Windows 7: estalviï bateria de la Pc portàtil. L'estalvi de bateria és una preocupació per a tots els usuaris de PC portàtils. Per això, segur que t'has preguntat: Què fer perquè la bateria tingui una llarga vida? o Què puc fer perquè el meu bateria duri més temps i no es descarregui ràpid? Si això ja et va passar al teu PC anterior a aquest, t'aconsellem algunes coses. Segueix llegint i veuràs.

Windows 7: estalviï bateria de la Pc portàtil

Bé, primer cal dir que un dia la bateria s'esgotarà. Aquest és un fet inevitable. Segur que ja has sentit parlar de l'obsolescència programada i tot això. Però, encara que això vagi a passar, el que pot fer és intentar augmentar la vida útil de la bateria. I per això, l o més important és cuidar bé l'ordinador. Et semblarà una obvietat, però el fet de tractar-lo bé farà que et duri molt més temps.

Tot i així, hi ha altres pautes que pots seguir. Existeixen alguns mitjans, accessibles per a tothom, per conservar la bateria, en bon estat, el major temps possible. Aquesta guia no té la intenció de parlar sobre tots els mitjans que hi ha per estalviar bateria d'una Pc portàtil. Això ja ho vaig fer en un altre post.

Aquí proposo només mostrar la forma de configurar el consum de la seva bateria si està executant Windows 7 o Vista.

Windows 7 o Vista: bateria

accés

  • Des del menú Inici => escrigui Energia => Entra.
  • Feu clic a la finestra que s'obre «Tria un pla d'energia»
  • Panell de control => Maquinari i so => ​​«Opcions d'energia»

El primer que ha de fer és decidir el pla que vol aplicar. Si tria el primer o altra opció, feu clic a «Canviar la configuració de el Pla» per obrir el quadre de diàleg de configuració

A la interfície que s'obre, vegi si els valors mostrats són adequats per a vostè; en cas contrari, modifiqueu.

Feu clic a l'enllaç blau «Canviar la configuració avançada d'energia».

Busqueu i feu clic al «+» davant de «Bateria» per desplaçar-se pel menú. Configureu com trobar cada element secundari millor, sempre fent clic a «+» per obrir les opcions.

Després de configurar segons el que desitgi, feu clic en 'Aplica'.

Fàcil, oi? Fins aquí l'entrada d'avui.