Program pikeun nyingkronkeun audio sareng pidéo

Program pikeun nyingkronkeun audio sareng pidéo. Naha anjeun parantos ngaunduh pidéo tina internét dimana audio sareng pidéo ditunda sareng hoyong terang upami aya solusi parangkat lunak anu anjeun tiasa ngabéréskeun masalah éta? Tah tangtu enya!. Dina tutorial dinten ieu, kanyataanna, kuring bakal nunjukkeun anjeun program anu pangsaéna pikeun… baca leuwih

Kumaha muka konci saluran Telegram iPhone

Kumaha muka konci saluran Telegram iPhone

Kumaha ngabuka blokir saluran Telegram iPhone. Pasti anjeun nganggo telegram dina iPhone anjeun. Sareng henteu ngan ukur ngobrol sareng réréncangan anjeun, tapi ogé, sareng di luhur sadayana, nuturkeun topik anu dipikaresep ku anjeun, ngalangkungan seueur saluran anu aya dina platform éta. Nanging, sababaraha dinten kapengker, aya kajadian anu anéh. Anjeun teu tiasa deui... baca leuwih

Kumaha terang upami nomer anu diblokir nyauran anjeun

Kumaha terang upami nomer anu diblokir nyauran anjeun

Kumaha terang upami nomer anu diblokir nelepon anjeun. Sanggeus narima runtuyan telepon pengkuh di tengah peuting, manéhna megatkeun pikeun meungpeuk nomer telepon jalma nu ngaganggu manéhna. Tapi kumaha upami saatos sababaraha waktos, anjeun hoyong ngalacak deui léngkah anjeun sareng muka konci éta? Urang ngabejaan ka maneh kumaha. Sanajan kitu, saméméh ... baca leuwih

Kumaha haté dilakukeun nganggo keyboard telepon sélulér

Kumaha haté dilakukeun nganggo keyboard telepon sélulér

Kumaha jantung dijieun ku keyboard telepon sélulér. Anjeunna nembe parantos ngadeukeutan dunya téknologi sareng tungtungna anjeunna ogé ngagaleuh telepon sélulér anu munggaran. Anjeun parantos mimiti ngantunkeun sareng henteu sesah nyerat ka réréncangan anjeun, surfing Internét, sareng ngalaksanakeun operasi dasar anu sanés. Ayeuna, kumaha oge... baca leuwih

Kumaha miceun modeu headsét

Kumaha miceun modeu headsét

Kumaha mupus mode headset. Saatos ngadengekeun musik dina telepon sélulér Anjeun, Anjeun megatkeun sambungan headphone tina alat jeung manggihan yén mode headphone tetep aktip. Dina basa sejen, alat Anjeun terus ngadeteksi headphone, sanajan eta geus dipegatkeun sambungan. Kumaha bisa kajadian saperti kitu? Nya, alesanana tiasa… baca leuwih

Kumaha carana ngarobah akun di Fortnite

Kumaha carana ngarobah akun di Fortnite

Kumaha cara ngarobah akun di Fortnite. Naha anjeun badé ngamimitian ti mimiti nganggo akun anjeun di Fortnite? Naha anjeun gaduh profil Fortnite dimana anjeun parantos muka konci sababaraha tingkatan sareng kulit, naha anjeun badé nyandak kana platform kaulinan anu sanés tapi henteu terang kumaha neraskeun? Teras anjeun bakal bungah terang yén anjeun nuju dina tempat anu leres dina waktos anu pas... baca leuwih

Kumaha masihan artos dina GTA Online

Kumaha masihan artos dina GTA Online

Kumaha carana masihan duit di GTA Online. Ayeuna anjeun parantos janten bos Los Santos sareng anjeun parantos ngalaksanakeun sagala anu anjeun tiasa laksanakeun dina GTA Online. Nanging, réréncangan anjeun nembé mimiti maén judul Rockstar Games sareng naroskeun anjeun ngabantosan anjeunna maju, panginten masihan anjeunna sababaraha… baca leuwih

Kumaha upami terang telepon sélulér gaduh dua SIM

Kumaha upami terang telepon sélulér gaduh dua SIM

Kumaha terang upami telepon sélulér ngagaduhan dua SIM. baraya anjeun masihan anjeun handphone anyar. Éta bakal janten kasempetan anu saé pikeun akrab sareng téknologi. Tapi mimitina anjeun hoyong miceun mamang: saprak anjeun nganggo dua SIM dina telepon sélulér lami anjeun, anjeun hoyong terang upami telepon sélulér énggal anjeun nampi… baca leuwih

Kumaha cara muka file JNLP

Kumaha cara muka file JNLP

Kumaha cara muka file JNLP. Sababaraha dinten kapengker, bos naroskeun anjeunna pikeun nganalisis sababaraha file kalayan bantosan program khusus anu sateuacana dimuat dina USB stick. Nanging, saatos anjeun nyambungkeun alat ka PC, anjeun perhatikeun yén aplikasi anu dimaksud aya dina format JNLP, ekstensi anu anjeun kantos kantos… baca leuwih

Kumaha nyetél waktosna dina Instagram

Kumaha nyetél waktosna dina Instagram

Kumaha carana nempatkeun timer dina Instagram. Ningali carita Instagram réréncangan anjeun, anjeun perhatikeun yén sababaraha di antarana nyelapkeun timer ka aranjeunna anu nunjukkeun undur mundur ka tanggal anu tos disetel. Dina paragraf di handap ieu, kuring bakal ngajelaskeun sacara rinci kumaha nyetél timer dina instagram nganggo fitur anu disayogikeun ku… baca leuwih

Kumaha pikeun ngundeur Procreate gratis.

Kumaha pikeun ngundeur Procreate gratis

Kumaha unduh Procreate gratis. Ngagambar mangrupikeun salah sahiji karep anu hébat, sareng akhir-akhir ieu, anjeun ogé ngadeukeutan gambar digital, nganggo iPad sareng Apple Pencil anu dipercaya. Ku sabab éta, anjeun badé nyobian Procreate, aplikasi lukisan digital anu kasohor pisan anu dirancang pikeun dianggo ku profésional sareng desainer "hobi", tapi mimitina… baca leuwih

Kumaha carana maén online antara PS4 sareng Xbox One

Kumaha carana maén online antara PS4 sareng Xbox One

Kumaha maén online antara PS4 sareng Xbox One. Babaturan anjeun gaduh Xbox One sareng anjeun, sabalikna, gaduh PlayStation 4 sareng hoyong maén multiplayer online babarengan. Nanging, anjeun henteu acan tiasa ngartos naha éta leres-leres mungkin. Atanapi panginten, anjeun parantos mendakan yén aya judul anu… baca leuwih

