Як ви скасуєте підписку на Facebook?

Почувши про це так багато і побачивши друзів, родину та колег, весело користуючись ним, за останні кілька днів ви вирішили зареєструватися Facebook. На відміну від ефекту, який він справив на більшість людей, знаменита соціальна мережа не змогла привернути вашу увагу певним чином. Враховуючи ситуацію, тоді ви почали цікавитися "Як ви видаляєте себе з Facebook?". Якщо ви все ще не змогли знайти відповідь на даний момент, не хвилюйтеся: я можу пояснити всі кроки, які потрібно виконати, щоб досягти успіху в компанії.

Я знаю, з’ясувати, як видалити себе з Facebook, може здатися дещо складним, але ви мусите повірити мені, це зовсім не так. Насправді видалення вашого облікового запису на Facebook - надзвичайно проста процедура, яку всі без винятку можуть виконати без проблем і за кілька хвилин.

Тож якщо це ваш намір виявити як видалити себе з Facebook, все, що вам потрібно зробити, це взяти кілька хвилин вільного часу і зосередитися на читанні цього посібника. Я впевнений, що врешті-решт ви зможете видалити свій профіль із соціальної мережі, і що ви також будете готові кричати з дахів, що зробити це було набагато простіше, ніж ви думали. Нехай так буде?

Попередні операції

Перш ніж проілюструвати Як мені скасувати підписку на Facebook?, Я хочу пояснити, що ви повинні зробити, щоб зробити підтримка ваших персональних даних у соціальній мережі. Зробити резервне копіювання Ваших даних у соціальній мережі може бути корисним, щоб завжди мати доступ до інформації, фотографій, публікацій та всього іншого, що ви вирішили зробити доступним у Facebook.

Щоб завантажити резервну копію даних Facebook, натисніть тут, щоб підключитися до головної сторінки соціальної мережі, а потім заповніть відповідні форми, розташовані у верхньому правому куті, ввівши адресу електронна пошта або номер телефону, за яким ви вибрали реєстрацію в соціальній мережі, та відповідний пароль. Після закінчення натисніть зелену кнопку Увійти.

Потім натисніть піктограму із символом a стрілка, спрямована вниз розташований у верхньому правому куті синьої панелі Facebook і натисніть на запис Конфігурації додається до меню, яке вам показано. Тепер спочатку натисніть на елемент Ваша інформація у Facebook розташована в лівій бічній панелі, а потім вгору Завантажте свою інформацію.

Тому поставте прапорець поруч із елементами, пов’язаними з даними, що завантажуються ( публікації, Фото, Відео тощо), скористайтеся спадними меню вгорі, щоб вибрати проміжок часу, то формат ( HTML o JSON ) та якість мультимедійного контенту включити в резервну копію і натиснути кнопку Створіть файл

Коли файл, що містить копію ваших даних Facebook, буде готовий, ви отримаєте посилання для завантаження безпосередньо електронною поштою. Зверніть увагу, що залежно від обсягу даних операція може зайняти більше доби. Наберіться терпіння.

Якщо ви хочете, ви також можете замовити створення файлу за допомогою резервної копії Facebook через офіційна програма Facebook для мобільних телефонів та планшетів. Для цього перейдіть до меню ☰> Установки та конфіденційність> Налаштування> Завантажте свою інформацію і дотримуйтесь тих самих інструкцій, які я дав вам щодо версії стіл Facebook.

Як видалити себе з Facebook тимчасово?

Отримавши резервну копію даних, ви зможете нарешті вжити заходів, щоб дізнатись, як видалити себе з Facebook. Знайте, що в поточному стані можна виконати дві різні процедури видалення облікового запису Facebook. Процедура дозволяє видалити обліковий запис Facebook тимчасової в той час як інші подібні остаточний. Від вас залежить вибір рішення, яке, на вашу думку, найбільше відповідає вашим потребам.

