Modél McAfee SiteScore browser wéb.   McAfee SiteScore® mangrupikeun modul tambahan anu tiasa anjeun ngahijikeun kana browser IE anjeun atanapi Firefox pikeun ningkatkeun kaamanan PC anjeun dina wéb. Diwangun ku McAfee Labs, plugin ieu ngabéjaan ngeunaan hasil tés reliabilitas situs anjeun.

Hasilna katingali dina halaman mesin pencari (contona, Google), ogé dina toolbar na dilebetkeun kana wéb browser, anu nyayogikeun diagnosis tina situs dilongok.

 

Modél browser wéb McAfee SiteAdvisor kanggo naon éta?

Lab antiviral McAfee ngajukeun alat ngageter kaséhatan situs web dumasar kana analisaana. Ieu waspada anjeun ka situs anu berpotensi bahaya sateuacan ngaklik tautan anjeun. PC uji khususna parantos nyeken sajumlah ageung halaman wéb sareng perpanjangan SiteScore nunjukkeun hasil na ka kami.

Alat ieu asalna dina dua bentuk: hiji gratis (SiteAdvisor) sareng anu mayar (SiteAdvisor Ditambah). Kanggo bédana antara dua vérsi, tingali bagan dina halaman ieu nganggo fitur sareng kauntungan perangkat lunak. Boh waé, tetep émut kana versi gratis pisan mangpaat.

Kumaha cara nganggo penyuluhan ieu

Alat kasebut nunjukkeun ikon gigireun hasil anu dipanggihan ku mesin pencari (Google, Yahoo! ATAWA MSN / Search Live). Warna sareng bentuk ikon ieu nunjukkeun hasil tina analisa.

McAfee JAMINAN: Diuji unggal dinten pikeun ngadeteksi kerentanan hacker.

asuransi: Masalah résiko pisan atanapi leungit.

PERHATIAN: Masalah résiko rendah.

PERHATOSAN: Masalah résiko serius.

Teu kanyahoan: Henteu dipeunteun. Ati-ati.

BOX SAFE CARI: Milarian tanpa hariwang.

TUTUPAN NAVIGATION: Ngahasilkeun réngking situs.

 

Protéksi browser anu sanés pikeun panyaksrak Internét anjeun.

Tuggean WOT, anu mangrupikeun modul anu nunjukkeun évaluasi situs ku pangguna tina Internet, Henteu aya anu formal. Tapi leres manpaat. Kami nyarankeun éta.