Kumaha cara ngaktipkeun keyboard backlit Lenovo

Kumaha cara ngaktipkeun keyboard backlit Lenovo

Kumaha ngaktipkeun keyboard backlit Lenovo. Anjeun geus meuli PC Lenovo jeung anjeun geus kaget ku lampu tina keyboard backlit. Nanging, saatos anjeun ngaktipkeun laptop, ieu kejutanna: sanaos usaha-terusan, anjeun henteu acan tiasa ngaktipkeun keyboard backlit Lenovo. Tapi dinten ieu abdi bade ka dieu ... baca leuwih

Kumaha ngetik hurup dina alas kenop telepon

Kumaha ngetik hurup dina alas kenop telepon

Kumaha cara nyerat hurup dina kibor telepon. Kusabab anjeun salah "nyaluyukeun" setelan telepon sélulér anjeun, anjeun moal tiasa ngetik deui hurup dina kibor telepon. Anjeun teu ngahaja nganonaktipkeun sababaraha pilihan sareng ayeuna anjeun badé ngalereskeun masalah ieu. Nya, upami ieu leres-leres, yakinkeun: éta sanés serius. … baca leuwih

Kumaha mendakan alamat IP jalma

Kumaha mendakan alamat IP jalma

Kumaha milarian alamat IP hiji jalma. Pasti anjeun parantos nguping yén ngalangkungan alamat IP anjeun tiasa terang saha anu aya di sisi anu sanés layar sahingga ngaidentipikasi jalma dina jaringan. Sareng éta (ampir) leres. Nanging, sateuacan nyiptakeun harepan palsu sareng alarmisme anu teu perlu,… baca leuwih

Kumaha carana ngagaduhan artos anu teu terbatas di The Sims

kumaha gaduh artos anu teu terbatas dina sim kuring

Kumaha carana boga duit tanpa wates dina The Sims. Gairah anjeun pikeun simulator kahirupan parantos ngenalkeun anjeun kana naon anu gancang janten salah sahiji kaulinan pidéo karesep anjeun: The Sims. Panginten pikeun anjeun kaéndahan maén aya dina rupa-rupa anu teu aya babandinganana sareng kamungkinan nyiptakeun gedong énggal sareng solusi hiasan. Tanpa… baca leuwih

Kumaha carana nempatkeun ikon Google dina desktop

Kumaha carana nempatkeun ikon Google dina desktop

Kumaha carana nempatkeun ikon Google dina desktop. Pamakéan PC sareng alat téknologi khusus mangrupikeun hal anu anjeunna masih sesah ngartos. Tangtosna, anjeunna moal tiasa nyebat dirina salaku jalma anu kabetot pikeun ngajalajah sadayana modernitas, sanaos usaha adaptasina penting, sahenteuna dina naon… baca leuwih

Kumaha carana nyalin kontak tina iPhone ka SIM

Kumaha carana nyalin kontak tina iPhone ka SIM

Kumaha nyalin kontak tina iPhone ka SIM. Anjeunna mutuskeun pikeun ngaganti iPhone heubeul na kalawan handphone Android. Janten, anjeun kedah nransfer kontak buku telepon iPhone anjeun ka telepon énggal anjeun, tapi anjeun henteu terang kumaha ngalakukeunana. Dina iPhone, kanyataanna, teu aya fungsi khusus pikeun nyalin kontak iPhone… baca leuwih

Kumaha mupus sajarah video dina Watch

Kumaha mupus sajarah video dina Watch

Kumaha mupus sajarah video dina Watch. Anjeun nembé ningali sababaraha pidéo dina Watch, bagian Facebook khusus pikeun pilem sareng pidéo langsung, anu ayeuna anjeun hoyong mupus sajarah kagiatan anu aya hubunganana sareng akun anjeun. Dina paragraf di handap ieu, kuring bakal ngajelaskeun kumaha mupus sajarah pidéo dina Watch tina telepon… baca leuwih

Kumaha carana maén FIFA pikeun dua di PS4

Kumaha carana maén FIFA pikeun dua di PS4

Kumaha maén FIFA pikeun dua dina PS4. Pasti anjeun parantos ngatur tuangeun sareng réréncangan di bumi sareng mutuskeun pikeun ngahirupkeun wengi ku ngatur turnamén FIFA dina PS4. Anjeun bakal naroskeun ka babaturan pikeun mawa anjeun kaulinan sareng konsol, tapi, supados henteu kagok di payuneun batur, anjeun hoyong nginpokeun ka diri anjeun… baca leuwih

Cara ngeusi batre laptop tanpa carjer

Cara ngeusi batre laptop tanpa carjer

Kumaha ngecas laptop tanpa carjer. Nalika ngabereskeun kamarna, anjeunna mendakan laptop lami anu parantos mangtaun-taun teu dianggo, ditinggalkeun sareng tanpa aya pangecas na. Janten anjeun parantos mutuskeun pikeun masihan kahirupan énggal (panginten nganggo éta salaku "pusat média" pikeun nyambung ka TV atanapi salaku PC ... baca leuwih

Kumaha ngaktipkeun NFC dina iPhone

Kumaha ngaktipkeun NFC dina iPhone

Kumaha ngaktipkeun NFC dina iPhone. Anjeun gaduh iPhone, smartphone anu terkenal ti Apple, sareng anjeun parantos diajar ngawasaan seueur fungsina. Sanajan kitu, aya hiji nu saukur eludes anjeun, tapi sabenerna bisa datang dina gunana dina sababaraha kaayaan: éta NFC, éta chip anjeun geus uninga pisan ngeunaan di lapangan ... baca leuwih

Kumaha carana ngarobah email ID Supercell

Kumaha carana ngarobah email ID Supercell

Kumaha carana ngarobah email Supercell ID. Anjeun geus leungit aksés ka alamat surélék anjeun sarta ku kituna teu bisa deui asup ka akun anjeun kalawan supercell ID. Anjeun hoyong ngarobih alamat email Supercell ID anjeun, sabab anjeun henteu deui nganggo anu anjeun… baca leuwih

Kumaha tiasa terang upami aya jalma teu mempalire pesen dina Rosululloh

Kumaha tiasa terang upami aya jalma teu mempalire pesen dina Rosululloh

Kumaha terang upami aya anu teu malire pesen dina Messenger. Anjeun ngirim pesen ti Messenger sareng aranjeunna henteu acan ngawaler. Ieu mungkin nu geus teuing sibuk na teu bisa ngalakukeun eta acan. Tapi, anjeun hariwang yén aranjeunna ngahaja teu malire anjeun. Tong gancang teuing ngaluncat kana kacindekan négatip sapertos kieu: ieu sigana sanés… baca leuwih

