איך לראות מי משתף אתך סיפורים en אינסטגרם

זה של סיפורים זה אחד התפקידים של אינסטגרם שאתה הכי אוהב, כי זה מאפשר לך לחלוק את הרגעים המשמעותיים ביותר ביום שלך במהירות ובקלות. למעשה, אתה משתמש בזה הרבה. עם זאת, לאחרונה גילית שמשתמשים מסוימים לקחו את הסיפורים שלך והפרסמו אותם מחדש ללא אישור בפרופילים שלהם, וזה לא הלך טוב. לכן, ברצונך לדעת האם ניתן להתחקות אחר זהותם של אלה המשתפים את סיפוריך באינסטגרם ובעיקר אם יש דרך להגן על עצמך מפני פרקטיקה זו.

ובכן, אם זה המקרה, דעו שהגעתם למקום הנכון בזמן הנכון! בפסקאות הבאות, למעשה, אדגים אותך איך לראות מי משתף את הסיפורים שלך באינסטגרם ואני אסביר בפירוט כיצד להגן על פרטיותך על ידי הסתרת סיפורים ממשתמשים מסוימים (אולי כאלה ש"צבטת "על ידי פרסום מחדש של סיפוריהם ללא אישור).

יאללה, תעשה לך נוחות, קח את כל הזמן שאתה צריך כדי להתמקד בקריאת הפסקאות הבאות והכי חשוב, נסה להוציא לפועל את ההוראות שאעביר לך. אני בטוח שתצליח להגיע למטרה שלך בלי יותר מדי בעיות. בשלב זה לא נותר לי מה לעשות מלבד לאחל לך קריאה טובה ובהצלחה עם הכל!

  • איך לראות מי משתף את הסיפורים שלך באינסטגרם
  • כיצד להגן על סיפורי אינסטגרם

לפני שנגיע לליבה של הדרכה זו ונסביר את עצמנו איך לראות מי משתף את הסיפורים שלך באינסטגרםחובתי לספק כמה מידע ראשוני לגבי ההליך שאתה הולך לבצע.

הדבר הראשון שאני רוצה לומר לך הוא שלא תמיד תוכל לעקוב אחר זהותם של אלה שמשתפים את הסיפורים שלך באינסטגרם, ומסיבה מאוד פשוטה: אינסטגרם לא מציעה את היכולת לשתף את הסיפורים של אחרים באמצעות פונקציות רשמיות. היוצא מן הכלל היחיד נוגע לסיפורים שאתה מתויג בהם, שניתן לפרסם מחדש בפרופיל שלך בלחיצת כפתור ובכך להשתמש בתכונה מסוימת של Instagram.

בכל שאר הסיפורים, העברה יכולה להיעשות רק על ידי שימוש בפתרונות לא רשמיים, כגון צילום תמונות או שימוש יישומים כמו אלה עליהם סיפרתי במדריך שלי כיצד לפרסם מחדש סיפורים באינסטגרם. המשמעות היא שכאשר סיפור משותף, המשתמש שפרסם את התוכן במקור אינו מקבל מידע אודותיו, אלא אם כן הוא מוזכר בסיפור שהועבר.

בעבר ניתן היה לגלות, לפחות באופן פוטנציאלי, מתי הסיפור עצמו פורסם מחדש מכיוון שהרשת החברתית הזהירה את הכותב המקורי מתוכן צילומי המסך שצולמו על ידי אנשים אחרים, וחשפה את זהותם. עם זאת, תכונה זו הוסרה בחודשים הראשונים של 2018 ואיננו יודעים אם היא תשוחזר או לא.

לאור הדברים שנאמרו, הידיעה לדעת אם מישהו מפרסם את הסיפורים שלהם באינסטגרם אינה קלה: עליכם לגלול ברשימת העוקבים שלכם ולראות את הסיפורים של כל אחד מהם, כדי לדעת אם מישהו פרסם מחדש תוכן ללא אישור. יש רק כמה יוצאים מן הכלל, עליהם אספר בקרוב. אז אתה יכול לפעול רק כלפי מעלה, הולך ל לחסום במניעה את הצגת הסיפורים לאנשים חשודים, כלומר למי יש חשש שהם עשויים לפרסם מחדש תוכן ללא אישור.

