Totes les armes a Monster Hunter Rise. Al llarg d'aquesta saga trobareu armes de diferents classes i cadascuna presenta un conjunt de moviments únics. Hi ha un total de 14 armes per descobrir-les hem preparat aquesta completa guia sobre totes les armes a Monster Hunter Rise.

Si necessites ajuda, recorda també consultar com desbloquejar tots els campaments a Monster Hunter Rise.

Totes les armes a Monster Hunter Rise, llista completa.

A Monster Hunter pots trobar 14 armes diferents, dividides al seu torn en 3 categories:

 • Armes lleugeres: espasa i escut, ballesta lleugera, espases dobles o espasa llarga.
 • armes pesades: martell, gran espasa, llança, llança pistola i ballesta pesada.
 • Armes tècnicas: Cornamusa, destral espasa, glaive insecte, destral carregada o Arc.

Les armes petites es troben entre les més fàcils dusar i et permeten colpejar i enderrocar monstres fins i tot sense aprendre els seus moviments a la perfecció.

Les millors armes a Monster Hunter Rise

Per ajudar-te en la teva elecció hem preparat una llista amb una descripció de totes les armes a Monster Hunter Rise:

 • gran espasa

Aquesta arma pot causar molt de mal als teus objectius durant els atacs, però és una arma molt pesada i lenta, la qual cosa vol dir que has de tenir cura si falles en el teu atac o et quedes sense resistència a la barra.

Gran espasa Monster Hunter Rise

 • espasa llarga

L'espasa llarga és més fàcil d'usar, aconseguint un bon equilibri t'atorgarà un avantatge davant dels atacs, cosa que significa que sovint estaràs un pas per davant dels enemics.

 • Espasa i escut

Aquest conjunt d'armes és la solució perfecta per a l'inici del joc, ja que amb els dos components pots combinar atac i defensa.

 • Espases dobles

Les espases dobles són les armes més ràpides que pots trobar en aquest títol, és molt útil per avançar-te als atacs dels teus enemics.

 • llança

La llança també és molt útil per als principiants en aquest joc, encara que és una mica lenta. En cas d'actuar de manera multijugador és perfecta per jugar com un personatge amb un paper defensiu.

Llança Hunter Rise

 • Llança pistola

Aquesta arma no es recomana per a jugadors novells, perquè realitza pocs però devastadors atacs, i evidentment té un conjunt de moviments tècnics que requereixen un aprenentatge que s'aconsegueix amb pràctica i temps.

 • martell

El martell és una arma fàcil d'usar, encara que una mica lenta però causa força mal als enemics. És la solució ideal per a monstres amb armadures grans, per la qual cosa és possible que vulguis fer-la servir en aquest tipus de batalles.

 • Banya de caça

És l'arma ideal per a la manera multijugador, així que assegura't d'equipar-la quan juguis amb amics, perquè té molts atacs diferents, encara que és difícil de fer servir i és una mica lenta però pot causar un dany massiu durant el cos a cos.

 • Destral espasa

La destral d'espasa és una arma molt tècnica, però molt útil per a aquells jugadors que tenen destresa amb el canvi entre espasa i destral, causa un alt mal als seus enemics, però el seu inconvenient és que és una mica lenta.

 • Destral carregada

És una arma força ràpida, encara que una mica complexa dutilitzar al començament durant les batalles amb enemics, però si pots usar contra objectius més menys lents.

 • Glaive d'insectes

Pot ser una proposta ideal per a aquells jugadors a qui els agrada moure's contínuament durant la batalla. És una arma força complexa de manejar, ja que requereix controlar els denominats kinsectes.

Glaive d'insectes

 • ballesta lleugera

La ballesta lleugera és una de les poques armes especialment adequades per a la manera multijugador de Monster Hunter Rise. És una arma fàcil d'usar per a la batalla a distància.

 • ballesta pesada

La ballesta pesada també és idònia per a les batalles multijugador, en usar-la durant una baralla a distància també causaràs força mal. No obstant això, és una arma molt estàtica; això vol dir que et mouràs poc i t'exposaràs molt als atacs de l'enemic.

 • Arc

Finalment, tenim l'arc és una arma a distància i fàcil d'usar, les seves fletxes causen mal.

Depenent del que necessitis a cadascuna de les teves batalles o al monstre a què t'enfrontis pots triar o combinar una d'aquestes armes. Esperem que aquesta guia us resulti interessant sobre totes les armes a Monster Hunter Rise. Continueu llegint més guies d'aquest nou títol guia de totes les missions del llogaret a Monster Hunter Rise.