¿Acaba de comprar una càmera compacta, una càmera sense mirall, una càmera rèflex i necessita una targeta SD perquè guardar totes les seves fotos i gravar els seus vídeos? L'elecció sembla simple, i de fet ho és si considera alguns detalls, però, triar a la pila quina targeta SD comprar sense cometre errors, necessita conèixer algunes definicions d'estàndards i paraules que trobarà combinades amb els diferents models. S'ha d'informar sobre les diferències, per exemple, entre SDHC i SDXC, el significat de les diverses «classes» i els diversos estàndards UHS, U1 o U3.

Si aquestes sigles semblen absolutament incomprensibles, no es preocupi, perquè està en la pàgina correcta per omplir tots els seus dubtes a l'respecte. En resum, la targeta SD representa un format per a targetes de memòria més grans que la micro SD compatible amb telèfons mòbils, però molt més baixes que les dels formats d'emmagatzematge utilitzats en el passat, i fins i tot més baixes que les d'un pendrive USB tradicional. Malgrat això, fins ara poden emmagatzemar una gran quantitat de dades, amb capacitats que superen fàcilment els centenars de gigabytes.

Amb el temps, la velocitat de transferència de dades de les SD professionals definides i de major rendiment també ha augmentat considerablement, per permetre, per exemple, l'enregistrament de vídeo Ultra HD 4K a velocitats de bits molt altes, ràfegues fotogràfiques llargues en format RAW o simplement transferint arxius ràpidament. Sí, perquè les targetes SD no només es poden usar en càmeres i videocàmeres, sinó que també es poden usar en PC portàtils per expandir temporalment el seu espai d'emmagatzematge.

Índex

Què és una targeta SD?

l'acrònim SD indica les paraules Secure Digital, O el que podem considerar amb seguretat el format de la targeta de memòria per emmagatzemar les dades més populars de el món. Les targetes SD es poden utilitzar en diferents tipus de dispositius, com Pcs portàtils, telèfons mòbils, tauletes, càmeres digitals i càmeres de vídeo. Altres dispositius que exploten l'estàndard SD per a l'emmagatzematge de dades s'han estès recentment al mercat, com TV Box o Mini-PC. Dins d'una SD hi ha memòries flaix NAND, el mateix que les SSD que trobem integrades en PC portàtils i PC d'escriptori, però amb un nivell significativament més baix de complexitat tecnològica per respondre a la diferent disponibilitat de recursos energètics.

una Targeta SD En general, mesura 32 x 24 mil·límetres, amb un gruix que amb prou feines supera els 2 mil·límetres. Amb les diferents necessitats de el sector i amb l'avanç tecnològic que ha permès una miniaturització encara més gran, sempre han nascut nous formats dins la categoria SD, és a dir, la miniSD i la microSD, aquesta última més estesa que la primera i amb dimensions extremadament contingut (només 11 x 15 mil·límetres, amb un gruix d'aproximadament 1 mm). Els microSD són aquells que trobem principalment en telèfons mòbils i dispositius mòbils molt compactes, però en aquesta pàgina tractarem principalment quina targeta SD triar, En el format original. Si ha canviat d'opinió i necessita una microSD, el convido a consultar el meu guia sobre què microSD comprar.

Sovint, les targetes s'inclouen amb targetes dissenyades amb formats més petits. adaptadors, A l'comprar una microSD i fer servir un adaptador, també pot inserir dins de la ranura SD de la Pc portàtil o càmera digital. Tot i que les dimensions de la targeta SD són sempre obligatòries idèntiques, els diversos models difereixen en diferents característiques, com la capacitat, el rendiment i els estàndards utilitzats. Aclarim a continuació.

Com triar una SD

Si alguna vegada ha estat en una botiga d'electrònica i s'ha detingut en el departament de targetes de memòria, aposto a que es va sentir aclaparat per tots aquests noms en els diversos models en exhibició. entre aquests esmento només alguns: classe, UHS, U1, A1, SDHC, SDXC, o en els fulls d'informació de capacitat, IOPS, velocitat de transferència seqüencial. A continuació, li ofereixo una descripció general de totes les definicions que necessita saber per no cometre errors durant la compra.