Якщо ви хочете дізнатися Як видалити себе з Facebook тимчасово? Оскільки ви можете подумати, що в майбутньому ви, можливо, захочете знову використовувати свій обліковий запис, перше, що вам слід зробити, - це підключитися до головної сторінки соціальної мережі та увійти у свій профіль.

Після того як ви увійшли у свій обліковий запис Facebook, натисніть на піктограму, яка позначає стрілку вниз, розташовану вгорі праворуч від синьої панелі Facebook, а потім натисніть на елемент Конфігурації додається до показаного меню.

На новій сторінці, яка з’являється вам зараз, натисніть на елемент Редагувати знайдено поруч із опцією Рахунки адміністрації а потім в голос деактивувати Ваш обліковий запис два рази поспіль.

Потім заповніть запропоновану форму, обережно вказавши причини, на підставі яких ви хочете це зробити, і натисніть кнопку відключити.

Як я вже зазначав, у разі сумнівів, завжди і в будь-якому випадку, ви можете повторно активувати свій акаунт у Facebook. Для цього просто ввійдіть у свій обліковий запис ще раз. Для активації облікового запису Facebook потрібно відвідати головну сторінку соціальної мережі та увійти, ввівши дані, якими ви завжди користувались для доступу до свого профілю. Як тільки це буде зроблено, обліковий запис Facebook буде негайно відновлено, і ви зможете продовжувати користуватися ним без проблем, як це було до процедури деактивації.

Усі операції, які я вказав, також є дійсними з мобільних телефонів та планшетів. Тому, якщо ви бажаєте деактивувати свій рахунок, діючи з мобільного, просто запустіть Додаток Facebook безпосередньо зі свого пристрою та перейдіть до ☰> Установки та конфіденційність> Налаштування> Особиста інформація> Вимкнути.

Як видалити себе з Facebook назавжди

Якщо ви твердо переконані видалити свій рахунок, тому хочете зрозуміти Як видалити себе з Facebook назавжди?, перше, що потрібно зробити, це увійти в соціальну мережу, вказавши дані для входу. Потім натисніть на піктограму стрілка що знаходиться вгорі праворуч і виберіть предмет Конфігурації у меню, яке відкриється.

На сторінці, яка зараз з’являється на екрані, виберіть елемент Ваша інформація у Facebook на лівій бічній панелі та натисніть кнопку Видаліть свій рахунок та інформацію. Потім натисніть на кнопку Видалити мій рахунок і відкриється вікно, в якому розпочнеться процедура скасування підписки на Facebook.

Потім введіть пароль, який ви використовуєте для входу у свій профіль Facebook у полі пароль, введіть код захисту, який відображається в центрі екрана, у полі Введіть тут свій текст (або поставте прапорець у запропонованому полі) та натисніть кнопку добре щоб завершити процедуру видалення себе з Facebook.

Якщо все пішло добре, вам з’явиться повідомлення у Facebook, яке повідомляє, що ваш рахунок видалено.

Усі операції, які я вказав, також є дійсними з мобільних телефонів та планшетів. Тому, якщо ви бажаєте деактивувати свій рахунок, діючи з мобільного, просто запустіть Додаток Facebook безпосередньо зі свого пристрою та перейдіть до ☰> Налаштування та конфіденційність> Налаштування> Видаліть обліковий запис та налаштування.

Зверніть увагу, що з моменту скасування вашого облікового запису дані вашого профілю залишатимуться в мережі протягом 14 днів. У цей період часу, за бажанням, ви можете відстежити свої кроки та скасувати запит на ануляцію свого рахунку. Щоб видалити запит на скасування облікового запису, просто увійдіть у Facebook ще раз, вказавши свої дані для входу.

Однак, зауважте, що при видаленні з Facebook люди не можуть бачити нас у Facebook, але остаточне видалення всього розміщеного вмісту, наприклад, фотографій, оновлень статусу чи інших даних, що зберігаються в системах резервного копіювання, може зайняти до 90 днів. Однак ця інформація є недоступною для інших людей, які користуються Facebook під час процесу видалення.