Πώς να διαγράψετε ένα μήνυμα στο Αγγελιαφόρος πριν διαβαστεί

Στείλατε ένα μήνυμα στις Messenger σε λάθος άτομο και τώρα θα θέλατε να διορθώσετε το λάθος; Ευτυχώς για εσάς, η υπηρεσία ταχυμεταφορών της Facebook προσφέρει μια λειτουργία ad hoc που σας επιτρέπει να διαγράψετε μηνύματα που στάλθηκαν τα τελευταία 10 λεπτά, διασφαλίζοντας ότι οι παραλήπτες δεν θα τα βλέπουν.

Εάν θέλετε να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε καλύτερα αυτήν τη λειτουργία και επομένως πώς να διαγράψετε ένα μήνυμα στο Messenger πριν διαβαστεί Γνωρίστε ότι έχετε έρθει στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή! Στις επόμενες παραγράφους, στην πραγματικότητα, θα έχω την ευκαιρία να εξηγήσω λεπτομερώς τον τρόπο εκτέλεσης αυτής της λειτουργίας όχι μόνο από κινητά τηλέφωνα και tablet, αλλά και από τον υπολογιστή.

Λοιπόν, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε; Ναι; Εξοχος! Νιώστε άνετα, αφιερώστε όλο το χρόνο που χρειάζεστε για να διαβάσετε τις ακόλουθες παραγράφους και, το πιο σημαντικό, προσπαθήστε να εφαρμόσετε τις οδηγίες που θα σας δώσω στην πράξη. Δεν μένει τίποτα να κάνω, αλλά σας εύχομαι καλή ανάγνωση και καλή τύχη σε όλα!

  • Χρήσιμες πληροφορίες
  • Διαγράψτε ένα μήνυμα στο Messenger προτού διαβαστεί από κινητά τηλέφωνα και tablet
  • Διαγράψτε ένα μήνυμα στο Messenger προτού το διαβάσετε από τον υπολογιστή

Χρήσιμες πληροφορίες

Κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2018, Το Facebook έχει εισαγάγει μια δυνατότητα που επιτρέπει σε όλους τους χρήστες διαγραφή μηνυμάτων που αποστέλλονται στο Messenger. Χάρη σε αυτήν τη νέα λειτουργία, επομένως, μπορείτε να διαγράψετε ένα μήνυμα όχι μόνο από το δικό σας chat, αλλά και αυτό του παραλήπτη.

Εάν έχετε την εντύπωση ότι δεν έχετε λάβει την εν λόγω λειτουργία, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει την επίσημη εφαρμογή Messenger στη συσκευή σας Android o iOS (τη στιγμή του γράφω αυτό το άρθρο, η εφαρμογή Messenger για Windows 10 δεν ενσωματώνει τα σχετικά μηνύματα διαγραφής λειτουργίας για όλους) ακολουθώντας τις διαδικασίες που περιγράφονται παρακάτω

  • Android - άνοιξε το Παίξτε κατάστημα, αγγίξτε το κουμπί (â ‰ ¡) που βρίσκεται στο επάνω αριστερό μέρος και επιλέξτε το στοιχείο Τοποθετημένο εφαρμογές και παιχνίδια της ράβδου που εμφανίζεται πλευρικά. Στη συνέχεια, ελέγξτε για ενημερώσεις στο Messenger και πατήστε το κουμπί Ενημέρωση τοποθετημένο δίπλα στο εικονίδιο της εφαρμογής (εάν υπάρχει).
  • iOS - άνοιξε το App Store, αγγίξτε το κουμπί Ενημέρωση βρίσκεται κάτω δεξιά, ελέγξτε για ενημερώσεις για Messenger και πατήστε το κουμπί Ενημέρωση τοποθετείται δίπλα στο εικονίδιο της εφαρμογής (εάν υπάρχει).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ενημέρωση του MessengerΡίξτε μια ματιά στην αναλυτική ανάλυση που σας συνδέω: εκεί θα βρείτε ακόμη πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με αυτό.