 • Capacitat : La capacitat d'emmagatzematge d'una targeta SD representa la quantitat de dades, avui especificada amb quantitats de l'ordre de gigabytes o terabytes, que poden contenir aquest model específic. la Targetes SD tradicional només pot contenir 2 GB, però no els recomano perquè avui poden ser ajustats. Després hi ha els SDHC (alta capacitat), Que pot contenir de 4 a 32 GB, i finalment el SDXC (capacitat estesa), Que varien de 64 GB a 2 TB. És obvi que ha de triar la capacitat d'emmagatzematge d'acord amb les seves necessitats: si només emmagatzema fotos, per exemple, pot triar una de 8 o 16 GB, mentre que si també fa alguns vídeos en Full HD, pot optar per una de 32 GB . Si, en canvi, farà un ús professional, li aconsello que no escatimi en la capacitat (alguns formats són compatibles, per exemple, només en SDXC en algunes càmeres), ni en la velocitat de transferència de dades.
 • Velocitat d'escriptura mínima : Com vaig esmentar, si té la intenció de gravar vídeo Full HD a alta velocitat de quadres o Ultra HD 4K, necessita una targeta de memòria que pugui satisfer aquesta necessitat. Precisament per aquesta raó, s'han creat diversos estàndards per identificar la velocitat mínima d'escriptura de cada model al mercat, anomenats «Classes»:
  • SD classe 2 : Les targetes SD de classe 2 poden escriure arxius a la memòria flash a una velocitat mínima garantida de 2 MB / s, ideal per a petites ràfegues de fotos i vídeos sense massa pretensions en termes de qualitat.
  • SD classe 4 : Amb aquestes targetes de memòria pot escriure a una velocitat mínima de 4 MB / s. S'adapten bé als vídeos de 720p (HD) i 1080i / 1080p (Full HD), encara que és bo seleccionar les velocitats de bits més baixes a la cambra / càmera de vídeo.
  • SD classe 6 : Amb la classe 6 pot escriure a una velocitat garantida de 6 MB / s, i també en aquest cas recomanem l'ús d'aquest tipus de targeta només per vídeos Full HD i ràfegues de fotos no massa pesades.
  • SD classe 10 : Com ja haurà entès, la Classe 10 garanteix un mínim de 10 MB / s per escriure dades a la targeta. Aquestes targetes SD també es recomanen per vídeos Full HD d'alta taxa de bits i llargues ràfegues de fotos.
  • SD UHS Velocitat Classe-I U1 : Són targetes SD optimitzades per a la transferència contínua de dades, com la gravació de vídeo de alta definició. La velocitat Classe I de l'estàndard UHS s'indica amb un «1» tancat a la lletra U, amb U1 que indica que la velocitat mínima garantida és de 10 MB / s. Encara que és similar a la Classe 10, la UHS Speed ​​Class-I U1 és una garantia per al professional ja que les velocitats es proven de manera diferent.
  • SD UHS Velocitat Classe-I U3 : S'apliquen totes les consideracions que acabo de fer-li per a l'estàndard «U1», però en aquest cas la velocitat mínima garantida és de 30 MB / s. Aquestes targetes SD també es poden usar per a vídeos Full HD d'alta velocitat de quadres, o per vídeos 4K Ultra HD, sense cap problema. Aquest estàndard és reconeixible pel «3» tancat a la lletra U.
  • SD UHS Speed ​​Class-II U1 i U3 : Són les targetes SD de major rendiment i garanteixen una velocitat de transferència de dades que varia entre 156 i 312 MB / s, enfront dels 50-104 MB / s de la microSD UHS Speed ​​Class-I.
  • Classe de velocitat de vídeo : És una certificació que indica el rendiment garantit per la targeta en relació amb el que és necessari per a la gravació específica de vídeos, per tant, sobretot, la capacitat de mantenir constant la velocitat d'escriptura. Aquest estàndard s'informa a la targeta de memòria amb una V seguida d'un nombre i en el moment de l'escriptura hi ha 5 estàndards diferents: V6 per vídeo HD i Full HD (6 MB / s constants garantits), V10 per vídeo Full HD alt velocitat de bits (10 MB / s), V30 per vídeo 4K (també a 60 i 120 fps, 30 MB / s), i finalment V60 i V90, per vídeo 8K de 60 i 120 fps. Els últims dos estàndards són molt rars de trobar en aquest moment, i estan destinats als formats que s'utilitzaran en els propers anys.

