Gizlilik Politikası

Bu sadece bir gizlilik politikası değil, benim ilkeler beyanımdır.

Bu web sitesinden sorumlu olarak, mahremiyetinizle ilgili olarak size en büyük yasal garantileri sunmak ve bu web sitesinde kişisel bilgilerin işlenmesi ile ilgili her şeyi mümkün olduğunca açık ve şeffaf bir şekilde açıklamak istiyorum.

Bu Gizlilik Politikası, yalnızca Web Sitesinde elde edilen kişisel veriler için geçerli olup, üçüncü kişiler tarafından Web Sitesi ile bağlantılı olsalar bile, diğer web sitelerinde toplanan bilgiler için geçerli değildir.

Aşağıdaki koşullar kullanıcı ve bu web sitesinden sorumlu kişi için bağlayıcıdır, bu nedenle okumak için birkaç dakikanızı ayırmanız ve bunu kabul etmiyorsanız kişisel verilerinizi bu web sitesine göndermemeniz önemlidir.

Bu politika 25/03/2018 tarihinde güncellenmiştir.

Yukarıda bahsi geçen Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Kanun hükümleri uyarınca, bize gönderdiğiniz kişisel veriler, Online Servicios Telemáticos SL'nin NIF: B19677095 ve adresi C / Blas de Otero nº16 1º Iz. -18230 - Albolote (Granada). Bu dosya, KOAH'ın geliştirilmesi için 1720/2007 sayılı Kraliyet Kararnamesinde belirlenen tüm teknik ve organizasyonel güvenlik önlemlerini uygulamıştır.

Genel veri gönderme ve kaydetme

Bu web sitesinde kişisel verilerin gönderilmesi, iletişim kurmak, yorum yapmak, blogparacreativa.es'e abone olmak, bu web sitesinde gösterilen hizmetlerle sözleşme yapmak ve kitapları dijital formatta satın almak için zorunludur.

Benzer şekilde, istenen kişisel verilerin sağlanmaması veya bu veri koruma politikasının kabul edilmemesi, içeriğe abone olmanın ve bu web sitesinde yapılan taleplerin işlenmesinin imkansızlığı anlamına gelir.

Bu web sitesine göz atmak için herhangi bir kişisel veri sağlamanız gerekmez.

Bu web sitesinin hangi verileri gerektirdiği ve hangi amaç için

stoppedcreativa.es, Kullanıcıların Kişisel Verilerini çevrimiçi formlar aracılığıyla İnternet aracılığıyla toplayacaktır. Her duruma bağlı olarak toplanan Kişisel Veriler diğerleri arasında olabilir: ad, soyadı, e-posta ve erişim bağlantısı. Benzer şekilde, sözleşme hizmetleri, kitap satın alma ve reklamcılık durumunda, Kullanıcıdan belirli banka veya ödeme bilgilerini isteyeceğim.

Bu web sitesi sadece toplama amacıyla kesinlikle yeterli veri gerektirir ve aşağıdakileri taahhüt eder:

  • Kişisel verilerin işlenmesini en aza indirin.
  • Kişisel verilerinizi olabildiğince taklit edin.
  • Bu web sitesinde gerçekleştirilen kişisel verilerin işlevlerine ve işlenmesine saydamlık verin.
  • Tüm kullanıcıların, bu web sitesinde yapılan verilerin işlenmesini izlemesine izin verin.
  • Size en iyi güvenli tarama koşullarını sunmak için güvenlik elemanları oluşturun ve iyileştirin.

Bu portalda toplanan verilerin amaçları şunlardır:

  1. Es kullanıcılarının ihtiyaçlarına cevap vermek. Örneğin, kullanıcı kişisel bilgilerini herhangi bir iletişim formunda bırakırsa, bu verileri talebinize yanıt vermek ve Sitede yer alan bilgilerle ilgili sahip olabileceğiniz herhangi bir şüphe, şikayet, yorum veya endişeye yanıt vermek için kullanabiliriz. Web, Web Sitesi aracılığıyla sağlanan hizmetler, kişisel verilerinizin işlenmesi, Web Sitesinde yer alan yasal metinlerle ilgili sorular ve sahip olabileceğiniz diğer tüm sorular.
  2. Aboneliklerin listesini yönetmek, bültenler, promosyonlar ve özel teklifler göndermek için, bu durumda, abonelik yaparken yalnızca kullanıcı tarafından sağlanan e-posta adresini ve adı kullanırız.
  3. Blogdaki kullanıcılar tarafından yapılan yorumları denetlemek ve yanıtlamaktır.
  4. Kullanım koşullarına ve yürürlükteki yasalara uyumu garanti etmek. Bu, bu web sitesinin topladığı kişisel verilerin gizliliğini garanti etmesine yardımcı olan araçların ve algoritmaların geliştirilmesini içerebilir.
  5. Bu web sitesi tarafından sunulan hizmetleri desteklemek ve geliştirmek.
  6. Bu web sitesinde sunulan ürün ve hizmetleri pazarlamak.

