S'acosta l'aniversari del seu millor amic i, per celebrar-ho de la millor manera, ha decidit organitzar una festa sense el seu coneixement. Els preparatius estan progressant bé i vostè també ha comprat el regal: mentre el embolicava, però, es va adonar que no havia comprat la targeta de felicitació i va decidir crear una personalitzada a la Pc. Com mai abans havia fet una cosa així, li agradaria conèixer algun servei per aconseguir targetes de felicitació d'aniversari per imprimir.

Si aquest és el cas, no veig on està el problema. De fet, amb la guia d'avui, enumeraré una sèrie de serveis en línia que li permeten crear targetes de felicitació per a cada ocasió, amb la possibilitat de fer una comanda d'impressió i rebre butlletes directament a casa. Alternativament, pot considerar solucions més «artesanals» confiant en programes de PC que li permetin crear una targeta de felicitació i imprimir amb la impressora de la seva llar. Com es diu ¿Són les solucions que estaves buscant? Llavors no perdis més temps i veu a el tema immediatament.

Coratge: posa't còmode, pren-te cinc minuts de temps lliure i llegeix atentament els següents paràgrafs. Trieu la solució que millor s'adapti a les seves necessitats, intenti posar en pràctica les instruccions que li vaig a donar i li asseguro que podrà trobar o crear la targeta de felicitació per imprimir per a la festa del seu millor amic. Gaudeix de la teva lectura i, sobretot, diverteix-te!

Targetes d'aniversari per imprimir en línia

La primera solució que puc recomanar són els serveis en línia que li permeten trobar imprimir targetes de felicitació d'aniversari descarregant butlletes preparats per utilitzar, canviant plantilles amb text i fotos personalitzades i ordenant impressions a casa. Ara assenyalaré alguns dels millors.

Canva

Canva és un servei en línia que li permet crear logotips, volants, fullets, postals i targetes de felicitació utilitzant plantilles punt per utilitzar que pot personalitzar al seu gust. A més, li permet fer una comanda d'impressió per imprimir en paper i rebre les seves targetes d'aniversari directament a casa.

Per utilitzar Canva, connecteu-vos a la pàgina principal de l'servei i feu clic en un dels elements disponibles ( educació,, petita empresa, ús privat etc.) per indicar l'ús que farà de Canva. A la nova pàgina oberta, pressiona el botó Fes-amb el correu electrònic i ingressi les seves dades en els camps Nom complet, e-mail y contrasenya, Després poseu la marca de verificació al costat de l'element No sóc un robot i feu clic al botó contractar per crear el teu compte

Ara, ell pressiona el botó crear projecte dalt a l'esquerra i selecciona l'opció bitllet per accedir a l'àrea de treball de Canva. Després selecciona l'opció disposició present a la barra lateral de l'esquerra i identifica la plantilla que s'aplicarà a la targeta de felicitació entre les disponibles. Alternativament (o més), seleccioneu l'element Cercar i escriu aniversari en el camp Cercar per veure fotos, imatges i elements gràfics útils per crear una targeta d'aniversari.

Usant les eines al menú de l'esquerra, pot personalitzar encara més el seu bitllet: elements per afegir marcs, formes, línies, quadrícules i més; text per afegir text personalitzat a el tiquet, especificant color, font i mida; fons per canviar els colors de fons de la targeta i pujades carregar fotos des del seu Pc per afegir a la targeta de felicitació.

Un cop hagi creat la seva targeta d'aniversari, feu clic al botó descarregar per guardar-lo en la seva Pc en format PDF, PNG o JPG, en cas contrari, pressiona el botó sol·licitar impressions per crear una ordre d'impressió. En la nova finestra oberta, indiqui les opcions d'impressió, el nombre de còpies (mínim 25), seleccioneu les opcions d'enviament i feu clic en els botons Enviar ordre, seguit y Següent. Després segueixi a l'assistent per verificar la seva targeta i premeu el botó Procedir a la compra, Després introduïu les dades de l'enviament i passeu al pagament.

Ha de saber que Canva també està disponible a la versió paga Canva per al treball, Que li permet accedir a un arxiu amb més de 300,000 fotos i dissenys i utilitzar funcions addicionals. Costa $ 12.95 / mes o $ 119.40 / any amb una prova gratuïta de 30 dies.

Snapfish

Snapfish és un servei en línia desenvolupat per HP que li permet imprimir les seves pròpies fotos, però també crear calendaris, gadgets i targetes de felicitació personalitzades per a rebre directament a casa.

Per crear una targeta d'aniversari amb Snapfish, connecteu-vos al seu lloc web oficial i feu clic a l'element Entra / Registre present a la part superior dreta, després pressiona el botó Registre, Ingressi les seves dades en els camps nom, cognom, Su correu electrònic y contrasenya, Poseu la marca de verificació requerida per acceptar els termes de l'servei i feu clic al botó Registre.