No obstant això, s'ha d'especificar que aquests estàndards tenen com a objectiu donar només una indicació general de l'rendiment i no representen les velocitats de transferència exactes que obtindrem amb cada model. La taxa de transferència real no està estandarditzada de cap manera, i els números que he esmentat anteriorment representen només la taxa de transferència mínima. Finalment, dues coses: la targeta SD són lleugeres i de mida petita, però també sovint molt resistents als cops, la intrusió de líquids i pols, i els raigs UV; Finalment, abans de comprar un model SD, verifiqui la compatibilitat amb el dispositiu amb el qual el voleu emparellar. No totes les càmeres ni tots els dispositius electrònics poden «llegir» altes capacitats, així que presti atenció al full de dades abans de comprar la targeta SD.

Què targeta SD comprar

Tot clar? Perfecte, llavors no ens perdem en la xerrada i vegem junts quins són els millor SD Actualment disponible al mercat. El recordo una vegada més, abans de procedir amb la compra, verifiqui que la targeta SD sigui adequada per a l'ús que pretén fer i que sigui compatible amb els seus dispositius. En aquest sentit, m'agradaria assenyalar que els dispositius compatibles amb els últims estàndards (per exemple, SDXC) també admeten targetes menys avançades (SD i SDHC), encara que no és possible utilitzar les targetes SD més recents en dispositius amb data (per exemple, SDXC en dispositius que només admet SDHC).

Millor targeta SD econòmica (consumidor)

Kingston Canvas Select 80 MB/s

Si busca el màxim estalvi, també pot considerar Kingston Canvas Select, Les targetes SD no funcionen massa bé però poden comptar amb el nom de Kingston pel que fa a fiabilitat. Estan dissenyats per resistir fins i tot en entorns hostils sense córrer el risc de perdre dades, i ofereixen una velocitat de lectura de 80 MB / s. Recomano aquest model si grava vídeos amb una resolució Full HD i no pren fotos amb ràfegues llargues. També en aquest cas trobem models des de 16 GB fins a un màxim de 128 GB.

Kingston SDS / 16GB Canvas Select SD Card, Classe 10 UHS-I Speed ​​...

Veure oferta en Amazon

 

Kingston SD SDS / 32GB Canvas Select SD Card, UHS-I Class Speed ​​...

Veure oferta en Amazon

 

Kingston SD SDS / 64GB Canvas Select SD Card, UHS-I Class Speed ​​...

Veure oferta en Amazon

 

Kingston SDS / 128GB Canvas Select SD Card, UHS-I Class 1 Speed ​​...

Veure oferta en Amazon

 

Toshiba N203 100 MB/s

Entre els models més interessants d'aquest rang de preus trobem els de la família. Toshiba N203, Targetes de memòria amb una velocitat de transferència màxima de 100 MB / s, amb suport d'interfície UHS-I i Classe 10. Aquesta família ofereix targetes 16/32/64/128 i fins a 256 GB d'espai d'emmagatzematge i resistir, segons les especificacions, als raigs X per protegir les dades de la llum solar i altres fonts de llum. És un model ideal per a aquells que desitgen un alt rendiment, però no volen gastar molt.

