Kaip ištrinti „Facebook“ grupę iš mobiliojo telefono? „Facebook“ yra milijonai grupių, neskaitant kitų milijonų platformą naudojančių vartotojų. Mes taip pat galime sukurti vieną ar daugiau grupių, kai tik norime.

Lengva sukurti ir pakviesti dalyvius, iš tikrųjų kiti vartotojai gali rasti grupę (jei ji veikia matomu režimu) ir bendrinti pagal jos temą. Štai kodėl, kai kalbama apie ištrinti grupę, turime žinoti, kad galime tai padaryti net iš savo mobiliojo įrenginio.

Naudojantis „Facebook Lite“, išmoksime ištrinti grupę. Taigi, vadovaukimės toliau pateiktomis instrukcijomis:

Pirmasis žingsnis ištrinti grupę „Facebook“

Turėkite omenyje, kad, norėdami ištrinti grupę „Facebook“, jūs turite būti administratorius. Kai šis punktas bus suprastas, pereisime prie „Facebook“ paskyros.

Eikite į naujienų skiltį ir spustelėkite „Grupių“ parinktis. Raskite grupę, kurią norite ištrinti, ir todėl ją tvarkote. Po grupės pavadinimu pamatysite parinktį „Nariai“. spustelėkite ten. Tai nuves mus į kitą žingsnį žemiau:

Antras žingsnis ištrinti grupę „Facebook“

Kai spustelėsite grupės „nariai“ variantas, galėsite pasirinkti vieną iš žemiau pateiktų narių ir pamatysite, kad mygtukas su trimis taškais rodomas viršutiniame dešiniajame ekrano kampe.

Spustelėję šią parinktį. Galite eiti pašalindamas kiekvieną narį tai sudaro grupę. Jei esate administratorius, bet ne kūrėjas, negalite ištrinti visos grupės, kol kūrėjas to nepadaro arba iš jos neišeina. Kita vertus, jei pašalinsite kiekvieną narį, išeisite iš grupės ir atliksite tą pačią procedūrą.

Po to grupė išnyks. Nė vienas iš grupėje buvusių vartotojų nežinos, kad jie buvo ištrinti, todėl grupė bus uždaryta.

Pateikite grupę „Facebook“

Jei dar kartą apsvarstėte sprendimas ištrinti grupę, galite pasirinkti archyvuoti. Tai visiškai skirtingi dalykai, tačiau tai padės geriau valdyti prieigą prie „Facebook“ paskyros. Norėdami tai pasiekti, atliksime šiuos veiksmus:

Įveskite jį naujienų skiltyje, meniu, kuriame rasite parinktį „Grupės“. Pradėkite ieškoti jūsų valdoma grupė ir ką dabar norite archyvuoti.

Archyvuokite savo grupę „Facebook“: antras žingsnis

Kai būsite grupėje, spustelėkite trijų taškų parinktį. „Informacijos“ viršuje. Po to pamatysite parinktį „Archyvuoti grupę“. Spustelėkite šią parinktį ir jūsų grupė bus archyvuota.

Kai grupė bus archyvuota, grupės nariai gaus pranešimą apie šiuos veiksmus. Nė vienas iš narių negali paskelbti ar bendrinti turinį kol grupę saugo administratorius. Vykdydami šias instrukcijas, galime pasirinkti ištrinti arba archyvuoti grupę.