Hoe niet worden toegevoegd aan groepen van Instagram

Je vrienden hebben besloten om een ​​feest te organiseren en hebben een groep gemaakt in Instagram om alle deelnemers uit te nodigen, ook jij. Je bent blij dat er rekening mee is gehouden, maar je merkt dat het toevoegen aan deze groep, wat niet de eerste is die je hebt meegemaakt, vervelend is vanwege de frequente meldingen van nieuwe berichten die je ontvangt. Je vraagt ​​je daarom af of er een oplossing is om het probleem te verhelpen en te voorkomen dat het in de toekomst opnieuw gebeurt.

Gelukkig voor jou is het antwoord ja en kan ik alles tot in detail uitleggen als je wilt. In de volgende hoofdstukken van deze handleiding vindt u deze uitleg hoe niet te worden toegevoegd aan Instagram-groepen via verschillende handige oplossingen voor dit doel, waardoor u enkele voorzorgsmaatregelen kunt nemen met betrekking tot deelname aan groepen in het bekende fotografische sociale netwerk.

Hoe zeg je? Benieuwd naar meer en kan niet wachten om aan de slag te gaan? Leun dus comfortabel achterover en neem een ​​paar minuten vrije tijd. Lees aandachtig de aanwijzingen die ik u ga geven en u zult zien dat u gemakkelijk en snel zult slagen in uw voorgestelde poging. Veel leesplezier!

  • Schakel meldingen voor groepsverzoeken uit
  • Een gebruiker blokkeren
  • Configureer uw privé profiel
  • Verlaat een groep

Voor het uitleggen hoe niet te worden toegevoegd aan Instagram-groepen, Ik moet u hierover voorlopige informatie geven.

Eerste, je moet weten dat Instagram Standaard filtert het verzoeken met betrekking tot het toevoegen aan groepen, voor het geval ze worden gedaan door mensen die niet worden gevolgd.

In deze specifieke gevallen moet de opname in de groepen daarom worden goedgekeurd door de toegevoegde gebruiker, die een melding ontvangt en, indien hij dit gepast acht, de opname in de groep kan accepteren door op een specifieke knop te drukken.

Als de verzoeken daarentegen worden gedaan tussen mensen die elkaar opvolgen, worden ze automatisch geaccepteerd. Zoals ik echter zal uitleggen in het hoofdstuk dat aan het onderwerp is gewijd, is het mogelijk om de groepen waaraan het is toegevoegd op een vrij eenvoudige manier te verlaten.

U moet ook weten dat, in ieder geval op het moment dat u deze handleiding schrijft, Instagram het staat u niet toe om het toevoegen aan groepen preventief te blokkeren. Het is echter mogelijk om enkele tijdelijke oplossingen te implementeren, zoals het uitschakelen van meldingen voor groepsverzoeken, het blokkeren van een gebruiker of het instellen van een privéprofiel - procedures die ik u in de volgende hoofdstukken meer zal geven.

Als u op dit punt meer over het onderwerp wilt weten, lees dan verder: in de volgende regels vindt u alle stapsgewijze instructies over hoe u verder kunt gaan om te slagen in de door u voorgestelde bedoeling door via de applicatie te handelen. Instagram voor Android e iOS en, indien mogelijk, ook van de officiële website van het fotografische sociale netwerk.

Schakel meldingen voor groepsverzoeken uit

Zoals gezegd worden groepsaanvragen automatisch gefilterd op Instagram, voor het geval ze zijn gemaakt door mensen die niet worden gevolgd.

In dit specifieke geval ontvangt de toegevoegde gebruiker in feite een melding met betrekking tot het verzoek om lid te worden van een groep die kan worden afgewezen door op de knop te drukken Negeren. Bovendien kan de groep, zelfs in geval van lidmaatschap, later worden verlaten door op de te drukken Verlaten.

