Anjeun hoyong ngarobih antarbeungeut pangguna pikeun anjeun hapé atanapi tablet Android tapi anjeun henteu terang kumaha ngalaksanakeunana? Naha anjeun parantos nguping ngeunaan kamampuan ngarobih ikon tina aplikasi ngalangkungan aplikasi anu ngarobah layar utama telepon, telepon kendi Tapi anjeun teu terang kumaha éta jalan? Bisi kitu, upami anjeun heran kumaha Aktipkeun peluncuran Dina Android, anjeun bakal resep terang anjeun parantos ngahontal tutorial anu leres dina waktos anu leres!

Dina panduan ieu, kanyataanna, kuring bakal nyarioskeun peluncur anu pangsaéna pikeun Android, ngajelaskeun kumaha cara masangna sareng salajengna kumaha ngaktipkeunana dina alat anjeun. Kuring bakal nunjukkeun anjeun kumaha carana ngadamel launcher sacara otomatis ngaganti layar utama standar alat anjeun sareng ogé cara ngaktipkeunana sacara manual. Tong hariwang, ieu léngkah anu saderhana pisan pikeun dituturkeun sareng kuring yakin sanajan teu praktis sareng teknologi, tiasa ngalakukeun éta.

Kumaha Sebutkeun Ayeuna yén kuring parantos ngenalkeun anjeun ka topik-topik anu badé di tutup ku tutorial ieu, anjeun badé ngamimitian? Oke, ku kituna urang henteu éléh dina paguneman deui sareng langsung ka manah. Calik ku urang, nyandak sababaraha menit waktos gratis sareng ati-ati turutan petunjuk anu kuring bakal masihan ka anjeun. Anu ceuk, sadaya anu kuring tinggalkeun nyaéta ngaharepkeun anjeun maca anu saé sareng, paling penting, waktos anu hadé pikeun pribados alat anjeun.

Launcher pangsaéna pikeun Android

la kendi Aranjeunna mangrupikeun aplikasi Android anu ngagantikeun layar utama standar alat sareng ngamungkinkeun para pengguna parobihan ngarobih antarbeungeut pangguna sareng dina cara anu maju.

Aya seueur peluncer sareng masing-masing dirancang pikeun nyumpingan jinis pangabutuh anu béda sareng pikeun rasa éstétika anu paling variatif. Nanging, di antara ieu aya sababaraha anu menonjol sareng dianggap i launcher pangsaéna pikeun Android.

Salah sahiji anu paling kasohor sareng dihargaan dina kanyataan Nova Launcher, aplikasi gratis dirancang pikeun anu hoyong ngalakukeun kustomisasi canggih alatna. Peluncuran ieu ogé sayogi dina versi anu mayar Nova Launcher Perdana ) anu hargana € 4.50. Diantara fitur tambahan dimungkinkeun nyaéta kamungkinan ngaropea badge béwara, nyumputkeun aplikasi, nyiptakeun folder dina laci sareng seueur deui.

Peluncur anu sanés nyaéta Ngajalankeun aplikasi ayeuna, aplikasi gratis dikembangkeun ku Google anu ngahijikeun, dina layar utami, kamungkinan ngaksés bagian tina Google Ayeuna, anu ngamungkinkeun anjeun gaduh sadayana inpormasi ngeunaan noticias, Cuaca sareng patalimarga.

Di antara tukang pangalusna aya ogé Microsoft Launcher. Ieu mangrupikeun aplikasi gratis anu dikembangkeun ku Microsoft anu ngamungkinkeun anjeun ngarobih layar utama alat anjeun, ngahijikeun tautan gancang kana jasa utama. Microsoftsiga melong y Skype.

Anu parantos kuring ngobrolkeun ka kuring ngan ukur sababaraha launcher anu paling diunduh dina Android, tapi aya ogé anu sanés gratis anu paling bébas sareng anu dipikaresep sapertos APUS launcher sareng Evie launcher. Dina artos ieu, upami anjeun badé neuleuman éta masalah, kuring nyarankeun maca pituduh kuring anu dikhususkeunkeun pikeun pangalusna anu paling alus pikeun Android.

