Tecles d'accés a l' BIOS i accessos directes. Cada ordinador té una o més claus per accedir a la BIOS i, sovint, els fabricants també programen dreceres. Per això, avui, t'expliquem com arribar a la BIOS a través de les tecles de manera ràpida.

Què tecles d'accés a la BIOS i accessos directes

En primer lloc, és bo saber quan ha de pressionar la tecla per accedir a la BIOS. En general, la tecla ha de pressionar quan apareix el logotip de l' sistema operatiu a la pantalla. Si això no funciona, proveu pressionar les tecles tan aviat com la Pc comenci el seu procés d'arrencada. Normalment, ha de pressionar les tecles repetidament fins que ingressi a la BIOS.

Quins són les dreceres de teclat per a cada fabricant?

A continuació es mostren algunes de les marques i claus de Pcs configurades per accedir a la BIOS. Si, malgrat aquests consells clau, encara té dificultats per accedir a la BIOS, llegiu el manual de la Pc. Si ja no té aquest manual, aneu a la pàgina web oficial de l'fabricant i busqui el manual d'el model del seu Pc.

Acer

A les Pcs Acer, les claus més comuns per accedir a la BIOS són F2 y L'. Si encara té una Pc molt antiga, provi el F1 o la drecera Ctrl + Alt + Esc.

Asus

Asus ha programat la clau F2 però en PC més antigues pot ser la clau F10, Insereix o Eliminar.

Dell

Actualment a les PC Dell és la clau F12 que dóna accés a la BIOS. Premeu aquesta tecla tan aviat com aparegui el logotip de la marca. Si no funciona, premeu el F1, F2 o F3.

HP

Els models de Pc més nous tenen la clau d'accés BIOS per defecte F10o en cas contrari Esc. A l'igual que amb altres marques, en màquines més antigues les tecles poden funcionar. F1, F2, F6 o F11.

Lenovo

Aquest fabricant ha triat les claus F1 o F2 per accedir a la BIOS. En Pcs més antigues, les dreceres Ctrl + Alt + F3, Ctrl + Alt + Ins o Fn + F1 conduirà a la BIOS.

Sony

La sèrie VAIO ha posat les claus F1, F2 o F3 per accedir a la BIOS. la clau AJUDAR, Present en alguns models, també pot servir per accedir a la BIOS, només pressioni durant un moment durant l'inici.

Toshiba

Toshiba ha determinat la clau F2 per a accés a la BIOS. Si no funciona, premeu el F1 o Esc. En Pcs més antigues, provi el F12.

positiu

Quan torna a arrencar el seu Pc, premeu i premeu la tecla Del. Això portarà la Pc a la configuració de la BIOS. Si se li demana una contrasenya, escriviu 2320212.