چگونه نمی توان به گروه های اضافه شد نمایش مشخصات عمومی

دوستان شما تصمیم گرفته اند که یک مهمانی برگزار کنند و یک گروه را در آن ایجاد کنید نمایش مشخصات عمومی برای دعوت از همه شرکت کنندگان ، از جمله شما نیز. خوشحال هستید که مورد توجه قرار گرفتید ، با این وجود افزودن به این گروه که اولین بار نیستید به دلیل اعلان های مکرر پیام های جدیدی که دریافت می کنید ، آزار دهنده است. بنابراین شما تعجب می کنید که آیا راه حلی برای اصلاح این مسئله و جلوگیری از تکرار آن در آینده وجود دارد؟

خوشبختانه برای شما جواب مثبت است و اگر بخواهید می توانم همه چیز را با جزئیات توضیح دهم. در فصل های بعدی این راهنما ، می توانید توضیح دهید چگونه به گروه های اینستاگرام اضافه نشویم از طریق راه حل های مختلف مفید برای این منظور ، که به شما امکان می دهد تا اقدامات احتیاطی مربوط به پیوستن به گروه ها در شبکه اجتماعی معروف عکاسی را انجام دهید.

چطور میگی آیا مشتاق یادگیری بیشتر هستید و نمی توانید برای شروع صبر کنید؟ بنابراین ، راحت بنشینید و چند دقیقه وقت آزاد بگذارید. نشانه هایی را که می خواهم به شما بگویم با دقت بخوانید و خواهید دید که به راحتی و به سرعت در تلاش پیشنهادی خود موفق خواهید شد. خواندن خوبی داشته باشید!

  • غیرفعال کردن اعلان ها برای درخواست های گروه
  • مسدود کردن یک کاربر
  • خود را پیکربندی کنید مشخصات خصوصی
  • یک گروه را ترک کنید

قبل از توضیح چگونه به گروه های اینستاگرام اضافه نشویم، من باید اطلاعات اولیه را در این باره به شما بدهم.

اول، تو باید بدانی که نمایش مشخصات عمومی به طور پیش فرض ، درخواست های مربوط به اضافه کردن به گروه ها را فیلتر می کند ، در صورت ایجاد توسط افرادی که دنبال نمی شوند.

در این موارد خاص ، بنابراین ، ترکیب در گروه ها باید توسط کاربر اضافه شده تأیید شود ، که یک اعلان دریافت می کند و در صورت مناسب بودن آن ، می تواند با فشردن یک دکمه خاص ، ادغام را در گروه قبول کند.

اگر برعکس ، این درخواست ها بین افرادی که یکدیگر را دنبال می کنند ارائه شود ، به طور خودکار پذیرفته می شوند. با این حال ، همانطور که در فصل اختصاص داده شده به موضوع توضیح خواهم داد ، ترک گروههایی که به آنها اضافه شده است به روشی کاملاً ساده امکان پذیر است.

همچنین ، باید بدانید که حداقل در زمان نوشتن این راهنما ، نمایش مشخصات عمومی به شما اجازه نمی دهد از افزودن به گروه جلوگیری کنید. با این وجود ، ممکن است برخی از راه حل ها مانند غیرفعال کردن اعلان ها برای درخواست های گروهی ، مسدود کردن کاربر یا تنظیم نمایه خصوصی وجود داشته باشد - رویه هایی که در فصل های بعدی جزئیات بیشتری به شما می دهم.

در این مرحله ، اگر می خواهید در مورد موضوع اطلاعات بیشتری کسب کنید ، ادامه مطلب را بخوانید: در سطرهای زیر تمام دستورالعمل های گام به گام نحوه دستیابی به موفقیت را در مقصدی که با اقدام از طریق برنامه پیشنهاد داده اید پیدا خواهید کرد. نمایش مشخصات عمومی برای آندروید e IOS و در صورت امکان ، از وب سایت رسمی شبکه اجتماعی عکاسی نیز استفاده کنید.

غیرفعال کردن اعلان ها برای درخواست های گروه

همانطور که گفته شد ، درخواستهای گروهی بطور خودکار توسط آنها فیلتر می شوند نمایش مشخصات عمومی، در صورت ساخته شدن توسط افرادی که از آنها پیروی نمی کنند.

در این حالت خاص ، در حقیقت ، کاربر اضافه شده یک اعلان مربوط به درخواست عضویت در گروهی دریافت می کند که با فشار دادن دکمه می توان آن را رد کرد نادیده گرفتن. بعلاوه ، حتی در صورت عضویت ، بعداً با فشار دادن دکمه می توان گروه را ترک کرد خروج.

این اعلان خاص را می توان از طریق تنظیمات شبکه اجتماعی غیرفعال کرد ، مانند یک عمل می کند تلفن همراه. برای این کار ، شروع کنید نمایش مشخصات عمومی در دستگاه خود وارد حساب کاربری خود شوید و به صفحه خود بروید نیمرخ.

