نحوه حذف دکمه Share on فیس بوک

در پایان ، دوستان شما از آنها دستگیر شدند و شما را متقاعد کردند که ثبت نام کنید فیس بوک. با این حال ، شما نمی خواهید که این حریم خصوصی شما را به خطر بیاندازد و برای حفظ آن (تا آنجا که ممکن است) موفق باشید ، دوست دارید پست های شما غیرقابل اشتراک باشد. مشکل این است که ، با آشنایی با تنظیمات حریم خصوصی شبکه اجتماعی معروف ، هیچ ایده ای برای ادامه کار ندارید.

اگر واقعاً اینگونه است ، نگران نباشید - می توانم توضیح دهم نحوه حذف دکمه اشتراک در Facebook. من تضمین می کنم که پیچیده نیست ، زیرا شما فقط باید به تنظیمات حریم خصوصی یک نشریه مشترک در ژورنال خود بروید و یکی از گزینه هایی را انتخاب کنید که نمی تواند قابل اشتراک گذاری است. واضح است که شما فقط با محتوای "شخصی" خود می توانید این کار را انجام دهید: تا آنجا که پست های به اشتراک گذاشته شده توسط یک صفحه فیس بوک (که همیشه عمومی هستند) ، امکان به اشتراک گذاشته شدن آنها وجود ندارد.

اگر همه چیز برای شما روشن شده باشد ، می گویم که بالاخره می توانیم ادامه دهیم. آیا برای شروع آماده هستید؟ بله؟ عالی! بنابراین خود را راحت کنید ، تمام وقت خود را برای تمرکز بر خواندن پاراگراف های زیر اختصاص دهید و از همه مهمتر ، سعی کنید "نکاتی" را که به شما می دهم اجرا کنید. اگر این کار را انجام دهید ، مطمئن باشید که کوچکترین مشکلی با از بین رفتن دکمه اشتراک گذاری از طریق پست های فیس بوک خود نخواهید داشت. برای شما آرزوی خواندن خوب و موفقیت در همه چیز را دارم!

  • دکمه اشتراک گذاری در فیس بوک را حذف کنید

دکمه اشتراک گذاری در فیس بوک را حذف کنید

توسط دکمه اشتراک گذاری در فیس بوک را حذف کنید، شما باید از تنظیمات حریم خصوصی استفاده کنید که به شما امکان می دهد این کار را انجام دهید ، به عنوان مثال » فقط من "یا" دوستان « با انتخاب " همه "در واقع ، انتشارات می تواند توسط تمام کاربران شبکه اجتماعی به اشتراک گذاشته شود (از طریق ، به طور دقیق از طریق" سهم «) بنابراین بیایید جزئیات نحوه تغییر این تنظیمات را هم از طریق موبایل و هم از طریق رایانه ببینیم.

توجه: همانطور که قبلاً در ابتدای انتشار به شما گفتم ، اگر یک نشریه عمومی را در ژورنال خود به اشتراک بگذارید (مثلاً نسخه منتشر شده توسط یک صفحه) ، در حالی که تنظیمات حریم خصوصی را تغییر می دهید ، توسط همه قابل مشاهده و اشتراک است.

آندروید

اگر می خواهید با اقدام از یک دستگاه ، یک نشریه منتشر شده در فیس بوک به اشتراک گذاشته نشود آندرویدباید بدانید که موفقیت برای شما دشوار نیست: شما فقط باید وارد حساب خود شوید ، نشریه ای را که می خواهید حریم خصوصی شما را تغییر دهید پیدا کنید و تنظیمات را انتخاب کنید تا امکان اشتراک گذاری آن وجود نداشته باشد. در پاراگرافهای بعدی همه مواردی را که با جزئیات توضیح داده شده بیابید.

برای شروع کار ، از طریق برنامه رسمی شبکه اجتماعی وارد حساب فیس بوک خود شوید ، روی دکمه ضربه بزنید () واقع در گوشه بالا سمت راست و مطبوعات خود را نام اول، مستقیماً به نمایه خود بروید. در این مرحله ، پست قابل اشتراک گذاری فعلی را پیدا کرده و روی دکمه ضربه بزنید (...) واقع در گوشه سمت راست بالای دوم.

سپس مورد را لمس کنید ویرایش خلوت در منوی باز شده ، گزینه حفظ حریم خصوصی را انتخاب کنید (به عنوان مثال. دوستان, دوستان به جز ..., به خصوص بعضی از دوستان ... o فقط من ) و در آخر بر روی دکمه کلیک کنید () که برای تکمیل عملیات در بالا سمت چپ قرار دارد. حقیقت ساده؟

آیا می خواهید تنظیمات حریم خصوصی همه محتوایی را که در آینده منتشر می کنید تغییر دهید تا از لحظه انتشار به اشتراک گذاشته نشود؟ من تضمین می کنم که موفقیت سخت نیست. برای ادامه ، قسمت متن را لمس کنید چه فکر می کنید؟دکمه را فشار دهید () در اولین منوی کشویی زیر نام خود واقع شوید ، تنظیمات حریم خصوصی را با انتخاب یکی از مواردی که باعث می شود پست توسط همه به اشتراک گذاشته نشود ، تغییر دهید. دوستان, دوستان به جز ...و غیره) و به انتشار ادامه دهید. حقیقت ساده؟

