Al metro, al gimnàs, mentre estudies: mai perds l'oportunitat d'escoltar música amb el teu iPhone, Però desafortunadament aquest hàbit teu es fa sentir, i molt, en l'autonomia de el telèfon. Llavors estaves pensant a prendre un jugador extern, XNUMX iPod per ser precisos i escoltar música amb això. Però vostè està tremendament indecís sobre el model per comprar.

Què iPod comprar ? El ultracompacte sense pantalla o el que té una pantalla tàctil que també et permet veure vídeos? És millor la variant de 16 GB o 32 GB? I si a la fi valia la pena comprar el vell iPod Classic? De fet, hi ha tantes variables involucrades i prendre una decisió no és gens fàcil. Què dius, llavors, si tractem d'aclarir les nostres idees junts?

Intentem analitzar les característiques tècniques, els preus i les característiques de tots els models d'iPod actualment al mercat i intentem trobar el que millor s'adapti a les seves necessitats. Els asseguro que no serà difícil, també perquè les diferències entre els diferents models d'iPod estan realment marcades. A la fin de la lectura, segurament podrà descobrir què reproductor, entre els produïts per Apple, s'adapta millor als seus hàbits d'escolta i els seus hàbits de visualització multimèdia.

Com triar un iPod

Com ja es va esmentar, hi ha tantes variables en joc i moltes característiques que ha de tenir en compte abans de comprar un iPod: vegem quines són les més importants juntes.

Mida i pes

Una de les primeres avaluacions que ha de fer és la relacionada amb dimensions i a la pes de l'iPod que vols comprar. Tots els iPod són molt lleugers i compactes, però poden tenir diferents factors de manera que afecten la seva comoditat en certes situacions. Per exemple, hi ha els iPod Touch que són gairebé com el iPhone 4 "I, per tant, són bastant voluminosos durant les activitats esportives. Problema que no existeix amb el iPod Shuffle que, però, al no tenir cap tipus de pantalla, són molt petits i, per tant, ideals per utilitzar durant les activitats esportives.

Capacitat d'emmagatzematge

Com ja sabràs, els iPods d'Apple no ofereixen la possibilitat d'expandir la memòria interna. Això significa que la seva capacitat d'emmagatzematge per cançons (I altres arxius multimèdia) està limitada a la quantitat de memòria que inclouen en elles. Tingueu això en compte si vol evitar el risc de comprar un iPod que no sigui prou gran per a les seves necessitats.

visualització

A més d'escoltar música, t'agradaria utilitzar el teu iPod per veure fotos i vídeos? En aquest cas, necessita un model d'iPod equipat amb visualització. Si, d'altra banda, necessita un reproductor de música «pur», pot mirar els models d'iPod sense pantalla que són més compactes i més barats.

bateria

Cada model d'iPod té una bateria que garanteix un grau de autonomia diferent: va d'un mínim de 15 hores a un màxim de 40 hores. Però vagi amb compte, en els models amb pantalla l'autonomia varia molt segons el tipus d'ús que faci de el dispositiu: si fa servir aplicacions molt pesades o reprodueix vídeos, la durada de la bateria s'escurça molt.

Sistema operatiu i aplicació

Els iPod també difereixen segons el sistema operatiu amb el qual estan equipats i aplicació aquest suport la iPod Shuffle i jo iPod Classic usen un sistema operatiu dedicat que, a més de les funcions per administrar i reproduir arxius multimèdia, ofereix molt poc. la iPod Nano usen una versió «lleugera» de iOS que inclou un nombre limitat d'aplicacions, inclosos esports (Nike +), escolta de ràdio, reproducció de música i vídeo, i administració de podcasts. Finalment hi ha els iPod Touch que estan equipats amb iOS i, per tant, són compatibles amb totes les aplicacions d'iPhone (inclosos Spotify i altres serveis de transmissió de música, per exemple).

connectivitat

Si té la intenció d'utilitzar l'iPod amb auriculars Bluetooth, Ha de comprar un model compatible amb aquesta tecnologia, com iPod Nano o iPod Touch. iPod Shuffle i iPod Classic no li permeten connectar auriculars o altaveus Bluetooth.

Pel que fa a la connectivitat a Internet, L'únic iPod capaç de connectar-se a la xarxa Wi-Fi (Però no per 3G / 4G, aneu en compte) és l'iPod Touch.

Sistema de control

Depenent del seu factor de forma, els iPod ofereixen diferents sistemes de control per a la reproducció de música. IPod Classic i iPod Shuffle fan servir la icona roda de clic, Aquesta és la roda amb les tecles per controlar la reproducció multimèdia i ajustar el volum, mentre que el iPod Nano i jo iPod Touch funcionen a través de la pantalla tàctil a l'igual que els iPhones.

Formats d'arxiu compatibles

Tots els iPod admeten cançons en MP3, AAC (També protegit amb DRM d'iTunes Store), audible, Apple sense pèrdua, AIFF y WAV, Però hi ha formats d'arxiu que només són compatibles amb certs models de l'reproductor Apple.

