Ako odstrániť tlačidlo Zdieľať na facebook

Nakoniec ich vaši priatelia chytili a presvedčili vás, aby ste sa prihlásili facebook. Nechcete však, aby to ohrozilo vaše súkromie, a aby ste boli úspešní v jeho snahe o jeho ochranu (v maximálnej možnej miere), chcete, aby vaše príspevky neboli zdieľateľné. Problém je v tom, že ak nie ste veľmi oboznámení s nastavením súkromia slávnej sociálnej siete, nemáte predstavu, ako postupovať.

Ak je to skutočne tak, nebojte sa - môžem to vysvetliť ako odstrániť tlačidlo Zdieľať na Facebooku. Zaručujem, že to nie je komplikované, pretože stačí prejsť do nastavení ochrany súkromia zdieľanej publikácie vo svojom denníku a zvoliť jednu z možností, ktoré nemôžete urobiť. možno zdieľať. Je zrejmé, že to môžete urobiť iba so svojím „osobným“ obsahom: pokiaľ ide o príspevky zdieľané stránkou na Facebooku (ktoré sú vždy verejné), nemožno ich zrušiť.

Ak vám je už teraz všetko jasné, povedal by som, že môžeme konečne pokračovať. Ste pripravení začať? Áno? Vynikajúci! Urobte si preto pohodu, venujte všetok čas, ktorý potrebujete, sústredeniu sa na prečítanie nasledujúcich odsekov, a hlavne sa snažte implementovať „tipy“, ktoré vám dám. Ak tak urobíte, môžete si byť istí, že nebudete mať najmenší problém so zmiznutím tlačidla zdieľania z vašich príspevkov na Facebooku. Prajem vám dobré čítanie a veľa šťastia vo všetkom!

  • Odstráňte tlačidlo Zdieľať na Facebooku

Odstráňte tlačidlo Zdieľať na Facebooku

podľa odstráňte tlačidlo Zdieľať na Facebooku, musíte použiť nastavenie ochrany osobných údajov, ktoré vám to umožní, napríklad » Iba ja „alebo“ Priatelia «. Podľa výberu " všetko «Publikácie môžu v skutočnosti zdieľať všetci používatelia sociálnej siete (presne prostredníctvom» podiel «). Pozrime sa teda podrobne, ako zmeniť tieto nastavenia ako z mobilu, tak aj z PC.

Poznámka: Ako som vám už povedal na začiatku publikácie, ak zdieľate verejnú publikáciu vo svojom časopise (napríklad publikovanú na jednej strane), pri úprave nastavení ochrany osobných údajov ju bude vidieť a bude ju zdieľať každý.

robot

Ak chcete, aby publikáciu zverejnenú na Facebooku nebolo možné zdieľať konaním zo zariadenia robotMali by ste vedieť, že nie je ťažké uspieť: stačí sa prihlásiť do svojho účtu, vyhľadať publikáciu, ktorej súkromie chcete zmeniť, a zvoliť nastavenia, aby ju nebolo možné zdieľať. Všetko nájdete podrobne vysvetlené v nasledujúcich odsekoch.

Ak chcete začať, prihláste sa do svojho účtu Facebook prostredníctvom oficiálnej aplikácie sociálnej siete, klepnite na tlačidlo (≡) umiestnené v pravom hornom rohu a stlačte vaše krstné meno, aby ste prešli priamo do svojho profilu. V tomto okamihu vyhľadajte príspevok, ktorý je momentálne možné zdieľať, a klepnite na tlačidlo (...) umiestnené v pravom hornom rohu.

Potom sa dotknite položky Upraviť Súkromia v otvorenej ponuke vyberte preferovanú možnosť ochrany osobných údajov (napr. Priatelia, Priatelia okrem ..., Najmä niektorí priatelia ... o Iba ja ) a nakoniec kliknite na tlačidlo (←) ktorý je na dokončenie operácie v ľavom hornom rohu. Jednoduchá pravda?

