Sol·licitud de taxi

Està planejant un viatge de negocis a una ciutat que no coneix i està planejant utilitzar el servei de taxi disponible al lloc. Aquest cop, però, li agradaria evitar les llargues cues telefòniques que generalment es requereixen per a les reserves i li agradaria utilitzar una mica més immediat, com un taxi. aplicació de taxi.

Si aquesta és la raó que et porta aquí, al meu lloc, llavors sap que ets al lloc correcte, en el moment adequat! A continuació, de fet, m'encarregaré d'enumerar una sèrie d'aplicacions d'aquest tipus, que li permeten demanar un taxi i sovint també pagar el viatge, per avançat o a al final de la mateixa.

Així que, sense dubtar-ho ni un segon més, poseu-vos còmode i llegiu atentament tot el que he de dir-li sobre aquest tema: estic segur que, a la fi de la lectura d'aquesta guia, podrà triar perfectament el servei que millor s'adapti a les seves necessitats. Dit això, no em queda més que desitjar-li una bona lectura i ... bon viatge!

 • Sol·licitud de taxi Itàlia
  • GRATUÏT ARA
  • Wetaxi
  • itTaxi
  • Més aplicacions per al taxi

Sol·licitud de taxi Itàlia

Contràriament al que es podria imaginar, hi ha nombrosos aplicacions que et permeten reservar un taxi en totes les principals ciutats italianes: a continuació una llista de les que, al meu entendre, representen el millor en la seva categoria.

GRATUÏT ARA

Entre els millors aplicació de taxi que pots trobar en el moment en que hi ha GRATUÏT ARA (Ex myTaxi): disponible per a Android (Tant en la Play Store com a les botigues alternatives) i per iPhone Et permet sol·licitar o reservar un viatge i pagar-ho a través del teu smartphone. Dóna suport a totes les principals ciutats italianes, de fet buscant a les botigues termes com Aplicació de taxi de Milà, Aplicació de taxi de Roma o Aplicació de taxi de Nàpols sempre surt guanyant. Però de fet els seus serveis també estan disponibles a ciutats estrangeres de tot Europa, com Londres, Madrid, Viena i Berlín.

Dit això, una vegada que hagis descarregat l'aplicació, per usar-la, llança-la, toca el connecta i l'accés a través de Facebook o l'adreça de correu electrònic prement la tecla Registrar. A continuació, ompli el formulari proposat amb les seves dades personals ( nom, cognom, número de telèfon, correu electrònic i un Contrasenya per accedir a l'servei), triar si rebre o no notícies de FREE NOW usant la palanca apropiada, i tocar la veu Botiga Després d'uns moments, rebrà un SMS que conté un enllaç activació, en la qual haurà de fer clic per confirmar el seu registre en el servei.

En aquest punt, si està interessat en afegir un mètode de pagament per poder pagar els seus viatges fins i tot per avançat, triï l'opció que més li convingui ( targeta de crèdit, PayPal o Apple Pay (Aquest últim només disponible si s'utilitza un iPhone) i introduir les dades necessàries per completar la configuració de l'iPhone; alternativament, tocar la veu Després de per posposar tot l'assumpte (tenint en compte que d'aquesta manera no serà possible pagar les passejades a través de l'aplicació).

Després de prémer els botons Vés a e Estic d'acord hauries trobar-te al davant de la pantalla d'inici de FREE NOW: per reservar un viatge, entra al direcció de la casa i el Destinació utilitzant els camps apropiats, seleccioneu el tipologia dels taxis que vols reservar i fer una ullada als detalls estimats de el viatge. Si és necessari, proporcioni l'autorització per accedir a la GPS.

Una vegada que hagi passat aquest pas, toqueu el botó per al mètode de pagament triar el sistema que prefereixi d'entre els disponibles i, en cas afirmatiu, indicar si es deixa o no un consell a el taxista. Per acabar i ordenar el viatge, toqueu el Demana un taxi ara. Per reservar un viatge per a una data futura, toqueu el botó Després de.

Per a més informació sobre l'ús de FREE NOW, els remeto a la guia detallada que he dedicat a l'aplicació.

Wetaxi

Una altra aplicació de taxi que pots considerar és Wetaxi que està disponible per Android (També en botigues alternatives) que per iOS i treballa en associació amb els principals Radiotaxis d'Itàlia. Actualment dóna suport a més de 20 ciutats italianes, incloent Milà, Roma, Nàpols i Torí, i et permet reservar un viatge i simplement pagar tant en l'avió com a bord.

Després de descarregar l'aplicació, utilitzeu el formulari inicial per registrar-se al servei, nom, cognom e número de telèfon en els camps apropiats, passar a EN el pal relatiu a Condicions d'ús i tocar el servei de següent. A continuació, introduïu el codi que li va ser enviat mentrestant a través d' SMS i tocar el botó de nou següent per passar a el següent pas, que consisteix a introduir un mètode de pagament vàlid.