Kumaha nurunkeun ping dina PS4

Kumaha nurunkeun ping dina PS4

Kumaha nurunkeun ping dina PS4. Salaku enthusiast kaulinan multiplayer leres, Anjeun ngan teu bisa meunang ngaliwatan slowdown excruciating (ogé katelah lag) dina moments paling seru jeung sengit tina kaulinan online PS4 Anjeun. Milarian inpormasi ngeunaan éta, anjeunna diajar yén éta mangrupikeun masalah latency dina komunikasi antara… baca leuwih

Kumaha maén dua sareng Nintendo Switch

Kumaha maén dua sareng Nintendo Switch

Kumaha maén dua sareng Nintendo Switch. Anjeun panginten mésér Nintendo Switch, konsol hibrida Nintendo, pikeun kamungkinan tiasa maénkeun dua kaulinan karesep anjeun, sapertos Smash Bros atanapi Mario Kart. Kaleresan? Tetep maca, sabab kuring badé nyarioskeun ka anjeun hal-hal anu tiasa mangpaat pisan pikeun anjeun. Upami anjeun ngarencanakeun pikeun ngatur wengi… baca leuwih

Aplikasi pikeun ngarobah sora nalika nelepon

Aplikasi pikeun ngarobah sora nalika nelepon

Aplikasi pikeun ngarobah sora nalika nelepon. Naha anjeun ngarencanakeun telepon prank pikeun babaturan sareng naha anjeun milarian aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun nyumputkeun sora dina telepon sélulér anjeun? Teu aya masalah, anjeun parantos sumping ka tempat anu leres dina waktos ayeuna! Nyatana, kalayan pituduh ayeuna, kuring bakal nunjukkeun anjeun sababaraha aplikasi pikeun ngarobih sora anjeun salami… baca leuwih

Kumaha ningkatkeun volume headphone Bluetooth

Kumaha ningkatkeun volume headphone Bluetooth

Kumaha carana ningkatkeun volume headphone bluetooth. Anjeun nganggap diri anjeun jalma anu ati-ati pisan, sareng pikeun ngajagi kasalametan anjeun, anjeun biasana ngandelkeun headset Bluetooth salami perjalanan mobil anjeun. Nanging, saatos nampi sababaraha telepon, anjeunna sadar yén volume ngupingkeun jauh tina cekap. Anjeunna henteu ngadangu... baca leuwih

Kumaha carana ngarobih poto kana PDF ti hapé anjeun

Kumaha carana ngarobih poto kana PDF ti hapé anjeun

Kumaha ngarobih poto kana PDF tina ponsel anjeun. Upami ieu kajantenan ka anjeun, kami di dieu pikeun ngabantosan anjeun: «Anjeun kedah ngadaptar dina portal wéb khusus sareng, tinangtu kaayaan, anjeun parantos mutuskeun pikeun ngalakukeunana ngalangkungan telepon sélulér anjeun. Hanjakalna, anjeun parantos ngalaman setback dina prosés ngirimkeun dokumén anu diperyogikeun pikeun ngalengkepan… baca leuwih

Kumaha carana ngarobah hurup kana nomer

Kumaha carana ngarobah hurup kana nomer

Kumaha carana ngarobah hurup kana angka. Naha anjeun kantos kedah nyalin nomer tina hiji file Excel ka anu sanés sareng mendakan diri anjeun gaduh masalah itungan atanapi kabingungan dina urutan data, sabab parangkat lunak ngarawat aranjeunna sacara salah sareng pormatna salaku téks, saatos nempelkeunana, sanés salaku inohong? Naha anjeun kantos… baca leuwih

Kumaha pikeun ngundeur kaulinan gratis di Nintendo 3DS

Kumaha pikeun ngundeur kaulinan gratis di Nintendo 3DS

Kumaha pikeun ngundeur kaulinan gratis dina Nintendo 3DS. Anjeun nembé mésér Nintendo 3DS, konsol genggam terakhir Nintendo sateuacan Switch / Switch Lite. HENTEU? Pasti anjeun parantos ngamimitian ngajalajah sajumlah ageung kamungkinan anu ditawarkeun ku anu terakhir sareng grup judul anu ageung. Panginten anggaran anjeun ayeuna ketat sareng,… baca leuwih

Kumaha nyarios dina Fortnite Nintendo Switch

Kumaha nyarios dina Fortnite Nintendo Switch

Kumaha ngobrol dina Fortnite Nintendo Switch. Babaturan anjeun maénkeun Fortnite dina Nintendo Switch sareng aranjeunna ngajak anjeun ngiringan kaulinan na. Saatos sababaraha karugian, anjeun sadar yén pangalaman kaulinan tiasa ningkat sacara signifikan upami anjeun tiasa komunikasi sacara vokal sareng réréncangan anjeun, pikeun ngingetkeun aranjeunna ngeunaan lokasi lawan. A) Leres… baca leuwih

Kumaha terang saha anu tinggaleun profil Instagram

Kumaha terang saha anu tinggaleun profil Instagram

Kumaha terang saha anu aya di tukangeun profil Instagram. Naha anjeun ningali hal-hal anu anéh dina sababaraha pangguna Instagram? Naha anjeun hoyong terang saha aranjeunna leres-leres ningali naha anjeun tiasa "percanten" aranjeunna atanapi henteu? Jelas yén anjeun resep ngartos kumaha carana terang saha anu nyumput di tukangeun profil Instagram. … baca leuwih

Kumaha carana kéngingkeun Robux gratis

Kumaha carana kéngingkeun Robux gratis

Kumaha kéngingkeun Robux gratis. Anjeun parantos ngalanggan platform anu kasohor anu ngumpulkeun langkung ti 15 juta kaulinan di jero. Dina usaha pikeun ngaropea karakter anjeun, anjeun mendakan yén pikeun kéngingkeun baju sareng sababaraha asesoris anjeun kedah gaduh Robux, anu mangrupikeun mata uang resmi dina kaulinan Roblox. Teu kantos kantos... baca leuwih

Kumaha ngalacak tanggal pésér tina ponsel

Kumaha ngalacak tanggal pésér tina ponsel

Kumaha ngalacak tanggal pameseran telepon sélulér. Dina sababaraha minggu kamari, anjeun mendakan sababaraha masalah sareng telepon sélulér anjeun: telepon sering pareum, batréna ngan ukur sababaraha jam, sareng sakapeung henteu hurung deui. Kacurigaan nyaéta yén anjeun gaduh cacad hardware sareng ku sabab ieu anjeun ngagaduhan… baca leuwih