Chystáte sa zmeniť nastavenie ochrany súkromia všetkého obsahu, ktorý v budúcnosti zverejníte, aby ho nebolo možné zdieľať od okamihu jeho zverejnenia? Garantujem, že nie je ťažké uspieť. Pokračujte klepnutím na textové pole Čo si myslíš?, stlačte tlačidlo (▾) nachádzajúce sa v prvej rozbaľovacej ponuke pod vaším menom, zmeňte nastavenia ochrany osobných údajov tak, že vyberiete také nastavenie, vďaka ktorému príspevok nebude zdieľať každý (napr. Priatelia, Priatelia okrem ...atď.) a pokračovať v publikovaní. Jednoduchá pravda?

iOS

Chceli by ste, aby sa príspevok na Facebooku stal nezdieľateľný tým, že budete konať podľa svojich iPhone o iPad ? V takom prípade musíte vedieť, že musíte postupovať rovnako, ako som uviedol v kapitole venovanej systému Android: prihláste sa do svojho účtu Facebook, vyhľadajte príspevok, ktorý sa nedá zdieľať, a zmeňte príslušné nastavenia ochrany osobných údajov.

Prvá vec, ktorú musíte urobiť, je spustiť aplikáciu Facebook, prihlásiť sa do svojho účtu (ak ste tak ešte neurobili), klepnúť na tlačidlo (≡) umiestnené v pravom dolnom rohu a stlačte Vaše meno z otvorenej obrazovky prejdite priamo do svojho profilu.

Potom vyhľadajte príspevok, ktorý sa zdá byť zdieľaný ostatnými používateľmi Facebooku, a klepnite na tlačidlo (...) nachádza sa v pravom hornom rohu. V ponuke, ktorá sa otvorí, klepnite na položku Upraviť súkromie, vyberte jednu z možností, ktorá vám umožní skryť kľúč zdieľania (napr. Priatelia, Priatelia okrem ..., Najmä niektorí priatelia ... o Iba ja ) a nakoniec stlačte hlas posledný ktorý je vpravo hore.

Máte v úmysle zmeniť svoje nastavenie ochrany osobných údajov týkajúce sa príspevkov, ktoré budete zverejňovať v budúcnosti? Úspech je veľmi jednoduchý: klepnite na textové pole Čo si myslíš? a na obrazovke, ktorá sa otvorí, stlačte tlačidlo (▾) nachádzajúce sa v prvej rozbaľovacej ponuke pod vaším menom, zmeňte preferované nastavenie ochrany osobných údajov tak, že vyberiete nastavenie, ktoré vám umožní príspevok nezdieľať (napr. Priatelia ) a zverejniť ju. Ľahšie ako to?

Pc

Chceli by ste vedieť, či je možné, aby sa príspevok na Facebooku nezdieľal Pc, možno preto, že nemá svoje mobilný telefón alebo tablet po ruke? Samozrejme, že môže! Po prihlásení na Facebook a prihlásení do svojho účtu opäť jednoducho musíte nájsť príspevok, ktorý chcete zdieľať, a zmeniť svoje nastavenie ochrany osobných údajov, to je všetko!

Ak chcete pokračovať, prihláste sa do svojho účtu Facebook z prihlasovacej stránky (alebo z aplikácie na server) windows 10) a kliknite na ten váš. krstné meno umiestnené hore (na modrom paneli), aby ste prešli priamo do svojho profilu. Teraz vyhľadajte príspevok, ktorý chcete zdieľať, a kliknite na tlačidlo (▾) umiestnená v prvej rozbaľovacej ponuke hneď pod vaším menom a vyberte preferovanú možnosť ochrany osobných údajov (napr. Priatelia, Priatelia okrem ..., Najmä niektorí priatelia ... o Iba ja ).

Prípadne môžete kliknúť na symbol (...) umiestnenú v pravom hornom rohu príspevku, vyberte položku Upraviť príspevok, stlačte tlačidlo (▾) v dolnej časti (vedľa tlačidla » Uložiť “) A v otvorenej ponuke vyberte preferovanú možnosť ochrany osobných údajov (napr. Priatelia ). Ak chcete uložiť zmeny, ktoré ste práve vykonali, nezabudnite stlačiť modré tlačidlo Uložiť - Ak všetko prebehlo dobre, príspevok by už nemal byť zdieľateľný. Videl si, že to nebolo? tak komplikované urob to?

Ak chcete odteraz zmeniť nastavenia ochrany osobných údajov všetkých príspevkov, ktoré zverejníte vo svojom profile, kliknite na textové pole Čo si myslíš? a v poli, ktoré sa otvorí, kliknite na tlačidlo (▾) umiestnené v korešpondencii s redakciou Sekcia z správy, vyberte uprednostňovanú možnosť ochrany osobných údajov (napr. Priatelia, Priatelia okrem ..., Najmä niektorí priatelia ... o Iba ja ) A to je všetko.