Ara, seleccioneu l'article Targetes de felicitació present en el menú a la part superior i, a la nova pàgina oberta, feu clic a l'opció aniversari per veure els models disponibles. Per tant, triï el que vulgui fent clic a la seva imatge de vista prèvia, estableixi la quantitat d'impressió a través de menú desplegable sota de la capçalera quantitat i pressiona el botó crea ara per accedir a l'àrea de treball i personalitzar la targeta triada.

Per inserir les teves fotos, selecciona els elements imatges y fotos present a la barra lateral esquerra, després pressiona el botó afegir fotos per pujar-los des de la seva Pc, Facebook, Instagram o Flickr. Després de carregar i ingressar les seves fotos, feu doble clic al camp de text per a personalitzar el seu color, font, mida, alineació i canviar el seu contingut, en cas contrari, arrossegueu-lo si la seva intenció és canviar la seva posició. Feu clic a l'opció en el seu lloc text present a la barra lateral de l'esquerra per afegir un nou camp de text.

A més, a través de les funcions. Colors i disseny, altres models y Opcions d'entrades, Pot personalitzar encara més la targeta de felicitació triant un model diferent o canviant els seus colors. Completada la creació de la nota, pressiona el botó Ordeneu ara a la cantonada superior dreta i feu clic al botó Afegeix a la cistella. Després revisi els suggeriments de Snapfish i el cost total d'impressió i premeu el botó Ordre, Després introduïu les dades per a l'enviament, seleccioneu el mètode de pagament entre PayPal y targeta de crèdit ( targeta MasterCard, Targeta Visa, mestro, Descobreix-los y American Express ) I llest.

Illes salutacions

També hi ha una de les solucions a considerar el imprimir una targeta de felicitació d'aniversari en línia Illes salutacions : És un servei gratuït que li permet triar una butlleta llest per a usar i personalitzar el seu contingut ingressant fotos i text. A més, li permet guardar el treball final en el seu PC o imprimir una o més còpies en paper.

Per trobar una targeta de felicitació en Greetings Islands, connecteu-vos a la pàgina web oficial de l'servei i feu clic a l'element Targetes present en el menú superior, després seleccioneu l'opció aniversari present a la barra lateral a l'esquerra per mostrar la llista de targetes d'aniversari disponibles.

Per refinar encara més la cerca, feu clic en un dels elements disponibles a l'esquerra sota de l'opció Cercar aniversari : Per exemple, si està buscant una targeta de felicitació per nens, Feu clic a l'element nens per mostrar només targetes de felicitació per a nens.

Un cop hagueu identificat el que li interessa, feu clic a la butlleta triat per accedir a la seva descripció i premeu el botó Personalitzar per personalitzar Després seleccioneu els articles front, Dins y esquena visible a la part superior per afegir text i fotos, respectivament, al front, l'interior i el revers de la targeta.

Una vegada que es completi el canvi, feu clic al botó Següent i seleccioneu una de les opcions disponibles al menú que apareix: Enviar en línia per enviar la butlleta per correu electrònic o Facebook; Descarregar PDF per guardar-lo en la seva Pc en format PDF i Imprimeix ara per imprimir-lo a través de la impressora. En aquest últim cas, configureu les preferències d'impressió i premeu els botons Següent y impressió per imprimir una targeta de felicitació.

Drogbaster

Drogbaster és un portal en línia que recopila nombroses targetes de felicitació per a totes les ocasions. És la solució ideal per a aquells que busquen una targeta d'aniversari llista per utilitzar per imprimir de forma gratuïta.

Per trobar el bitllet més adequat per a les seves necessitats en Drogbaster, connecteu-vos a la pàgina principal de el lloc i desplaceu-vos cap avall fins a trobar la secció Targetes de felicitació. Després feu clic a l'opció Aniversari 18 anys per accedir a la secció de butlletes de el divuitè aniversari i seleccionar l'article aniversari present a la part superior dreta de la caixa fitxes per veure la llista completa de targetes d'aniversari.

Tots els bitllets disponibles a Drogbaster es poden descarregar de forma gratuïta i estan disponibles en dos formats diferents: 350 × 280 píxels útil per fer una etiqueta de regal o una etiqueta per regals i 1025 × 900px Per a targetes de felicitació reals. Un cop hagueu identificat la butlleta que li interessa, feu clic a la seva imatge de vista prèvia per engrandir i veure els seus detalls i, si ho desitja, feu clic dret sobre ell i seleccioneu l'element Desa la imatge amb com des del menú que apareix per descarregar a Pc.

Ara, feu doble clic al fitxer que acaba de descarregar, seleccioneu l'element expedient des del menú superior i feu clic a l'opció impressió des del menú que apareix, després configuri el nombre de còpies que s'imprimiran, la mida i l'orientació de la pàgina (segons la nota descarregada) i premeu el botó impressió. Serà útil saber que les targetes descarregades d'Drogbaster tenen una línia discontínua útil per retallar o per usar-se com un plec per a la base. A més, s'aplica una marca d'aigua a totes les targetes de felicitació: referent a això, el meu guia sobre com eliminar els escrits de les fotos pot ser útil.

