Cum să vezi ultimul acces în WhatsApp, chiar dacă este ascuns


Cum se vede ultimul acces în WhatsApp chiar dacă este ascuns

Au trecut vreo două ore de când i-ai trimis un mesaj prietenului tău Luca Whatsapp, dar nu a răspuns încă. Al șaselea simț vă spune că este ocupat să discute cu prietena lui, așa că ați încercat să vedeți când a fost ultima dată când s-a conectat la WhatsApp, dar ... datele în cauză nu sunt disponibile! Știi de ce? Este foarte probabil ca prietenul dvs. să fi ascuns aceste informații modificând setările de confidențialitate ale contului dvs.

Vă întrebați dacă există o cale vezi ultimul acces în WhatsApp chiar dacă este ascuns ? Să spunem că răspunsul este «ni«. În prezent nu se poate ști cu siguranta când un utilizator s-a conectat la WhatsApp în cazul în care a decis să nu facă publice aceste informații. Cu toate acestea, în timpul tutorialului, voi dezvălui un mic „truc” care vă va permite să înțelegeți cel puțin dacă un utilizator este online la un moment dat. Dacă ați fost dvs. care ați modificat setările de confidențialitate, pur și simplu restaurați setările originale pentru a vedea din nou ultimul acces (aproape) al tuturor contactelor, deoarece vi s-a ascuns până acum.

Așadar, te-am intrigat și acum, ai vrea să te adânci în subiect? Curaj: fă-te confortabil, fă-ți timp pentru a te concentra asupra citirii următoarelor paragrafe și, cel mai important, pune în aplicare „sfaturile” pe care ți le voi oferi. Nu mai am nimic de făcut decât să vă doresc o lectură fericită!

  • Schimbați-vă setările de confidențialitate WhatsApp
  • Monitorizați cine a ascuns ultima autentificare WhatsApp
  • Atenție la escrocherii!

Schimbați-vă setările de confidențialitate WhatsApp

V-ați modificat setările de confidențialitate WhatsApp decidând să nu vă afișați contactele la ultima conectare? Dacă da, dacă vreți vezi ultimul acces în WhatsApp chiar dacă este ascuns (cel puțin până acum), va trebui să schimbați din nou setările de confidențialitate și să faceți datele vizibile și ele tu Ultimul acces. Acest „compromis” este necesar dacă doriți să vă „spionați” prietenii pe WhatsApp. Evident, dacă aveți îndoieli, vă puteți relua pașii atunci când considerați că este cel mai potrivit: acțiunea este, de fapt, reversibilă.

Desigur, dacă unul dintre contactele tale și-a ascuns ultimul acces sau tu a blocat, nu le veți putea vedea „mișcările” schimbând configurația în cauză (deși în a doua parte a tutorialului voi dezvălui câteva trucuri pentru a ști când o persoană este online pe WhatsApp).

Android

Dacă utilizați un dispozitiv Android și doriți să schimbați setările de confidențialitate legate de ultimul acces din WhatsApp, primul pas pe care trebuie să îl faceți este să porniți aplicația de mesagerie, apăsați butonul (⋮) situat în dreapta sus și selectați elementul configuraţiile în meniul care apare.

Pe ecranul care se deschide, apăsați elementul Cont (distins prin icoană cheie ) și atinge elementul intimitate. Apoi atinge elementul Ultimul acces și puneți marcajul de lângă opțiune Toate dacă doriți să vă asigurați că toată lumea poate vedea data ultimului dvs. acces la WhatsApp sau accesați opțiunea Contactele mele pentru a vă asigura că doar contactele dvs. pot avea ocazia să știe când a fost ultima dată când v-ați conectat la platforma de mesagerie instant.

Din acest moment, veți putea vedea din nou ultimul acces al contactelor dvs. (cu excepția celor care, la rândul lor, au modificat setările de confidențialitate ale WhatsApp și au decis să nu facă publice aceste informații). Dacă aveți dubii, vă puteți schimba din nou setările WhatsApp și puteți face invizibile datele referitoare la ultimul dvs. acces accesând Setări> Cont> Confidențialitate apoi alegeți opțiunea Nimeni legat de funcție Ultimul acces.

De asemenea, vă reamintesc că, dacă ați blocat un utilizator pe WhatsApp, nu veți putea vedea ultimul său acces până când nu îl deblocați. Pentru a face acest lucru, reveniți la configuraţiile de la WhatsApp, mergeți la Contapoi în intimitate și selectați opțiunea Contacte blocate: N situat în partea de jos (în secțiune Posturi ). În acest moment, ar trebui să vedeți lista tuturor contactelor blocate din interior - apăsați pe numele de contact doriți să deblocați și să selectați elementul deblocați [Nume] din caseta care se deschide, pentru a vedea din nou ultimul acces.

iOS

Folosești un iPhone? Chiar și în acest caz, modificarea setărilor de confidențialitate WhatsApp și/sau deblocarea utilizatorilor blocați este ușoară. Tot ce trebuie să faceți este să lansați aplicația de mesagerie instantanee, să atingeți fila Setări situată în dreapta jos, apoi să selectați elementul Cont și apoi fila Confidențialitate.

