نحوه لغو اشتراک از گپ

به توصیه بهترین دوست خود ، تصمیم به ثبت نام گرفتید گپ، یک سرویس چت کاملا رایگان است که به شما امکان می دهد دوستان جدیدی پیدا کنید و با افراد متصل از سراسر ایتالیا پیام های متنی ارسال کنید. با این حال ، پس از چند هفته امتحان کردن آن ، هنوز نتوانسته اید نحوه عملکرد آن را بفهمید و به ویژه تفاوت بین تابلوهای پیام ، چت ها و گروه ها را درک کنید و همچنین دوستانی جدید پیدا نمی کنید. به همین دلیل ، شما به نتیجه رسیده اید که حساب خود را حذف کنید ، اما هرگونه تلاش برای حذف نمایه شما نتیجه مطلوبی را به همراه ندارد.

اگر واقعاً اینگونه است و می خواهید من به شما در رسیدن به هدف خود كمك كنید ، چند دقیقه از وقت آزاد خود را صرف كنید: می توانم توضیح دهم نحوه لغو اشتراک از گپ از کامپیوتر ، تلفن همراه و تبلت به ساده ترین و سریع ترین راه ممکن. بعد از اینکه به شما گفتم حذف حساب به چه معناست ، من روش دقیق حذف دائمی نمایه و تمام داده های مرتبط با آن را به شما نشان خواهم داد ، پس از آن همچنین اگر هنوز متقاعد به فسخ نیستید ، به شما نشان می دهم چگونه حساب خود را غیرفعال کنید تجربه چت شما

چطور میگی آیا این دقیقاً همان چیزی است که شما می خواستید بدانید؟ بنابراین بیایید بیشتر از این زمان را به چت تلف نکنیم و بلافاصله اقدام کنیم. بیا ، خودت را راحت کن ، پنج دقیقه وقت آزاد بگذران و خودت را به خواندن بندهای زیر اختصاص دهید. من به شما اطمینان می دهم که با دنبال کردن دقیق دستورالعمل هایی که می خواهم به شما بدهم و تلاش برای عملی کردن آنها ، حذف حساب Chatta شما بسیار ساده خواهد بود. از خواندن لذت ببرید!

  • اشتراک در چت را از طریق رایانه لغو کنید
  • اشتراک در چت از تلفن همراه و رایانه لوحی را لغو کنید
  • در صورت بروز مشکلات

قبل از اینکه وارد جزئیات این آموزش شوید و روش کار را برای شما نشان دهیم اشتراک از چتممکن است بدانید که حذف یک حساب کاربری از این سرویس چیست و در صورت داشتن سؤال چه کاری باید انجام دهید.

قبل از اقدام به حذف نمایه خود ، لطفا توجه داشته باشید که این روش غیر قابل برگشت و نهایی است. با حذف حساب خود ، نه تنها تمام داده های شخصی ، ایمیل ها و پیام های گپ ، تمام عکس ها و دیواری که در آن شرکت کرده اید حذف می شوند ، اما اگر بخواهید به مراحل خود برگردید دیگر نمی توانید نمایه خود را بازیابی کنید.

همچنین ، باید بدانید که در صورت اشتراک جدید ، نمی توانید از نام کاربری مرتبط با حسابی که حذف کرده اید استفاده کنید. با این حال ، می توانید با استفاده از آدرس ایمیل مرتبط با سرویس

اشتراک در چت را از طریق رایانه لغو کنید

اگر متقاعد شده اید که برای همیشه از چتا مشترک شوید ، اگرچه می دانید در صورت شک و تردید دیگر نمی توانید حساب خود را بازیابی کنید ، به صفحه اصلی سرویس بروید و روی دکمه کلیک کنید ورود به سیستم واقع در بالا سمت راست

در صفحه تازه باز شده ، مدارک ورود به سیستم خود را وارد کنید کنیه es رمز عبور (قابل مشاهده بر روی جعبه) حساب داری؟ وارد شدن ) و دکمه را فشار دهید ورود به سیستم برای ورود به حساب خود اگر اطلاعات درخواستی را به خاطر نمی آورید ، گزینه را انتخاب کنید آیا جزئیات ورود خود را فراموش کرده اید؟آدرس ایمیل خود را در این قسمت وارد کنید پست الکترونیک (ایمیل) و روی دکمه کلیک کنید داده های دسترسی خود را برای من ارسال کنید برای دریافت نامه الکترونیکی از Chatta با نام مستعار و رمز عبور خود.