Bazı durumlarda, bu siteyi ziyaret edenlerle ilgili bilgiler yalnızca hizmetlerimi geliştirmek ve web sitesinden para kazanmak amacıyla, adsız olarak veya reklam verenler, sponsorlar veya bağlı kuruluşlar gibi üçüncü taraflarla toplanır. Tüm bu işleme görevleri yasal normlara göre düzenlenecek ve veri korumayla ilgili tüm haklarınız mevcut düzenlemelere uygun olarak saygı gösterilecektir.

Her durumda, kullanıcı kişisel verileri ve kullanımları üzerinde tam haklara sahiptir ve bunları istediği zaman kullanabilir.

Bu web sitesi hiçbir durumda, kullanıcılarının kişisel verilerini önceden bilgilendirmeden ve onaylarını talep etmeden üçüncü taraflara devretmez.

Bu web sitesinde üçüncü taraflarca sunulan hizmetler

Online Servicios Telemáticos SL, etkinliğinin geliştirilmesi için kesinlikle gerekli hizmetleri sağlamak için, verileri ilgili gizlilik koşulları altında aşağıdaki sağlayıcılarla paylaşır.

  • hosting: küpnode.com
  • Web platformuWordPress.org
  • Kurye hizmetleri ve bülten gönderme:  MailChimp. 675 Ponce de Leon Ave NE, Süit 5000 Atlanta, GA 30308.
  • Bulut depolama ve yedekleme:  Dropbox -Drive, Wetransfer, Amazon İnternet Servisleri (Amazon S3)

Bu web sitesinin topladığı kişisel veri toplama sistemleri

Bu web sitesi farklı kişisel bilgi yakalama sistemlerini kullanır. Bu web sitesi, kullanıcıların kişisel verilerini belirtilen amaçlar için işleme koymalarına her zaman önceden izin verilmesini gerektirir.

Kullanıcı istediği zaman önceki onaylarını iptal etme hakkına sahiptir.

Stopcreative.com'un kullandığı kişisel bilgileri yakalamak için sistemler  :

  • İçerik abonelik formları:  Web içinde aboneliği etkinleştirmek için çeşitli formlar vardır E-posta gelen kutunuza bakın. Kullanıcı, e-posta adresini doğrulamak için aboneliğini onaylamalıdır. Sağlanan veriler yalnızca Bülteni göndermek ve sizi abonelere özel haberler ve özel teklifler hakkında güncel tutmak için kullanılacaktır. Haber bülteni tarafından yönetilmektedir MailChimp.

MailChimp platformunun hizmetlerini e-posta pazarlama kampanyaları, abonelik yönetimi ve bülten göndermek için kullanırken, şunu bilmelisiniz: MailChimp Sunucuları ABD'de barındırılmaktadır ve bu nedenle kişisel verileriniz  bunlar Güvenli Liman'ın kapatılmasından sonra uluslararası olarak güvenli olmayan bir ülkeye aktarılacaktır. Abonelik yaparak, ilgili bültenlerin gönderilmesini yönetmek için Amerika Birleşik Devletleri merkezli MailChimp platformu tarafından saklanan verilerinizi kabul edersiniz. MailChimp uyarlandı veri koruma ile ilgili AB standart maddelerine.

  • Geri bildirim formu : Web sitesi yorum gönderecek bir form içermektedir. Kullanıcı yayınlanan yayınlara yorum gönderebilir. Bu yorumları eklemek için forma girilen kişisel veriler yalnızca bunları denetlemek ve yayınlamak için kullanılacaktır.
  • İletişim Formu:  Sorular, öneri veya profesyonel iletişim için bir iletişim formu da vardır. Bu durumda, e-posta adresi onlara cevap vermek ve kullanıcının web üzerinden istediği bilgileri göndermek için kullanılacaktır.
  • Çerezler:  Kullanıcı bu web sitesine kaydolduğunda veya web sitesinde gezintiğinde «çerezler» saklanır, Kullanıcı istediği zaman çerezleri politikası Çerezlerin kullanımı ve bunların nasıl devre dışı bırakılacağına ilişkin bilgileri genişletmek.
  • İndirme Sistemleri : Bu web sitesinde, metin, video ve ses formatında periyodik olarak yer alan farklı içerikleri indirebilirsiniz. Bu durumda, abonelik formunu etkinleştirmek için bir e-posta gerekir. Bilgileriniz aboneler için belirtilen amaçlar için kullanılır.
  • Yayın satışı : Portal aracılığıyla Online Servicios Telemáticos SL'den yayınlar ve infoproducts satın alabilirsiniz, bu durumda Paypal platformu aracılığıyla alıcı bilgileri (Ad, soyadı ve telefon, posta adresi ve e-posta) bir form olarak gereklidir ödeme.

Kullanıcılar  herhangi bir zamanda abonelikten çık Paracreativa.es tarafından sağlanan hizmetlerin aynı Haber Bülteni.

Kullanıcı bu sitede, sayfaları, promosyonları, sponsorları,  ortaklık programları  kullanıcının profillerini oluşturmak ve göz atma ilgi alanlarına ve alışkanlıklarına göre kullanıcı reklamlarını göstermek için kullanıcının tarama alışkanlıklarına erişen kullanıcılar. Bu bilgiler her zaman anonimdir ve kullanıcı tanımlanmaz.