Per procedir, trieu una de les opcions disponibles ( targeta de crèdit, PayPal o Dissabte ) I introduïu la informació requerida en els camps corresponents, o entreu en el seu compte PayPal, Utilitzant la pantalla que se li proposa. Si prefereix posposar aquest pas, premi el botó saltar No obstant això, tingui en compte que d'aquesta manera només podrà pagar els seus viatges a bord i no tindrà la seguretat de triar entre Index (possibilitat reservada només per als pagadors in-app).

Si creu que és apropiat, introdueixi el seu correu electrònic per rebre rebuts i informació sobre el servei, indiqueu si voleu subscriure o no a la butlleta i premi el botó Afegeix el correu electrònic ; en cas contrari, feu clic al saltar per completar la configuració del compte i accedir a la pantalla principal del Wetaxi.

Per reservar un viatge, cliqueu a la caixa Per on vols començar i introdueixi l'adreça on el taxi li recollirà; per utilitzar la ubicació actual, premeu el botó amb forma de visera i autoritza a l'aplicació a accedir als serveis basats en la localització (si cal).

Ara, si vas a especificar una destinació (En cas contrari, pot pagar, a bord oa la cabina, segons el preu proposat pel taxímetre), especifiqui-en el camp corresponent; per seleccionar les opcions relacionades amb el taxi (nombre de passatgers, presència o no d'equipatge, cadires de rodes, animals, preferència per cotxes baixos o notes específiques a el taxista), premi sobre l'element Opcions de taxi per especificar el mètode de pagament a utilitzar, premi en el seu lloc l'article Pagament.

Quan acabis, toca el Demani un taxi ara per sol·licitar el viatge immediatament, o tocar el botó Després de per reservar el viatge en una data futura. Fàcil, oi?

itTaxi

Ara vull parlar-te de itTaxi un altre gran servei de taxi, disponible com una sol·licitud per Android (A la Play Store i en botigues alternatives com HUAWEI AppGallery) i iPhone present en més de 78 ciutats italianes: Roma, Nàpols, Olbia, Cagliari, Palerm, Bari, Taranto, Florència, Trieste, Gènova, Livorno, Bolonya i altres. Compta amb una flota de 12.000 taxis i els pagaments poden fer-se, a la fi de el viatge, ja sigui a l'oficina o directament a l'taxista.

Després de descarregar itTaxi, llança l'aplicació, toca al saltar per evitar el tutorial de benvinguda, i triar si entrar amb Facebook o registre a través de correu electrònic e número de telèfon. Llavors ompli el següent formulari amb la informació requerida, confirmi que ha llegit la política de privacitat (Marqui la casella corresponent) i, quan se li sol·liciti, introdueixi la codi de verificació rebut a través d'un missatge de text. Finalment, toqueu el confirmeu per acabar l'enregistrament.

Si tot ha anat bé, hauries de veure la pantalla principal de l'aplicació. Per afegir un mètode de pagament digital, premi el botó ☰ a la part superior dreta de la pantalla, seleccioneu l'element Mètodes de pagament al menú que apareix, toqueu el Afegeix el mètode de pagament i configurar l'opció que més li convingui, triant entre PayPal, targeta de crèdit, El compte de l'Amazon o Google Pay/ Apple Pay. No obstant això, si prefereixes pagar a l'taxista directament en efectiu, pots saltar aquest pas.

No obstant això, si s'especifiquen les opcions necessàries, es torna a la pantalla principal de l'aplicació (aquella en què es té la mapa ), Mitjançant el qual pot reservar el seu viatge immediatament: premi el símbol de la homenet col·locat a la part inferior per triar la direcció de sortida i després tocar la signe per indicar el destinació.

Ara, si vols aprofitar el viatge immediatament, toca el botó Demani ara... especificar qualsevol ... opcions addicionals (Passatgers i equipatge, tipus de taxi, transport de discapacitats, etc.) utilitzant el panell proposat i procedir a la reserva prement el botó Llibre Per posposar el viatge, premi el botó Després de i, quan se li demani, fixar la ara on el taxi haurà de recollir-te. Això és!

Més aplicacions per al taxi

Si no està satisfet amb les solucions que he informat fins ara, o si els serveis relacionats no estan disponibles a la zona on es troba, pot considerar la possibilitat d'utilitzar algunes aplicacions alternatives per al taxi, com les que enumero a continuació.

 • appTaxi (Android / iPhone) - els serveis d'aquesta aplicació estan disponibles en diverses ciutats italianes importants, incloent Palerm, Roma, Pàdua, Siena i Venècia (en aquest últim cas, el taxi de la llacuna també està disponible). Entre els mètodes de pagament digital suportats, appTaxi també accepta Bitcoins.
 • Uber (Android / iPhone) - si busques una aplicació per utilitzar principalment a l'estranger, Uber és definitivament la solució per a tu, ja que els seus serveis són presents en més de 900 ciutats a tot el món; a Itàlia pots a Roma i Milà amb l'opció UberBLACK, que està més a prop de l'enfocament servei de xoferi Tornino i Nàpols amb l'opció de Uber Taxi. Més informació aquí.