Bir Facebook grubu mobilden nasıl silinir? Facebook'ta, platformu kullanan diğer milyonlarca kullanıcıyı saymazsak, milyonlarca grup var. Ayrıca istediğimiz zaman bir veya daha fazla grup oluşturabiliriz.

Katılımcıları oluşturmak ve davet etmek kolaydır, aslında diğer kullanıcılar grubu bulabilir (görünür moddaysa) ve temasına göre paylaşabilir. Bu yüzden söz konusu olduğunda bir grubu sil, bunu mobil cihazımızdan bile yapabileceğimizi bilmeliyiz.

Facebook Lite'ı kullanma, bir grubu nasıl sileceğimizi öğreneceğiz. Öyleyse, aşağıdaki talimatları izleyelim:

Facebook'ta bir grubu silmek için ilk adım

Unutmayın ki, için Facebook'ta bir grubu silme, yönetici olmalısınız. Bu nokta anlaşıldıktan sonra Facebook hesabımıza giriş yapacağız.

Haber bölümüne gidin ve "Gruplar" seçeneği. Silmek istediğiniz ve bu nedenle yönettiğiniz grubu bulun. Grubun adının altında “Üyeler” seçeneğini göreceksiniz. oraya tıklayın. Bu bizi aşağıdaki bir sonraki adıma götürecektir:

Facebook'ta bir grubu silmek için ikinci adım

üzerine tıkladığınızda grup "üyeleri" seçeneği, aşağıda gösterilen üyelerden birini seçebileceksiniz ve ekranın sağ üst köşesinde üç noktalı düğmenin göründüğünü göreceksiniz.

Bu seçeneğe tıklayarak. Gidebilirsin her üyeyi ortadan kaldırmak yani grubu oluşturur. Yöneticiyseniz ancak oluşturan kişi değilseniz, oluşturan kişi gruptan ayrılana veya gruptan ayrılana kadar grubu tamamen silemezsiniz. Öte yandan, üyelerin her birini elerseniz, aynı işlemi yaparak gruptan ayrılmaya devam edeceksiniz.

Daha sonra, grup yok olacak. Grupta bulunan hiçbir kullanıcı silindiğini bilmeyecek ve bu nedenle grup kapatılacaktır.

Facebook'ta bir grup oluşturun

yeniden gözden geçirdiysen bir grubu silme kararı, arşivlemeyi seçebilirsiniz. Bunlar tamamen farklı şeylerdir, ancak Facebook hesabınızdaki erişimi daha iyi yönetmenize yardımcı olacaktır. Bunu başarmak için aşağıdakileri yapacağız:

"Gruplar" seçeneğini bulabileceğiniz menüde haberler bölümüne girin. Aramaya başla yönettiğin grup ve şu an için arşivlemek istediğiniz şey.

Grubunuzu Facebook'ta arşivleyin: ikinci adım

Gruba girdikten sonra, üç nokta seçeneğine tıklayın. "Bilgi"nin başında. Bundan sonra, "Arşiv grubu" seçeneğini göreceksiniz. Bu seçeneğe tıklayın ve grubunuz arşivlenmiş olacak.

Bir grup arşivlendiğinde, grup içindeki üyelere bu eylemler hakkında bir bildirim gönderilir. Üyelerin hiçbiri içerik yayınlayın veya paylaşın grup yönetici tarafından dosyada tutulduğu sürece. Bu talimatları izleyerek bir grubu silmeyi veya arşivlemeyi seçebiliriz.