پس از ورود به حساب کاربری خود ، بر روی گزینه شما کلیک کنید عکس در سمت راست (یا نماد) مرد کوچکاگر عکسی به پروفایل خود اضافه نکردید) و گزینه را انتخاب کنید پروفایل من در منوی ظاهر شده ، سپس دکمه را فشار دهید. تنظیمات و مقاله را انتخاب کنید حساب.

روی صفحه جزئیات ورود به سیستمبخش را پیدا کنید ثبات و روی ورودی کلیک کنید حذف حساب کاربری، سپس دلیل تصمیم خود را در قسمت متن زیر عنوان توضیح دهید به ما کمک کنید تا بهبود پیدا کنیم ، توضیح دهید که چرا شما مشترک نیستید؟ و علامت تیک را در کنار گزینه قرار دهید من روبات نیستم برای تأیید هویت خود

در آخر دکمه را بزنید لغو اشتراک و این است اگر همه چیز خوب پیش برود ، به صفحه اصلی گپ هدایت می شوید و پیام را مشاهده خواهید کرد حذف موفقیت آمیز، که لغو حساب شما را تأیید خواهد کرد.

اگر متقاعد نشده اید که به تجربه گپ خود پایان دهید ، ممکن است فکر کنید که حساب خود را غیرفعال کنید. اگرچه عملکرد خاصی برای انجام این کار وجود ندارد ، شما می توانید با غیرفعال کردن اعلان ها و خود را در هنگام ورود به پروفایل خود برای سایر کاربران خود غیر قابل مشاهده کنید.

اگر چنین است ، وارد حساب گپ خود شوید ، روی گزینه های خود کلیک کنید نام کاربری در بالا سمت راست و گزینه را انتخاب کنید ویرایش نیمرخ در منویی که ظاهر می شود در صفحه تازه باز شده ، روی گزینه کلیک کنید ویرایش حاضر در کنار مقاله در خط و گزینه را انتخاب کنید مخفی برای مخفی کردن سایر کاربران.

برای غیرفعال کردن اعلان ها ، به جای آن روی نماد کلیک کنید campana در بالا سمت راست ، گزینه را انتخاب کنید تنظیمات و در صفحه تازه باز شده ، اهرم های کنار موارد را حرکت دهید پیام های ایمیل es فعالیت هایی که مرا نگران می کند de EN a خاموش برای جلوگیری از دریافت اعلان های ایمیل سرانجام ، اگر می خواهید از نوشتن پیام خصوصی به کاربران دیگر جلوگیری کنید ، روی نماد کلیک کنید بر در منوی بالا حضور داشته و گزینه را انتخاب کنید فقط موارد دلخواه من با استفاده از کشویی در کنار مورد چه کسی می تواند با من تماس بگیرد؟.

با این کار ، فقط کاربرانی که به موارد دلخواه خود اضافه کرده اید می توانند در سال با شما ارتباط برقرار کنند فرم خصوصی. با کلیک بر روی نماد ستاره در سمت راست بالا ، مورد را انتخاب کنید مشاهده همه [شماره] مورد علاقه خود را و با فشار دادن آیکون سطل آشغال برای هر کاربر موجود در لیست ، می توانید لیست موارد دلخواه را خالی کرده و دریافت پیام های خصوصی را متوقف کنید.

اشتراک در چت از تلفن همراه و رایانه لوحی را لغو کنید

اگر رایانه شخصی در دسترس ندارید ، دانستن امکان وجود آن نیز مفید خواهد بود اشتراک در چت از تلفن همراه و رایانه لوحی را لغو کنید با استفاده از برنامه رایگان برای دستگاه ها آندروید e IOS.

