trucs de Call of Duty mòbil, Com en els jocs multijugador, Hi ha diverses alternatives que pots fer servir per tenir una mica de llibertat d'acció. En aquest tutorial els revelarem tots els trucs de Call of Duty Mobile i com funcionen, així que continuïn llegint.

Trucs de Call of Duty Mobile: guia i consells

A causa de l' CoD dels telèfons mòbils Call of Duty Mobile amb la funció multijugador des del primer punt de partida d'el joc estaràs a la zona de combat. Per derrotar als teus enemics i superar les etapes és important iniciar amb alguns trucs de Call of Duty Mobile, En aquest post descobriràs importants consells que t'ajudaran a Guanyar.

Distinció entre BOT i jugadors reals

Des de l'inici de el joc estaràs en el camp de batallo, però per familiaritzar-te estaràs unit contra BOTs això et ajudés amb la interacció de el joc.

Els teus rivals seran freqüentment BOTs fins al nivell 7 aparentment tindran pseudònims reals. Aquests competidors saben com copejar-, realitzar moviments i mantenir posicions que no haurien.

Els jugadors reals apareixeran a l'pujar de nivell fins arribar a l' nivell 10 (I el més probable és que els reconeguis).

Personalitza la pantalla i els controls tàctils

El joc presenta dos mètodes de controls tàctils: el manera simple, Amb el qual l'arma dispararà cada vegada que passi la mira un enemic; el mode avançat, Hauràs de donar a el botó de disparar.

A l'anar a configuració personalitzada s'obre la pantalla de comandament personalitzat, on pots fer gairebé tot el que necessitis:

  • Moure botons;
  • Canviar la mida de les icones;
  • Amaga botons;
  • Fes que les icones siguin més transparents.

D'aquesta manera pots triar, depenent de la teva manera de joc, Quina pantalla rebre per les diverses maneres de joc (Multijugador, Battle Royale, Zombies). Aprofita aquesta personalització per ajustar la pantalla per a tu.

Juga amb auriculars

En el cas que siguis un veterà de l' multijugador de CoD, Coneixes el contrast entre jugar sense auriculars i jugar amb auriculars. L'usar auriculars és probablement el pas inicial per als usuaris que s'ho prenen seriosament i volen comprovar les seves habilitats disparant, particularment Call of Duty Mobile.

Amb els auriculars, pots submergir-te totalment en el joc, millorant així mateix l'experiència de joc, ja que pots sentir el que succeeix al voltant del teu jugador i posteriorment els passos o exercicis de l'adversari.

De tots els trucs de Call of Duty Mobile, Per al manera Battle Royale, On escoltar el teu rival pot ser la diferència de tenir l'efecte entre el triomf i la derrota.

Entrena contra la IA

Els primers nivells estan desenvolupats per familiaritzar-te, precisament amb l'argument que cap a l'inici jugaràs contra els BOT, ja que els jugadors reals no seran senzills d'eliminar.

Recordeu reclamar els teus premis

A la meitat esquerra de la pantalla principal, pots descobrir el botó que et permet obrir i desbloquejar totes les recompenses  que has acumulat jugant CoD Mobile.

Llisca i ajup-te mentre corres

Segurament CoD Mobile no presenta tots els resultats desenvolupats de CoD per a PC i consola, però Tencent ha treballat magníficament a l'intentar incorporar tot el que raonablement podria esperar-se.

Entre aquestes accions es troba possibilitat de realitzar un petit lliscament, es pot executar pressionat el botó per ajupir-se. Aquesta funció no afecta la punteria la qual cosa és perfecte per a reduir la superfície de dispar a l'rival.

Utilitza el mode avançat

Tot i que el manera simple podria ser millor des del principi, ja que dispara cada de manera automàtica cada vegada que arriba a un rival, aquesta no és realment la situació.

El mode avançat és un món totalment diferent. Et permet entrar en una manera totalment diferent, on tries quan i on disparar. El botó afegit a un costat dret al mode avançat, Tot i disparar, entra automàticament a la vista de l'arma, el que millora l'exactitud de el tret.

Així mateix, pots triar només el visor per enfocar una zona, utilitzar el polze dret per mirar al voltant i disparar a un enemic amb el polze esquerre just quan ho cregui convenient.