Targeta de memòria SDHC Toshiba N203 de 16 GB - 100 MB / s - Classe 10 - UHS-I

Veure oferta en Amazon

 

Targeta de memòria SDHC Toshiba N203 de 32 GB - 100 MB / s - Classe 10 - UHS-I

Veure oferta en Amazon

 

Toshiba N203 SDXC 64GB Targeta de memòria - 100 MB / s - Classe 10 - UHS-I

Veure oferta en Amazon

 

Toshiba N203 Targeta de memòria SDXC de 128GB - 100MB / s - Classe 10 - UHS - ...

Veure oferta en Amazon

 

Transcend Premium 90MB/s

la Targetes SD Transcend Premium Les targetes SD són particularment econòmiques i populars, amb un rendiment bàsic però fiable. Utilitzen l'estàndard UHS-I U1 i estan dissenyats per ràfegues no massa ràpides i gravacions de vídeo en resolució Full HD. El fabricant declara una velocitat de transferència màxima de 90 MB / s de lectura i 45 MB / s d'escriptura. Amb la compra de la targeta, té la possibilitat de descarregar el programari RecoveRX per a la recuperació de fotos de forma gratuïta. Aquest model està disponible en els talls de 8/16/32 i 64 GB, però el recomano només a partir dels 16 GB. .

Transcend TS16GSDU1 Targeta de memòria SDHC de 16 GB, Classe 10 UHS-I P ...

Veure oferta en Amazon

 

Transcend TS32GSDU1 Targeta de memòria SDHC de 32 GB, Classe 10 UHS-I P ...

Veure oferta en Amazon

 

Transcend TS64GSDU1 Targeta de memòria SDXC de 64 GB, Classe 10 UHS-I P ...

Veure oferta en Amazon

 

SanDisk Ultra 80MB/s

Si no desitja perdre massa temps triant la seva pròxima targeta de memòria SD i no li importen les altes velocitats, SanDisk Ultra representen una solució extremadament estesa i fiable, entre les millors en aquest rang de preus. Estan disponibles de 16 a 128 GB, passant per 32 i 64 GB, i ofereixen una velocitat de transferència màxima de 80 MB / s, amb una velocitat d'escriptura més lenta però encara més que suficient per gravar vídeos en resolució Full HD. Admeten els estàndards SDHC UHS-I per models de 32 GB o menys, SDXC UHS-I per models de 64 GB i superiors.

Targeta de memòria tradicional SanDisk Ultra SDHC, velocitats de fins a 80M ...

Veure oferta en Amazon

 

Targeta de memòria tradicional SanDisk Ultra SDHC, velocitats de fins a 80M ...

Veure oferta en Amazon

 

Targeta de memòria tradicional SanDisk Ultra SDXC, velocitats de fins a 80M ...

Veure oferta en Amazon

 

Targeta de memòria tradicional SanDisk Ultra SDXC, velocitats de fins a 80M ...

Veure oferta en Amazon

 

SanDisk Extreme 90 MB/s

Una altra família de productes frescos de gran qualitat de SanDisk, en el segment de mercat dedicat als anomenats usuaris «consumidors» (massius), és SanDisk Extreme, Que ofereix un rendiment lleugerament superior a l'Ultra amb una velocitat de lectura de 90 MB / si velocitats d'escriptura de fins a 40 MB / s amb la classe de velocitat UHS 3 (U3). Aquest model, a diferència dels que he suggerit fins ara, pot gravar vídeos en resolució Full HD i Ultra HD 4K. Està disponible en mides d'emmagatzematge de 16/32/64/128 i 256 GB, suporta cops i raigs X. És un model a mig camí entre les necessitats professionals i dels consumidors.

Targeta de memòria SanDisk Extreme, SDHC de 16 GB, fins a 90 MB / seg, Cl ...

Veure oferta en Amazon

 

Targeta de memòria SanDisk Extreme, SDHC de 32 GB, fins a 90 MB / seg, Cl ...

Veure oferta en Amazon

 

Targeta de memòria SanDisk Extreme, SDXC de 64 GB fins a 150 MB / seg, Cl ...

