Adobe Acrobat Reader, comunament anomenat Adobe Reader, És un dels programari més populars per veure i administrar arxius PDF. És molt fàcil d'utilitzar i inclou una àmplia gamma de funcions. Els més bàsics, com el ressaltador, afegir signatures i exportar PDF a arxius de text simples, estan disponibles per a tothom. No obstant això, els més avançats estan reservats per als usuaris que decideixen subscriure als serveis de pagament d'Adobe.

Qui se subscriu a Acrobat Pro DC, La versió completa de el programa que es proporciona com un servei a l'preu de 18,29 euros / mes, li permet crear documents PDF a partir d'arxius i imatges de l'Office, exportar PDF a documents de Word i Excel, fer textos editables digitalitzat amb tecnologia OCR i ofereix moltes altres funcions d'edició i conversió.

Les funcions de conversió i edició també es poden desbloquejar individualment, subscrivint a serveis en línia Exporta PDF, Que costa 2,09 euros / mes, i Adobe PDF Pack, que costa 5,09 euros / mes. Per a més informació, segueix llegint. A continuació es mostra una descripció general completa d'Adobe Reader, tant sobre com fer-ho descarregar en els seus dispositius que sobre com utilitzar totes les seves funcions més importants.

Adobe Reader a Pc

descarregar

Adobe Acrobat Reader està disponible per Finestres i per MacOS. Vegem com descarregar-lo i com instal·lar-ho en les dues plataformes.

Per baixar Adobe Reader a un PC amb Windows, connectat a la pàgina web de el programa i feu clic al botó instal·lar ara. Elimineu la marca de verificació de l'entrada per McAfee Security Scan Plus, google Chrome o qualsevol altre programari promocional addicional per evitar descarregar programes no desitjats.

Una vegada que es completi la descàrrega, obriu el fitxer fent doble clic readerdc_it_db_install.exe acaba de descarregar i, a la finestra que s'obre, feu clic al botó raça després feu clic a lo. Per tant, esperi que tots els fitxers d'instal·lació d'Adobe Reader es descarreguin de Internet (Pot trigar uns minuts!) I el programa s'instal·larà automàticament en el seu PC. A la fi de l'procediment, feu clic al botó. extrems per acabar la configuració.

Si teniu una Mac, El procediment a seguir és força similar. Connecteu-vos a la pàgina web d'Adobe Reader fent servir l'enllaç que li vaig proporcionar a les línies anteriors, quan li vaig explicar com baixar Adobe Reader en PC amb Windows i elimini la marca de verificació de qualsevol element relacionat amb el programari promocional, després feu clic al botó descarregar per descarregar el programa al seu Pc.

Una vegada que es completi la descàrrega, obriu el paquet AcroRdrDC_1502020039_MUI.dmg, Iniciï l'arxiu en format .pkg que conté i esperi uns minuts perquè tots els arxius necessaris per a la instal·lació del programari es descarreguin d'Internet. Quan acabi, pressiona el botó extrems i llest

ús

Independentment de l' sistema operatiu que feu servir, una vegada que hagi instal·lat Adobe Reader en la seva Pc, els arxius PDF s'obriran automàticament amb aquesta última. Simplement feu doble clic a les seves icones. Si això no succeeix, cap problema, feu clic dret en qualsevol arxiu en format PDF, seleccioneu l'element Obre amb> Adobe Acrobat Reader des del menú que s'obre i accepta fer que Acrobat Reader sigui el lector de PDF predeterminat en el seu PC.

La interfície de el programa, com ja es va esmentar anteriorment, és extremadament lineal i intuïtiva fins i tot per a usuaris menys experimentats. Es divideix en tres pestanyes.

  • A la pestanya Casa hi ha una llista de visualitzats recentment amb, a la banda, una llista de rutes predefinides des de les quals carregar documents (El meu ordinador, Adobe Cloud i Microsoft SharePoint).
  • A la pestanya Instruments trobarà la llista completa de funcions incloses en Adobe Reader, moltes de les quals només es desbloquegen després d'subscriure a una subscripció paga als serveis d'Adobe.
  • A la targeta amb el títol de document trobi l'arxiu que es mostra actualment en Adobe Reader amb totes les eines necessàries per a la consulta. A la part superior hi ha una barra d'eines amb botons per imprimir l'arxiu i enviar-lo e-mail, El de buscar frases i paraules dins d'aquest últim i que navegar per les pàgines. Encara en la part superior de la targeta, trobarà dos botons més per augmentar o disminuir el nivell de zoom i canviar el manera de visualització de el document (p. ex., pantalla completa, pàgina única, desplaçament continu). Finalment, a la barra lateral dreta pot trobar totes les eines avançades necessàries per a editar arxius PDF o crear nous (molts dels quals només poden desbloquejar-se a l'subscriure a una subscripció paga als serveis d'Adobe).