Όσον αφορά τη δυνατότητα διαγραφής μηνυμάτων στο Messenger, θέλω να σας πω ότι αυτό μπορεί να γίνει εντός 10 λεπτών από την αποστολή του μηνύματος προς διαγραφή: μετά από αυτό το διάστημα, θα είναι δυνατή η διαγραφή του μηνύματος μόνο από τη δική σας συνομιλία και όχι από τον παραλήπτη.

Σημειώστε επίσης ότι όταν διαγράφετε το μήνυμα συνομιλίας του παραλήπτη, ο παραλήπτης θα εμφανίσει το μήνυμα » Ο [Tuo nome] διέγραψε ένα μήνυμα «. Εάν τα πάντα είναι ξεκάθαρα μέχρι τώρα, θα έλεγα ότι μπορούμε να γίνουμε σοβαροί.

Διαγράψτε ένα μήνυμα στο Messenger προτού διαβαστεί από κινητά τηλέφωνα και tablet

Διαγράψτε ένα μήνυμα στο Messenger πριν διαβαστεί ενεργώντας απευθείας από smartphone es δισκίο Είναι μια πολύ απλή λειτουργία: το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποκτήσετε πρόσβαση στη διάσημη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, να εντοπίσετε τη συνομιλία που σας ενδιαφέρει, να επιλέξετε το μήνυμα που θέλετε να διαγράψετε και να το διαγράψετε για όλους, καλώντας την αντίστοιχη λειτουργία στο μενού εφαρμογών ( υπό την προϋπόθεση ότι το μήνυμα εστάλη πριν από λιγότερο από 10 λεπτά).

Επομένως, για να συνεχίσετε, ξεκινήστε την επίσημη εφαρμογή Messenger στο Συσκευή Android ή iOS, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας (εάν είναι απαραίτητο) και πατήστε συνομιλία του ενδιαφέροντός σας. Σε αυτό το σημείο, εντοπίστε το μήνυμα που θέλετε να διαγράψετε πριν το διαβάσει ο παραλήπτης και πατήστε παρατεταμένα για να το επιλέξετε.

Στη συνέχεια, επιλέξτε το άρθρο αφαίρεση που εμφανίζεται στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης, επιλέξτε το στοιχείο Κατάργηση για όλους του μενού που ανοίγει και επιβεβαιώνει τη λειτουργία απαντώντας αφαίρεση στην ερώτηση Θέλετε να διαγράψετε το μήνυμα για όλους; στο πλαίσιο που εμφανίζεται στην οθόνη. Εάν ο χρήστης δεν έχει διαβάσει ακόμη το μήνυμα, δεν θα μπορεί να το δει ακόμη και στο μέλλον: αντ 'αυτού, στην πραγματικότητα, θα εμφανίσει το μήνυμα » Ο [Tuo nome] διέγραψε ένα μήνυμα ".

Σε περίπτωση που δεν βλέπετε τη διατύπωση Διαγραφή για όλους, αλλά μόνο η επιλογή Αφαιρέστε για εσάς αφού επιλέξετε το μήνυμα που θέλετε να διαγράψετε και αγγίξετε το κουμπί. αφαίρεση, είναι πιθανό ότι έχουν περάσει περισσότερα από 10 λεπτά από την αποστολή του τελευταίου και, ως εκ τούτου, δεν είναι πλέον δυνατή η ακύρωσή του.

Εάν, από την άλλη πλευρά, έχουν περάσει λιγότερο από 10 λεπτά από την αποστολή του μηνύματος, αλλά εξακολουθείτε να μην βλέπετε την εν λόγω επιλογή, είναι πιθανό ότι δεν έχετε ενημερώσει την εφαρμογή Facebook Messenger στη συσκευή σας (όπως εξήγησα στο αρχικό κεφάλαιο του σεμιναρίου). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς να το κάνετε αυτό, διαβάστε τον οδηγό μου σχετικά με τον τρόπο ενημέρωσης του Messenger.

