre perfectes. Referent a això, també hi ha dues càmeres: una posterior de 12MP amb una obertura de 1/3 "f / 1.8 i una frontal de 7 MP amb una obertura de f / 2.2 i 32 mm.

Per subratllar la presència de quatre altaveus d'àudio amb so estèreo, un port USB-C (en lloc de l'Lightning), que permet la connexió a monitors externs, càmeres, adaptadors SD i altres accessoris, i compatibilitat amb la gamma d'accessoris. Els oficials d'Apple, com el llapis Apple Pencil de segona generació (que es pot connectar magnèticament a la part frontal de el dispositiu) i la coberta de l'Smart Keyboard Foli. Falta la presa d'auriculars.

Els talls de memòria disponibles són de 64 GB, 256 GB, 512 GB i 1 TB, mentre que la RAM és de 4 GB en tots els models, excepte el d'1 TB que té 6. Quant a la connectivitat, l'iPad Pro té suport per Bluetooth 5.0 i suport per a xarxes de CA sense fils. Els models amb suport cel·lular admeten xarxes 4G i ESIM.

La bateria proporciona fins a 10 hores de navegació per Wi-Fi i fins a 9 hores de navegació 3G / 4G. Les mesures de l'dispositiu són 247,6 x 178,5 x 5,9 mm per 468 grams de pes. El sistema operatiu és, per descomptat, iOS / iPadOS.

 • Per què comprar aquest iPad? disseny de pantalla completa amb marcs reduïts fins a l'os; Identificació de la cara; pantalla amb suport per a tecnologies True Tone, HDR, Promotion i P3; Port USB-C; major rendiment que molts portàtils actualment al mercat; excel·lent relació mida / pes; els accessoris funcionen a la perfecció; Quatre altaveus d'àudio.
 • Per què no comprar aquest iPad? Donades les dimensions relativament compactes de el model de 12.9 «, el model d'11», considerant el seu preu de venda, pot ser menys atractiu (depenent de les seves necessitats); la manca de botó d'inici físic pot no ser apreciada per tots; els accessoris oficials costen molt; falta el 3D Touch present en l'iPhone (que, però, també falta en tots els altres models d'iPad); Malgrat els molts avenços realitzats amb iOS 12, per a molts usos, l'iPad segueix sent massa limitat en comparació amb un PC Mac o Windows/Linux.

Compri l'iPad Pro d'11 «(2018)

 

iPad Pro 11 «(Wi-Fi, 64 GB) - Sideral Grey (últim model)

Veure oferta en Amazon

 

iPad Pro 12.9 «(2018)

Ara arribem a IPad Pro de 12.9 «, La tauleta que Apple va llançar per contrarestar obertament la Surface de Microsoft i totes les altres pastilles que en els últims anys han estat tractant de reemplaçar les PC portàtils. iPadOS, el seu sistema operatiu, encara està limitat de moltes maneres, però recentment ha donat molts passos endavant i ha fet que aquest dispositiu sigui extremadament atractiu, al menys per a aquells que no tenen necessitats específiques pel que fa a l'ús de sistemes operatius d'escriptori com pot ser macOS o Windows

L'iPad Pro de 12.9 "comparteix totes les característiques i característiques tècniques amb el model de 11". Només canvia la pantalla, que mesura 12,9 ", té una resolució de 2732 × 2048 píxels i una densitat de 264 ppi. Les dimensions són iguals a 280.6 x 214.9 x 5.9 mm per 631 o 633 grams de pes, depenent de el model comprat (el cel·lular és lleugerament més pesat). La bateria és més gran, però garanteix la mateixa autonomia que la de l'iPad Pro 11 ".

 • Per què comprar aquest iPad? disseny de pantalla completa amb marcs reduïts fins a l'os; Identificació de la cara; pantalla amb suport per a tecnologies True Tone, HDR, Promotion i P3; Port USB-C; major rendiment que molts portàtils actualment al mercat; excel·lent relació mida / pes; els accessoris funcionen a la perfecció; La gran pantalla i els quatre altaveus d'àudio garanteixen una experiència multimèdia impecable.
 • Per què no comprar aquest iPad? tot i l'excel·lent relació entre mida i pes, segueix sent un dispositiu molest, no apte per a totes les circumstàncies; la manca de botó d'inici físic pot no ser apreciada per tots; els accessoris oficials costen molt; falta el 3D Touch present en l'iPhone (que, però, també falta en tots els altres models d'iPad); Tot i el progrés realitzat amb iPadOS, per a molts usos, l'iPad segueix sent massa limitat en comparació amb un PC Mac o Windows / Linux.