Pe ecranul care se deschide, apăsați elementul Ultimul acces situat în partea de sus și selectați opțiunea Toate, pentru a permite oricui să vadă ultima ta autentificare WhatsApp sau să selecteze opțiunea Contactele mele, pentru a afișa aceste date numai celor care se află printre persoanele de contact.

În caz de îndoială, puteți restabili afișarea ultimului dvs. acces la WhatsApp, revenind la Setări> Cont> Confidențialitate și configurarea elementului Ultimul acces en Nimeni.

După cum v-am spus acum un moment, dacă ați blocat un utilizator pe WhatsApp, nu veți putea vedea ultimul acces al acestuia până în momentul în care îl deblocați. Pentru a face acest lucru, reveniți la configuraţiile WhatsApp, apăsați primul pe voce Cont și apoi în intimitate. Acum, atinge elementul închis Pentru a vedea lista de contacte blocate, căutați numele de contact doriți să deblocați pentru a vedea ultimul acces, glisați-l de la dreapta la stânga și, în final, apăsați butonul roșu descuia.

După deblocarea utilizatorului în cauză, ar trebui să poți vedea din nou accesul, cu condiția ca acesta din urmă să nu îl fi blocat la rândul său sau să fi activat setările de confidențialitate care ascund datele legate de ultimele accesări făcute în WhatsApp. V-am vorbit cu puțin timp în urmă.

Monitorizați cine a ascuns ultima autentificare WhatsApp

Dacă ați citit ghidul până în acest moment, evident instrucțiunile pe care vi le-am dat până acum nu v-au ajutat să vedeți ultimul acces în WhatsApp al unora dintre contactele dvs., care probabil și-au schimbat setările de confidențialitate cu privire la datele din ultimele accesări.

În acest caz, puteți face un mic „truc” pentru a vedea dacă un utilizator este online sau nu. Ce vreau să spun? La posibilitatea de monitoriza cine a ascuns ultimul acces pe WhatsApp. Cum poți face asta? Deschide Chat pentru utilizatorul a cărui ultimă autentificare nu o puteți vedea și așteptați cu răbdare să se conecteze la serviciul de mesagerie instantanee.

Chiar dacă ați modificat setările de confidențialitate pentru ultima autentificare, veți putea vedea în continuare formularea În linie imediat sub ea prenume imediat ce vă conectați la WhatsApp. Știu, a face acest tip de „urmărire” și a aștepta ca utilizatorul în cauză să se conecteze poate fi obositor și necesită multă răbdare, dar este singura modalitate de a ști sigur dacă utilizatorul în cauză este conectat la WhatsApp.

Nota: Dacă un contact te-a blocat În WhatsApp, chiar și folosind metoda descrisă mai sus, nu veți putea înțelege când utilizatorul în cauză este sau nu online. Singura modalitate de a încerca să remediați situația este să vă deblocați pe WhatsApp - citiți ghidul la care tocmai am legat, pentru a înțelege dacă ați fost blocat de un utilizator și, eventual, cum să îl deblocați.

Atenție la escrocherii!

După cum probabil ați observat din examinarea efectuată până acum, dacă un utilizator a ascuns informațiile referitoare la ultimul acces pe WhatsApp, nu puteți face multe pentru a ști când a fost ultima dată când s-a conectat la platforma de mesagerie. De aceea te invit la acordați mare atenție înșelătoriei.

De fapt, mulți circulă în magazine. aplicații care promit să urmărească mișcările prietenilor tăi și primesc notificări în timp real imediat ce se conectează la WhatsApp, chiar dacă și-au ascuns statutul online. Inutil să spun că aceste aplicații pur și simplu nu Nu. Funcționează, dar sunt pline de reclame și, de parcă nu ar fi suficient, ar putea reprezenta o amenințare serioasă pentru securitatea și confidențialitatea dvs. De aceea vă recomand nu descărcați aplicații de acest tip, mai ales dacă provin din surse externe Joaca Store sau App Store.

Un alt lucru la care vă invit să acordați o atenție deosebită este că nu introduceți niciodată informațiile dvs. personale: nume, prenume, număr de telefon telefonul mobil, etc. - pe portalurile web care promit să identifice când un utilizator este sau nu online: este în joc confidențialitatea acestuia. A intelege?

Stop creativ
IK4
Descoperă online
un cum se face
Urmăritori online
procesează-l ușor