IOS

دوست دارید با اعمال خودتان یک پست فیسبوک غیرقابل تغییر ایجاد کنید آیفون o اپل ؟ در این صورت ، بدانید که باید همان مراحلی را که در فصل اختصاص داده شده به Android نشان داده ام را دنبال کنید: وارد حساب کاربری خود در فیس بوک شوید ، پستی را که امکان اشتراک گذاری آن وجود ندارد قرار دهید و تنظیمات مربوط به حریم خصوصی را تغییر دهید.

بنابراین اولین کاری که شما باید انجام دهید اینست که برنامه Facebook را وارد کنید ، وارد حساب خود شوید (اگر قبلاً این کار را نکردید) ، روی دکمه ضربه بزنید () واقع در گوشه پایین سمت راست و مطبوعات را فشار دهید نام شما از صفحه نمایش باز شده ، مستقیماً به نمایه خود بروید.

سپس پستی را که به نظر می رسد توسط سایر کاربران فیس بوک به اشتراک گذاشته شده است پیدا کرده و روی دکمه ضربه بزنید (...) واقع در گوشه بالا سمت راست دومی در منوی باز شده ، مورد را لمس کنید ویرایش حفظ حریم خصوصییکی از گزینه هایی را انتخاب کنید که به شما امکان می دهد کلید اشتراک را مخفی کنید (به عنوان مثال. دوستان, دوستان به جز ..., به خصوص بعضی از دوستان ... o فقط من ) و در آخر صدا را فشار دهید نهایی که در بالا سمت راست است

آیا قصد دارید تنظیمات حریم خصوصی خود را درباره پست هایی که در آینده ارسال خواهید کرد تغییر دهید؟ موفقیت بسیار ساده است: روی قسمت متن ضربه بزنید چه فکر می کنید؟ و روی صفحه نمایش باز شده ، دکمه را فشار دهید () در اولین منوی کشویی زیر نام خود واقع شده باشید ، تنظیم حریم خصوصی مورد نظر خود را با انتخاب یکی از گزینه های تغییر یافته تغییر دهید. دوستان ) و آن را منتشر کنید. راحت تر از این؟

Pc

دوست دارید بدانید که آیا امکان ایجاد یک پست فیسبوک نیز غیرقابل تغییر است Pc، شاید به این دلیل که خودش را ندارد تلفن همراه یا قرص در دست؟ البته او می تواند! باز هم ، پس از ورود به فیس بوک و ورود به حساب کاربری خود ، شما به سادگی باید پستی را که می خواهید غیر قابل اشتراک باشد قرار دهید و تنظیمات حریم خصوصی خود را تغییر دهید ، همین!

برای ادامه ، لطفاً از صفحه ورود خود (یا از برنامه خود به.) وارد حساب فیس بوک خود شوید ویندوز 10) و روی خود کلیک کنید. نام اول در بالا (در نوار آبی) قرار داده شده است ، تا مستقیماً به نمایه خود بروید. اکنون ، پستی را که می خواهید غیر قابل اشتراک باشد قرار دهید ، روی دکمه کلیک کنید () در اولین منوی کشویی بلافاصله زیر نام خود قرار داده و گزینه حفظ حریم خصوصی مورد نظر خود را انتخاب کنید (به عنوان مثال. دوستان, دوستان به جز ..., به خصوص بعضی از دوستان ... o فقط من ).

روش دیگر ، می توانید روی نماد کلیک کنید (...) در سمت راست بالای پست ، مورد را انتخاب کنید ویرایش پستدکمه را فشار دهید () در پایین (کنار دکمه ») ذخیره ") و در منوی باز شده ، گزینه حفظ حریم خصوصی مورد نظر را انتخاب کنید (به عنوان مثال. دوستان ) برای ذخیره تغییراتی که اخیراً ایجاد کرده اید ، به یاد داشته باشید که دکمه آبی را فشار دهید ذخیره - اگر همه چیز خوب پیش رفت ، پست دیگر نباید قابل اشتراک باشد. دیدی که نبود خیلی پیچیده انجام دهید؟

اگر می خواهید تنظیمات حریم خصوصی همه پستهایی را که از این به بعد در نمایه خود منتشر خواهید کرد تغییر دهید ، روی قسمت متن کلیک کنید چه فکر می کنید؟ و در کادر باز شده روی دکمه کلیک کنید () در مکاتبات با اتاق خبر قرار داده شده است بخش از اخبارگزینه حریم خصوصی مورد نظر خود را انتخاب کنید (به عنوان مثال دوستان, دوستان به جز ..., به خصوص بعضی از دوستان ... o فقط من ) و همین است.