Veure oferta en Amazon

 

Targeta de memòria SanDisk Extreme SDXC de 128 GB, fins a 90 MB / seg, Cl ...

Veure oferta en Amazon

 

Sony SF16U, SF32U, SF64U, SF128U 90 MB/s

A l'extrem baix Sony ofereix una família de targetes de memòria amb una velocitat màxima d'escriptura de 40 MB / si una garantia de 5 anys, amb els estàndards SDHC i SDXC per als diversos talls de memòria, tots amb interfície UHS-I. La companyia japonesa es caracteritza per una garantia de 5 anys i l'equip inclòs que conté el programari X-Pict Story. Aquestes són targetes de memòria bàsiques, que garanteixen total compatibilitat amb càmeres compactes, càmeres sense mirall, càmeres SLR i videocàmeres Sony.

Targeta SD Sony SF16U HC, UHS-I, Classe 10, 16 GB, Negre

Veure oferta en Amazon

 

Targeta SD Sony SF-32UY3 / T HC, Classe: 10, 90 MB / s, UHS-I, 32 GB, Negre ...

Veure oferta en Amazon

 

Targeta SD Sony SF64U XC, UHS-I, Classe 10, 64 GB, Negre

Veure oferta en Amazon

 

Targeta SD Sony SFG1U XC, UHS-I, Classe 10, 128 GB, Negre, 90 mb / s

Veure oferta en Amazon

 

Lexar Professional 633x 95 MB/s

A més de SanDisk, un altre fabricant decididament reconegut i estès en el camp de la targeta de memòria és Lexar, i li Lexar Professional 633x Són targetes de memòria amb bon rendiment i excel·lent fiabilitat. Poden oferir una velocitat de lectura màxima de 95 MB / s, però per escrit s'aturen a 10 MB / s. Es subministren amb el programari descarregable Image Rescue i admeten l'estàndard UHS-I, podent gravar en Full HD, en 3D i també en 4K, encara que no a velocitats de bits molt altes. D'aquesta versió, també va assenyalar les variants de 512 GB i 1 TB d'espai d'emmagatzematge.

Targetes professionals Lexar 633x 64 GB SDXC UHS-I

Veure oferta en Amazon

 

Targetes professionals Lexar 633x 128 GB SDXC UHS-I

Veure oferta en Amazon

 

Lexar Professional Targeta de memòria SDXC de 512 GB, 633x, UHS-1, Classe ...

Veure oferta en Amazon

 

Targetes professionals Lexar 633x 1TB SDXC UHS-I

Veure oferta en Amazon

 

Toshiba FlashAir W-04 90 MB/s

la Toshiba FlashAir W-04 són targetes de memòria molt especials perquè, a més d'actuar com targetes SD tradicionals que poden instal·lar-se a càmeres, càmeres de vídeo i altres tipus de dispositius compatibles, també tenen el mòdul «EyeFi connectat». Això li permet accedir des de qualsevol PC amb un adaptador de xarxa Wi-Fi, Utilitzant una antena miniaturitzada dins de la targeta de memòria. Ofereixen una velocitat de lectura de 90 Mbps i una velocitat d'escriptura de al menys 10 MB / s, mentre que la velocitat màxima assolible amb la connexió sense fils és d'aproximadament 100 MB / s. Recomano aquest model si té la intenció de transferir les seves fotos o vídeos amb freqüència, i no vol perdre el temps cada vegada que retira i instal·la la targeta en el dispositiu. FlashAir està disponible en denominacions d'16/32 i 64 GB.

Toshiba FlashAir W-04 - SDHC 32GB UHS - Targeta de memòria I Speed ​​Class ...

Veure oferta en Amazon

 

Toshiba FlashAir W-04 - SDXC 64 GB UHS - Targeta de memòria I Speed ​​Class ...