Διαγράψτε ένα μήνυμα στο Messenger προτού το διαβάσετε από τον υπολογιστή

Θέλετε να μάθετε εάν είναι δυνατόν να διαγράψετε ένα μήνυμα που στείλατε στο Facebook Messenger ενεργώντας απευθείας από Pc, ίσως γιατί τώρα δεν έχετε το δικό σας κινητό τηλέφωνο ή tablet στο χέρι; Φυσικά μπορεί! Μπορείτε να το κάνετε ενεργώντας από την κύρια σελίδα του Facebook να προέρχονται απευθείας από Messenger.com : όλα εξηγούνται παρακάτω.

Facebook

Αν προτιμάτε να ενεργήσετε απευθείας από Facebook, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να συνδεθείτε στην κύρια σελίδα του κοινωνικού δικτύου χρησιμοποιώντας το δικό σας πρόγραμμα περιήγησης σελιδοδείκτη και συνδεθείτε στο λογαριασμό σας (εάν δεν το έχετε κάνει ήδη). Μετά από αυτό, πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί Μηνύματα (το εικονίδιο του φούσκα ομιλίας με το σύμβολο του βέλος in) και επιλέξτε το συνομιλία ενδιαφέροντος στο πλαίσιο που ανοίγει.

Μόλις ανοίξει η συνομιλία που σας ενδιαφέρει, τοποθετήστε τον δείκτη του ποντικιού πάνω από το μήνυμα που θέλετε να διαγράψετε (πριν το διαβάσει ο παραλήπτης), κάντε κλικ στο σύμβολο (...) δίπλα του (στα αριστερά) και κάντε κλικ στο αντικείμενο αφαίρεση.

Στο πλαίσιο Για ποιον θέλετε να διαγράψετε αυτό το μήνυμα;, στη συνέχεια επιλέξτε την επιλογή Κατάργηση για όλους και κάντε κλικ στο μπλε κουμπί αφαίρεση τοποθετημένο κάτω δεξιά. Εάν ο χρήστης δεν έχει διαβάσει ακόμα το μήνυμα που αποφάσισε να διαγράψει, δεν θα μπορεί να το διαβάσει ακόμη και στο μέλλον και θα εμφανίσει το μήνυμα » Ο [Tuo nome] διέγραψε ένα μήνυμα ".

Εάν μετά την επιλογή του μηνύματος που θέλετε να διαγράψετε και κάνοντας κλικ στο κουμπί αφαίρεση, δεν πρέπει να δείτε την επιλογή Κατάργηση για όλους αλλά ακριβώς αυτό Αφαιρέστε για εσάς, Προφανώς έχουν περάσει περισσότερα από 10 λεπτά από την αποστολή του μηνύματος και επομένως δεν έχετε πλέον τη δυνατότητα να το διαγράψετε.

Messenger.com

Εάν προτιμάτε να συνεχίσετε από το Messenger.com Αντ 'αυτού, συνδεθείτε στην κύρια σελίδα της υπηρεσίας, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας (εάν δεν το έχετε κάνει ήδη) και ανοίξτε τη συνομιλία στην οποία θέλετε να διαγράψετε ένα ή περισσότερα απεσταλμένα μηνύματα.

Στη συνέχεια, τοποθετήστε τον δείκτη του ποντικιού πάνω από το μήνυμα που θέλετε να διαγράψετε, κάντε κλικ στο σύμβολο (...) δίπλα του (στα αριστερά) και κάντε κλικ στο αντικείμενο αφαίρεση. Στη συνέχεια, ορίστε την επιλογή Κατάργηση για όλους του πλαισίου που ανοίγει και κάντε κλικ στο στοιχείο αφαίρεση τοποθετημένο στην κάτω δεξιά γωνία του εν λόγω κουτιού. Μόλις διαγραφεί το μήνυμα, ο παραλήπτης δεν θα μπορεί πλέον να το δει (το μόνο "ίχνος" του θα είναι η παρουσία του μηνύματος " Ο [Tuo nome] διέγραψε ένα μήνυμα ").

Σε περίπτωση που δεν μπορούσατε να διαγράψετε το εν λόγω μήνυμα χρησιμοποιώντας τη διαδικασία που περιγράφεται παραπάνω, είναι πιθανό ότι έχουν περάσει περισσότερα από 10 λεπτά από την αποστολή του μηνύματος.