Tuttodisegni

Tuttodisegni és un lloc web similar a Drogbaster que també pots trobar Targetes d'aniversari per imprimir i pintar gratis. Hi ha centenars i centenars de tiquets de tot tipus i per a totes les necessitats, per descarregar en el seu PC i imprimir amb la seva pròpia impressora.

Si creu que és la millor solució per a descarregar la seva targeta d'aniversari, connecteu-vos a la pàgina d'inici de l'servei i feu clic a l'opció Targetes d'aniversari present a la barra lateral a la dreta, a sota de la capçalera entrades. A la nova pàgina oberta, explori el catàleg de targetes d'aniversari disponibles i feu clic a la qual li interessa per ampliar-la.

Per descarregar-lo a la seva Pc, feu clic dret a la imatge, seleccioneu l'element Desa la imatge com des del menú que apareix i pressiona el botó Desar. Ara, feu doble clic al fitxer descarregat, seleccioneu l'element expedient des del menú superior i seleccioni l'opció impressió per obrir la configuració d'impressió, després premeu el botó impressió i llest

Programes per imprimir targetes d'aniversari

Si les solucions en línia que li vaig indicar en els paràgrafs anteriors no satisfan completament les seves necessitats i desitja crear una targeta de felicitació per imprimir a casa, pot confiar en el programari que s'instal·larà a la seva Pc. Aquí hi ha una llista de programes per imprimir targetes d'aniversari que pots considerar

  • Microsoft Office (Windows / macOS) : La suite de productivitat de Microsoft li permet crear targetes d'aniversari personalitzades amb Paraula y editor. Tots dos programes li permeten utilitzar plantilles punt per utilitzar o crear targetes a partir de zero i imprimir, posteriorment, en format de paper amb la seva pròpia impressora. Microsoft Office és gratuït, però pot descarregar una versió de prova de 30 dies: pot obtenir més informació llegint el meu guia sobre com descarregar Office de forma gratuïta.
  • LibreOffice (Windows / MacOS / Linux) : És l'alternativa gratuïta a Microsoft Office. En el seu paquet també està disponible dibuixar, Un programari que li permet crear targetes de felicitació per a cada ocasió, ja sigui en creant una a partir d'un projecte buit o utilitzant un model llest per utilitzar.
  • Scribus (Windows / MacOS) : És un altre programa gratuït vàlid per fer targetes d'aniversari per imprimir. És adequat tant per als usuaris més exigents que volen provar sort per a crear una butlleta des de zero com per a aquells que tenen menys necessitats i estan satisfets amb models predefinits per personalitzar amb text i fotos de la persona que celebra.
  • Pàgines (MacOS) : És el programari que forma part d'iWork, la suite instal·lada de sèrie en la majoria dels dispositius Apple i que li permet veure arxius de text, fer presentacions i crear volants, targetes de visita i targetes de felicitació.
  • GIMP (Windows / MacOS / Linux) : Els usuaris amb bones habilitats en l'ús de programes de processament d'imatges poden crear targetes d'aniversari amb GIMP. És un programa de gràfics que li permet crear, guardar i imprimir els seus èxits. Està disponible per a descàrrega gratuïta: per al procediment detallat, ho deixaré amb la meva guia sobre com descarregar GIMP.

Aplicació per imprimir targetes d'aniversari

A més dels serveis i programes en línia per a instal·lar en la seva Pc, ha de saber que també hi aplicacions per a telèfons mòbils i tauletes que li permeten personalitzar les targetes d'aniversari punt per utilitzar i sol·licitar la tramesa per correu: aquí hi ha algunes que podrien ajudar-lo.

  • MyPostcard (Android / IOS) : És una aplicació per crear i enviar postals i targetes de felicitació personalitzades a qualsevol part de món. L'aplicació és gratuïta, mentre que el cost de l'enviament d'una butlleta plegable és de 3.49 euros (incloses les despeses d'enviament i sobre). A més, també és possible triar el format XXL a un cost addicional de 5 euros.
  • TouchNote (Android / iOS) : Una altra aplicació gratuïta que li permet crear la seva pròpia targeta de felicitació personalitzada, configurar dissenys i ingressar fotos i text. Una vegada que es completa la creació, és possible realitzar una comanda que li permet enviar la targeta de felicitació a la persona interessada per correu, amb lliurament en 2-5 dies hàbils. Es requereix registre i el cost per enviar una targeta de felicitació és de € 4.50 (inclosos els costos d'enviament).
  • Illa Salutacions (Android / iOS) : És la versió mòbil de l'servei en línia per imprimir targetes de felicitació de les que et vaig parlar en els paràgrafs anteriors.
  • Pàgines (iOS) : El programari d'Apple que li permet veure, crear i editar documents, però també crear volants, targetes de felicitació i molt més utilitzant plantilles punt per utilitzar, també està disponible com una aplicació. En aquest sentit, el meu guia sobre com imprimir des del iPhone podria ser útil.