Resident Evil Village: Com trobar la pistola M1911. En aquest joc trobaràs armes de tot tipus: escopetes, llançagranades i molt més en diferents localitzacions durant la teva aventura. A més pots desbloquejar les teves armes, aquestes modificacions et atorguessin millorar la teva tret, el que et donarà avantatge per a enfrontar els teus enemics. En aquesta guia t'expliquem Resident Evil Village: Com trobar la pistola M1911.

En aquest títol et caldrà estar ben armat, per a això hem preparat altres guies que et resultessin d'utilitat, Com aconseguir tots els accessoris i millores d'arma en Resident Evil 8: Village? y Com aconseguir totes les armes de Resident Evil: Village i on trobar-les?

Índex

Resident Evil Village: Com trobar la pistola M1911, guia completa

En Resident Evil Village el protagonista Ethan Winters ha de descobrir un seguit de secrets i objectes que es troben al voltant dels mapes. Aquests van des col·leccionables fins a armes, hi ha moltes opcions una vegada que es troben. A continuació mostrarem en Resident Evil Village: Com trobar la pistola M1911.

On aconseguir la pistola M1911 en Resident Evil Village

La pistola M1911 en Resident Evil Village està dins d'una caixa forta, Situada a sud en l'àrea de taller de l'Village. Com de costum, hauràs esbrinar la combinació de la caixa forta per poder obrir-la. Trobar aquesta combinació és senzilla, però i una vegada que la obtinguis, no et caldrà repetir el procés i buscar la combinació cada vegada. Per aconseguir la combinació caldrà mirar per la finestra de la casa i buscar els números col·locats en objectes de l'exterior. Has alinear la teva mirada correctament per veure aquests números 070408 que són els codis per obrir la caixa on hi ha la pistola M1911.

pistola M1911 en Resident Evil Village

Un consell abans de cercar aquests nombres és no fer-ho amb una salut crítica. Mentre estem ocupats buscant la combinació, serem atacats per un enemic, I si la situació no està sota control, podríem arriscar-nos molt si ens ataquen. En qualsevol cas, dins de la caixa forta no només trobarem l'arma útil per ajudar-nos a defensar-nos en Resident Evil Village. Amb això, també trobarem un jack que necessitarem desbloquejar i poder accedir a una zona completament nova de el joc.

Esperem que aquesta breu guia et sigui d'utilitat Resident Evil Village: Com trobar la pistola M1911. Aquí pots trobar més guies i ajudes, com per exemple: Totes les receptes i ingredients de Resident Evil Village.