איך לראות מי משתף את הסיפורים שלך באינסטגרם

כפי שאמרתי לך בפרק הקודם, אינסטגרם למרבה הצער הסירה את התכונה שאפשרה לך לקבל הודעה כשמשתמש אחר צילם צילום מסך של סיפורים שפורסמו, וצילומי מסך הם האמצעי העיקרי שמשתמשים באינסטגרם משתמשים בהם כדי "ללכוד" את התוכן שיפורסם מחדש. .

כך שהפעם היחידה שתוכל לגלות אם מישהו פרסם סיפור מחדש היא שבתוכן הפוסט החדש יש גם תג לסופר המקורי. תן לי להסביר: כפי שכבר הסברתי לך במדריך אחר, כאשר אתה מתייג משתמש בסיפור אינסטגרם, הוא מקבל התראה על מה שקרה עם הודעה אוטומטית שנשלחה על ידי ישיר (למשל. [אל תגיד לי] הוא הזכיר אותך בסיפורו ).

לכן, אם משתמש יחליט לפרסם מחדש את סיפורו ויחליט לתייג אותו בו, הוא יקבל הודעה ישירה המודיעה לו על השיתוף. כפי שאתה יכול להבין היטב, כדי לראות מי באמת שיתף את הסיפורים שלך באינסטגרם אתה רק צריך לקוות שלמחבר ההודעה מחדש יש את ההיגיון הטוב לתייג אותך, ומצטט אותך כמקור המקורי של התוכן (אפשר לעשות זאת באמצעות המדבקה @ MENZIONA מאשר על ידי הקלדת שם המשתמש שקדם לו הסמל @ ).

בכל המקרים האחרים, כאשר משתמש משתף את סיפורו בפרופיל שלו מבלי להזכיר את שם המשתמש שלו (ולכן מבלי להכיר בסמכות התוכן), הם לא יודיעו להם ויהיה להם קשה לדעת זאת, אלא אם כן תמצאו את עצמכם במקרה. עם סיפור שבו יש תמונות או קטעי וידאו שצילמת, אך כפי שאתה יכול להבין, זהו אירוע בלתי סביר למדי.

כיצד להגן על סיפורי אינסטגרם

לאחר שהבנתם שאינכם יכולים לדעת בוודאות מי באמת משתף את הסיפורים שאתם מפרסמים באינסטגרם, האם תרצו לקבל יותר שליטה על מי שיכול לראות אותם ולכן לפרסם אותם מחדש? הבנתי את זה ואז הרשו לי להסביר כיצד להגן על סיפורי אינסטגרם - - בחירת המשתמשים שיכולים לראות אותם.

כדי להתחיל, הפעל את אפליקציית Instagram הרשמית במכשיר שלך אנדרואיד o iOSהיכנס לחשבונך (למקרה שטרם עשית זאת) והקש על איש קטן ב תמונה ממוזערת של תמונת הפרופיל שלך ממוקם בחלק השמאלי התחתון (אם אתה משתמש בחשבונות מרובים).

בשלב זה, לחץ על הכפתור (≡) הממוקם בחלק השמאלי העליון, בחר את הפריט תצורות בתפריט שנפתח מימין ולחץ על הפריטים פרטיות ואבטחה es אפשרויות היסטוריה. במסך שנפתח בחר את הפריט הסתר את הסיפור ל, בחר את שמות המשתמשים שממנו ברצונך להסתיר את הסיפור ולחץ תחילה על הסמל (✓) ואז בקול סופיכדי להשלים את הפעולה.

מצד שני, אם אתה רוצה לשתף סיפורי אינסטגרם רק עם מעגל קטן של אנשים, הקש על הפריט החברים הכי קרובים (תמיד על המסך שאליו הגעת על ידי לחיצה על האלמנטים פרטיות ואבטחה> אפשרות סיפורים ) גע בלחצן הירוק להוסיף, הממוקם לצד החברים שאיתם תרצו לשתף את הסיפור, ואז הקש על הפריט סופי.

מרגע זה ואילך, הסיפורים שתפרסם באינסטגרם לא יוכלו לראות אף אחד מהאנשים שעוקבים אחריך, למעט אלה שהחלטת לכלול ברשימת החברים הכי קרובים שלך. אם אתה רוצה לדעת יותר על אופן הפעולה של סיפורים ולקבל מידע נוסף על אופן הסתרתם, עיין במדריכים שקישרתי אליך: הם בוודאי יועילו לך מאוד.