Entre les poques eines disponibles a la versió gratuïta d'Adobe Reader estan les retolador i el notes, Tots dos accessibles a través del menú comentari, A la barra lateral de la targeta document. Per utilitzar el ressaltador, tot el que ha de fer és fer clic a la icona apropiat contingut a la barra d'eines d'Adobe Reader i seleccionar amb el ratolí els passos de el PDF per ressaltar. Per utilitzar les notes, al seu lloc, ha de seleccionar el historietes i feu clic en el full on voleu inserir les seves notes.

Per guardar els canvis realitzats en el document, feu clic al disquet o, si prefereix treballar en una còpia de l'arxiu original, seleccioneu l'element Desa ... de menú expedient.

Altres característiques molt útils d'Adobe Reader són les signatura digital i la possibilitat de extreure textos des d'arxius PDF per guardar-los en arxius en format .txt. Per utilitzar la signatura digital, seleccioneu l'element Ompli i ferm des de la barra lateral dreta, feu clic al botó signatura que apareix a la cantonada superior dreta i triï si afegir una signatura (Que pot ser textual o gràfic, per tant, també fet a mà) o afegeix els teus inicials a el document Els recordo que aquest tipus de signatura, sense certificat, no té valor legal.

Si, en canvi, desitja extreure el text de l' document PDF i guardar-lo com un arxiu en format .txt, aneu a menú Arxiu> Guardar com un altre de el programa i seleccioneu l'element Text ... D'aquest últim.

Les altres funcions avançades, com el conversió Els arxius PDF en arxius d'Office (Word o Excel) i la conversió d'altres tipus d'arxius a PDF estan reservats per als subscriptors dels serveis de pagament d'Adobe. Per a més informació, feu clic aquí.

Si ho desitja, pot descarregar una versió de prova gratuïta d'Adobe Acrobat Pro DC (la versió paga d'Adobe Reader) que dura 7 dies fent clic aquí i prement el botó descarregar. Per començar la descàrrega, haurà de crear una ID d'Adobe gratuïta registrant-se en el lloc.

Adobe Reader en telèfons mòbils i tauletes

descarregar

Adobe Reader també es pot descarregar a telèfons mòbils i tauletes. L'aplicació està disponible de forma gratuïta a les botigues de Android, iOS y Windows Phone però, a l'igual que la versió d'escriptori, es reserva l'accés a les funcions més avançades només als subscriptors de les subscripcions Acrobat Pro, PDF Pack i Export PDF.

Per descarregar-lo en el seu telèfon mòbil o tauleta, connecteu-vos als enllaços que li acabo de mostrar directament des del dispositiu i toqueu el botó per descarregar immediatament l'aplicació. Després, esperi uns moments perquè s'iniciï la descàrrega i després es completi.

ús

La interfície d'Adobe Reader en dispositius mòbils diu gairebé exactament la de la contrapart d'escriptori. A l'esquerra hi ha una barra lateral (anomenada «tocant» la icona a la part superior esquerra) des de la qual pot accedir a totes les funcions de l'aplicació: documents per seleccionar documents PDF per obrir, espectador per tornar a el document que es mostra actualment en Adobe Reader, comentari per afegir notes i ressaltats a el document, crear PDF, Exporta PDF y Fotos en PDF per accedir a les funcions d'edició i creació reservades per a usuaris de pagament.

Eines per explorar arxius PDF, ajustar el zoom, afegir notes, ressaltats, etc. en el seu lloc, tots es mostren a la part inferior de la pantalla.

Alternatives a Adobe Reader

Adobe Reader és un bon programa, però està lluny de ser perfecte. De fet, hi ha molts altres programes per llegir i administrar arxius PDF que ofereixen les mateixes funcions i mereixen ser presos en consideració. T'he informat sobre alguns dels millors en la meva publicació sobre com llegir PDF. Mira-ho, potser trobis alguna cosa que t'interessi.

Podeu trobar més programes interessants per llegir i administrar arxius PDF també en l'article del meu programa per llegir arxius PDF i en el meu tutorial de lector de PDF.