Kumaha cara nransper file ti Mac ka hard drive éksternal

Kumaha cara nransper file ti Mac ka hard drive éksternal

Kumaha cara nransper file tina Mac ka hard drive éksternal. Upami anjeun ngagaleuh hard drive pikeun nyimpen file anu anjeun henteu dianggo unggal dinten sareng hoyong nransferkeun file pikeun ngahémat rohangan, baca terus. Mac anjeun, kanyataanna, henteu gaduh drive internal anu ageung sareng unggal waktos anjeun badé ngaunduh aplikasi énggal, anjeun kedah… baca leuwih

Kumaha ngahapus nomer SIM

Kumaha ngahapus nomer SIM

Kumaha mupus nomer SIM. Anjeun perhatikeun yén sadaya nomer telepon muncul dua kali, sabab aya dina SIM sareng telepon. Ku sabab kitu, anjeun parantos mutuskeun pikeun ngahapus nomer tina SIM tapi, dina prakna, anjeun teu acan tiasa mendakan pilihan pikeun ngalakukeunana. Salajengna, anjeun… baca leuwih

Kumaha balikan deui PC tina keyboard

Kumaha balikan deui PC tina keyboard

Kumaha ngabalikan deui PC tina kibor. Kana waktosna, anjeunna mendakan kasenangan ngagunakeun keyboard PC pikeun ngalakukeun operasi anu biasana dilakukeun ku beurit, anu peryogi langkung lami. Anjeun parantos mendakan sababaraha "potong kompas" anu parantos ngagancangkeun padamelan sadinten anjeun. Tapi, aya sababaraha operasi anu masih… baca leuwih

Kumaha cara ngarobah nami dina Fortnite Nintendo Switch

Kumaha cara ngarobah nami dina Fortnite Nintendo Switch

Kumaha cara ngarobih nami dina Fortnite Nintendo Switch. Nalika anjeun unduh Fortnite dina Nintendo Switch, kahayang pikeun maénkeun éta saé pisan anjeun milih nickname anjeun buru-buru, tanpa merhatikeun teuing. Anjeun bener dimaksudkeun ngan masihan, tapi lajeng game ngambil alih tur jadi salah sahiji paporit Anjeun pikeun sistem Nintendo. The… baca leuwih

Kumaha mupus jasa Google Play

Kumaha mupus jasa Google Play

Kumaha ngahapus jasa Google Play. Saatos nyetél akun Google anjeun sareng ngaunduh sababaraha aplikasi, ieu mangrupikeun kejutan anu ageung: anjeun parantos ngamimitian nampi pesen kasalahan anu terus-terusan aya hubunganana sareng Google Play Services sareng, bosen ku kaayaan ieu, anjeun muka Google dina usaha ngartos kumaha carana ngahapus. éta aplikasi, ... baca leuwih

Kumaha ngajual mobil di GTA offline

Kumaha ngajual mobil di GTA offline

Kumaha carana ngajual mobil di GTA offline. Sanggeus mimiti muterkeun misi kahiji dipercayakeun ka anjeun dina GTA, Anjeun heran lamun aya kasempetan pikeun ngajual kandaraan di buruan jeung ngumpulkeun duit. Malah dina modeu offline atanapi dina bab saga sateuacana anu henteu… baca leuwih

Kumaha nyambung ka WiFi tanpa terang sandi

Kumaha nyambung ka WiFi tanpa terang sandi

Kumaha nyambungkeun ka WiFi tanpa terang kecap akses. Anjeun aya di bumi babaturan caket sareng kedah nganggo jaringan Wi-Fi na. Tapi kumaha upami sobat anjeun henteu terang sandi anjeun? Kalayan niat milarian solusi pikeun masalah ieu, anjeunna konsultasi ka Google pikeun milarian sistem pikeun nyambung ka WiFi tanpa… baca leuwih

Kumaha tingali jam game dina PS4

Kumaha tingali jam game dina PS4

Kumaha ningali jam maén dina PS4. Anjeun parantos lami gaduh PlayStation 4 sareng parantos dianggo pikeun seueur sési kaulinan, sok sanajan sababaraha jam. Éta pisan sababna naha anjeun wondering naha kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nyandak katingal di statistik patali jeung waktu nu geus nyokot anjeun nepi ka rengse hiji… baca leuwih

Kumaha terang nomer telepon SIM

Kumaha terang nomer telepon SIM

Kumaha terang nomer telepon SIM. Ngabereskeun laci mejana, anjeunna mendakan SIM kuno anu parantos lami teu dianggo sareng saleresna ampir hilap. Pananjung ayeuna, anjeunna mutuskeun pikeun ngadaur ulang ku ngalebetkeun kana telepon darurat anu dipésér sababaraha waktos ka pengker, janten… baca leuwih

Kumaha maca kode QR sareng Huawei

Kumaha maca kode QR sareng Huawei

Kumaha maca kodeu QR sareng Huawei. Kusabab covi sigana yén Kode QR aya dimana-mana. Pikeun ningali menu réstoran, alesan kaamanan, aranjeunna bakal ngabejaan Anjeun ngalakukeun hal eta tina ménu virtual nu diakses ku kode tipe ieu. Biasana, éta bakal macét dina sudut ... baca leuwih

Kumaha carana masang YouTube sareng Family Link

Kumaha carana masang YouTube sareng Family Link

Kumaha carana masang YouTube sareng Family Link. Putra anjeun damel saé pisan di sakola sareng, salaku ganjaran, anjeun mutuskeun pikeun ngijinkeun anjeunna nganggo aplikasi YouTube dina tablet Android anu, sababaraha waktos ka pengker, anjeun kedah masihan anjeunna. Masalahna, kumaha ogé, anjeunna parantos nyetél sistem Family Link, pikeun ngalacak… baca leuwih

Kumaha lalajo ping di Fortnite

Kumaha lalajo ping di Fortnite

Kumaha ningali ping di Fortnite. Salila kaulinan Fortnite, aya kajadian anu teu disangka-sangka. Sadetik sateuacan lawan aya di payuneun anjeun, anjeunna ujug-ujug muncul dina sisi sabalikna tina peta. Momen reureuh geus ruined kaulinan paling epik dina sajarah. Janten anjeun hoyong terang kumaha ningali ping di… baca leuwih

Kumaha carana ngapdet Android

Kumaha carana ngapdet Android

Kumaha ngapdet Android Anjeun gaduh smartphone Android sareng anjeun nembé mendakan yén réréncangan anjeun anu gaduh modél telepon anu sami parantos ngapdet sistem operasi teleponna. Anjeun henteu acan nampi béwara ngeunaan kasadiaan apdet, tapi anjeun ogé hoyong ngalih ka versi Android panganyarna anu sayogi pikeun… baca leuwih