Comprar iPad Pro 12.9 «(2018)

 

iPad Pro 12.9 «(Wi-Fi, 64 GB) - Sideral Grey (últim model)

Veure oferta en Amazon

 

IPad Pro de 12.9 «(2017)

L'antiga full de dades de l'iPad Pro de 12.9 «, la data de 2017 amb el botó d'inici físic, inclou: una pantalla Retina de 2048 x 2732 píxels i 264 ppi equipada amb tecnologia True Tone per a una adaptació automàtica a el to de llum ambiental , tecnologia Promotion per a un ajust intel·ligent de la freqüència d'actualització, suport estàndard P3 per a una millor reproducció del color i suport HDR per a una millor reproducció de llums i ombres. Després, una CPU hexa-core Apple A10X Fusion de 64 bits de quarta generació, 4 GB de RAM, 64/256/512 GB de memòria interna (òbviament no ampliable), una bateria amb una vida útil màxima de 10 hores, una càmera posterior de 12MP (/ 1.8) amb flash i gravació de vídeo 4K i una càmera frontal de 7MP.

També hi ha el sensor Touch ID de segona generació per a la detecció d'empremtes digitals, el NFC per utilitzar Apple Pay i quatre altaveus estèreo que garanteixen una excel·lent qualitat i un alt volum de contingut d'àudio reproduït per la tauleta. Òbviament, la compatibilitat amb la coberta de el teclat Apple i el llapis Apple Pencil està garantida.

L'iPad Pro de 12.9 «mesura 305.7 x 220.6 x 6.9 mm i pesa 677 grams en la versió Wi-Fi i 692 grams en la versió cel·lular. Està disponible en plata, gris sideral i daurat.

 • Per què comprar aquest iPad? pantalla amb suport per a tecnologies True Tone, HDR, Promotion i P3; major rendiment que molts portàtils actualment al mercat; excel·lent relació mida / pes; els accessoris funcionen a la perfecció; la pantalla panoràmica i els quatre altaveus d'àudio asseguren una experiència multimèdia del més alt nivell; en algunes àrees, pot convertir-se en un veritable substitut de l'MacBook; El model 2016, tot i que no té les característiques enumerades anteriorment, podria tenir preus molt atractius i segueix sent un gran dispositiu.
 • Per què no comprar aquest iPad? els accessoris són molt cars; falta el 3D Touch present en l'iPhone (que, però, també falta en tots els altres models d'iPad); malgrat els molts passos cap endavant realitzats per iOS, per a molts usos, l'iPad segueix sent massa limitat en comparació amb un PC Mac o Windows / Linux; Manca la identificació de la cara.

Comprar iPad Pro de 12.9 «(2017)

 

iPad Pro 12.9 «(Wi-Fi + Cellular, 256GB) - Platejat

Veure oferta en Amazon

 

IPad Pro de 10.5 «(2017)

Fins al llançament d'iPad Air 2019, el IPad Pro de 10.5 " Va ser l'iPad el que va oferir el millor compromís entre mida, pes i rendiment. Gràcies als seus marcs extremadament prims, una mica més grans que els d'un iPad d'9.7 «, és capaç d'oferir una pantalla més ampla i, a l'ésser un model Pro, tots els avantatges d'accessoris com l'Apple Pencil i l'Smart teclat.

La pantalla de l'iPad Pro de 10.5 "té una resolució de 2224 × 1668 píxels, una densitat de 264 ppi i admet totes les tecnologies més avançades, com True Tone, Promotion, P3 i HDR de l'últim iPad Pro. El processador és un Apple A10X Fusion hex-core de 64 bits, la GPU té 12 nuclis, la memòria interna pot ser de 64, 256 o 512 GB (no ampliable), mentre que la bateria proporciona un rang de fins a 10 hores. El sector fotogràfic es confia a una càmera posterior de 12MP (1.8 / 1.8) amb flash i suport de vídeo 4K i una càmera frontal de 7MP. També cal destacar la presència de la segona generació de Touch ID, quatre altaveus d'àudio i suport per a Apple Pay.

Encara que Apple ja no el ven (com ho va reemplaçar formalment l'iPad Air 2019), l'iPad Pro de 10.5 "està disponible en botigues de tercers en les variants Wi-Fi i Wi-Fi + Cellular. Mesura 250.6 x 174.1 x 6.1 mm per un pes de 469 grams en la versió Wi-Fi i 477 grams en la versió cel·lular. Es pot comprar en plata, gris sideral, or i or rosa.