Deze specifieke melding kan worden uitgeschakeld via de instellingen van het sociale netwerk en fungeert als een mobiele telefoon. Start hiervoor de Instagram op uw apparaat, log in op uw account en ga naar uw scherm profiel.

Druk vervolgens op het pictogram ☰ in de rechterbovenhoek en tik in het menu dat verschijnt op het item configuraties. Druk nu op de stem Bekendmakingen en dan in het schrijven Directe berichten. Controleer ten slotte het artikel Nee, in overeenstemming met de formulering Groepsverzoeken.

Een gebruiker blokkeren

Om te voorkomen dat een specifieke gebruiker aan een groep wordt toegevoegd, kun je deze blokkeren op Instagram. Deze operatie zorgt er namelijk voor dat de geblokkeerde gebruiker niet langer het profiel kan zien van de persoon die de blokkering heeft geïmplementeerd en bovendien voorkomt het ook elke andere vorm van toekomstige interactie.

Om dit te bereiken, kunt u via de applicatie handelen. Instagram, maar ook via de officiële website van het fotografische sociale netwerk.

In beide gevallen op het hoofdscherm van Instagram identificeert de gebruiker die moet worden geblokkeerd via de zoekmachine (de vergrootglaspictogram ), om toegang te krijgen tot uw profiel. Tik daarna op het pictogram (...) en druk in het menu dat verschijnt op de knop. slot ( Blokkeer deze gebruiker van internet).

De bewerking in kwestie is omkeerbaar door op de knop te drukken ontsluiten overeenkomend met de geblokkeerd account, waarvan de naam zichtbaar is in de sectie Instellingen> Privacy> Geblokkeerde accounts toepassing van Instagram. Raadpleeg bij twijfel of problemen mijn tutorial over het onderwerp.

Stel uw privéprofiel in

Selecteer de privé profiel is een andere oplossing die u kunt implementeren om het verzoek om toe te voegen aan groepen te filteren. Door deze optie te activeren, worden in feite verzoeken met betrekking tot nieuwe volgers (die, zoals vermeld, automatisch mensen aan groepen kunnen toevoegen, in geval van wederzijdse follow-up) ter goedkeuring verzonden.

Houd er echter rekening mee dat de activering van het privé-account het profiel en ook alle gepubliceerde multimedia-inhoud alleen zichtbaar maakt voor gebruikers die al tot de volgers behoren en vervolgens als zodanig zijn goedgekeurd.

Dat gezegd hebbende, als je succesvol wilt zijn in deze intentie, kun je handelen via de app Instagram maar ook van de officiële website van het sociale netwerk. Log in beide gevallen in op uw account en ga naar het gedeelte dat is gewijd aan configuraties door op het smartphonepictogram op de smartphone of op de versnelling van het web.

Nadat u dit hebt gedaan, in de sectie Intimidad ( Privacy en veiligheid van internet) zorg ervoor dat deze is ingesteld op EN optie Privé account, om deze functionaliteit in te schakelen die op elk moment omkeerbaar is door naar UIT de juiste knop.

Lees bij twijfel of problemen of voor meer informatie hierover mijn tutorial over het onderwerp.

Verlaat een groep

Als je ondanks alle voorzorgsmaatregelen die ik je tot nu toe heb verteld, nog steeds aan een groep bent toegevoegd en nu wilt vertrekken, maak je geen zorgen: je kunt op elk moment slagen in deze poging via de app. Instagram, maar ook van de officiële website van het sociale netwerk.

Log in beide gevallen eerst in op uw account om naar het gedeelte gewijd aan privéberichten te gaan (door te klikken op vliegtuig pictogram bevindt zich in de rechterbovenhoek). Zoek vervolgens de groep waaraan deze is toegevoegd en klik erop om deze te bekijken.

Raak ten slotte aan icoon (s) in de rechterbovenhoek en druk in het weergegeven menu op het item Verlaat de babbelen. Bevestig ten slotte de bewerking door op de knop te drukken Verlaten. Makkelijk toch?