Unduh peluncuran dina Android

Pikeun ngundeur launcher dina Android, anjeun kedah milarian heula Play Store atanapi toko virtual standar kanggo alat Google anjeun. Jang ngalampahkeun ieu, pencét ikon anu aya dina layar utama (simbol a warna segitiga ), teras pencét éta barang kategori lokasina dina bar menu di luhur sareng angkat ka bagian personalization.

Sanggeus réngsé ieu, pencét sora. Alat paranti y Launcher aplikasi, pikeun ngaidentipikasi, dina titingalian, sadaya peluncur dina Google Play Store. Teras pilih anu dipikaresep ku anjeun dumasarkeun ciri-cirina (didadarkeun dina tab Play Store) sareng indikasi na sateuacana sateuacana, teras, pikeun masang éta, sentuh heula ikon na teras kancingna instalar. Antosan undeuran otomatis sareng instalasi, teras peluncuran aplikasi anu badé mulai dianggo.

Aktipkeun peluncuran Android tina layar utama

Upami anjeun parantos parantos diunduh launcher ngalangkungan Play Store tapi henteu tiasa dianggo, Kuring nyangka yén anjeun gaduh masalah ngaktifkeunana. Dina rasa ieu, solusi anu pangsaéna munggaran nyaéta pencét ikon peluncuran nembé ditambahkeun kana layar utama alat anjeun (atanapi tombol abierto dina Play Store), kanggo ngamimitian aplikasi.

Upami ieu henteu jalan, pencét ikon imah Android, anu perenahna di tengah bar di handapeun alat (biasana ngagaduhan simbol a ngurilingan atanapi mangrupikeun ikon a kabin ). Ku mencét éta, anjeun bakal ningali ménu dina layar tur anjeun bakal dipénta milih aplikasi anu anjeun hoyong pake pantalla o Aplikasi ngamimitian (indikasi tiasa beda-beda gumantung kana modél alat).

Pencét ayeuna ngaran peluncuran yen anjeun parantos dipasang (contona Ngajalankeun aplikasi ayeuna ), pikeun milih. Sakali réngsé, pencét tombol deui imah sareng (upami anjeun parantos ditaros), nunjukkeun upami anjeun hoyong peluncur mimitian salaku aplikasi standar kanggo layar unggal waktos imah, mencét unsur siempre.

Upami, di sisi anu sanés, anjeun ngarasa yakin naha anjeun badé teraskeun nganggo peluncuran anu dipasang, klik itemna Ngan sakali. Dina kasus anu terakhir, unggal waktos anjeun mencét tombol imah dina alat anjeun, anjeun bakal dipénta pikeun ngahapus aplikasi pikeun dianggo imahKalayan kecap sanesna, sakumaha paluncer, pakét layar sapertos ngamimitian pikeun alat anjeun.

Pencét Ngan sakali maka anjeun tiasa sacara gampil ngalih tina hiji launcher ka launcher anu sanés, sareng akhirna nganggo standar deui, ku mencét barang anu nuduhkeunana (contona, dina telepon sélulér Wiko yen kuring gaduh launcher tos kapasang disebat Abdi peluncuransedengkeun dina tablet Android namina Asus ASUS ngaluncurkeun ).

Aktipkeun peluncuran Android tina Setélan

Upami anjeun ngalaman masalah ngaktifkeun launcher anu tos dipasang, anjeun tiasa ngalakukeun prosedur alternatif anu ngabutuhkeun anjeun ngalaksanakeun ménu. setélan tina Android

Pikeun suksés dina ieu, ketok ikon aplikasi setélan (mangrupikeun simbol a gear ) kapanggih dina layar utama alat Anjeun, teras ketok itemna homepage, pikeun ningali daptar sadaya peluncuran anu dipasang sateuacana.

Salawasna operasi tina layar ieu, pariksa peluncur anu anjeun hoyong aktipkeun pikeun milih. Ku ngalaksanakeun operasi ieu, peluncur anu dipilih bakal diaktipkeun sacara standar kanggo layar utama alat anjeun sareng anjeun moal dipénta sacara manual milih aplikasi mana anu ku dianggo, ku mencét tombol imah dina alat

Upami ragu, anjeun tiasa uih deui ka launcher standar anjeun ku milih éta dina layar Setélan> Halaman utama tina Android sareng anjeun tiasa pasang bagian anu sanésna launcher anu parantos dipasang ku mencét tombol karanjang disimpen di gigireun nami anjeun. Langkung sederhana ti kitu?