سپس تلفن همراه یا رایانه لوحی خود را برداشته و با ضربه زدن روی نماد آن ، برنامه Chat را راه اندازی کنید emoji با صورت خندان بر روی زمینه آبی ) در صفحه اصلی دستگاه خود ، سپس جزئیات ورود به سیستم خود را در قسمت ها وارد کنید کنیه es رمز عبور و دکمه را فشار دهید ورود به سیستم برای ورود به حساب کاربری خود

در صفحه جدیدی که نمایش داده می شود ، دکمه را فشار دهید در بالا سمت راست ، روی ضربه بزنید سه امتیاز و صدا را انتخاب کنید ویرایش نمایه در منویی که ظاهر می شود اکنون ، گزینه را انتخاب کنید حذف حساب کاربری در بخش سایر تنظیمات، گذرواژه حساب خود را در این قسمت وارد کنید رمز ورود خود را وارد کنید و دکمه قرمز را لمس کنید حذف حساب کاربری برای لغو اشتراک دائم از گپ.

اگر از حذف دائمی آن مطمئن نیستید ، می توانید از طریق رایانه شخصی ، حتی از طریق تلفن های همراه و رایانه های لوحی ، آن را غیرفعال کنید. ابتدا روی دکمه ضربه بزنید در قسمت بالا و سمت راست اهرم را حرکت دهید در خط de EN a خاموش برای اینکه خود را برای سایر کاربران نامرئی کنید ، سپس دوباره دکمه را فشار دهید مقاله را انتخاب کنید تنظیمات اعلان و با حرکت دادن اهرم های کنار گزینه ها ، اعلان های ایمیل را غیرفعال کنید ارسالهای جدید es فعالیتهای جدید de EN a خاموش.

در آخر ، اگر شما نیز می خواهید پیام های خصوصی را غیرفعال کنید ، روی نماد ضربه بزنید بر در منوی بالا ، روی نماد ضربه بزنید چرخ دندهبخش را پیدا کنید چه کسی می تواند با من تماس بگیرد؟ و اهرم را در کنار مورد حرکت دهید فقط موارد دلخواه من de خاموش a EN. اگر کاربران را به لیست علاقه مندی ها اضافه کرده اید ، برای غیرفعال کردن کامل پیام های خصوصی ، باید لیست را حذف کنید. سپس نماد را فشار دهید دو مردمخاطبین موجود را لمس کنید سه امتیاز (بالا سمت راست) و مورد را انتخاب کنید از علاقه مندی ها حذف شود.

در صورت بروز مشکلات

اگر دستورالعمل هایی را که در پاراگراف های قبلی به شما گفتم به طور مفصل پیروی کرده اید اما با مشکلاتی مواجه هستید که مانع از حذف حساب کاربری شما در Chatta می شود ، می توانید در بخش درخواست پشتیبانی کنید. اطلاعات و راهنما از خدمات

سپس به صفحه اصلی سایت معروف چت متصل شوید و اگر قبلاً این کار را نکرده اید ، با کلیک روی مورد وارد حساب خود شوید. ورود به سیستم در بالا سمت راست قابل مشاهده است. سپس داده های خود را در قسمت ها وارد کنید کنیه es رمز عبور موجود در جعبه حساب داری؟ وارد شدن و دکمه را فشار دهید ورود به سیستم.

حال بر روی گزینه کلیک کنید اطلاعات و راهنما در پایین صفحه ، دکمه را فشار دهید اطلاعات و راهنما تحت عنوان حاضر اطلاعات بیشتر در مورد سایت و پشتیبانی و در صفحه تازه باز شده روی دکمه ها کلیک کنید به گروه بپیوندید es به این گروه بپیوندید برای پیوستن به گروه پشتیبانی Chatta. با فشردن دکمه قصد خود را تأیید کنید عضو گروه شوید.

به محض اینکه یک مجری درخواست شما برای پیوستن را پذیرفت ، روی زبانه کلیک کنید انجمندکمه را فشار دهید بحث جدید ایجاد کنید و مشکل خود را در زمینه مناسب شرح دهید. دکمه را فشار دهید ارسال برای ارسال درخواست خود برای کمک و منتظر پاسخ پرسنل Chatta.

متناوباً ، به صفحه رسمی فیس بوک Chatta ، دکمه را فشار دهید ارسال پیام و با وارد کردن پیام خود در این زمینه ، درخواست کمک کنید پیام بنویسید. از طرف دیگر ، اگر یک آدرس ایمیل مجاز دارید ، می توانید یک ایمیل به آدرس ارسال کنید [ایمیل محافظت شده] مشکلی را که مشاهده کرده اید و قصد شما برای بستن حساب را توصیف می کند.