A fő számla letiltása PS4. Eladtad a régit PlayStation 4 áttérni egy újabb modellre: a megállapodás sikeres volt, és egyelőre a konzol szinte az új tulajdonos kezében van.

Felmerült azonban egy kérdés: Nem hagyta aktívan a fiókját a régi PS4-en? Ha igen, akkor a egy másik személy szabadon hozzáférhet adataihoz - nagy probléma! Mindenesetre ne essen kétségbe: van megfelelő megoldásom az Ön számára!

A mai oktatóanyagban részletesen elmagyarázom a PS4 főszámla letiltása mind a konzolból, mind pedig a távolról (PC vagy mobil eszközök segítségével).

Hogyan lehet lépésről lépésre eltávolítani a fő fiókot a PS4-ből

A legegyszerűbb módszer tiltsa le a fő ps4 fiókot az, hogy kihasználják a Sony konzolban megvalósított sajátos natív funkciókat.

A PlayStation 4 fiók törlése nagyon egyszerű: csak lépjen a menübe Beállítások> Bejelentkezésbeállítások> Felhasználókezelés és válassza ki a cikket Felhasználó törlése. Most nyomja meg a gombot használó törölni akarja, és nyomja meg a gombot. X Jegyzettömb írásban eltávolít, igen y fogadja. Nagyszerű, hogy sikeresen törölte a fiókot.

Bizonyos esetekben azonban az a módszer, amelyet most elmagyaráztam neked, csak olyan profilokkal működhet, amelyek nincsenek beállítva elsődlegesként.

Tehát ha akarod elad a konzolodon vagy megszabadulni a fő számlától, a tanácsom az futás közvetlenül a gyári visszaállítás, hogy a konzolt úgy kapja meg, mint amikor vásárolta.

Mielőtt folytatná a PS4 helyreállítását, jó eltávolítani a konzol társítását a fiókjából, eltávolítva az esetleges kapcsolatokat. Ehhez egyszerűen jelentkezzen be a fő számla > eszköztár fel, és nyomja meg a gombot X a vezérlő ikonját beállítások.

Ezután válassza ki az elemeket Fiókkezelés y Aktiválja elsődleges PS4-ként, nyomja meg a gombot X a párna hangjában kikapcsolása, nyomja meg a gombot igen és ennyi

Abban az esetben, ha a PS4-et soha nem aktiválták főnek, azt tanácsolom, hogy ezt követően azonnal aktiválja és deaktiválja: így biztosíthatja, hogy az összes adatot helyesen törölje. Tökéletes, most már nem a PS4 a fő, és ezért nincs társítva fiókjához.

Ha ez megtörtént, azt mondanám, hogy készen áll a rendszer inicializálására. Nos, ehhez csak menjen a menübe Beállítások> Visszaállítás a konzolt, és nyomja meg az elemet Inicializálja a PS4-et. Ezután csak válassza ki a szkriptet egymás után teljesen, vissza y igen.

Nagyszerű: Ezzel a PlayStation 4 törli az összes adatot és fiókot, és biztonságosan viszonteladhatja azokat. Annak biztosítása érdekében, hogy semmi ne maradjon a PS4-ben, megpróbálhatja elvégezni a kezdeti beállításokat és beállítani egy helyi fiókot.

A főszámla letiltása PS4 nélkül

 Már eladta a PlayStation 4-et, de elfelejtette inaktiválni a konzolon létrehozott fő fiókot? Semmi gond, azonnal elmagyarázom, hogyan távolíthatjuk el a társítást távolról, hogy az a személy, akinek eladta a konzolt, nem férhet hozzá az Ön adataihoz.

A számítógépről

A PlayStation 4 rendszer távolról történő letiltásának legegyszerűbb módja a hivatalos Sony portálon történő áttekintés. Nyilvánvaló, hogy ebben az esetben egy fiókhoz kapcsolódunk PlayStation Network, mivel sajnos nem sokat lehet tenni a helyi számlákkal kapcsolatban.

A folytatáshoz csatlakoznia kell a hivatalos Sony webhelyhez, és belépve be kell jelentkeznie PlayStation Networke-fiókjába iránya email y jelszó a megfelelő mezőkbe, és nyomja meg a gombot Bejelentkezés.

Ezen a ponton nyomja meg az elemet Eszközkezelés jelenjen meg a bal alsó sarokban, válassza ki a szkriptet PlayStation rendszerek (játékok) és először nyomja meg a gombot Az összes eszköz letiltása és igen. A fiókjában szereplő összes készüléket csak egyszer deaktiválhatja 6 hónap.

Nyilvánvaló, hogy a fiókjához kapcsolódó összes konzol le lesz tiltva, és újra kell futtatnia a Belépés, de csak így lehet eltávolítani a korábban eladott PlayStation 4 párosítást. További részletekért kérem, olvassa el a hivatalos Sony irányelveket.

Hogyan lehet letiltani a fő PS4 fiókot egy telefonról

Természetesen lehetőség van a PSN becenevének megváltoztatására a hivatalos alkalmazáson keresztül PlayStation alkalmazás mobiltelefonokhoz és táblagépekhez.

Ismét egyértelműen a kapcsolódó online fiókokról beszélünk PlayStation Network, mivel sajnos nem sokat lehet távolról eltenni a konzolon beállított helyi profilok szétválasztása érdekében.

A folytatáshoz ezért meg kell nyitnia a PlayStation alkalmazást eszközére Play Áruház (ha van készüléke Android) vagy az App Store (ha van egy iPhone o iPad), Kerestem " playstation app ”.

Ez utóbbin belül nyomja meg a gombot alkalmazás ikonra (fehér alapon kék PlayStation logó) a keresési eredmények között. Most érintse meg az elemet Telepítés / beszerzés és, ha használja iOSsegítségével ellenőrizze személyazonosságát Face ID, Touch ID vagy Apple ID jelszó.

Miután elindította a PlayStation alkalmazást és futtatta a Belépés PlayStation Network-fiókjával nyomja meg az ikont számla jelenjen meg a jobb alsó sarokban, válassza ki a szkriptet Szerkesztése profil>   Adatvédelmi beállítások.

Ezután érintse meg a bal felső sarokban található ikont ☰, majd koppintson az elemre Eszközkezelés. Ezután válassza ki a szkriptet PlayStation rendszerek (játékok) és először nyomja meg a gombot Az összes eszköz letiltása majd aztán igen.

Mint valószínűleg már sejtette, ez a művelet leválasztja az összes konzolt a fiókjából, és ezért újra társítania kell őket.

Ez azonban az egyetlen módszer a már eladott PS4 távoli deaktiválására. A fiókjában található összes eszközt csak egyszer deaktiválhatja 6 hónap.

Remek, most sikeresen leválasztotta a konzolt a fiókjáról, és az a személy, akinek értékesítette, többé nem férhet hozzá az Ön adataihoz.