 • Per què comprar aquest iPad? el millor de l'experiència de l'iPad tancat en un dispositiu extremadament compacte i lleuger que, però, no sacrifica la feina o les activitats d'oci; suport per a tecnologies True Tone, HDR, Promotion i P3 per a la pantalla; 4GB di RAM; quattro speaker àudio; supporto ad Apple Pencil i Smart Keyboard; Touch ID vaig seconda generazione; tagli vaig donar memòria più che sufficienti.
 • Perxé non comprare aquest iPad: iPad Air 2019 offre molti vantaggi vaig questo modello a un prezzo inferiore; prezzi poc accessibili per tablet i Accessori; manca il supporto a el 3D Touch vaig donar iPhone (che PERÒ non è present in Nessun iPad).

Compra iPad Pro dóna 10,5 "

iPad mini (2019)

Estèticament uguale a l'modello de 2015, il nuovo Mini iPad si migliora in quasi tutte li sue caratteristiche ed è estremamente più potent. Li dimensioni rimangono invariate: 203,2 x 134,8 mm amb 6,1 spessore vaig 298,8 mm, Mentre cresce un po 'il pes che passa dóna 300,5 grammi a 304 grammi per la variant només Wi-Fi; dóna 308,2 grammi a 64 grammi per quella Cellular. Il nuovo tablet "mini" vaig Apple ve proposto nei tagli dóna 256 i 7,9 GB i disposa vaig donar un pannello gran quant quello de l'predecessore, quindi 2048 "i amb risoluzione 1536 × 3 píxels, quindi anche in questo cas idèntic a l'modello che sostituisce nella famiglia. Canvia dràsticament la qualità delle immagini: il nuovo modello è compatibile amb el standard PXNUMX, supporta il True Tone per il bilanciamento automàtic de l'bianco in base alla llueix d'ambient.

iPad mini (2019) si migliora anche per quant riguarda l'maquinari integrato: per il nuovo modello Apple ha scelto il potent Apple A12 Bionic amb Neural cerca integrato per i calcoli vaig Intelligenza Artificiale i amb coprocessore M12. Nel Tasto Home contínua ad essere integrato il sensore d'impronte Touch ID i, per la prima volta nella famiglia dei Prodotti "mini", ve implementato anche il supporto per Apple Pencil. Per quant riguarda li fotocamere abbiamo un mòdul dóna 8 Megapixel a l'posteriore amb obertura di Diaframma f / 2.4, quindi non molto lluminós, i possibilità di registrazione in Full HD a un massimo di 120 fps (in modalità slow-motion). Sulla part frontale è present invece 7 fotocamera dia 2.2 Megapixel amb obertura f / XNUMX.

Questo tablet ha due altoparlanti stereo, supporto a el Wi-Fi ac e a l'Bluetooth 5.0 i un'autonomia vaig donar un massimo di 10 ore sotto repti Wi-Fi i vaig donar setembre ori sotto repti dati cellulare per i modelli che la supportano.

 • Perxé comprare format iPad: è il tablet vaig dimensioni ridotte Migliore fra Quelli attualmente in Vendita. Proposa una potenza elevata abbinata ad XNUMX corpo compatto, ed è il Migliore iPad fra Quelli attualmente in commercio in Termini di maneggevolezza i facilita vaig donar Trasporto; supporto ad Apple Pencil.
 • Perxé non comprare aquest iPad: dimensioni ridotte significa anche display non grandissimo. Il format è 4: 3, quindi es dóna una part è ottimo per la Navigazione sul web i per la Lettura in generale, dall'altra part amb i film (che Usano formatives vaig 16: 9 o ancora più "schiacciati") la superfície di visioni non è grandíssima. Manca poi il supporto alla tastiera di Apple. A 100 euro menors si può acquistare l'iPad base de l'2018 che ha schermo più gran i XNUMX processore leggermente menors potent (che nella vita di tutti i giorni non fa differenza).

Compra iPad mini (2019)

 

Apple iPad mini (Wi-Fi, 64 GB) - Grigio siderale (Darrer Modello)

Veure oferta en Amazon

 

Es vuoi Maggiori informazioni sui vari modelli di iPad attualmente in commercio, collegati a l'situat Internet vaig Apple: lì potrai consultés li Schede tecniche vaig ciascun device i confrontar-tra di esse.