Veure oferta en Amazon

 

La millor targeta SD de gamma alta (professional)

SanDisk Extreme Pro 95 MB/s

Pujar de preu naturalment augmenta el rendiment i la capacitat d'emmagatzematge, amb targetes de memòria que poden considerar-se per a un ús més avançat i de tipus professional. SanDisk És un dels fabricants més importants en el camp de la targeta de memòria i ofereix a la família SanDisk Extreme Pro per a professionals i aficionats avançats: la velocitat màxima de transferència d'arxius d'aproximadament 95 MB / s (90 MB / s per escrit i 30 MB / s garantits per gravar vídeos Ultra HD 4K). La família té models des de 32 GB fins ben 512 GB d'espai d'emmagatzematge, naturalment aconseguint costos molt alts.

Targeta de memòria SanDisk Extreme PRO 32 GB, velocitat de lectura / descàrrega ...

Veure oferta en Amazon

 

SanDisk Extreme PRO 64 GB, targeta de memòria SDXC, classe 10, U3, V30, ...

Veure oferta en Amazon

 

SanDisk Extreme PRO 128 GB, targeta de memòria SDXC, classe 10, U3, V30 ...

Veure oferta en Amazon

 

SanDisk Extreme PRO 256 GB, targeta de memòria SDXC, classe 10, U3, V30 ...

Veure oferta en Amazon

 

Targeta de memòria SanDisk Extreme PRO 512GB SDXC, velocitat de lectura ...

Veure oferta en Amazon

 

Lexar Professional 1000x 150 MB/s

Si no necessita el rendiment de el model 2000X, Lexar ofereix una familha SD a mig camí entre aquest últim i el 633x: el Lexar Professional 1000x Tenen una velocitat de lectura màxima considerable de 150 MB / si també poden satisfer les necessitats de l'professional. Utilitzen l'estàndard UHS-II U3 ​​i, per descomptat, també poden gravar a una resolució 4K Ultra HD a altes velocitats de quadre. S'ha venen amb el programari Image Rescue, però no tenen l'adaptador que es troba amb el model més alt de la gamma. Aquesta versió està disponible en talls de fins a 256 GB.

Targetes professionals Lexar 1000x 32GB SDHC UHS-II

Veure oferta en Amazon

 

Targetes professionals Lexar 1000x 64 GB SDXC UHS-II

Veure oferta en Amazon

 

Targetes professionals Lexar 1000x 128 GB SDXC UHS-II

Veure oferta en Amazon

 

Targetes Lexar 256GB Professional 1000x SDXC UHS-II (LSD256CRBEU1000)

Veure oferta en Amazon

 

Sony SFG1UZ 95 MB/s

La família de la targeta de memòria. Sony SFG1UZ dóna la benvinguda als models SDHC i SDXC des de 32 GB d'emmagatzematge fins a un màxim de 128 GB. Tots els models tenen un rendiment molt alt: 95 MB / s per a lectura i 90 MB / s per escriptura, amb una velocitat mínima d'escriptura d'arxius de 30 MB / s garantida a través de l'estàndard UHS-I O3. Aquests models es poden usar amb confiança per gravar vídeos d'alta taxa de bits, ràfegues fotogràfiques llargues i operacions de tipus «prosumidor», per tant, a mig camí entre l'aficionat i el professional.

Sony SF16UZ SD Card HC, UHS-I, Classe 10, U3, 16 GB, Negre

Veure oferta en Amazon

 

Targeta SD Sony SF32UZ HC, UHS-I, Classe 10, U3, 32 GB, Negre

Veure oferta en Amazon

 

Sony SF64UZ SD Card XC, UHS-I, Classe 10, U3, 64 GB, Negre

Veure oferta en Amazon

 

Targeta SD Sony SFG1UZ XC, UHS-I, Classe 10, U3, 128 GB, Negre

Veure oferta en Amazon

 

Sony SF-M 260 MB/s

També la sèrie SD Sony SF-M Està dissenyat per a professionals, com es pot entendre fàcilment a partir de les especificacions tècniques. Tots els models d'aquesta família adopten la interfície UHS-II U3 ​​amb una velocitat màxima d'escriptura de 260 MB / si una velocitat de lectura de 100 MB / s. També poden gravar en 4K Ultra HD i vénen amb el programari File Rescue per a la recuperació de fotos i vídeos. Aquestes targetes, disponibles en talls de 32/64 i 128 GB, també es poden anar en càmeres digitals d'alta qualitat, sense comprometre el seu rendiment fins i tot amb les ràfegues més llargues.