Kumaha carana ngadamel PDF henteu tiasa diedit

Kumaha carana ngadamel PDF henteu tiasa diedit

Kumaha cara ngajantenkeun PDF henteu tiasa diédit. Anjeun kedah ngirim sababaraha dokumén PDF anu penting pisan. Kusabab anjeun henteu hoyong eusi file ieu dirobih tapi ngan ukur ditingali, anjeun parantos mutuskeun pikeun milarian sababaraha solusi anu tiasa ngabantosan anjeun dina usaha ieu. Dina pituduh ayeuna, kuring bakal nunjukkeun anjeun kumaha cara ngadamel PDF… baca leuwih

Kumaha carana nyalin CD audio ka mémori USB

Kumaha carana nyalin CD audio ka mémori USB

Kumaha nyalin CD audio kana USB stick. Anjeun tungtungna ngagaleuh radio mobil anu anjeun pikahoyong salami lami. Di antara seueur fitur anu ngayakinkeun anjeun mésér sareng masangna dina mobil anjeun, aya kamungkinan maén musik langsung tina stik USB sareng pamit ka CD "klasik" ... baca leuwih

Kumaha carana make kakuatan dina kalkulator

Kumaha carana make kakuatan dina kalkulator

Kumaha ngalakukeun kakuatan dina kalkulator. Anjeun peryogi kakuatan anu cukup ageung sareng anjeun hoyong nyederhanakeun padamelan anjeun nganggo kalkulator, tapi anjeun henteu acan tiasa mendakan jalan. Upami anjeun hoyong, abdi tiasa nunjukkeun anjeun kumaha unggah nomer dina kalkulator nganggo kalkulator fisik sareng virtual, éta mangrupikeun "standar" dina telepon sélulér, tablet ... baca leuwih

Kumaha carana ngapdet TikTok

Kumaha carana ngapdet TikTok

Kumaha carana ngapdet TikTok. Naha anjeun perhatikeun yén jalma anu anjeun tuturkeun Tik Tok nganggo saringan sareng épék anu henteu muncul dina versi aplikasi anu dipasang dina smartphone anjeun? Tong asa-asa, masalahna sigana ngan saukur anjeun teu acan ngapdet aplikasi kana versi panganyarna anu sayogi. Pikeun… baca leuwih

Kumaha carana maén Online 2vs2 FIFA

Kumaha carana maén Online 2vs2 FIFA

Kumaha carana maén Online 2vs2 FIFA. Anjeun mangrupikeun kipas maén bal anu ageung sareng sering maén FIFA, kaulinan maén bal anu ikonik ti EA. Rék maénkeun dua ngalawan hiji online ngalawan jalma séjén; kumaha oge, anjeun teu bisa angka kaluar kumaha carana ngamangpaatkeun kamungkinan ieu. Dina pituduh ieu, kuring bakal ngajelaskeun sacara rinci kumaha maén 2v2 Online dina… baca leuwih

Kumaha cageur chat Telegram

Kumaha cageur chat Telegram

Kumaha cageur Telegram obrolan. Ku kasalahan (atanapi henteu), anjeun ngahapus sadayana obrolan sareng teu tiasa uih deui ku cara naon waé. Terrified ku pamanggih yén éta bakal kajadian ka anjeun deui, Anjeun hoyong antisipasi jeung neangan, dina cara lengkep preventif, pikeun inpo tentang kumaha carana cageur telegram obrolan. Dina baris di handap ieu, kuring bakal ngajelaskeun sacara rinci… baca leuwih

Kumaha nyelapkeun kartu SIM dina PC

Kumaha nyelapkeun kartu SIM dina PC

Kumaha nyelapkeun kartu SIM kana PC. Anjeun urgently kudu nyambungkeun laptop anjeun ka Internet sarta saprak anjeun gaduh kartu SIM data kalawan jumlah nu tangtu Gigs kaasup, anjeun hoyong nyandak kasempetan pikeun nyelapkeun kana PC jeung ngonpigurasikeunana. Nanging, sanaos PC anu anjeun gaduh parantos disiapkeun pikeun… baca leuwih

Kumaha carana ngapdet Fortnite

Kumaha carana ngapdet Fortnite

Kumaha carana ngapdet Fortnite. Kaulinan kawentar ieu mangrupa kaulinan online sahingga merlukeun sambungan internét aktif maén. Hal penting séjén nyaéta yén éta nampi apdet kalayan sababaraha frékuénsi. Nyatana, pamekar Fortnite périodik nyayogikeun apdet anu ningkatkeun pangalaman kaulinan sareng / atanapi ngabéréskeun sababaraha… baca leuwih

Kumaha Omegle jalanan

Kumaha Omegle jalanan

Kumaha Omegle jalan. Anjeun parantos ngadangu ngeunaan Omegle, layanan obrolan sareng obrolan pidéo anu seueur dianggo ku anu hoyong ngadamel réréncangan énggal dina Internét, tapi anjeun masih henteu terang kumaha ngagunakeunana. Dina tutorial ieu, kuring bakal ngajelaskeun sacara rinci kumaha ngagunakeun Omegle dina PC pikeun ngobrol sareng ngobrol pidéo. Salaku tambahan, kuring bakal nyaritakeun kumaha ngagunakeun jasa dina… baca leuwih

Kumaha milarian kelompok di Telegram

Kumaha milarian kelompok di Telegram

Kumaha milarian grup dina Telegram. Babaturan anjeun anu nganggo Telegram teu ngalakukeun nanaon tapi ngobrol ngeunaan grup anu aranjeunna anggota sareng anu memes sareng gambar lucu dipasang unggal dinten. Henteu kedah disebatkeun, anjeun ogé hoyong ilubiung dina diskusi virtual ieu, tapi anjeun henteu terang kumaha milarian grup dina… baca leuwih

Kumaha carana nempatkeun Google bar dina Android

Kumaha carana nempatkeun Google bar dina Android

Kumaha carana nempatkeun bar Google dina Android. Ningali telepon sélulér Android babaturanana, anjeunna ningali yén dina layar utamana aya widget Google Toolbar, dimana anjeunna tiasa milarian "dina perjalanan", tanpa kedah nganjang ka halaman utama mesin pencari anu kasohor. kapanasaran… baca leuwih

Kumaha mupus unn Fortnite

Kumaha mupus unn Fortnite

Kumaha uninstall Fortnite. Sadaya réréncangan anjeun teu ngalakukeun nanaon tapi ngobrol ngeunaan Fortnite. Sarta didorong ku kahayang pikeun maénkeun kalayan aranjeunna, Anjeun undeur kaulinan multiplayer kawentar ieu. Hanjakalna, anjeun sadar yén éta sanés kumaha anu anjeun bayangkeun. Anjeun ngan teu resep. Butuh loba waktu anjeun. Atawa grafik gaya "kartun" ... baca leuwih

