Πώς να μην προστεθεί σε ομάδες του Instagram

Οι φίλοι σας έχουν αποφασίσει να οργανώσουν ένα πάρτι και έχουν δημιουργήσει μια ομάδα στο Instagram να προσκαλέσετε όλους τους συμμετέχοντες, συμπεριλαμβανομένων και εσάς. Είστε χαρούμενοι που θεωρήσατε ότι θεωρείτε ότι προσθέτετε σε αυτήν την ομάδα, η οποία δεν είναι η πρώτη που έχετε βιώσει, είναι ενοχλητική λόγω των συχνών ειδοποιήσεων για νέα μηνύματα που λαμβάνετε. Αναρωτιέστε, επομένως, εάν υπάρχει μια λύση για να διορθώσετε το πράγμα και να το αποτρέψετε να ξανασυμβεί στο μέλλον.

Ευτυχώς για εσάς, η απάντηση είναι ναι και μπορώ να εξηγήσω τα πάντα με λεπτομέρεια αν θέλετε. Στα ακόλουθα κεφάλαια αυτού του οδηγού, θα το εξηγήσετε πώς να μην προστεθείτε σε ομάδες Instagram μέσα από διάφορες χρήσιμες λύσεις για το σκοπό αυτό, οι οποίες θα σας επιτρέψουν να λάβετε ορισμένες προφυλάξεις σχετικά με τη συμμετοχή σε ομάδες στο γνωστό φωτογραφικό κοινωνικό δίκτυο.

Πως λες? Θέλετε να μάθετε περισσότερα και δεν μπορείτε να περιμένετε να ξεκινήσετε; Έτσι, καθίστε άνετα και αφιερώστε λίγα λεπτά ελεύθερου χρόνου. Διαβάστε προσεκτικά τις ενδείξεις που πρόκειται να σας δώσω και θα δείτε ότι θα πετύχετε εύκολα και γρήγορα στην προτεινόμενη προσπάθειά σας. Καλή ανάγνωση!

  • Απενεργοποίηση ειδοποιήσεων για αιτήματα ομάδας
  • Αποκλεισμός χρήστη
  • Διαμορφώστε το δικό σας ιδιωτικό προφίλ
  • Αφήστε μια ομάδα

Πριν εξηγήσετε πώς να μην προστεθείτε σε ομάδες InstagramΠρέπει να σας δώσω προκαταρκτικές πληροφορίες σχετικά με αυτό.

Πρώτον, πρέπει να ξέρεις ότι Instagram Από προεπιλογή, φιλτράρει αιτήματα που σχετίζονται με την προσθήκη σε ομάδες, σε περίπτωση που υποβάλλονται από άτομα που δεν ακολουθούνται.

Σε αυτές τις συγκεκριμένες περιπτώσεις, επομένως, η ενσωμάτωση στις ομάδες πρέπει να εγκριθεί από τον προστιθέμενο χρήστη, ο οποίος λαμβάνει μια ειδοποίηση και, εάν κριθεί σκόπιμο, μπορεί να αποδεχτεί την ενσωμάτωση στην ομάδα πατώντας ένα συγκεκριμένο κουμπί.

Αν, αντίθετα, τα αιτήματα γίνονται μεταξύ ατόμων που ακολουθούν το ένα το άλλο, γίνονται αυτόματα αποδεκτά. Ωστόσο, όπως θα εξηγήσω στο κεφάλαιο αφιερωμένο στο θέμα, είναι δυνατόν να αφήσετε τις ομάδες στις οποίες έχει προστεθεί με έναν αρκετά απλό τρόπο.

Επίσης, πρέπει να γνωρίζετε ότι, τουλάχιστον κατά τη σύνταξη αυτού του οδηγού, Instagram δεν σας επιτρέπει να αποκλείσετε προληπτικά την προσθήκη σε ομάδες. Ωστόσο, είναι δυνατή η εφαρμογή ορισμένων λύσεων, όπως απενεργοποίηση ειδοποιήσεων για αιτήματα ομάδας, αποκλεισμός χρήστη ή ορισμός ιδιωτικού προφίλ - διαδικασίες που θα σας δώσω περισσότερες λεπτομέρειες στα επόμενα κεφάλαια.

Σε αυτό το σημείο, εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το θέμα, συνεχίστε να διαβάζετε: στις ακόλουθες γραμμές θα βρείτε όλες τις βήμα προς βήμα οδηγίες σχετικά με το πώς να προχωρήσετε για να πετύχετε στην πρόθεση που προτείνατε ενεργώντας μέσω της εφαρμογής. Instagram για Android e iOS και, ει δυνατόν, από τον επίσημο ιστότοπο του φωτογραφικού κοινωνικού δικτύου.

Απενεργοποίηση ειδοποιήσεων για αιτήματα ομάδας

Όπως αναφέρθηκε, τα αιτήματα ομάδας φιλτράρονται αυτόματα κατά Instagram, σε περίπτωση που γίνονται από άτομα που δεν ακολουθούνται.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, στην πραγματικότητα, ο προστιθέμενος χρήστης λαμβάνει μια ειδοποίηση σχετικά με το αίτημα συμμετοχής σε μια ομάδα που μπορεί να απορριφθεί πατώντας το κουμπί Αγνοήστε. Επιπλέον, ακόμη και σε περίπτωση εγγραφής, η ομάδα μπορεί να αποχωρήσει αργότερα πατώντας το κουμπί Έξοδος.

Αυτή η συγκεκριμένη ειδοποίηση μπορεί να απενεργοποιηθεί μέσω των ρυθμίσεων κοινωνικού δικτύου, ενεργώντας ως κινητό τηλέφωνο. Για να το κάνετε αυτό, ξεκινήστε το Instagram στη συσκευή σας, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και μεταβείτε στην οθόνη σας προφίλ.

Στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο ☰ που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία και, στο μενού που εμφανίζεται, αγγίξτε το στοιχείο Διαμορφώσεις. Τώρα πατήστε τη φωνή Ειδοποιήσεις και στη συνέχεια στη γραφή Άμεση μηνύματα. Τέλος, ελέγξτε το άρθρο Οχι, σε αντιστοιχία με τη διατύπωση Ομαδικά αιτήματα.

Αποκλεισμός χρήστη

Για να αποτρέψετε την προσθήκη ενός συγκεκριμένου χρήστη σε μια ομάδα, μπορείτε να τον αποκλείσετε στο Instagram. Αυτή η λειτουργία, στην πραγματικότητα, προβλέπει ότι ο αποκλεισμένος χρήστης δεν μπορεί πλέον να δει το προφίλ του ατόμου που εφάρμοσε το μπλοκ και, επιπλέον, αποτρέπει επίσης οποιαδήποτε άλλη μορφή μελλοντικής αλληλεπίδρασης.

Για να το επιτύχετε αυτό, μπορείτε να ενεργήσετε μέσω της εφαρμογής. Instagram, αλλά και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του φωτογραφικού κοινωνικού δικτύου.

Και στις δύο περιπτώσεις, στην κύρια οθόνη του Instagram προσδιορίζει τον χρήστη για αποκλεισμό μέσω της μηχανής αναζήτησης (το εικονίδιο μεγεθυντικού φακού ), για πρόσβαση στο προφίλ σας. Μετά από αυτό, πατήστε το εικονίδιο (...) και, στο μενού που εμφανίζεται, πατήστε το κουμπί. Αποκλεισμός ( Αποκλεισμός αυτού του χρήστη από τον Ιστό).

Η εν λόγω λειτουργία είναι αναστρέψιμη πατώντας το κουμπί ξεμπλοκάρετε αντιστοιχεί στο δεσμευμένος λογαριασμός, το όνομα του οποίου είναι ορατό στην ενότητα Ρυθμίσεις> Απόρρητο> Αποκλεισμένοι λογαριασμοί εφαρμογή του Instagram. Σε περίπτωση αμφιβολιών ή προβλημάτων, συμβουλευτείτε το σεμινάριό μου αφιερωμένο στο θέμα.

Ρυθμίστε το ιδιωτικό σας προφίλ

Επιλέξτε το ιδιωτικό προφίλ είναι μια άλλη λύση που μπορείτε να εφαρμόσετε για να φιλτράρετε το αίτημα για προσθήκη σε ομάδες. Ενεργοποιώντας αυτήν την επιλογή, στην πραγματικότητα, τα αιτήματα που σχετίζονται με νέους οπαδούς (τα οποία, όπως αναφέρθηκε, μπορούν αυτόματα να προσθέσουν άτομα σε ομάδες, σε περίπτωση αμοιβαίας παρακολούθησης) αποστέλλονται για έγκριση.

Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι η ενεργοποίηση του ιδιωτικού λογαριασμού καθιστά το προφίλ και επίσης όλο το δημοσιευμένο περιεχόμενο πολυμέσων ορατό μόνο σε χρήστες που είναι ήδη μεταξύ των οπαδών του και στη συνέχεια εγκρίνονται ως έχουν.

Ωστόσο, εάν θέλετε να είστε επιτυχημένοι σε αυτήν την πρόθεση, μπορείτε να ενεργήσετε μέσω της εφαρμογής Instagram αλλά και από τον επίσημο ιστότοπο του κοινωνικού δικτύου. Και στις δύο περιπτώσεις, για να συνεχίσετε, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και μεταβείτε στην ενότητα που είναι αφιερωμένη στο Διαμορφώσεις πατώντας το εικονίδιο smartphone από το smartphone ή στο εργαλεία από τον Ιστό.

Έχοντας κάνει αυτό, στην ενότητα μυστικότητα ( Ιδιωτικότητα και ασφάλεια από τον Ιστό) βεβαιωθείτε ότι έχει ρυθμιστεί σε EN την επιλογή Ιδιωτικός λογαριασμός, για να ενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργικότητα που είναι αναστρέψιμη ανά πάσα στιγμή μεταβαίνοντας στο ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ το κατάλληλο κουμπί.

Σε περίπτωση αμφιβολιών ή προβλημάτων ή για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, διαβάστε το σεμινάριό μου αφιερωμένο στο θέμα.

Αφήστε μια ομάδα

Αν, παρά τα προληπτικά μέτρα που σας έχω πει μέχρι τώρα, έχετε ακόμα προστεθεί σε μια ομάδα και τώρα θέλετε να φύγετε, μην ανησυχείτε: μπορείτε να πετύχετε σε αυτήν την προσπάθεια ανά πάσα στιγμή, ενεργώντας μέσω της εφαρμογής. Instagram, αλλά και από τον επίσημο ιστότοπο του κοινωνικού δικτύου.

Και στις δύο περιπτώσεις, συνδεθείτε πρώτα στον λογαριασμό σας, για να μεταβείτε στην ενότητα που είναι αφιερωμένη σε ιδιωτικά μηνύματα (κάνοντας κλικ στο εικονίδιο αεροπλάνου βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία). Στη συνέχεια, εντοπίστε την ομάδα στην οποία έχει προστεθεί και κάντε κλικ σε αυτήν για να την δείτε.

Τέλος, αγγίξτε εικονίδιο (ες) που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία και, στο μενού που εμφανίζεται, πατήστε το στοιχείο ΑΣΕ το chat. Τέλος, επιβεβαιώστε τη λειτουργία πατώντας το κουμπί Έξοδος. Εύκολο, σωστά;