Jak zamrozić moje ostatnie połączenie WhatsApp? Połączenia WhatsApp to jedna z rzeczy, które wielu użytkowników sprawdza, aby wiedzieć, kiedy dana osoba się połączyła, ponieważ wymagać skontaktowania się z tą osobą lub po prostu dlatego, że są ciekawi aktywności tej osoby w sieci społecznościowej.

Bez względu na powód, dla którego chcą poznać te informacje, może się zdarzyć, że ta osoba lub ty nie chcę, żeby twoje kontakty wiedziały kiedy ostatnio się łączyłeś i istnieją sposoby, aby te informacje zostały zablokowane i nie były widoczne dla Twoich kontaktów.

Wskaźnik

Czas zamrożenia

Jedną ze sztuczek, które można zastosować, aby nie wiedzieli, o której ostatnio łączyłeś się, jest po prostu zamrożenie czasu połączenia, co pozwoli ci oszukać kontakty dając im inny czas połączeniaW ich przypadku zostałeś zainfekowany kilka godzin temu, nawet gdy byłeś online zaledwie kilka minut temu.

Jak to zrobić?

W tym celu konieczne jest wykonanie szeregu czynności i posiadanie wersji oryginalnej, czyli normalna aplikacja. Będziesz musiał:

  • Kliknij sekcję ustawienia aplikacji, jest to identyfikowane przez trzy pionowe punkty.
  • Kiedyś alternatywy tego menu, będziesz musiał kliknąć opcję kont.
  • Później będziesz musiał wybierz opcję prywatności.
  • Wykonuje włączenie alternatywa ostatnio widziana.
  • Teraz musisz nacisnąć o alternatywie prywatności wersji aplikacji.
  • Kliknij na możliwość ukrycia statusu online.
  • Gdy to zrobisz, kontakty sBędziesz mógł zobaczyć tylko czas ostatniego połączenia że sam do tego wybrałeś.

Inna alternatywa

Inną alternatywą, którą możemy Ci zaoferować, aby ludzie nie wiedzieli, kiedy ostatnio się łączyłeś, jest ta z wyłącz tę opcję w swojej aplikacji, ale jeśli jesteś online, kontakty pasujące do Ciebie w aplikacji zobaczą Cię online, w ten sam sposób, w jaki wyjaśniamy, jak to zrobić:

  • Kliknij sekcję ustawienia aplikacji, jest to identyfikowane przez trzy pionowe punkty.
  • Kiedyś alternatywy tego menu, będziesz musiał kliknąć opcję kont.
  • Później będziesz musiał wybierz opcję prywatności.
  • Kliknij na możliwość ukrycia statusu online.
  • Aplikacja uruchomi się ponownie a osoby z Twojego zespołu będą widzieć tylko te informacje.

Kolejna sztuczka

W razie czego nie chcę używać żadnego z poprzednich opcji możesz również wykonać następujące czynności:

  • Zaloguj się na urządzeniu mobilnym.
  • Wykonywane aktywacja trybu samolotowego.
  • Po aktywacji trybu samolotowego musisz: wejść do aplikacji.
  • Przed przeczytaniem wiadomości lub wiadomości, które masz w aplikacji.
  • Zamknij aplikację WhatsApp.
  • Przeprowadź reaktywację lub wyłączanie trybu samolotowego.