En Battle Royale CoD pots disparar sota l'aigua

Quan arribis a l' nivell 7, Podràs per fi entrar al manera Battle Royale de CoD Mobile. En aquesta manera de joc és fonamental explotar i utilitzar l'efecte sorpresa per vèncer a diferents jugadors.

Una estratègia que pot servir-te de guia en aquest sentit, i que es va presentar amb Operacions secretes 4, és amagar-se sota l'aigua per acabar desprevingudament als adversaris que s'apropin.

Ajup-te quan estiguis a l'aigua i el teu personatge baixarà, això no influirà en la capacitat de disparar des d'aquesta posició. Es recomana escollir la posició profunda que dóna una fantàstica visió de la zona, en cas contrari només s'arrisca a fer tot més complicat.

Posar-se a la gatzoneta

Molts jugadors mai utilitzen el botó ajupir, Que és de poca utilitat ja que disminueix la velocitat de desenvolupament i fa més simple eliminar un enemic.

Això no és exactament d'aquesta manera. O, per contra, fins i tot aquesta capacitat ha de ser utilitzada de la manera correcta i en els llocs idonis . Ajupir durant una batalla cos a cos sembla no tenir lògica, ja que podries fer altres moviments més bruscos contra el teu rival. En qualsevol cas, quan s'està a cobert, alt o baix, o en general es assalta des de la distància, ajupir-te redueix la superfície de tret del teu enemic o s'està totalment fora d'abast, deixant de banda l'esforç per recuperar salut.

En el cas que et ajupis en els llocs correctes, també pots apropar sigilosament als competidors. En qualsevol cas, per a aquest tipus d'estratègies, el millor és practicar la tècnica contra la IA, Perquè puguis reconèixer els punts a explorar l'ús en el manera multijugador online.

Active l'execució automàtica

Pots activar la capacitat de canviar a funcionament automàtic, que és bàsica quan necessites viatjar distàncies significatives i no tens cap desig de mantenir contínuament el polze en la palanca de control esquerre.

A l'arrossegar la palanca de desenvolupament a el logotip taronja, entrarà al manera d'execució automàtica, De manera que també podrà treure el polze de la pantalla sense que el personatge s'aturi. Això també li permet centrar-se en els adversaris mentrestant i convertir-se en un objectiu més problemàtic d'executar.

Explora el mapa

Un dels trucs de Call of Duty Mobile que es pot aplicar en algun altre shooter i Battle Royale és investigar el mapa.

A més de l'experiència de el joc, en efecte, el coneixement de el camp de batalla és molt important, central per adonar-se de com escapar d'un adversari per enfrontar-se a ell més tard, per esquivar les zones més concorregudes, per situar-per llacen XNUMX ataqui amb dron i així successivament.

els desenvolupadors fan canvis en els mapes de tant en tant, transformant-les de tant en tant, però la veritat de l'assumpte és que pots estudiar-ho i comprendre què enfocaments pots utilitzar per al teu benefici cada vegada. En Battle Royale, entrar en combat a la zona correcta i arribar a el lloc ideal pot tenir un gran efecte.

Jugar amb el giroscopi

Utilitza el giroscopi correctament pot funcionar per a tu, en cas contrari tendeix a ser una catàstrofe per complet.

es suggereix habilitar el giroscopi, Establir sensibilitat a 120 i després totes les altres compensades. Continua jugant mentre aquestes de peu parada a l'habitació fosca, per apuntar girant de tant en tant, o segons el que tinguis al teu voltant.

El més probable és que aquest sigui un mètode s'origina de jugar i totalment inconvenient en els espais públics, però a la remota possibilitat que necessitis intentar una experiència de joc alternativa, aquesta pot ser la decisió correcta.

Presta atenció als esdeveniments

Tot i les recompenses individuals que obriràs després de cada joc, CoD Mobile té a més una secció de Esdeveniments.

En aquest últim, Activision i Tencent afegeixen de tant en tant nous esdeveniments setmanals i mensuals per fer l'experiència de joc més única. De la mateixa manera, també pots obtenir cada dia recompenses, que incorporen diferents elements i equips.

De moment, aquests són els trucs de Call of Duty Mobile que hem recopilat esperem que et siguin d'ajuda, consulta la nostra pàgina per descobrir més consells sobre aquest i altres jocs sobre els quals anirem afegint més informació.