Sony Targeta de memòria flash Secure Digital SDHC de 4 GB P Negra 32 Gb

Veure oferta en Amazon

 

Sony 4, GB SDHC Secure Digital Flash Memory Card P 64 GB

Veure oferta en Amazon

 

Sony SFG1M

Veure oferta en Amazon

 

Prograde Digital SD 200 MB/s

Targetes SD Prograde Digital atrauen els professionals amb una velocitat de transferència màxima de 200 MB / s per llegir dades i al voltant de 80 MB / s per escriure, per la qual cosa és una solució excel·lent per a aquells que desitgen gravar vídeos en 4K Ultra HD fins i tot a altes velocitats de quadres. Són compatibles amb càmeres SLR, sense mirall, de diverses marques i també estan a punt per gravar vídeos de 8K. Aquesta família es ven a les denominacions mínimes de 64 GB, per tant només en format SDXC, i arriben a un màxim de 256 GB. Combinen un rendiment molt alt, encara que no estan a la part superior, amb un preu de llista decididament convenient.

Targeta de memòria digital ProGrade Digital Incorporated SDXC UHS-II de ...

Veure oferta en Amazon

 

Lexar Professional 2000x 300 MB/s

Aquesta família de cartes, la SD Lexar Professional 2000X, És el millor de la gamma de fabricants. Adopta l'estàndard UHS-II U3, que garanteix una velocitat d'escriptura de dades enorme, igual a un màxim de 300 MB / s. Es pot usar per a gravar qualsevol tipus de vídeo, des Full HD a 4K, fins i tot en 3D, i també és compatible amb dispositius que només admeten l'estàndard UHS-I. L'equip oficial també inclou un lector SD UHS-II que li permet transferir arxius al seu PC amb gran velocitat. També s'inclou en el preu el programari Image Rescue per recuperar fotos i vídeos, per a un dels millors models en termes de rendiment, dissenyat per a usuaris extremadament necessitats i professionals. Hi ha en les denominacions d'32/64 i 128 GB.

Targeta Lexar Professional SDHC / SDXC, 64 GB, velocitats de fins a 300 MB / s ...

Veure oferta en Amazon

 

Targeta Lexar Professional SDXC, 128 GB, velocitats de fins a 300 MB / s, 2000 ...

Veure oferta en Amazon

 

Sony SF-G 300 MB/s

Una altra família de targetes de memòria SD per a professionals que no accepten compromisos, o per a l'usuari molt exigent és la Sony SF-G, Que garanteix velocitats de lectura màximes de 300 MB / si 299 MB / s per escrit, utilitzant la interfície UHS-II U3 ​​que garanteix el màxim rendiment fins i tot amb un ús prolongat. Ràfegues, vídeos d'alta resolució i altes velocitats de quadres, i altres tasques «pesades» són el pa de cada dia per a aquestes targetes de memòria, entre les millors en tot el mercat. La Sony SF-G es pot instal·lar sense problemes en càmeres rèflex de fotograma complet o càmeres avançades. Entre els talls disponibles comercialment tenim aquells amb 32/64 i 128 GB d'espai d'emmagatzematge.

Sony SF-G32 SDHC Classe 10 UHS-II U3

Veure oferta en Amazon

 

Sony SFG1G

Veure oferta en Amazon

 

Si no us agrada cap dels models que t'he recomanat, et convido a consultar també la meva guia sobre què micro SD comprar. El format és diferent i les targetes micro SD no es poden inserir en una ranura per a targetes de memòria SD, però, la gran majoria dels models en venda es subministren amb un adaptador estàndard de micro SD a SD, de manera que es poden instal·lar També en càmeres i videocàmeres que tenen la ranura tradicional.