Bu sponsorlu Sitelerde veya bağlı kuruluş bağlantılarında sağlanan bilgiler, bu Sitelerde kullanılan gizlilik politikalarına tabidir ve bu gizlilik politikasına tabi olmayacaktır. Bu nedenle, Kullanıcıların satış ortağı bağlantılarının gizlilik politikalarını ayrıntılı bir şekilde incelemelerini önemle tavsiye ederiz.

Adsense'de sağlanan reklamın Gizlilik PolitikasıGoogle Adsense.

Bu sitede kullanılan izleme kaynaklarının gizlilik politikası :Google (Analytics)

Paracreativa.es ayrıca kitlenizi kimin oluşturduğunu ve neye ihtiyaç duyduklarını daha iyi anlamak için kullanıcılarının tercihlerini, demografik özelliklerini, trafik modellerini ve diğer bilgileri birlikte inceler. Kullanıcılarımızın tercihlerini izlemek, size en alakalı reklamları göstermemize de yardımcı olur.

Kullanıcı ve genel olarak herhangi bir gerçek veya tüzel kişi, web sitelerinden Paradacreativa.es'e ("Köprü") bir köprü veya teknik bağlantı cihazı (örneğin, bağlantılar veya düğmeler) oluşturabilir. Köprünün kurulması hiçbir durumda paradacreativa.es ile Hiperlink'in kurulduğu sitenin veya web sayfasının sahibi arasındaki ilişkilerin ya da içeriğinin paradacreativa.es tarafından kabul veya onaylandığı anlamına gelmez. hizmetler. Her durumda, paradacreativa.es, Web Sitesine herhangi bir köprüyü herhangi bir zamanda yasaklama veya devre dışı bırakma hakkını saklı tutar.

Kullanıcılar  herhangi bir zamanda abonelikten çık aynı bültende Paradacreativa.es tarafından sağlanan hizmetlerin

Verilerin doğruluğu ve doğruluğu

Kullanıcı, farklı formlar aracılığıyla sağlanan kişisel verilerin doğruluğunu garanti eder ve bunların herhangi bir değişikliğini iletmek zorundadır. Aynı şekilde, Kullanıcı sağlanan tüm bilgilerin gerçek durumuna karşılık geldiğini, güncel ve doğru olduğunu garanti eder. Buna ek olarak, Kullanıcı verilerinin her zaman güncellenmesini sağlamakla yükümlüdür, verilen verilerin yanlışlığından veya yanlışlığından ve web stopcreative.es sahibi olarak Online Services Telematics SL'nin neden olabileceği zararlardan tek başına sorumludur.

Erişim, düzeltme, iptal veya muhalefet haklarının kullanılması

Kullanıcıların hakları aşağıdaki gibidir:

  • Kullanıcı hakkında herhangi bir zamanda hangi kişisel verileri sakladığımızı sorma hakkı.
  • Kullanıcı hakkında sakladığımız ücretsiz yanlış veya eski verileri güncellememizi veya düzeltmemizi isteme hakkı.
  • Kullanıcıya gönderebileceğimiz herhangi bir pazarlama iletişiminden çıkma hakkı.

İletişiminizi yönlendirebilir ve  erişim, düzeltme, iptal ve muhalefet C / Blas de Otero nº16 1º Iz. -18230 - Albolote (Granada) veya e-posta ile: info (at) contact.online, “VERİ KORUMASI” konusunda belirtilen DNI veya eşdeğerinin fotokopisi gibi geçerli yasalarla birlikte.

Kabul ve rıza

Kullanıcı, kişisel verilerin korunması ile ilgili koşullardan haberdar olduğunu, bunların Online Servicios Telemáticos SL tarafından belirtilen şekilde ve amaçlarla kullanılmasını kabul ettiğini ve buna rıza gösterdiğini beyan eder. yasal uyarı.

Bu gizlilik politikasında yapılan değişiklikler

Online Servicios Telemáticos SL, bu politikayı yeni mevzuata veya içtihata ve ayrıca endüstri uygulamalarına uyarlamak için değiştirme hakkını saklı tutar. Bu tür durumlarda, Sağlayıcı, uygulanmaları için makul bir öngörü ile yapılan değişiklikleri bu sayfada duyuracaktır.

Ticari posta

LSSICE uyarınca, Online Servicios Telemáticos SL SPAM uygulamaları gerçekleştirmez, bu nedenle Kullanıcı tarafından daha önce talep edilmemiş veya yetkilendirilmemiş ticari e-postalar göndermez, bazı durumlarda kendi promosyonlarını ve özel tekliflerini gönderebilir ve üçüncü şahıslar, yalnızca alıcıların iznine sahip olduğunuz durumlarda. Sonuç olarak, Web Sitesinde verilen formların her birinde, Kullanıcı, özel olarak talep edilen ticari bilgiler ne olursa olsun, "Bültenimi" almak için açık rızasını verme olanağına sahiptir. Ayrıca aynı Haber Bültenlerinde aboneliğinizi otomatik olarak iptal edebilirsiniz.

[Sin_anuncios_b30]