Totes les carpetes en el disc dur extern estan buides. Els discs durs externs es poden usar per a emmagatzemar la informació de l' disc dur del seu PC.

Totes les carpetes en el disc dur extern estan buides. Què faig?

Si totes les carpetes de l' disc dur extern, Fins i tot amb la informació emmagatzemada, semblen estar buides, escanegi el disc dur extern amb un antivirus, ja que és probable que hagi estat piratejat.

Una cerca de el disc dur extern amb el programa Malwarebytes Antimalware mostrarà i desinfectar els programes maliciosos allà. Els atributs dels arxius en el disc dur s'han d'analitzar a la recerca de carpetes ocultes que evitin que apareguin les dades emmagatzemades.

Si els arxius estan en mode ocult, pot canviar amb la comanda attrib de l'símbol de sistema.

Problema i solució

El meu disc dur extern de 320 GB mostra que totes les carpetes estan buides, però en propietats la mida i la separació són correctes. Com puc veure els fitxers emmagatzemats en carpetes en el meu disc dur extern?

Si no heu formatat el seu disc dur extern, assegureu-vos que els seus arxius no estiguin en mode ocult. Per fer-los visibles, feu el següent:

Feu clic a Inici, i busqui executar. Escrigui cmd i feu clic a Ok.

En aquest exemple, suposem que la lletra de la unitat de disc dur extern és F.

Introduïu la comanda:

attrib -h -r -s / s /df:*.*

Feu clic a Enter. 

Nota: Recorda canviar la lletra F a la del seu disc dur extern en funció de la lletra que sigui.

Verifiqui els arxius en el seu disc dur extern. Per fer-ho, utilitzeu el programa Malwarebytes Anti-Malware.

Actualitza'l i selecciona l'opció revisió completa

Nota: En Malwarebytes Anti-Malware, la selecció per defecte de l'tipus d'escaneig és la repàs ràpid. canviar a revisió completa.