سپس ، روی نماد located واقع در گوشه بالا سمت راست فشار دهید و در منوی ظاهر شده ، مورد را لمس کنید تنظیمات. حالا صدا را فشار دهید اطلاعیه ها و بعد در نوشتن پیامهای مستقیم. در آخر مقاله را بررسی کنید نه، در مکاتبات با متن درخواست های گروه.

مسدود کردن یک کاربر

برای جلوگیری از اضافه شدن کاربر خاص به گروه ، می توانید او را در اینستاگرام مسدود کنید. در واقع ، این عملیات پیش بینی می کند که کاربر مسدود شده دیگر نمی تواند پروفایل شخصی را که بلوک را اجرا کرده است ببیند و علاوه بر این ، از هر نوع تعامل در آینده نیز جلوگیری می کند.

برای رسیدن به این هدف ، می توانید از طریق برنامه اقدام کنید. نمایش مشخصات عمومیبلکه از طریق وب سایت رسمی شبکه اجتماعی عکاسی.

در هر دو حالت ، در صفحه اصلی از نمایش مشخصات عمومی کاربر را که باید از طریق موتور جستجو مسدود شود شناسایی می کند ( نماد ذره بین ) ، برای دسترسی به نمایه خود. پس از آن ، روی نماد ضربه بزنید (...) و در منویی که ظاهر می شود ، دکمه را فشار دهید. بلوک ( این کاربر را مسدود کنید از وب).

عملکرد مورد نظر با فشار دادن دکمه قابل برگشت است باز کردن مربوط به حساب مسدود شده، که نام آن در قسمت قابل مشاهده است تنظیمات> حریم خصوصی> حسابهای مسدود شده کاربرد نمایش مشخصات عمومی. در صورت تردید یا مشکل ، با آموزش اختصاصی من در این زمینه مشورت کنید.

نمایه خصوصی خود را تنظیم کنید

را انتخاب کنید مشخصات خصوصی راه حل دیگری است که می توانید برای فیلتر کردن درخواست افزودن به گروه ها پیاده سازی کنید. با فعال سازی این گزینه ، در واقع درخواست های مربوط به پیروان جدید (که همانطور که گفته شد ، در صورت پیگیری متقابل می توانند افراد را به طور خودکار به گروه اضافه کنند) برای تأیید ارسال می شوند.

با این حال ، به خاطر داشته باشید که فعال سازی حساب خصوصی باعث می شود تا پروفایل و همچنین تمام محتوای چندرسانه ای منتشر شده فقط برای کاربرانی که قبلاً در میان دنبال کنندگان آن هستند قابل مشاهده باشد و متعاقباً به عنوان چنین مورد تأیید قرار بگیرند.

این گفته است ، اگر می خواهید در این نیت موفق باشید ، می توانید از طریق برنامه اقدام کنید نمایش مشخصات عمومی بلکه از وب سایت رسمی شبکه اجتماعی است. در هر دو مورد ، برای ادامه ، به حساب خود وارد شوید و به بخشی اختصاص دهید تنظیمات با فشار دادن روی نماد تلفن هوشمند از تلفن هوشمند یا روی آن دنده از وب

پس از انجام این کار ، در بخش حریم خصوصی ( حریم خصوصی و امنیت از وب) مطمئن شوید که تنظیم شده است EN گزینه حساب خصوصی، برای فعال کردن این عملکردی که در هر زمان با برگشت به آن قابل برگشت باشد خاموش دکمه مناسب

در صورت شک یا مشکلی یا برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد آن ، آموزش من را که به موضوع اختصاص داده شده بخوانید.

یک گروه را ترک کنید

اگر علیرغم تمام اقدامات احتیاطی که تاکنون به شما گفته ام ، شما هنوز به گروه اضافه شده اید و اکنون می خواهید ترک کنید ، نگران نباشید: می توانید هر زمان که بخواهید در این تلاش موفق شوید و از طریق برنامه اقدام کنید. نمایش مشخصات عمومیبلکه از وب سایت رسمی شبکه اجتماعی نیز موجود است.

در هر دو حالت ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید تا به بخش اختصاص داده شده به پیام های خصوصی (با کلیک بر روی) بروید نماد هواپیما واقع در گوشه بالا سمت راست). در مرحله بعد ، گروهی را که به آن اضافه شده است پیدا کنید و برای دیدن آن روی آن کلیک کنید.

در آخر ، لمس کنید نماد (ها) در گوشه بالا سمت راست واقع شده و در منوی نشان داده شده ، مورد را فشار دهید ترک گپ. در آخر ، با فشردن دکمه ، عملیات را تأیید کنید خروج. آسان است ، درست است؟