چگونه می توان یک گروه فیس بوک را از تلفن همراه حذف کرد؟ میلیون ها گروه در فیس بوک وجود دارد ، بدون احتساب میلیون ها کاربر دیگر که از این پلت فرم استفاده می کنند. ما همچنین می توانیم هر زمان که بخواهیم یک یا چند گروه ایجاد کنیم.

ایجاد و دعوت از شرکت کنندگان آسان است ، در واقع ، سایر کاربران می توانند گروه را پیدا کنند (اگر در حالت قابل مشاهده باشد) ، و با توجه به موضوع آن به اشتراک بگذارند. به همین دلیل است ، وقتی صحبت از آن می شود حذف یک گروه، باید بدانیم که می توانیم این کار را حتی از طریق دستگاه تلفن همراه خود انجام دهیم.

استفاده از Facebook Lite، با نحوه حذف گروه آشنا می شویم. بنابراین ، بیایید دستورالعمل های زیر را دنبال کنیم:

اولین قدم برای حذف گروه در فیس بوک

به خاطر داشته باشید که ، به منظور حذف یک گروه در فیس بوک، شما باید مدیر باشید پس از درک این نکته ، ما وارد حساب فیس بوک خود می شویم.

به بخش اخبار بروید و بر روی آن کلیک کنید گزینه "گروه ها" گروهی را که می خواهید حذف کنید پیدا کنید و بنابراین آنها را مدیریت می کنید. در زیر نام گروه ، گزینه "Members" را مشاهده خواهید کرد. آنجا را کلیک کنید این ما را به مرحله بعدی زیر می برد:

مرحله دوم برای حذف گروه در فیس بوک

وقتی روی را کلیک کردید گزینه "اعضای" گروه، می توانید یکی از اعضای زیر را انتخاب کنید و خواهید دید که دکمه با سه نقطه در گوشه سمت راست بالای صفحه ظاهر می شود.

با کلیک بر روی این گزینه. میتونی بری حذف هر یک از اعضا که گروه را تشکیل می دهد اگر شما مدیر هستید ، اما خالق نیستید ، نمی توانید گروه را به طور کامل حذف کنید ، مگر اینکه خالق این کار را انجام دهد ، یا گروه را ترک کند. از طرف دیگر ، اگر هر یک از اعضا را حذف کرده اید ، با انجام همین روش ، گروه را ترک می کنید.

بعد از آن، گروه ناپدید خواهد شدبه هیچ یک از کاربرانی که در گروه بودند نمی دانند که حذف شده اند و بنابراین ، گروه بسته می شود.

تشکیل گروه در فیس بوک

اگر در مورد آن تجدید نظر کرده اید تصمیم به حذف گروه، می توانید بایگانی آن را انتخاب کنید. آنها چیزهای کاملاً متفاوتی هستند ، اما به مدیریت بهتر دسترسی ها در حساب فیس بوک شما کمک می کند. برای دستیابی به این هدف ، موارد زیر را انجام می دهیم:

آن را در قسمت اخبار وارد کنید ، در منویی که می توانید گزینه "Groups" را پیدا کنید. جستجو را شروع کنید گروهی که مدیریت می کنید و آنچه می خواهید فعلاً بایگانی کنید.

گروه خود را در فیس بوک بایگانی کنید: مرحله دوم

پس از ورود به گروه ، روی گزینه سه نقطه کلیک کنید. در بالای "اطلاعات". پس از این ، گزینه "بایگانی گروه" را مشاهده خواهید کرد. روی این گزینه و گروه شما بایگانی خواهد شد.

وقتی گروهی بایگانی شد ، اعضا در داخل گروه اعلانی در مورد این اقدامات دریافت خواهند کرد. هیچ یک از اعضا ممکن نیست ارسال یا اشتراک گذاری محتوا تا زمانی که گروه توسط مدیر در پرونده نگهداری شود. با پیروی از این دستورالعمل ها ، می توانیم گروهی را حذف یا بایگانی کنیم.