Kumaha aksés ka server swasta Fortnite

Kumaha aksés ka server swasta Fortnite

Kumaha cara ngalebetkeun server Fortnite swasta. Kami terang anjeun resep Fortnite, judul Epic Games Battle Royale. Pasti anjeun parantos nyéépkeun jam-jaman pikeun nonton kaulinan sanés dina YouTube sareng Twitch. Dina salah sahijina, anjeun ningali streamer ngajak pangguna pikeun maénkeun sareng anjeunna dina server pribadi. … baca leuwih

Kumaha carana nempatkeun tujuan dibantuan dina PC Fortnite

Kumaha carana nempatkeun panduan dibantosan dina Fortnite PC

Kumaha nempatkeun tujuan anu ditulungan dina Fortnite PC. Naha anjeun kipas Fortnite, judul Battle Royale anu terkenal tina Epic Games, sareng anjeun biasana maén dina PC? Anjeunna nyangka yén kaulinan éta pikaresepeun pisan, tapi anjeunna gaduh kesan yén sababaraha pangguna ngagaduhan hal tambahan. Ieu ampir sigana anjeunna yén maranéhna bisa Tujuan sampurna. Kanggo … baca leuwih

PES 2021: Pitunjuk sareng Trik Pamula

PES 2021: Pituduh sareng trik pikeun pamula. Beda sareng anu biasana kajantenan di dunya kaulinan vidéo nalika maén bal, taun ieu Konami parantos mutuskeun pikeun nyandak taun sabbatical sareng Pro Evolution Soccer na, ngantosan uih deui kalayan produk anu diproyeksikan nuju generasi salajengna sareng… baca leuwih

Kumaha muka file APK dina PC

Kumaha muka file APK dina PC

Kumaha cara muka file APK dina PC. Naha anjeun parantos ngaunduh file APK sareng henteu terang kumaha cara muka éta dina PC anjeun? Naha anjeun badé masang file APK dina PC anjeun tapi anjeun henteu tiasa ngalakukeun éta kusabab sistem operasi henteu ngakuan éta? Biasana: file APK, saleresna, mangrupikeun bungkusan pamasangan… baca leuwih

Kumaha cara pulihkeun akun Telegram anu dihapus

Kumaha cara pulihkeun akun Telegram anu dihapus

Kumaha cageur akun Telegram anu dihapus. Sababaraha waktos kapengker anjeun ngadaptarkeun Telegram pikeun ngalaman kumaha jasa olahtalatah anu terkenal ieu jalanna, dianggap ku seueur anu janten alternatif anu pangsaéna pikeun WhatsApp. Nanging, saatos dianggo sababaraha dinten, anjeun sadar yén éta sanés pikeun anjeun sareng teras ngahapus akun anjeun. Tanpa… baca leuwih

Kumaha muka konci telepon dikunci ku operator

Kumaha muka konci telepon dikunci ku operator

Kumaha muka konci telepon anu dikonci operator. Lamun anjeun nyelapkeun SIM kana terminal, Anjeun dihurungkeun tur telepon jalan sampurna, tapi teu ngidinan Anjeun pikeun nelepon atawa nampa, kami bakal ngabejaan ka maneh naon nu kudu. Bisa jadi operator geus meungpeuk telepon. Sateuacan anjeun panik total, kumaha upami kuring masihan anjeun ... baca leuwih

Kumaha cara ngawaskeun ulangan di Fortnite

Kumaha cara ngawaskeun ulangan di Fortnite

Kumaha nonton replays di Fortnite. Anjeun parantos maén Fortnite, game battle royale anu terkenal ti Epic Games, akhir-akhir ieu, sareng anjeun parantos saé pisan. Ku sabab kitu, anjeun hoyong marios pagelaran anjeun sareng panginten terang naha musuh anu pikasieuneun éta tiasa ngéléhkeun anjeunna, ngartos téknikna sareng ngagunakeunana pikeun ningkatkeun… baca leuwih

Kumaha ngabersihan mikropon telepon sélulér anjeun

Kumaha ngabersihan mikropon telepon sélulér anjeun

Kumaha ngabersihan mikropon telepon sélulér anjeun. Pikeun sababaraha waktos, babaturan sareng kenalan anu anjeun ajak ngobrol dina telepon nyarios yén aranjeunna henteu tiasa ngadangu anjeun. Anjeun parantos ngaluarkeun masalah anu aya hubunganana sareng jaringan, janten anjeun parantos nyimpulkeun yén barang anu ngaganggu tiasa janten mikropon telepon. Saterusna … baca leuwih

Kumaha ningali saha anu ngabagi kiriman kuring dina Instagram

Kumaha ningali saha anu ngabagi kiriman kuring dina Instagram

Kumaha cara ningali saha anu ngabagi tulisan kuring dina Instagram. Jaringan sosial karesep anjeun nyaéta Instagram sareng, ku kituna, anjeun nyebarkeun sajumlah ageung kontén multimédia unggal dinten, ngaharepkeun janten influencer anu leres. Dina hal ieu, anjeun nembé ningali paningkatan pengikut, saatos publikasi publikasi: sigana… baca leuwih

Cara nyéépkeun piringan PS4 ti controller

Cara nyéépkeun piringan PS4 ti controller

Kumaha carana miceun PS4 drive ti controller. Ayeuna anjeun nuju nyanghareupan sababaraha judul anu anjeun mésér sareng konsol tapi, nalika ngarobih kaulinan, anjeun sadar yén posisi dimana anjeun nempatkeun PS4 nyegah anjeun ngahontal tombol eject disc kalayan nyaman. Teras anjeun hoyong terang kumaha ngaluarkeun disk… baca leuwih

Kumaha carana nyeken dokumen nganggo citak Canon

Kumaha carana nyeken dokumen nganggo citak Canon

Kumaha nyeken dokumén nganggo printer Canon. Anjeun nembé mésér printer Canon anu ogé gaduh scanner tapi anjeun henteu terang kumaha ngagunakeun komponén ieu? Naha anjeun nembé ngalih ka Mac sareng henteu terang kumaha carana masang panyitak énggal anjeun dina PC merek Apple anjeun? Teras anjeun bakal bungah terang anjeun aya dina ... baca leuwih

Kumaha catetan PS2 kaulinan

Kumaha catetan PS2 kaulinan

Kumaha ngaduruk kaulinan PS2. Ngaliwatan hard drive PC lami anjeun, naha anjeun mendakan file pikeun kaulinan PlayStation 2 anu anjeun hoyong bakar? Ieu paling dipikaresep bakal file dina format MDS/MDF, ISO, atawa NRG. Upami Anjeun gaduh PS2 dirobah, anjeun bisa kalayan gampang nyalin kana sagala disc kosong tur muterkeunana ... baca leuwih