Per exemple les pistes en format HE-AAC le imatges (JPEG, BMP, GIF, TIFF, PSD i PNG) i jo arxius de vídeo només són compatibles amb iPod amb pantalles, com iPod Touch i iPod Nano.

auriculars subministrats

Depenent de el model d'iPod comprat, també pot canviar el tipus d'auriculars que es subministra amb el jugador. Per entrar en més detalls, amb l'iPod Classic i l'iPod Shuffle es subministra l'antic model d'auriculars Apple, mentre que amb l'iPod Touch i l'iPod Nano es subministra el nou model d'auriculars Apple (EarPods) que ha de garantir una major ergonomia i estabilitat en l'orella.

Què iPod triar

En aquest punt, diria que podem arribar a el moll de l'assumpte. Així que pren-te cinc minuts de temps lliure i descobreix-ho què iPod comprar basat en les seves necessitats

iPod Touch (6ta generació)

L ' iPod Touch és el iPod per comprar per a aquells que volen el millor, sense compromís (també perquè és l'únic model que Apple encara ven oficialment). Podem definir-fàcilment com un iPhone sense la part de el telèfon, de fet, està equipat amb una gran pantalla multi-retina de pantalla tàctil de 4 "que no compromet la seva manejabilitat (mesura 123.4 × 58.6 × 6.1 mm per un pes de 88 grams) . Està animat pel sistema operatiu iOS, això vol dir que pot executar totes les aplicacions principals disponibles per l'iPhone (incloses les de transmissió de música) i té una memòria interna no ampliable de 32 o 128 GB. També té un parell de càmeres HD, reprodueix música, fotos, vídeos i admet connexió a Internet mitjançant Wi-Fi. La seva bateria garanteix 40 hores de reproducció de música i es recarrega en 4 hores. En el paquet de vendes estan els Apple EarPods i el cable Lightning / USB. Està disponible en diversos colors.

 

IPod touch d'Apple (32 GB) - blau clar

Veure oferta en Amazon

 

iPod Shuffle (quarta generació)

Si està buscant un jugador essencial, que en primer lloc és compacte i barat, només pot triar el iPod Shuffle que mesura només 29.0 x 31.6 x 8.7 mm per 12.5 grams de pes i no té pantalla. Només serveix per escoltar la música. Inclou un pràctic clip per subjectar perquè sempre pugui portar amb si sense córrer el risc de perdre-i es controla amb els botons de la roda de clic. El seu únic defecte real, si volem dir-ho així, és el petit espai d'emmagatzematge disponible per a la música: només 2 GB (no ampliable). La seva bateria té una autonomia de 15 hores de reproducció de música i es carrega completament en 3 hores. El paquet de vendes també inclou el cable USB i els auriculars tradicionals d'Apple.

 

Apple Ipod Shuffle 5th Generation 2 GB Blue 4th Reproductor Mp3

Veure oferta en Amazon

 

iPod Nano (7a generació)

Si l'iPod Shuffle sembla massa essencial o al menys 2 GB d'emmagatzematge és escàs, pot optar pel iPod Nano que és el punt mig perfecte entre els jugadors d'Apple més barats i de gamma alta. Té una memòria de 16 GB (no expandible), mesura 76.5 x 39.6 x 5.4 mm per un pes de 31 grams i té una convenient pantalla multitàctil de 2.5 "amb la qual controlar la reproducció de música. És compatible amb tots els principals formats d'arxius d'àudio, però també amb fotos i vídeos, també inclou funcions de ràdio FM, entrenaments Walking + Running i és compatible amb el sistema Nike +. Munta una bateria que garanteix 30 hores de reproducció de música i es carrega completament en 3 hores, mentre que el paquet de vendes inclou el cable Lightning / USB per connectar el reproductor a la Pc i els Apple EarPods d'última generació.

 

Apple iPod Nano 7. 7G generació BLANC PLATA BLANC 7è PLATA 16 GB

Veure oferta en Amazon

 

iPod Classic

Si ets nostàlgic o, molt més pragmàticament, vols compra un iPod que té tant espai per emmagatzemar música, pots recórrer a la bona vell iPod Classic que ja no està oficialment present a les botigues, però encara es pot trobar al mercat usat, encara que sovint a preus de col·lecció. Mesura 103.5 × 61.8 × 10.5 mm per un pes de 140 grams, té una memòria interna de 160 GB i una pantalla a color no tàctil de 2.5 ". La seva bateria garanteix fins a 36 hores de durada de la bateria. També reprodueix fotos i vídeos.

Apple iPod Classic 160GB, 7dt generació - MC297LL / A reproductor de música ...

Veure oferta en Amazon

 

Altres reproductors de mp3

¿Algun dels iPods actualment al mercat sembla complir les seves expectatives? Bé, però els iPod no són els únics reproductors de MP3 o MP4 en el mercat: hi ha tants altres productes en aquesta categoria que val la pena considerar, t'ho vaig dir en el meu Guia de compra dedicada a reproductors de MP3.