A gyorsítótár és az adatok törlése közötti különbség. Törölje a Gyorsítótár és törölje a adat egy eszköz nem azonos, mivel az eljárásoknak különböző következményei vannak. Lássuk a különbségeket és mikor kell ezeket megtenni.

A gyorsítótár és az adatok törlése közötti különbség: tartsa szem előtt

Mi a gyorsítótár?

A gyorsítótár az ideiglenes böngészési adatok tárolása a hozzáférés felgyorsítása érdekében felkeresett oldalak korábban. Minden alkalommal, amikor meglátogat egy weboldalt vagy megnyílik alkalmazások, az adatokat a gyorsítótár memória. Tehát amikor visszatérsz hozzájuk, a böngésző nem kell újratölteni őket. Ez időt takarít meg és növeli a webhelyek termelékenységét, így az indítási folyamatok gyorsabban reagálnak. Ez a készülék gyorsítótárának világos oldala.

Miért ürítsük ki a gyorsítótárat?

A gyorsítótár ürítése fontos, mert ezzel együtt szabadítson fel memóriaterületet eszközök. Minél több memória van tele, annál rosszabb a készülék teljesítménye. Ezért a böngésző gyorsítótárának rendszeres ürítésével szabad helyet hagy a készülék memóriájában, és jobb teljesítményt érhet el.

A gyorsítótár ürítése nem jelenti az adatok törlését az eszközről

Törölje a gyorsítótárat nem jelenti törölje készülékünkről az azonosító adatokat vagy más adatokat, például letöltött alkalmazások vagy az elvégzett konfiguráció. Ha ez a kérdése, nyugodjon meg arról, hogy a gyorsítótár csak az ideiglenes fájlok memóriáját szabadítja fel, vagyis InternetFüggetlenül attól, hogy felkeres-e webhelyeket, nyitott alkalmazásokat, játékokat stb.

Az adatok

Az adatok a következő eredményekből származnak mindent, amit hozzáadtál a készülékre a használat első napjától: bejelentkezés, jelszavak, letöltött alkalmazások, beállítások, testreszabások stb. Ha törli őket, akkor véglegesen törli őket a memóriából. Ezért, mielőtt úgy dönt, hogy végrehajtja ezt a műveletet, alaposan gondolja át, mivel később semmilyen adatot nem fog lekérni. Például eltávolítottuk a féltékeny YouTube-kedvenceidet. Amikor újra megnyitja a webhelyet, úgy tűnik, mintha még soha nem csatlakozott volna a YouTube-hoz. A folyamatban lévő játék új játékot indít. A törlés végleges törlést jelent.

Miért törölni kell az adatokat?

Az adatok törlésére vonatkozó döntésnek átgondoltnak kell lennie. Foglalja le extrém helyzetek hogyan elad eszközét, orvosolja a vírus behatolásának következményeit, az eszköz vagy egy adott alkalmazás hibás működését stb. Van bejelentkezési problémája, és nem tudja megoldani? Kipróbáltad az összes lehetséges megoldást a visszaállításra? Az egyik alkalmazás nem működik megfelelően? Törölte a gyorsítótárat, és nem oldotta meg? Ezek a problémák megoldhatók ezzel a művelettel.

Az adatok végleges törlése törli azokat

Az adatok törlésével véglegesen törlődik az eszközéről, legyen az egy számítógép, egy telefon vagy egy táblagép, nincs esélye a gyógyulásnak. Felhívjuk figyelmét, hogy minden eszköznek megvan a saját útja ezen műveletek végrehajtásához. Ellenőrizze a beállításait, hogy megtudja, hogyan.