Kumaha Ningkatkeun FPS dina PS4

Kumaha Ningkatkeun FPS dina PS4

Kumaha carana ningkatkeun FPS dina PS4. Anjeun resep maén PlayStation 4 sareng anjeun gaduh seueur kasenangan salami sési kaulinan anjeun. Tapi, razia maya anjeun, akhir-akhir ieu, henteu nyugemakeun anjeun lengkep: kecairan kaulinan sigana henteu saé pikeun anjeun. Éta kaayaan anu anéh: pidéo, dina téori, dioptimalkeun dina konsol ... baca leuwih

Kumaha ngonpigurasikeun TP Link Extender

Kumaha ngonpigurasikeun TP Link Extender

Kumaha ngonpigurasikeun TP Link Extender. Anjeun ngagaleuh TP Link Range Extender pikeun ningkatkeun jangkauan sinyal Wi-Fi di bumi tapi, henteu biasa ngagunakeun jinis alat ieu, naha anjeun hoyong panangan pikeun ngonpigurasikeunana? Tong hariwang, anjeun parantos sumping ka tempat anu leres dina waktos anu pas... baca leuwih

Kumaha cara nyitak seueur gambar dina lambaran anu sami

Kumaha cara nyitak seueur gambar dina lambaran anu sami

Kumaha nyitak sababaraha gambar dina lambaran anu sami. Sababaraha dinten kapengker, anjeun unduh sababaraha kartu pos digital anu saé pisan tina Internét sareng ayeuna anjeun badé nyitak sareng disebarkeun ka réréncangan anjeun. Sanajan kitu, ngalakukeun sababaraha math, Anjeun perhatikeun yén lambar printer Anjeun bisa ngandung leuwih ti hiji gambar, jadi Anjeun panginten bakal nyimpen sababaraha ... baca leuwih

Kumaha pariksa kotak dina Word

Kumaha pariksa kotak dina Word

Kumaha pariksa kotak dina Word. Anjeun parantos ngaunduh formulir dina format Word tina Internét, ayeuna anjeun kedah ngeusian éta, tapi saatos ngeusian sadaya widang téks éta nabrak. Alesan? Aya sababaraha kotak centang anu henteu tiasa dianggo: anjeun henteu tiasa pariksa aranjeunna, atanapi sahenteuna anjeun henteu terang kumaha pariksa aranjeunna. Anjeun pamula nganggo Word sareng… baca leuwih

Kumaha ngabagi pidio kana sababaraha bagian

Kumaha ngabagi pidio kana sababaraha bagian

Kumaha ngabagi pidéo kana sababaraha bagian. Anjeun ngadamel pidéo anu panjang pisan, anu ayeuna anjeun hoyong bagikeun kana sababaraha bagian, tapi anjeun henteu terang kumaha ngalakukeunana? Tong hariwang, ieu mangrupikeun operasi anu saderhana pisan. Sadaya anu anjeun peryogikeun nyaéta program anu cocog pikeun tujuan éta sareng sababaraha menit waktos luang. Lian ti éta, ulah... baca leuwih

Kumaha ngahapus akun Supercell ID

Kumaha ngahapus akun Supercell ID

Kumaha Hapus Akun Supercell ID Saatos maén sababaraha dinten, anjeun sadar yén anjeun henteu gaduh deui waktos bébas pikeun Clash Royale, salah sahiji judul anu kasohor dikembangkeun ku Supercell. Kusabab ieu, anjeun parantos nyandak kaputusan drastis: ngahapus permanén ID Supercell anjeun Akun anu ngamungkinkeun… baca leuwih

Kumaha carana kéngingkeun V-Buck gratis di Fortnite

Kumaha carana kéngingkeun V-Buck gratis di Fortnite

Kumaha kéngingkeun V-Buck gratis di Fortnite. Anjeun mangrupikeun pencinta kaulinan vidéo sareng, ayeuna, kaulinan vidéo karesep anjeun nyaéta Fortnite. Kaulinan Multiplayer anu kasohor ieu ti Epic Games, anu anjeun nembé ngamimitian tapi parantos masihan anjeun seueur kapuasan. Dina rasa ieu, kumargi anjeun badé maén pikeun waktos anu lami, anjeun hoyong netelakeun sababaraha… baca leuwih

Kumaha pikeun milarian sandi Facebook tanpa ngarobahna

Kumaha pikeun milarian sandi Facebook tanpa ngarobahna

Kumaha Milarian Sandi Facebook anjeun Tanpa Ngarobihna Hilap kecap konci Facebook anjeun tiasa janten repot, tapi untungna sanés masalah anu ageung. Nyatana, pikeun meunangkeun deui kapamilikan akun anjeun, kantun pariksa idéntitas anjeun sareng nyuhunkeun reset kecap akses. Tapi kumaha upami anjeun hoyong milarian kecap konci Facebook tanpa ngarobih? … baca leuwih

Ningali babaturan anyar anu ditambah

Ningali babaturan anyar anu ditambah

Kumaha Nempo Babaturan nu Anyar Ditambahkeun Babaturan Saatos seueur prodding ti anak anjeun, anjeun tungtungna relented sarta masihan idin anjeun pikeun ngadaptar pikeun Facebook. Nanging, salaku indung anu saé, anjeun masih hoyong ngawas kagiatan online na, janten anjeunna naroskeun anjeun nambihan anjeunna salaku "babaturan", supados anjeunna tiasa ningali… baca leuwih

Kumaha Buka konci Kartu SD Mikro anu Dijaga

Kumaha Buka konci Kartu SD Mikro anu Dijaga

Kumaha muka konci kartu micro SD anu ditangtayungan. Kusabab sababaraha dinten, microSD anu anjeun anggo dipasangkeun sareng telepon sélulér anjeun sigana lirén tiasa dianggo leres. Janten tepatna, unggal waktos anjeun nyobian nganggo éta, anjeun ningali pesen anéh dina layar anu nunjukkeun yén kartu éta ditangtayungan ku tulisan. Dina pituduh ieu anjeun… baca leuwih

Kumaha cara ngarobah nami dina Fortnite PS4

Kumaha cara ngarobah nami dina Fortnite PS4

Kumaha carana ngarobih nami dina Fortnite PS4. Nalika anjeun mimiti maén Fortnite dina PlayStation 4 anjeun, naha anjeun milih nami anu anjeun henteu resep deui? Naha anjeun badé ngarobih tapi henteu terang kumaha ngalakukeunana? Teras anjeun parantos sumping ka tempat anu leres dina waktos anu pas! Kuring bakal ngajelaskeun ka anjeun kumaha cara ngarobah nami dina Fortnite PS4 gancang sareng gampang… baca leuwih

