چگونه می توان فهمید کسی مسدود شده است en واتساپ. این امکان وجود دارد که یک کاربر واتساپ کاربر دیگری را مسدود کند. اگر گمان می کنید این اتفاق برای شما افتاده است ، روش هایی برای بررسی اینکه آیا واقعاً این اتفاق افتاده است وجود دارد یا خیر.

En واتساپ مثل بقیه برنامه های کاربردی پیام رسانی فوری ، کاربران می توانند لیست مخاطبین خود را مدیریت کنند. اگر کاربری بخواهد مخاطبی را از این برنامه حذف کند ، می تواند. اما اگر می خواهید به طور موقت ارتباط با یک مخاطب را قطع کنید ، می توانید آن را مسدود کنید.

چگونه می دانیم کسی به راحتی شما را در واتس اپ مسدود کرده است یا خیر

اگر از طریق پیام به یکی از مخاطبین خود ارسال می کنید واتساپ و هیچ جوابی نمی یابد ، ممکن است سرنخی باشد که شما را مسدود کرده است ، اما این همیشه درست نیست. حالا شما می دانید که چرا ما به شما سرنخهایی می دهیم تا در مورد آن اطلاعات بیشتری کسب کنید.

تأیید مضاعف هرگز ظاهر نمی شود

اگر doble تیک وقتی پیام برای مخاطب ارسال می کنید ، نشانه عدم انسداد آنها نیست. اما قبل از پرش به نتیجه گیری ، توضیحات دیگری وجود دارد که چرا تیک دوبل ظاهر نمی شود.

مخاطب شما می تواند قطع یا خاموش شود ، یا بدون آن باتری. اما اگر پس از مدتی (یک یا دو روز) هنوز تیک مضاعف ظاهر نشود ، ممکن است واقعاً شما را مسدود کرده باشد.

اگر مخاطبی شما را مسدود کرده باشد ، پیام های ارسالی بلافاصله تأیید می شوند ، این نشان می دهد که پیام ارسال شده است اما حتی وارد نشده است به دستگاه از تماس شما تأیید دو برابر به رنگ آبی نشان می دهد که کاربر پیام را خوانده است.

نمی بینید آخرین بار تماس آنلاین شما چگونه است

اگر تا چند روز پیش می دیدید که آخرین بار تماس با شما متصل شده است و اکنون وجود ندارد ، دو گزینه وجود دارد: شاید مخاطب شما گزینه ها را پیکربندی کرده باشد تا کسی نتواند تاریخ و زمان آخرین اتصال شما و وضعیت آنلاین آنها را ببیند ، یا ممکن است واقعاً شما را مسدود کند.

نشانه آنلاین شما تأیید می کنید که مخاطب در حال حاضر WhatsApp باز است ، اما به این معنی نیست که آنها پیام هایی را که برای آنها ارسال کرده اید خوانده اند. از طرف دیگر ، ذکر امروز در ... دقیقاً وقتی آخرین بار به سیستم وارد شده اید نشان می دهد. لطفاً توجه داشته باشید که اگر تنظیمات حریم خصوصی خود را تغییر دهید تا آخرین بار مخفی شوید ، همچنین آخرین باری که وارد سیستم شده اید ، نخواهید دید.

 

عکس نمایه مخاطب شما تغییر نمی کند

همیشه مشاهده همان عکس نمایه ممکن است نشانه قفل باشد ، اما ممکن است اخیراً آنرا تغییر نکرده باشید یا ممکن است شما اجازه مشاهده آن نداشته باشید.

شما نمی توانید مخاطب را برای پیوستن به گروه دعوت کنید.

اگر می خواهید یکی از مخاطبین خود را به یک گروه اضافه کنید ، نمی توانید و پیام ظاهر می شود خطا در افزودن نام شرکت کننده یا شخص، بدان معنی است که شما اجازه اضافه کردن این مخاطب را ندارید. ممکن است این باشد که شما مسدود شده اید یا تلفن خود را تغییر داده اید.

توجه: اگر نکاتی که در بالا ذکر شد متناسب با پرونده شما باشد ، احتمال اینکه مخاطب شما آن را مسدود کرده باشد وجود دارد. اما این نتیجه گیری مطلق نیست ، زیرا واتس اپ از حریم شخصی کاربران خود محافظت می کند و عملکرد خاصی برای ایجاد یک بلاک ندارد.