Kumaha catetan PS1 kaulinan

Kumaha catetan PS1 kaulinan

Kumaha ngarékam kaulinan PS1. Sanaos konsol anu langkung kuat sayogi, anjeun parantos resep kana PlayStation 1 anjeun, anjeun parantos mutuskeun pikeun nyandak éta tina loteng sareng nyolokkeun deui kana TV anjeun, pikeun dianggo salami 'nostalgia kaulinan vidéo' anjeun. Abdi ngartos anjeun. Di sisi anu sanésna, aya seueur kaulinan anu sayogi pikeun PS1 anu masih… baca leuwih

Kumaha carana maén Fortnite nganggo mouse sareng keyboard

Kumaha carana maén Fortnite nganggo mouse sareng keyboard

Kumaha maén Fortnite nganggo mouse sareng keyboard. Anjeun nembé mimiti maén Fortnite, judul Battle Royale populér tina Epic Games, sareng ngadangu yén anjeun tiasa nganggo mouse sareng keyboard pikeun maénkeun Fortnit. Malah dina konsol. Tapi anjeun teu acan ngartos kumaha carana ngalakukeun eta. Naha anjeun hoyong diajar naon konci pikeun maénkeun Fortnite? … baca leuwih

Kumaha ningali jalma terakhir di Instagram anu

Kumaha ningali jalma terakhir di Instagram anu

Kumaha ningali jalma panganyarna anu dituturkeun dina Instagram Sababaraha waktu ka tukang, anjeun mimiti nuturkeun hiji jalma dina Instagram, pikeun tetep up to date dina eusi aranjeunna posting. Anjeun hoyong nunjukkeun profil anjeun ka réréncangan anjeun, tapi anjeun teu tiasa émut deui nami pangguna na teras heran kumaha ningali jalma anu terakhir dituturkeun... baca leuwih

Kumaha ngadangukeun musik tina USB dina mobil

Kumaha ngadangukeun musik tina USB dina mobil

Kumaha ngadangukeun musik tina USB dina mobil. Anjeun nyéépkeun seueur dinten anjeun nyetir sareng hoyong milarian solusi pikeun ngadangukeun musik karesep anjeun dina mobil, tanpa kapaksa nyandak rébuan CD. Salaku tambahan, seueur telepon bisnis anu anjeun tampa salami sadinten condong ngaleungitkeun telepon sélulér anjeun gancang sareng,… baca leuwih

Kumaha mareuman Smart Lock

Kumaha mareuman Smart Lock.

Kumaha mareuman Smart Lock. Ku ngaco-ngaco kana setélan telepon anjeun, anjeun parantos ngaktipkeun Google Smart Lock. Fitur anu, dina kaayaan anu tangtu, ngamungkinkeun anjeun ngajaga alat Android henteu dikonci sacara otomatis. Masalahna nyaéta saatos ngalakukeun kitu, telepon sélulér anjeun ampir sok dikonci sareng, akibatna, data anjeun… baca leuwih

Kumaha carana terang upami telepon dikonci ku operator

Kumaha carana terang upami telepon dikonci ku operator

Kumaha terang upami telepon dikonci ku pamawa. Anjeunna ngagaleuh telepon anu dianggo dina harga anu lumayan sareng wareg sareng anu ngagaleuh. Ngan ukur aya hiji masalah "leutik" anu teu tiasa direngsekeun: sanaos fungsina sampurna, telepon sélulér anu ditaroskeun sigana henteu tiasa nelepon, ngirim SMS sareng browsing… baca leuwih

Kumaha cara ngarobah wajah dina pidéo

kumaha ngarobih raray dina pidéo

Kumaha carana ngarobah raray dina video. béntang Hollywood? béntang rock? Upami anjeun hoyong janten bintang, sareng hoyong nempatkeun wajah anjeun dina pidéo sanés, kuring bakal nunjukkeun anjeun kumaha ngalakukeunana. Dina garis-garis di handap ieu, nyatana, urang bakal marios sababaraha séri alat anu pikaresepeun anu kuring junun ngarobih raray dina pidéo ku ngalebetkeun… baca leuwih

Kumaha terang saha anu ngabatalkeun pesen dina Instagram

Kumaha terang saha anu ngabatalkeun pesen dina Instagram

Kumaha terang saha anu ngabatalkeun pesen dina Instagram Instagram nawiskeun kamungkinan pikeun ngabatalkeun neraskeun pesen anu dikirim langsung, sareng anjeun terang éta, sabab anjeun parantos ngagunakeun fungsi ieu sababaraha kali. Nanging, upami di hiji sisi anjeun mendakan mangpaat pikeun ngahapus pesen anu anjeun kirimkeun ku kasalahan dina Instagram, di sisi sanésna ... baca leuwih

Kumaha carana ngapdet iPhone

Kumaha carana ngapdet iPhone

Kumaha Ngamutahirkeun iPhone Sapertos sistem operasi PC (contona, Windows sareng macOS), sistem operasi iPhone, ios, sering diropéa kalayan fitur-fitur anyar anu diwanohkeun sareng perbaikan bug. Ayeuna aya dua cara pikeun ngapdet "iPhone ku": hiji dilakukeun langsung tina… baca leuwih

Kumaha carana nyalin CD ka PC

Kumaha carana nyalin CD ka PC

Kumaha nyalin CD ka PC Anjeun. Anjeun kedah nyalin disk ka PC anjeun tapi anjeun henteu terang prosedur anu leres pikeun nuturkeun. Anjeun meureun hoyong "rip" CD musik pikeun ngahemat sagala lagu eta ngandung on PC Anjeun, tapi anjeun teu nyaho naon program ngagunakeun. Entong hariwang. Anjeunna sumping ka… baca leuwih

Kumaha cabut logo operator

Kumaha cabut logo operator

Kumaha carana miceun logo operator. Mésér telepon sélulér merek pamawa tiasa nyalametkeun anjeun ageung dina modél énggal anu nembé dileupaskeun di pasar. Numutkeun merek, upami kuring henteu terang, hartosna telepon sélulér anu aya logo admin dina panutup sareng / ... baca leuwih

Kumaha nelepon kalayan iPad nganggo SIM

Kumaha nelepon kalayan iPad nganggo SIM

Kumaha nelepon nganggo iPad nganggo SIM. Anjeun nembé mésér iPad sareng hoyong ngartos kumaha anjeun tiasa nganggo éta pikeun nelepon telepon nganggo kartu SIM na? Janten kuring bakal nyarios yén anjeun parantos sumping ka pituduh anu leres dina waktos anu pas. Upami anjeun masihan kuring sababaraha waktos anu berharga, nyatana kuring tiasa ngajelaskeun sadayana ka anjeunna. Di handap ieu… baca leuwih

Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
a kumaha ngalakukeun
Pangiringan Online
ngolahna gampang